Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim.ben 3 haftalık evliyim aslında korkmuyordum ama ilk gece canım acıdı sanırım zorladık ve alt tarafında biraz yırtılma oldu çok kanadı o günden beri kanayacak acıyacak diye geri itiyorum napıcam bilmiyorum

Ben kuru olduğum için bebe yaqi kullaniyorum canim senin tercihin olursa onu da kullanabilirsin. Derin derin nefes al we ikindiqin zman p... qirer rahatlikla canim. Esinle de konus iliski sirasinda dur yawas diye sen kontrol altında tut tatlim quwen kendine yaparsın sen.

Tamam canım en önemli unsur ıkinma heralde denicem

o zaman biraz parmaginla icine dogru sur canim parmaginla yapamazsan kulak temizleme cubuguyla surmeye calis sen hic egzersiz falan yaptin mi canim
Yok yapmadım ben ilk gece girdik ilişkiye çok acidigi için tekrar yapmadım kasiyorum kendimi bide eşim parmağını sokabiliyo sikirsam aciyo ama rahat bırakınca o kadar acı hissetmiyorum

Yok yapmadım ben ilk gece girdik ilişkiye çok acidigi için tekrar yapmadım kasiyorum kendimi bide eşim parmağını sokabiliyo sikirsam aciyo ama rahat bırakınca o kadar acı hissetmiyorum
o zaman daha kolay olur canim esin o kremi sursun iyice icine sonrada denemeye gecin bakalum insallah faydasi olur canim zaten bi kez yapmissin kendini siktigin icin aciyo gibi geliyo sana o anda esini beklet iyi hissettigindedevam et sonra kasilma geciyo zaten

Denicem canım ama kremi ben kulak copuyle sürerim sevişme esnasında bana farkettmeden sokuyo belki surduremmem daha çok sıkıntıya girerim kremi ilişkiye girmeden hemen oncemi sürcem canım yoksa 10 dk filan oncemi

Çok sevindim ya inşallah tam anlamıyla atlatırsın, sonucunu yaz mutlaka yine çok merak ediyorum, ben de bir süre sonra gitmeyi kesin olarak düşünüyorum çünkü ne yapsam olmuyor tam o anda panik atak oluyorum resmen, inşallah doktorla yenebilirim, ondan bile umudum olmuyor bazen

merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim aslında 1 yıl önce yendim vajiyi bir bebeğimde oldu ama hala çok zorlanıyorum. çok acı hissediyorum ve hiç ilişkiye girmek istemiyorum. sürekli bahaneler uyduruyorum eşime. olsa bile yarıda bırakıyorum. yenen arkadaşlar. nasıl normale döndünüz. ne yapmam lazım

Meliken34 bugün tam seansa gittiğimde regl oldum. Sanırım stresten erken geldi , biz çalışmamızı tekrarladık. Pazartesi günü tekrar yapıp çalışmlar inşallah bitecek. Sana bu hafta için haberlerin olmayacak. Ben de çok heyecanlanmıştım ama adet işi bozdu. Aklına takılan bir şey olursa sor

Canim sen nasıl yendin ilk basta

mafas şöyle söylim canım bu yaşadığın şeyleri aynen yaşadım .zamanla geçiyo buna amin olabilirsin. o yırtılmadan bende de oldu doktora gitmiştim .zar yırtılana kadar mecburen bu sıkııntıkları çekeceksin üzülerek söylüyorum. sonrası daha çabuk ilerliyor sana şuan lazım olan soğukkanlılık ve cesaret .bunun üstesinden geleceksin korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…