- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.941
canim senin sorunun isteksizlik gibi bence istemedigin icin canin yaniyo bi kere severek isteyerek esinle birlikte ol senin diger kadinlardan neyin eksik demisti bana doktorum bende sana soyluyorum inan herseykafada bitiyo istemedgin icin kasiliyosun benim 1 ay oldu vajiyi yeneli hic bisikintimda yok hersey gayet guzel gidiyo kendimi rahat birakiyorum hafif bi yanma olsa bile bakmisim gecmis ve zevk almaya baslamisim ve bu durum cok hosuma gidiyo esim yorgun olsa bile hergun ben onu istiyorum bunu belli ediyorum bence sen ilk basta kafani rahatlat ve kendini esinin kollarina birakmerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim aslında 1 yıl önce yendim vajiyi bir bebeğimde oldu ama hala çok zorlanıyorum. çok acı hissediyorum ve hiç ilişkiye girmek istemiyorum. sürekli bahaneler uyduruyorum eşime. olsa bile yarıda bırakıyorum. yenen arkadaşlar. nasıl normale döndünüz. ne yapmam lazım
Meliken34 bugün tam seansa gittiğimde regl oldum. Sanırım stresten erken geldi , biz çalışmamızı tekrarladık. Pazartesi günü tekrar yapıp çalışmlar inşallah bitecek. Sana bu hafta için haberlerin olmayacak. Ben de çok heyecanlanmıştım ama adet işi bozdu. Aklına takılan bir şey olursa sor
stresten olmuştur kesin, hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır, çok umutluyum ben senin adına, bi tek kendi adıma umutsuzum, ben de şuan adetliyim, bittikten sonra birkaç kez daha denemeye çalışıcam olmazsa artık maddiyatı ayarlayıp gitmekten başka yolum kalmayacak, keşke biraz daha uygun olsaydı tedavi ücretiHayırlı haberlerini almak dileğiyle...
Aynen canım tamda düşündüğün gibi.Vajinusmus bir nevii korkularımızın beynimizin mantıklı düşüncelerin önüne geçmeyle oluşuyor.Vajinusmus olanlarımızın ortak yönü acıcak korkusu.Düşünsene geçmişte dediğin gibi dışarıda çarşaf bekliyorlar sıkıyosa yapma zaten evlendiğin adamı bile doğru dürüst görmemişsin.Hangi acıdan korkucaksın..İlişki acısındanmı yoksa yapamadıgında dışarıda sana eziyet edicek dövecek ailenin evine namussuz ibaresi yapıştırıp gönderecek insanların korkusumu..Tabiki ikincisi ağır basıp yapıyorlar..Biz yapamadıgımız ne döven var ne başka birşey.Çoğu arkadaşımız eşlerinin sabrı tükendiği için hastalıgı yenmeye çalışıyor.Yoksa onlar için bile bir sakıncası yok..Durum böle olunca dahada zorlaşıyor herşey..kızlar benim merak ettiğim ve kimseye soramadığım birşey var eskiden annelerimiz ve dahada büyüklerimiz falan bizim gibi
vaji olanlar o baskı ortamında nasıl baş etmişler yani ozamanlar aile büyükleriyle aynı evde kalırlarmış ki günümüzde bile birçok insan eşinin anne ve babasıyla aynı evi paylaşıyor bir evin içinde küçük bir odada ve kapının dışında çarşaf bekleyenler!
ne bağırabilirsin nede ıkınabilirsin!
düşünüyorumda acaba bizim üzerimizde bukadar baskı olmadığı içinmi bukadar rahatız
haklısın canım birde ozamanlar bizim gibi bilgili bile değillermiş biz açıp netten istediğimiz gibi inceliyoruz vajinayıAynen canım tamda düşündüğün gibi.Vajinusmus bir nevii korkularımızın beynimizin mantıklı düşüncelerin önüne geçmeyle oluşuyor.Vajinusmus olanlarımızın ortak yönü acıcak korkusu.Düşünsene geçmişte dediğin gibi dışarıda çarşaf bekliyorlar sıkıyosa yapma zaten evlendiğin adamı bile doğru dürüst görmemişsin.Hangi acıdan korkucaksın..İlişki acısındanmı yoksa yapamadıgında dışarıda sana eziyet edicek dövecek ailenin evine namussuz ibaresi yapıştırıp gönderecek insanların korkusumu..Tabiki ikincisi ağır basıp yapıyorlar..Biz yapamadıgımız ne döven var ne başka birşey.Çoğu arkadaşımız eşlerinin sabrı tükendiği için hastalıgı yenmeye çalışıyor.Yoksa onlar için bile bir sakıncası yok..Durum böle olunca dahada zorlaşıyor herşey..
farkındaysan bu hastalık batı kısımlarında daha çok hatta en çok! doğuda herşey aynı yani eskisi gibi baskıhaklısın canım birde ozamanlar bizim gibi bilgili bile değillermiş biz açıp netten istediğimiz gibi inceliyoruz vajinayı
uffff çok zor bu işler bazen diyorum keşke eşim anlayışsız olsa zorla yapsada kurtulsam ama bunu eşime söylemiyorum tabi
kızlar benim merak ettiğim ve kimseye soramadığım birşey var eskiden annelerimiz ve dahada büyüklerimiz falan bizim gibi
vaji olanlar o baskı ortamında nasıl baş etmişler yani ozamanlar aile büyükleriyle aynı evde kalırlarmış ki günümüzde bile birçok insan eşinin anne ve babasıyla aynı evi paylaşıyor bir evin içinde küçük bir odada ve kapının dışında çarşaf bekleyenler!
ne bağırabilirsin nede ıkınabilirsin!
