Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Inşallah canim ya bu aksam tekrar yapıcas esimle. Aklimda inan hep bahane uretip ertelemek war ama kendimi dinlemicem artik ustune ustune qtcem . Yoksa esimde büyük bi hayal kırıklığı olur we artik dayanamam yani ona
canım denemekten korkma geçirdiğin zor zamanları ve artık başardığın o anı düşün bide ilişkiye girerken zorlancam olmıcak diye düşünüp kendini strese sokma şöyle düşün bisiklet sürmeyi bi kere öğrendikmi uzun süre sürmesek bile unutmuyoruz demi sen zoru başarmışssın artık bundan ötesi senin için kolay kendini ve eşini strse sokma

Doru diosun canim ya ilk qunu atlattim ya qerisi qelir wala cocuk qibi kendi kendimi korkutuyorum halbuki hic bse yok yani yine napiosam kendim yapiyorum

Arkadaslar ben bugun esimin p...ni biraz alabildim hic acimadi ama ben kalcalarimi yikariya kaldiriyorum acimadigi haldwe kacmaya calisiyorum anlamadim ya ne yapmam gerekiyo acaba.sizin desteginiLe bu kadar yqpabildim saolun.

Arkadaslar ben bugun esimin p...ni biraz alabildim hic acimadi ama ben kalcalarimi yikariya kaldiriyorum acimadigi haldwe kacmaya calisiyorum anlamadim ya ne yapmam gerekiyo acaba.sizin desteginiLe bu kadar yqpabildim saolun.

Canim normal bende hep yukariya kaldiriyordum kacmaya calisiyordum yanii...
Ama cok guzel bak almisin yine az cok canim okadar yaptiysan geriside gelir bjna inanman gerek sadece cesaretini topla canimm yaparsin

Aynen canim bizde hep o sekilde kaçıyoruz iliski esnasinda bile kacma yöntemlerimiz war yani :) quluyorum kendime yaa wala. Cok sukur ama ilki atlatmissin bak sende canım hersey bi anda olmuyo yawas yawas alisacaqiz inşallah

Aynen canim bizde hep o sekilde kaçıyoruz iliski esnasinda bile kacma yöntemlerimiz war yani :) quluyorum kendime yaa wala. Cok sukur ama ilki atlatmissin bak sende canım hersey bi anda olmuyo yawas yawas alisacaqiz inşallah

:) bende guluyorum suan canim kacma yontemi cok bizdede...o donem bitti artik yenme yontemleri bulmamiz lazim. Aynen o bile buyuk basari bence
Hadii bakalimm test zamanini bende bekliyorum

Yaa acaba farkli bi internet sitesinde iliskiye qirmenin kolay yollari yazsak isimize yarayan bse cikarmi acaba :) ben sadece ikiniyorum bide nefes alip weriyorum sen baska ek bise yapiyomusun canım iliski esnasinda.

Yaa acaba farkli bi internet sitesinde iliskiye qirmenin kolay yollari yazsak isimize yarayan bse cikarmi acaba :) ben sadece ikiniyorum bide nefes alip weriyorum sen baska ek bise yapiyomusun canım iliski esnasinda.

Yok guzelim bende o kadar yil internette dolaniyorum kadinlar kulubu kadar guzel hicbir siteye denk gelmedim. Buradaki kizlar sayesinde bu kadar asamaya geldim ben.
Bende farkli bisey yapmiyorum canim iste nefesimi kontrol etmeye cslisiyorum ve ikiniyorum iste,kafami dagitmak icinde zevk almaya bakiyorum canim.baska bisey yok...sen yinede ara bak istersen google amcaya sor bakalim ne diycek :)

Ay yok canim ben baska yaziyorum o bana baska bişe diyo wala canım bende bi de hep kuruluk oluyo konsantre olup bosalmiyorum bile bebe yaqi kullaniyoruz wala . Bi an once olsun bitsin diyorum wala

Ama iyiki kadinlar kulibu var en buyuk dwstekcim.umitsuzluga dustigum zamam hemen okuyorim birda yazilanlari evet diyorim bemde basaracagim.Allah yardimcimi olsun.Insallah birgun bende buraya Bassardim diye yazar ve size yardimci olurum.

Canim senin bizden neyin eksik hepimiz İnsanız hepimiz ayniyiz. Sadece cesaretini topla aman de ne olursa olsun artik de su kulaktaki kıkırdak warya orayi deldirdiqini düşün orası daha cok aciyo cunku sinirler ordan qecio ya . Ama vajinada hic ole bse yok resmen kayıp qiriyo .

Bende kulagimi deldirmeyi dusunuyordum simdi korktum :)
Saka yaa gercekten cok sansliyiz boyle guzel bir yer buldugumuz icin ben sadece neden daha erken bulmadim burayi diye kiziyorum kendime...
Insallah bade hepimiz asacaz bu korkularimizi.
Eminim simdi bile okadar cok kisi vardirki bu mesajlari okuyupda yazmayan uye olmayan.bende oyleydim cunku 6 ay okudum herhalde burayi

Canım benim kikirdaqim 4 seneden beri delikti. Ewlendim artik kupe takmamaya basladim ole de kapandı. Daha cesaret edemiyorum deldirmeye. Çünkü bardaktan bosalircasina kan akiodu benden ilk deldirdiqimde kulaqim kopcak sanmistim :) ben burayi wala pek onemsememistim ya dedim bu ne böle herkes aklina ne qeliosa yaziyo dedim ama hic de oyle deqilmis buraya yazdiqim icin cok mutluyum. Çünkü baska kimle bu kadar acik konusabiliriz ki.. derdimizi bu kadar quzel kime anlatabiliriz saatlerce...

Ay yok canim ben baska yaziyorum o bana baska bişe diyo wala canım bende bi de hep kuruluk oluyo konsantre olup bosalmiyorum bile bebe yaqi kullaniyoruz wala . Bi an once olsun bitsin diyorum wala

Kizz biz yalan degil bazen film aciyoruzda izliyoruz,ben ne zaman p... Denim dedigim anda kurumaya basliyor malesef.yoksa bi sorun yok islaklikta

Senin kulagini yanlis delmisler canim bence :)
Evet oyle canim banada ilk tuhaf gelmisti ama aslinda ne kadar acik yazilirsa okadar yardimci oluyor bence.oyle degilmi.
Bu cekincek bir konu degil artik bizde olgun insanlariz,cocuk degiliz yani

bade Canim benim isterseniz bi film acip izleyin hani hazirlanmak icin.kizz ben cok felaket karsiydim filmlere ama utancak kacincak bisey yok artik evlisiniz siz hersey gayet normal o yuzden tatmin olmaya zevk almaya bak canim deneyin bence bisey kaybetmessin
Ilk zamanlar ben cok utanmistim ama sonradan hosuna gidio insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…