- 17 Ağustos 2014
- 29
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.841
canım denemekten korkma geçirdiğin zor zamanları ve artık başardığın o anı düşün bide ilişkiye girerken zorlancam olmıcak diye düşünüp kendini strese sokma şöyle düşün bisiklet sürmeyi bi kere öğrendikmi uzun süre sürmesek bile unutmuyoruz demi sen zoru başarmışssın artık bundan ötesi senin için kolayInşallah canim ya bu aksam tekrar yapıcas esimle. Aklimda inan hep bahane uretip ertelemek war ama kendimi dinlemicem artik ustune ustune qtcem . Yoksa esimde büyük bi hayal kırıklığı olur we artik dayanamam yani ona
Alsak da aslinda buqun mu yapsak napsak yaa ben duramam kizz ole test yanimda olcak resmen
Arkadaslar ben bugun esimin p...ni biraz alabildim hic acimadi ama ben kalcalarimi yikariya kaldiriyorum acimadigi haldwe kacmaya calisiyorum anlamadim ya ne yapmam gerekiyo acaba.sizin desteginiLe bu kadar yqpabildim saolun.
Aynen canim bizde hep o sekilde kaçıyoruz iliski esnasinda bile kacma yöntemlerimiz war yani :) quluyorum kendime yaa wala. Cok sukur ama ilki atlatmissin bak sende canım hersey bi anda olmuyo yawas yawas alisacaqiz inşallah
Yaa acaba farkli bi internet sitesinde iliskiye qirmenin kolay yollari yazsak isimize yarayan bse cikarmi acaba :) ben sadece ikiniyorum bide nefes alip weriyorum sen baska ek bise yapiyomusun canım iliski esnasinda.
Canim normal bende hep yukariya kaldiriyordum kacmaya calisiyordum yanii...
Ama cok guzel bak almisin yine az cok canim okadar yaptiysan geriside gelir bjna inanman gerek sadece cesaretini topla canimm yaparsin[/QUOTE Ben o esnada guzel seyler dusunmeye calisiyorum nefes egzersizi yapiyorum ama p... daha ileriye gidwmiyo ayy ne zormus ya zevk almaya calisiyorum o da yok deliriyorum galiba
Canim senin bizden neyin eksik hepimiz İnsanız hepimiz ayniyiz. Sadece cesaretini topla aman de ne olursa olsun artik de su kulaktaki kıkırdak warya orayi deldirdiqini düşün orası daha cok aciyo cunku sinirler ordan qecio ya . Ama vajinada hic ole bse yok resmen kayıp qiriyo .
Ay yok canim ben baska yaziyorum o bana baska bişe diyowala canım bende bi de hep kuruluk oluyo konsantre olup bosalmiyorum bile bebe yaqi kullaniyoruz wala . Bi an once olsun bitsin diyorum wala
Canım benim kikirdaqim 4 seneden beri delikti. Ewlendim artik kupe takmamaya basladim ole de kapandı. Daha cesaret edemiyorum deldirmeye. Çünkü bardaktan bosalircasina kan akiodu benden ilk deldirdiqimde kulaqim kopcak sanmistim :) ben burayi wala pek onemsememistim ya dedim bu ne böle herkes aklina ne qeliosa yaziyo dedim ama hic de oyle deqilmis buraya yazdiqim icin cok mutluyum. Çünkü baska kimle bu kadar acik konusabiliriz ki.. derdimizi bu kadar quzel kime anlatabiliriz saatlerce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?