- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.861
Canim eşim ole filmlere cok karsi ya o benimde aklima qeldi de iste malesef
Ayy benimde normalde hic islaklik sorunum yok ama p... qorduqum zman bana bseler oluyo :) hic islanmiorum
Onu yapcam canim ozeldekini :) Allahimm insallah quzel haberler yazmak istiyorum sana canım ya
Canim bende almanyadan ankaraya gitmeyi düsünüyorum ama su an bunun dogru olup olmadigini düsünüyorum hangj doktora gittin?Canim doktor adini mesaj attim sana . Psikolojik yardim da wardi ama bazi doktorlar sanio ki herkese bu tedawiyi uyqularsak olumlu olur. Cok yanlış bu. Ben orda resmen tramwa yasadim. Psikolojim daha cok bozuldu. Ama cok şükür su anda hiç olmadığım kadar iyiyim
Evet soylediklerinizi dikkate alacagim kizlar:)en yakin zamanda tekrar bir deneme yapmsk icin guc verdiniz sagolun varolun:)bade Canim benim isterseniz bi film acip izleyin hani hazirlanmak icin.kizz ben cok felaket karsiydim filmlere ama utancak kacincak bisey yok artik evlisiniz siz hersey gayet normal o yuzden tatmin olmaya zevk almaya bak canim deneyin bence bisey kaybetmessin
Ilk zamanlar ben cok utanmistim ama sonradan hosuna gidio insanin
Sende sagol canimm yeterki kurtulalim su hastaliktanEvet soylediklerinizi dikkate alacagim kizlar:)en yakin zamanda tekrar bir deneme yapmsk icin guc verdiniz sagolun varolun:)
o yanmalar ilk baslarda oluyo canim ama zaman gectikce normale donuyo hic merak etme daha da iyi olucak:) Ben bu sefer p... yariya kadar aldim canım. Normalde hepsini aliyodum ama bu qece boyle oldu. Hiç üzülmedim çünkü çok korkmadim artık ewim qirerken sadece durdurdum onu yarıda ileriye qidince yanma hissetim çünkü :) Rabbime sonsuz sukurler olsun p... vajinama qirmesi bile bi mucize benim için coook mutluyummmmm kizlar :) :) <3
:) Ben bu sefer p... yariya kadar aldim canım. Normalde hepsini aliyodum ama bu qece boyle oldu. Hiç üzülmedim çünkü çok korkmadim artık ewim qirerken sadece durdurdum onu yarıda ileriye qidince yanma hissetim çünkü :) Rabbime sonsuz sukurler olsun p... vajinama qirmesi bile bi mucize benim için coook mutluyummmmm kizlar :) :) <3
canim ilk baslarda benimde yanma oluyodu giriceye kadar acayip bi yanma oluyodu sonra geciyodu 1 hafta sonra falan benim normale dondu ama ne zaman kendimi siksam yine yanma oluyo tamamen rahat biraktigim zaman hicbisi hissetmiyorum sana tavsiyem alisincaya kadar hergun esinle birlikte ol ben oyle yaptim ve gun gectikce hersey daha guzel olmaya basladi yanmanin gecmesi icinde kendini rahat birak penisin ucu girdigi anda hersey bitiyo zaten gitgel yapmasinada izin ver bende korkardim daha fazla yanicak aciycak diye ama gitgel yapmaya basladigi anda yanmam geciyo ve vajina iyice islandigi icin daha rahat oluyoCanim normal bi iliski yasayana kadar ne kadar bi sure qecti mesela ben 5 qun oldu yeneli :) ama hala iliskiye qirerken bile tam kendimi salıp qiremiyorum ilişkiye
yanma oldugu anda biraz beklet esini ve sonradevam et canim biraz bekleyip kendini rahat biraktigin anda geciyo zatenAy ciddimisin canim cok sewindim buna. :) ben mesela o yanmadan dolayi buqun ileri qidemedik sonuna kadar yani yariya kadar qirdi anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?