Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bende almanyadan ankaraya gitmeyi düsünüyorum ama su an bunun dogru olup olmadigini düsünüyorum hangj doktora gittin?

Evet soylediklerinizi dikkate alacagim kizlar:)en yakin zamanda tekrar bir deneme yapmsk icin guc verdiniz sagolun varolun:)

slm arkadaslar yardima ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olabilirim 10 ay neler cektim sonunda kurtuldum ve bu kadar mi kolaydi dedim 1 ay oldu ben yeneli artik esimle normal bi sekilde iliski yasiyoruz allah herkesin yardimcisi olsun biraz gayret ve cesaret sonra olmus bitmis haberiniz bile yok aynen bu sekilde olacak

:) Ben bu sefer p... yariya kadar aldim canım. Normalde hepsini aliyodum ama bu qece boyle oldu. Hiç üzülmedim çünkü çok korkmadim artık ewim qirerken sadece durdurdum onu yarıda ileriye qidince yanma hissetim çünkü :) Rabbime sonsuz sukurler olsun p... vajinama qirmesi bile bi mucize benim için coook mutluyummmmm kizlar :) :) <3

Canim normal bi iliski yasayana kadar ne kadar bi sure qecti mesela ben 5 qun oldu yeneli :) ama hala iliskiye qirerken bile tam kendimi salıp qiremiyorum ilişkiye

o yanmalar ilk baslarda oluyo canim ama zaman gectikce normale donuyo hic merak etme daha da iyi olucak

Ohh canim benim cok mutlu oldum olacak bu is olacak hissediyorum..aferim sana yolun sonuna gelmisin artik sen bee

Canim normal bi iliski yasayana kadar ne kadar bi sure qecti mesela ben 5 qun oldu yeneli :) ama hala iliskiye qirerken bile tam kendimi salıp qiremiyorum ilişkiye
canim ilk baslarda benimde yanma oluyodu giriceye kadar acayip bi yanma oluyodu sonra geciyodu 1 hafta sonra falan benim normale dondu ama ne zaman kendimi siksam yine yanma oluyo tamamen rahat biraktigim zaman hicbisi hissetmiyorum sana tavsiyem alisincaya kadar hergun esinle birlikte ol ben oyle yaptim ve gun gectikce hersey daha guzel olmaya basladi yanmanin gecmesi icinde kendini rahat birak penisin ucu girdigi anda hersey bitiyo zaten gitgel yapmasinada izin ver bende korkardim daha fazla yanicak aciycak diye ama gitgel yapmaya basladigi anda yanmam geciyo ve vajina iyice islandigi icin daha rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…