- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.881
aynen oyle yap iste canim beklet sonra yavas yavas devam et de ama o anda cok yaniyo cikar falan deme biraz sabirli ol gitgel yapmaya basladigi anda geciyo zaten sende zevk almaya basliyosun canim hadi biraz gayret :)Sali qunu yine iliskiye qrces canim esimle o yanma olduqu an bekletcem ole yawas ywas yaptırcam dediqini yapıcam wala cok saol canim Allah mi qonderdi seni :)
rica ederim canim bende ilk baslarda kullandim krem falan simdi hepsini attim cok sukur bi kez oldumu sonra devami geliyo zamanla duzeliyo herseyBen zaten bebe yaqi da kullaniyorum canim qiriste hic bi problem yok cok şükür sadece o yanma durumu baya wardi bende . Bunu da oqrendim yani artik daha bilincli hareket edicem en azindan. Cok saol.. :)
:) biraz dayan canim ilk baslarda iki gun falan acayip yandim ben gozumden yaslar geliyodu o derece ama hep esimi beklettim o cikarmak istedi cikarma dedim bekleyip devam ettik sonrasinda hemen gecti zaten zevk almaya baslayinca o bile zevkli geliyo insana :):) ay dayancam biraz o zman canım wala o anda bi cirlayasim qelio ki sormakomşulardan dolayi cirlayamiyorum yani
Gercekten oyle tatlim yaa bende anlamadim sevinsemmi simdi sevinmesemmi diyor dusunuyordum yani :)
Dusun yani ne kadar alismisik o hastaliga o piskolojiye... Insallah gulum herkezin mutlu saglikli bir hayati olsunn cok istiyorum kimseler cekmesin artik bu hastaligi...
Senin nasil gidiyor canim alisabildinmi o tuhaf hisse :) ne kadar ilerledin canim
Canım benim ben çok iyiyim.. Haklısın o duruma normalmiş gibi alışmışız şimdiki halimize ilk başta inanamadık :) Adet görene kadar her gün alışana kadar ilişkiye girdim.Çok şükür artık bir tedirginlik korku yok. Çok ama çok iyiyimm :)
tebrik ederim canım benim :) ben de 10 ay çektim ve giden zamanıma yandım :) senin adına çok sevindim cnm bnm :)slm arkadaslar yardima ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olabilirim 10 ay neler cektim sonunda kurtuldum ve bu kadar mi kolaydi dedim 1 ay oldu ben yeneli artik esimle normal bi sekilde iliski yasiyoruz allah herkesin yardimcisi olsun biraz gayret ve cesaret sonra olmus bitmis haberiniz bile yok aynen bu sekilde olacak
tabikide olmayacak bisey degil canim hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruzAy wala birinin böyle yazdiqini qorunce cok sewiniyorum dmek ki olmayack sey yokmus yani inşallah bende atlatırım canım :) zaten yine yazcam buraya sali qecesi be olup bittqini:)
tskler canim gercekten oyle sikintiyla gecen zamanlarimiza yazik ama atlattik cok sukurtebrik ederim canım benim :) ben de 10 ay çektim ve giden zamanıma yandım :) senin adına çok sevindim cnm bnm :)
Mrb banada yardım edebilirmisiniz nasıl yendiniztebrik ederim canım benim :) ben de 10 ay çektim ve giden zamanıma yandım :) senin adına çok sevindim cnm bnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?