- 16 Ağustos 2014
- 196
- 62
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.961
ben işaret parmağımı alabiliyorum şuan sadece çalıştığım için aksatıyorum birazne yazıkki cnm... sonuçta vajinana penisi alabilsen zaten başarmış olacaksın.. içine alamıyorsunki esnetesin. ince aparat yada küçük parmağınla başlayacaksın zamanla alıştıkça penis kalınlığına ulaşacaksın...sen ne durumdasın cnm
süper. başlamışsın bile. başlamaya karar vermek işin yarısını halletmek bence.... bende çalıştığım için zor oluodu ama her akşam yapmaya çalışıodum cnm ara verince olmuo çünkü konsatrasyon da bozuluo... işaret parmağına alısınca orta parmağnı yap sonra 2 parmaa geçersin. burdan yazarız sürekli sana başlamışken bitir bu işiben işaret parmağımı alabiliyorum şuan sadece çalıştığım için aksatıyorum biraz
Parmak egzersizi yapamam dedım yaparsın dedı burdakı melekler onlarn verdigi guc ıle yaptım... Ikı parmak hayatta olmaz beceremem dedım burdakı melekler pes etmk yok yapıcaksn dedıler yaptım... Hızımı alamayıp mum ıle denedım oda oldu... Galıba sırada es denemesi var... Dua edın kızlar vajıyı yenıp bnde meleklerım gıbı yardım etmk ıstıyorummm... Bu arada kımmı benım kanatsz melekler... AsqL guneydenız ve mpapatya.... :) :) :)
cnm ben neredeyse her akşam yapıyordm . 1 gün atlarsam ertesi gün kesin yapıyorum. ben başta parmkla yapamadm.kulak çubuğu ve mumla başladm sonra alıştm parmaklada yaptm.ki nasıl korkuyordum bilemezsin. ilk aparatı elime aldm ağlamaya başlamştm. ama şuan ağladm tek anıma bile acıorm boşunaymış diorm...Arkadaşlar biz 3 ay beraber olamadık. Doktora gittik doktor başarmışsınız diyimce rahatladım. Ancak acılarım hiç geçmedi. Sonra hamile kaldım. Hamileliğin son dönemlerinde çatı muayenesi yapılamadı doktor kesinlikle vajinismussun tedavi olman lazım falan dedi. 2 yıllık evliyim. Şu egzersizler için yardımcı olurmusunuz. Ne sıklıkla neler yapıyorsunuz
Aparat dediğiniz ne acabacnm ben neredeyse her akşam yapıyordm . 1 gün atlarsam ertesi gün kesin yapıyorum. ben başta parmkla yapamadm.kulak çubuğu ve mumla başladm sonra alıştm parmaklada yaptm.ki nasıl korkuyordum bilemezsin. ilk aparatı elime aldm ağlamaya başlamştm. ama şuan ağladm tek anıma bile acıorm boşunaymış diorm...
canım biz kendimiz hazırladık evde. ben ilk kulak çubuğuna 1 kat ğeçete sardm.streçledim. l-kalem kalınlığnda bişi oldu.çok korktğm için çok inceden başladım. alıştıkça peçete ekledim kalınlaştırdm. zamanla beyaz bakkal mumuna geçtm.onuda peçeteye sardm streçledm.. o şekilde yendmAparat dediğiniz ne acaba
kızlar yardım :)garip gelecek ama vajinusmuyum bilemiyorum.1.5 yıllık evliyim anladığım kadarıyla daha tam anlamıyla eşimin cinsel organı vajinama girmedi.ben üstüne çıktığımda sadece ucu sonra hemen eğiliyor bir türlü beceremedim.bunun dışında evet kendimi kasıyorum ama şunlarada izin veriyorum örneğin mum (etrafını sardım)aparatını denedim yapabildim.eşim parmağını sokabiliyor.bende sokuyorum.fitil koyabiliyorum muayenelerde ise çok acı çekmeme rağmen 2 kere oldum.cinsel birliktelik sırasında dönem dönem farklı oluyor.örneğin bazen acı oluyor batma gibi.bazende zevk aldığımda çok rahatım sonuna kadar açabiliyom.anlayamadım gitti sıkıntı nerede.bu arada çocuk düşünmediğimiz için eşim korunuyor .yardımcı olursanız sevinirim
mafas şöyle söylim canım bu yaşadığın şeyleri aynen yaşadım .zamanla geçiyo buna amin olabilirsin. o yırtılmadan bende de oldu doktora gitmiştim .zar yırtılana kadar mecburen bu sıkııntıkları çekeceksin üzülerek söylüyorum. sonrası daha çabuk ilerliyor sana şuan lazım olan soğukkanlılık ve cesaret .bunun üstesinden geleceksin korkma
Gerçekten mi. Napalım mecbur yapıcam. Çok sağluncanım biz kendimiz hazırladık evde. ben ilk kulak çubuğuna 1 kat ğeçete sardm.streçledim. l-kalem kalınlığnda bişi oldu.çok korktğm için çok inceden başladım. alıştıkça peçete ekledim kalınlaştırdm. zamanla beyaz bakkal mumuna geçtm.onuda peçeteye sardm streçledm.. o şekilde yendm
elinle tutup kendin sokmaya çalış kaymayı ben öyle çözdüm. kalınlıktan değil de daha çok yeni denediğin için bunları yaşıyorsun.hem zarın yırtılması için pnin biraz girmesi lazım yoksa başka türlü ancak doktor yırtar heraldeÇok teşekkür ederim deniyorum ama girmiyor olmuyor hep aşağıya kayıyor o zaman da kanıyor acaba kalın mı benim ki ondan mı girmiyor diye düşünüyorum
Öncelikle gerçekten içtenlikle yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim inan her gün göz yaşı döküyorum çünkü eşimle de aramızda sorun olmaya başladı gittiğim doktor benimle ilgilenmedi aslında bana hep bir duvar var gibi geliyor bi yere kadar ilerliyoruz sonra istediğimi yapayım olmuyor parmak egzersizinde yanma hissi oldu bende normal mi acaba bir de bahsettiğim gibi pko hastasıyım doktor bu şekilde tedavi olman mümkün değil dedicanım merhaba bak bende sen gibi 9 ay çektim ama boşunaymış çektiğim 1 güne yazık diorm şimdi....sende fiziksel sıkıntı olmadğnı doktorda söledğne göre artık daha fazla erteleme kendinide evliliğnide tüketme. ben 9 ay burda yazılanları okudum. hp egzersz yapmadan yenen varmı nası yapmış die uzaktan takp ettim ama inan çok zor.... burdaki kızlar sayesnde egzersize başladım. bende yapamam diodum tabiki. ama egzersz bnm kurtuluşm oldu. sen yeterki başlamaya karar ver ister parmakla ister aparatla sana her adımda yardımcı oluruz. yeterki uzatma bunu kendine yapma....
