Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sali qunu yine iliskiye qrces canim esimle o yanma olduqu an bekletcem ole yawas ywas yaptırcam dediqini yapıcam wala cok saol canim Allah mi qonderdi seni :)

yok canim bende ikinmiyorum on sevismeyi biraz uzun tut yeterli islaklik oldumu nasil giriyo anlamiyorum bile ilk basta yanma hissetsem esime bekle diyorum bi kac saniye bekleyip devam ediyoruz sonra geciyo

Ben zaten bebe yaqi da kullaniyorum canim qiriste hic bi problem yok cok şükür sadece o yanma durumu baya wardi bende . Bunu da oqrendim yani artik daha bilincli hareket edicem en azindan. Cok saol.. :)

Sali qunu yine iliskiye qrces canim esimle o yanma olduqu an bekletcem ole yawas ywas yaptırcam dediqini yapıcam wala cok saol canim Allah mi qonderdi seni :)
aynen oyle yap iste canim beklet sonra yavas yavas devam et de ama o anda cok yaniyo cikar falan deme biraz sabirli ol gitgel yapmaya basladigi anda geciyo zaten sende zevk almaya basliyosun canim hadi biraz gayret :)

Ben zaten bebe yaqi da kullaniyorum canim qiriste hic bi problem yok cok şükür sadece o yanma durumu baya wardi bende . Bunu da oqrendim yani artik daha bilincli hareket edicem en azindan. Cok saol.. :)
rica ederim canim bende ilk baslarda kullandim krem falan simdi hepsini attim cok sukur bi kez oldumu sonra devami geliyo zamanla duzeliyo hersey

:) ay dayancam biraz o zman canım wala o anda bi cirlayasim qelio ki sorma komşulardan dolayi cirlayamiyorum yani
:) biraz dayan canim ilk baslarda iki gun falan acayip yandim ben gozumden yaslar geliyodu o derece ama hep esimi beklettim o cikarmak istedi cikarma dedim bekleyip devam ettik sonrasinda hemen gecti zaten zevk almaya baslayinca o bile zevkli geliyo insana :)

Ay wala birinin böyle yazdiqini qorunce cok sewiniyorum dmek ki olmayack sey yokmus yani inşallah bende atlatırım canım :) zaten yine yazcam buraya sali qecesi be olup bittqini:)

Kizlarrr ikinci deneme cok daha iyi gecti cok mutluyum,kasilmalarim cok daha azdi...ilk biraz kasildim sonra birazcikda zevk alinca saliverdim kendimi rahat biraktim...okadar mutluyumki anlatamam kurtuluyorum yavas yavas senden vajinismus.allahima binlerce kez sukurler olsunnn :) :)

Merhaba herkese.3 haftalık evliyim ve ilişki olmadı çok zor bi durummuş ve gün geçtikçe korkum artıyor kasıyorum kendimi ne yapacağımı bilmiyorum

Canım benim ben çok iyiyim.. Haklısın o duruma normalmiş gibi alışmışız şimdiki halimize ilk başta inanamadık :) Adet görene kadar her gün alışana kadar ilişkiye girdim.Çok şükür artık bir tedirginlik korku yok. Çok ama çok iyiyimm :)

Ayyy cok mutlu oluyorum boyle herkezin ilerledigini gorunce cok iyiyim dediklerinde...allahima sukurler olsun yaa tek tek azaliyor vaji hastaliklari...senin icin cok sevindim canimm insallah cook daha guzel olsak...
Superrr yaaa :)

Kizlarr sizden de quzel haberler duyunca bendee cok mutlu oluyorum diyorum yarin mesela mpapatyanin yaptığını yaparim sonra diyorum aysenin dediklerini aklima qetiririm ne quzel yaaa herseyi paylasiyoruz burda :) vajinusmusla uqrasanlar yazdiklarimizi okuyunca onlara bile cesaret qelir yeniden inşallah kurtulmayan kalmaz herkes yazsın buraya yapan yapamayan :) birlik olup hala vajinusmusla bas edenleri bile bizim durumumuza qetirebiliriz kizlar :)

arkadaşlar benim cesarete ihtiyacım var yoksa yaklaşamıyorum çok korkuyorum.. cesaret hapı şurubu vs bilen var mı? hani ameliyatlara girmeden önce bazı hastalara veriyorlar ya onun gibi bişey

tebrik ederim canım benim :) ben de 10 ay çektim ve giden zamanıma yandım :) senin adına çok sevindim cnm bnm :)

Canım benim ben 1 yillik ewliyim cocuk da çok istiyodum artik canima tak etti wala denedim ve hic acimadi canim qirerken daha cok aciyacak diye korkuyoduk hep bende bundan korkuyodum mesela halbuki hic bse yokmus p... sonuna kadar qirdiqinde sadece yanıyor o da kendimizi kastiqimizdan dolayı. Benim canım cok tatli mesela parmaqimin ucuna iqne batsin hemen aqlarim acidan ama p... qirerken hic acimiyo canim sadece beynimize yerlestirmemiz lazim canim bi dene sende qorceksin acimadiqini. Bum muymus 3 sene cektiqim diceksin we hayat yeni basliyo olacak o anda canim dünyalar senin oluyo cok quzel bi duyqu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…