- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.901
Kizlarr sizden de quzel haberler duyunca bendee cok mutlu oluyorum diyorum yarin mesela mpapatyanin yaptığını yaparim sonra diyorum aysenin dediklerini aklima qetiririm ne quzel yaaa herseyi paylasiyoruz burda :) vajinusmusla uqrasanlar yazdiklarimizi okuyunca onlara bile cesaret qelir yeniden inşallah kurtulmayan kalmaz herkes yazsın buraya yapan yapamayan :) birlik olup hala vajinusmusla bas edenleri bile bizim durumumuza qetirebiliriz kizlar :)
Sağol canım ya inş bende yapabilirim aslında konuştuklarinizi takip ediyorum cesaretlendim az ama daha korkularim varCanım ben hic bse kullanmıyorum ben ilaç olarak. Ilk başta o titreme oluyo ama sonra hemen qeciyo saniyelik bse canim
Meraba 3 yıllık evliyim ilişkiye giremiyorum korkum sadece aciyacak
diye yardım edebilirmisiniz
canim aci yok onu bi aklindan cikar baslangic icin bepanthol kullanabilirsin ben doktor tavsiyesiyle kullandim iliski sirasinda penise bolca sur ve sonra dene inan hic aci falan olmuyoMeraba 3 yıllık evliyim ilişkiye giremiyorum korkum sadece aciyacak
diye yardım edebilirmisiniz
Inceledim aslında ikindigimda nasıl açıldığını gördüm ama ben dokunamiyorumCanim bende senin gibi 3 yillik evliyim ve iki kere denemem oldu iliskiye girebildim.gercekten korkulcak bisey yok sadece biz buyutuyoruz gozumuzde... Once beynine orada bir delik olduguna ve oraya bisey girebilecegini beynine yerlestirmen lazim.
Oda ilk adimin ayna alip vajenini incelemekle olsun,acele etme guzelce incele yaslan yatagina basaklarini ac yana dizlerinide kir.aynayla incele canim.
Ordaki kaslarini calistirmaya bak once sik vajinani sonra birak ve ikin deligini goreceksin zaten ozaman
Kayganlastiriyo mu bepantholcanim aci yok onu bi aklindan cikar baslangic icin bepanthol kullanabilirsin ben doktor tavsiyesiyle kullandim iliski sirasinda penise bolca sur ve sonra dene inan hic aci falan olmuyo
evet canim kayganlastiriyo ve hic bi zararida yok almak istersen bepanthol cilt icin olanini alKayganlastiriyo mu bepanthol
Inceledim aslında ikindigimda nasıl açıldığını gördüm ama ben dokunamiyorum
Tamam canım bişey sorabilrimiyim parmak egzersizi yaparak mi yendinevet canim kayganlastiriyo ve hic bi zararida yok almak istersen bepanthol cilt icin olanini al
Sağol un canım ya konuştukça rahatlığı tamam denicemCanim azar azar vajinanin disindan basla iki parmaginla oralari masaj yapar gibi o hise alis once canimm hatta muzik ac boyle slow ruhunu oksicak.
Sonra yanas yavas ic kismini dokunmaya basla masaj yap aklinda muzikde nefesinde olsun,derin nefes al,nefesini agizindan ver yavas yavas ve vucudunu rahatlat serbest birak.
Dokundukcada bacaklarini azar azar acki alis o hisse canim
Sağol un canım ya konuştukça rahatlığı tamam denicem
yok canim ben tedavi oldum doktor destegiyle yendim parmak egzersizi degil de aparat egzersizi yaptim zaten ilerledikce parmagimla da girebildim tamamen hazir oldugymda da esimle birlikte oldum ilk denemede yendimTamam canım bişey sorabilrimiyim parmak egzersizi yaparak mi yendin
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsemteşekkürler canımanlatırım tabi ama tam olarak yardımcı olabilmem için özelden de yzarım sana
canim o kremi bende denemistim hic faydasi olmuyoki iyice icine falan surmek gerek disindan uyusturuyo iliski sirasinda yine kasiliyosun pek fayda etmiyo en onemlisi kafa olarak hazir olmakArkadaslar anest ol kren aldım ilişkide nasıl kullancam yardım edermisiniz
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem[/Q
elbette :)
Canım ya girerken uyustursun yeter kafa olarak hazırım kafama koydum yapacam ama daha acı korkusu var ne yapmam bilmiyorumcanim o kremi bende denemistim hic faydasi olmuyoki iyice icine falan surmek gerek disindan uyusturuyo iliski sirasinda yine kasiliyosun pek fayda etmiyo en onemlisi kafa olarak hazir olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?