Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen tatlim burda birbirimize destek oldukca daha kolay olacak bu is,cesaret veriyor cunku insana

Meraba 3 yıllık evliyim ilişkiye giremiyorum korkum sadece aciyacak

diye yardım edebilirmisiniz

Canim bende senin gibi 3 yillik evliyim ve iki kere denemem oldu iliskiye girebildim.gercekten korkulcak bisey yok sadece biz buyutuyoruz gozumuzde... Once beynine orada bir delik olduguna ve oraya bisey girebilecegini beynine yerlestirmen lazim.
Oda ilk adimin ayna alip vajenini incelemekle olsun,acele etme guzelce incele yaslan yatagina basaklarini ac yana dizlerinide kir.aynayla incele canim.
Ordaki kaslarini calistirmaya bak once sik vajinani sonra birak ve ikin deligini goreceksin zaten ozaman

Inceledim aslında ikindigimda nasıl açıldığını gördüm ama ben dokunamiyorum

Inceledim aslında ikindigimda nasıl açıldığını gördüm ama ben dokunamiyorum

Canim azar azar vajinanin disindan basla iki parmaginla oralari masaj yapar gibi o hise alis once canimm hatta muzik ac boyle slow ruhunu oksicak.
Sonra yanas yavas ic kismini dokunmaya basla masaj yap aklinda muzikde nefesinde olsun,derin nefes al,nefesini agizindan ver yavas yavas ve vucudunu rahatlat serbest birak.
Dokundukcada bacaklarini azar azar acki alis o hisse canim

Sağol un canım ya konuştukça rahatlığı tamam denicem

canim o kremi bende denemistim hic faydasi olmuyoki iyice icine falan surmek gerek disindan uyusturuyo iliski sirasinda yine kasiliyosun pek fayda etmiyo en onemlisi kafa olarak hazir olmak
Canım ya girerken uyustursun yeter kafa olarak hazırım kafama koydum yapacam ama daha acı korkusu var ne yapmam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…