düşünüyorumda acaba bizim üzerimizde bukadar baskı olmadığı içinmi bukadar rahatız
şuan aramızda varmıdır acaba aile büyükleryle aynı evde olup vajinismıs olan?Eskiden tanımadığın yüzünü görmediğin adamın biriyle evlendiriyorlar.. Zaten ne olacağını bile bilmiyor kızlar o yüzden korku da yok bence.. Varsa bile o korku yapmasa yiyeceği şamar daha fazla.. Allahım yine biz şanslıyız çok şükür araştırıyoruz ne var ne yok biliyoruz.. Ama kesinlikle tek başımıza yaşadığımız için kaynana baskısı olmadığı için(aynı evde olunca çok daha zor) çok ama çok şanslıyız...
parmak egzersiziyle yendim bende bu forum sayesinde ama bi türlü normale dönmediCanim sen nasıl yendin ilk basta
teşekkür ederim inşallah bende birgün sizler gibi olurumcanim senin sorunun isteksizlik gibi bence istemedigin icin canin yaniyo bi kere severek isteyerek esinle birlikte ol senin diger kadinlardan neyin eksik demisti bana doktorum bende sana soyluyorum inan herseykafada bitiyo istemedgin icin kasiliyosun benim 1 ay oldu vajiyi yeneli hic bisikintimda yok hersey gayet guzel gidiyo kendimi rahat birakiyorum hafif bi yanma olsa bile bakmisim gecmis ve zevk almaya baslamisim ve bu durum cok hosuma gidiyo esim yorgun olsa bile hergun ben onu istiyorum bunu belli ediyorum bence sen ilk basta kafani rahatlat ve kendini esinin kollarina birak
Nasıl yendiniz yardimci olabilirmisinizmerhaba kizlar..melisa ak kaderimmmm.cocuktan vakit buldukca bundan sonra girmeye calisicam.bende gecen seneye kadar vajinusmustum.melisa ak la beraber hastaligimizdan kurtulduk ve suan 6 aylik kizim var.hic korkmayin hersey kafada bitio.bendd buhnundan sonra sizlere yardimci olucam
canım merhaba bak bende sen gibi 9 ay çektim ama boşunaymış çektiğim 1 güne yazık diorm şimdi....sende fiziksel sıkıntı olmadğnı doktorda söledğne göre artık daha fazla erteleme kendinide evliliğnide tüketme. ben 9 ay burda yazılanları okudum. hp egzersz yapmadan yenen varmı nası yapmış die uzaktan takp ettim ama inan çok zor.... burdaki kızlar sayesnde egzersize başladım. bende yapamam diodum tabiki. ama egzersz bnm kurtuluşm oldu. sen yeterki başlamaya karar ver ister parmakla ister aparatla sana her adımda yardımcı oluruz. yeterki uzatma bunu kendine yapma....Merhaba arkadaşlar malesef bende 10 aydır bu illetle uğraşıyorumsevdiğim insanla evlendim taki bu sorun bizi bulana kadar gayet iyiydi herşey ne denedimse bir türlü başaramadım parmak egzersizi yapamıyorum bir türlü olmuyor yok mu bunun başka çaresi fırsat buldukça burada yorumlarınızı okudum gerçekten başaran arkadaşlarımızı gördükçe moral buldum önceleri kendimi yanlız hissediyordum niye ben diye herkes bunu başarıp çocuk bile yapıyorken ben niye başaramıyorum diye uzun bir süre moralimi bozdum ayrıca uzun yıllardır pko hastasıyım ilaç kullanıyorum herkes gibi anne olmak benimde hayallerimde ama daha vajinismusu bile yenemedim hep erteledik bu sorunu ama artık eşimde sorgulmaya başladı yardım edecek arkadaşlara şimdiden minnetlerimi teşekkürlerimi iletirim bu sorundan kimseye bahsedemedik kayınvalidem artık çocuk düşünün demeye bAşladı bile ben tabi hayırlısı diyip geçiştiriyorum ama nereye kadar korkuyorum her tartışmada bu yuzden böyle davranıyosun diyorum eşime evliliğin temeliymil meğerse .. Bir gün bende burada başarabilenlerden olmak istiyorum doktora evlendiğimiz zaman gittiğimde doktor bence sende sorun yok kasma kendini abartma diyip geçiştirdi şimdi doktora da gitmeye cesaretim yok lütfen arkadaşlar nasıl başarabilirim bana fikir verirseniz çok mutlu olurum ..
parmakla değilde p...s le esnetmeye çalışsak daha iyi olmazmı?canım merhaba bak bende sen gibi 9 ay çektim ama boşunaymış çektiğim 1 güne yazık diorm şimdi....sende fiziksel sıkıntı olmadğnı doktorda söledğne göre artık daha fazla erteleme kendinide evliliğnide tüketme. ben 9 ay burda yazılanları okudum. hp egzersz yapmadan yenen varmı nası yapmış die uzaktan takp ettim ama inan çok zor.... burdaki kızlar sayesnde egzersize başladım. bende yapamam diodum tabiki. ama egzersz bnm kurtuluşm oldu. sen yeterki başlamaya karar ver ister parmakla ister aparatla sana her adımda yardımcı oluruz. yeterki uzatma bunu kendine yapma....
ne yazıkki cnm... sonuçta vajinana penisi alabilsen zaten başarmış olacaksın.. içine alamıyorsunki esnetesin. ince aparat yada küçük parmağınla başlayacaksın zamanla alıştıkça penis kalınlığına ulaşacaksın...sen ne durumdasın cnmparmakla değilde p...s le esnetmeye çalışsak daha iyi olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?