Bitanem sen hırslı olmasan içinde o başarı azmi olmasa biz zaten birşey yapamazdık.Sen çook güçlü birisin.Allahın izniyle bugünde eşinle beraber olup kurtulacaksın bu kasbutan.Hepimiz senin için dua edicez.Sana güvenim Sonsuzz:) Sende bizlere katılıp adım adım yardımcı olucaksın herkese..Parmak egzersizi yapamam dedım yaparsın dedı burdakı melekler onlarn verdigi guc ıle yaptım... Ikı parmak hayatta olmaz beceremem dedım burdakı melekler pes etmk yok yapıcaksn dedıler yaptım... Hızımı alamayıp mum ıle denedım oda oldu... Galıba sırada es denemesi var... Dua edın kızlar vajıyı yenıp bnde meleklerım gıbı yardım etmk ıstıyorummm... Bu arada kımmı benım kanatsz melekler... AsqL guneydenız ve mpapatya.... :) :) :)
Çok sevindim ya inşallah tam anlamıyla atlatırsın, sonucunu yaz mutlaka yine çok merak ediyorum, ben de bir süre sonra gitmeyi kesin olarak düşünüyorum çünkü ne yapsam olmuyor tam o anda panik atak oluyorum resmen, inşallah doktorla yenebilirim, ondan bile umudum olmuyor bazen
cnnm oncelikle egzersizlere basla ne durumdasin.ben parmak egzersizi ve en sonunda zeytinyagla es denrmesiyle yendim.kafanda olcagina inan ve egzersizler cok yardimci.oluyor.inan cozulemicek bir sorun ddgil cnmNasıl yendiniz yardimci olabilirmisiniz
Canım önceliikle kendine inana ve beyninin tamamen başarmaya odakla.Yapılmıcak imkansız birşey değil.En kısa zamanda Allahın izniyle sende çözeceksin tatlım.Kendine su bazlı bazlı bir kayganlasıdrıcı al.Serçe parmağına bolca sür çömelme pozisyonuna gel ve yavaşça vajinana dokunarak serçe parmağının ucunu vajinanın içine it.İterken kuvvetli bir şekilde ıkın.Asla acımıcak kimsenin acımadı bunu mutlaka dene.Sakın pes etme mutlaka yapıcaksın.Orası bomboş kuzum sen ne sokarsan o girer bunu unutma.Parmağının bir kısmı girip bir kısmı girmediğinde derin bir nefes al ve nefesi verirken içine it.Milim milimde olsa girer parmağınİyi geceler kızlar
Daha önce bir kere yazmıştım buraya. Ben de yeni evliyim ve bu hastalık beni de buldu. Önce kadın doğum uzmanına gittim. Anatomimde bir anormallik olmadığını kasıldığım için ilişkinin gerçekleşemediğini söyledi. Psikiyatriste yönlendirdi ancak henüz bu sorunumu doktor da olsa başka bir kişiyle daha paylaşmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Parmak egzersizlerine başlamaya karar verdim. Serçe parmaktan başladım ama ilk boğuma kadar bile almayı başaramadımegzersiz için en uygun pozisyon nedir? Belki de yanlış bir açıyla duruyorum bilemedim cahillik ne kötü şeymiş
kızlar yardım :)garip gelecek ama vajinusmuyum bilemiyorum.1.5 yıllık evliyim anladığım kadarıyla daha tam anlamıyla eşimin cinsel organı vajinama girmedi.ben üstüne çıktığımda sadece ucu sonra hemen eğiliyor bir türlü beceremedim.bunun dışında evet kendimi kasıyorum ama şunlarada izin veriyorum örneğin mum (etrafını sardım)aparatını denedim yapabildim.eşim parmağını sokabiliyor.bende sokuyorum.fitil koyabiliyorum muayenelerde ise çok acı çekmeme rağmen 2 kere oldum.cinsel birliktelik sırasında dönem dönem farklı oluyor.örneğin bazen acı oluyor batma gibi.bazende zevk aldığımda çok rahatım sonuna kadar açabiliyom.anlayamadım gitti sıkıntı nerede.bu arada çocuk düşünmediğimiz için eşim korunuyor .yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?