- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.921
o zaman biraz parmaginla icine dogru sur canim parmaginla yapamazsan kulak temizleme cubuguyla surmeye calis sen hic egzersiz falan yaptin mi canimCanım ya girerken uyustursun yeter kafa olarak hazırım kafama koydum yapacam ama daha acı korkusu var ne yapmam bilmiyorum
Tamam canım denicem bugün penisin hepsini almam için ne yapmalıyım.Canim qirerken hic açımiyo wala bak ayse doru diyo dediklerini uyqularsan sende yaparsın canim cesaretini topla yeterli
Tamam canım en önemli unsur ıkinma heralde denicemBen kuru olduğum için bebe yaqi kullaniyorum canim senin tercihin olursa onu da kullanabilirsin. Derin derin nefes al we ikindiqin zman p... qirer rahatlikla canim. Esinle de konus iliski sirasinda dur yawas diye sen kontrol altında tut tatlim quwen kendine yaparsın sen.
Yok yapmadım ben ilk gece girdik ilişkiye çok acidigi için tekrar yapmadım kasiyorum kendimi bide eşim parmağını sokabiliyo sikirsam aciyo ama rahat bırakınca o kadar acı hissetmiyorumo zaman biraz parmaginla icine dogru sur canim parmaginla yapamazsan kulak temizleme cubuguyla surmeye calis sen hic egzersiz falan yaptin mi canim
Nasıl Yapılıyor bilmiyorumKesinlikle canim ikinirken derin derin nefes de al ama bi de keqel eqzersizi yao qun içinde canım o da kaslarini rahatlatiyo iyi oluyo
o zaman daha kolay olur canim esin o kremi sursun iyice icine sonrada denemeye gecin bakalum insallah faydasi olur canim zaten bi kez yapmissin kendini siktigin icin aciyo gibi geliyo sana o anda esini beklet iyi hissettigindedevam et sonra kasilma geciyo zatenYok yapmadım ben ilk gece girdik ilişkiye çok acidigi için tekrar yapmadım kasiyorum kendimi bide eşim parmağını sokabiliyo sikirsam aciyo ama rahat bırakınca o kadar acı hissetmiyorum
Denicem canım ama kremi ben kulak copuyle sürerim sevişme esnasında bana farkettmeden sokuyo belki surduremmem daha çok sıkıntıya girerim kremi ilişkiye girmeden hemen oncemi sürcem canım yoksa 10 dk filan oncemio zaman daha kolay olur canim esin o kremi sursun iyice icine sonrada denemeye gecin bakalum insallah faydasi olur canim zaten bi kez yapmissin kendini siktigin icin aciyo gibi geliyo sana o anda esini beklet iyi hissettigindedevam et sonra kasilma geciyo zaten
iliskiye girmeden once sur o zaman canim daha erken surmene gerek yokDenicem canım ama kremi ben kulak copuyle sürerim sevişme esnasında bana farkettmeden sokuyo belki surduremmem daha çok sıkıntıya girerim kremi ilişkiye girmeden hemen oncemi sürcem canım yoksa 10 dk filan oncemi
Tamam canım inş yapabilirim dua edin lütfeniliskiye girmeden once sur o zaman canim daha erken surmene gerek yok
tamam canim allah yardimcin olsun rahat ol ve mutlaka yanma aci hissettiginde vazgecme beklet ve sonra devam etTamam canım inş yapabilirim dua edin lütfen
Tamam canım çok sağolun konuştukça rahatliyorimtamam canim allah yardimcin olsun rahat ol ve mutlaka yanma aci hissettiginde vazgecme beklet ve sonra devam et
melikem34 sana tek tek anlatayım rahatla, çünkü kendi kendime söz vermiştim. Döner dönmez cevaplayacağım diye. Benim de tereddütlerim vardı ama ben yeşim hanıma giden birine denk gelemedim bilgi alabilmek için. Bana dediki bir muayene edelim, eğer vajinismus değilsen seansa başlamayız. Am ben emindim. Tabi ben daha muayene masasına ağlayarak titreyerek kasılarak ter içinde oturdum. Ağır vakayım 4 ile 5. evre arasında, yani en zor hastalar grubunda. Ben zaten kendim farkındaydım. Sonra seansa başlamaya karar verdik. Senin vücudun hazır olmadan hiçbir şey yapmıyor, kendi bana bunun sözünü verdi. Söz değil zaten olması gereken. Onu orada daha iyi anlıyorsun. Senasa başladık elini sadece vajinamın üzerinde tuttu o sırada sohbet ettik, yarım saatin sonunda 2 parmağı 2 boğum içerideydi. Ben hiçbir şey anlamadım, ayna ile gösterdi sevinçten çok ağladım. Hatta seasns o kadar iyi gitti ki sanırım bugece deneyebilirsiniz dedi. Ben acelem yok tam hazır olayım dedim. Tedavinin %75 ini tek seansta bitirdik ve pazartesi günü son seansa gidip ilişkiye gireceğiz. Sonrada hep mutluluktan ağladım. Çok araştırmıştım, çok doğru bir karar vermişim. Bu kadar uzun yazmamın sebebi ben en ağırlarındandım, kendim farkındaydım zaten kuzenim de jinekolog. Evde kendi aşan arkadaşları tebrik ederim, harikalar. Gitme imkanın varsa 1 dk zaman kaybetme. Ben yeşim yerkoç sayesinde, normal doğum düşünüyorum, alttan muayeneden korkmuyorum, mutluyum daha ne anlatsam ne yazsam az. Merak ettiğin bir şey varsa sor, mesaj at hiç çekinme ben kendi kendime söz vermiştim cevaplayacağım diye.
Meliken34 bugün tam seansa gittiğimde regl oldum. Sanırım stresten erken geldi , biz çalışmamızı tekrarladık. Pazartesi günü tekrar yapıp çalışmlar inşallah bitecek. Sana bu hafta için haberlerin olmayacak. Ben de çok heyecanlanmıştım ama adet işi bozdu. Aklına takılan bir şey olursa sorÇok sevindim ya inşallah tam anlamıyla atlatırsın, sonucunu yaz mutlaka yine çok merak ediyorum, ben de bir süre sonra gitmeyi kesin olarak düşünüyorum çünkü ne yapsam olmuyor tam o anda panik atak oluyorum resmen, inşallah doktorla yenebilirim, ondan bile umudum olmuyor bazen
Canim sen nasıl yendin ilk bastamerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim aslında 1 yıl önce yendim vajiyi bir bebeğimde oldu ama hala çok zorlanıyorum. çok acı hissediyorum ve hiç ilişkiye girmek istemiyorum. sürekli bahaneler uyduruyorum eşime. olsa bile yarıda bırakıyorum. yenen arkadaşlar. nasıl normale döndünüz. ne yapmam lazım
mafas şöyle söylim canım bu yaşadığın şeyleri aynen yaşadım .zamanla geçiyo buna amin olabilirsin. o yırtılmadan bende de oldu doktora gitmiştim .zar yırtılana kadar mecburen bu sıkııntıkları çekeceksin üzülerek söylüyorum. sonrası daha çabuk ilerliyor sana şuan lazım olan soğukkanlılık ve cesaret .bunun üstesinden geleceksin korkmaTeşekkür ederim.ben 3 haftalık evliyim aslında korkmuyordum ama ilk gece canım acıdı sanırım zorladık ve alt tarafında biraz yırtılma oldu çok kanadı o günden beri kanayacak acıyacak diye geri itiyorum napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?