Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben işaret parmağımı alabiliyorum şuan sadece çalıştığım için aksatıyorum biraz

e tamam işte
ben işaret parmağımı alabiliyorum şuan sadece çalıştığım için aksatıyorum biraz
süper. başlamışsın bile. başlamaya karar vermek işin yarısını halletmek bence.... bende çalıştığım için zor oluodu ama her akşam yapmaya çalışıodum cnm ara verince olmuo çünkü konsatrasyon da bozuluo... işaret parmağına alısınca orta parmağnı yap sonra 2 parmaa geçersin. burdan yazarız sürekli sana başlamışken bitir bu işi

Arkadaşlar biz 3 ay beraber olamadık. Doktora gittik doktor başarmışsınız diyimce rahatladım. Ancak acılarım hiç geçmedi. Sonra hamile kaldım. Hamileliğin son dönemlerinde çatı muayenesi yapılamadı doktor kesinlikle vajinismussun tedavi olman lazım falan dedi. 2 yıllık evliyim. Şu egzersizler için yardımcı olurmusunuz. Ne sıklıkla neler yapıyorsunuz

Oyyy sende bir melek gibi tertemiz yurekli bir insansin,canim benimm cookk sevindimm yaaa bakk isteyince oluyormus demi...allahima cok sukur yaaa kizlarr yeniyoruzz az kaldii...
Canimmm esinlede yaparsin guveniyorum ben sana,supersin pes etmek yok yola devammm :)

cnm ben neredeyse her akşam yapıyordm . 1 gün atlarsam ertesi gün kesin yapıyorum. ben başta parmkla yapamadm.kulak çubuğu ve mumla başladm sonra alıştm parmaklada yaptm.ki nasıl korkuyordum bilemezsin. ilk aparatı elime aldm ağlamaya başlamştm. ama şuan ağladm tek anıma bile acıorm boşunaymış diorm...

Aparat dediğiniz ne acaba

Aparat dediğiniz ne acaba
canım biz kendimiz hazırladık evde. ben ilk kulak çubuğuna 1 kat ğeçete sardm.streçledim. l-kalem kalınlığnda bişi oldu.çok korktğm için çok inceden başladım. alıştıkça peçete ekledim kalınlaştırdm. zamanla beyaz bakkal mumuna geçtm.onuda peçeteye sardm streçledm.. o şekilde yendm

kzlar bana yardımcı olabilecek yok mı

Çok teşekkür ederim deniyorum ama girmiyor olmuyor hep aşağıya kayıyor o zaman da kanıyor acaba kalın mı benim ki ondan mı girmiyor diye düşünüyorum

Gerçekten mi. Napalım mecbur yapıcam. Çok sağlun

Çok teşekkür ederim deniyorum ama girmiyor olmuyor hep aşağıya kayıyor o zaman da kanıyor acaba kalın mı benim ki ondan mı girmiyor diye düşünüyorum
elinle tutup kendin sokmaya çalış kaymayı ben öyle çözdüm. kalınlıktan değil de daha çok yeni denediğin için bunları yaşıyorsun.hem zarın yırtılması için pnin biraz girmesi lazım yoksa başka türlü ancak doktor yırtar heralde

Öncelikle gerçekten içtenlikle yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim inan her gün göz yaşı döküyorum çünkü eşimle de aramızda sorun olmaya başladı gittiğim doktor benimle ilgilenmedi aslında bana hep bir duvar var gibi geliyor bi yere kadar ilerliyoruz sonra istediğimi yapayım olmuyor parmak egzersizinde yanma hissi oldu bende normal mi acaba bir de bahsettiğim gibi pko hastasıyım doktor bu şekilde tedavi olman mümkün değil dedi ama bana çocuk istiyosan senin tedavi olman şart çünkü yumurtalıkların yavaş falan dedi ( ben daha o adımlara gelene kadar tabi inşallah desteğinizle yenicem bu illeti şimdi bu egzersizlere nasıl başlamam gerekiyor gerçekten çok ama çok sağol :)

Bitanem sen hırslı olmasan içinde o başarı azmi olmasa biz zaten birşey yapamazdık.Sen çook güçlü birisin.Allahın izniyle bugünde eşinle beraber olup kurtulacaksın bu kasbutan.Hepimiz senin için dua edicez.Sana güvenim Sonsuzz:) Sende bizlere katılıp adım adım yardımcı olucaksın herkese..

Kızlar sizden küçücük birşey istesem.Şuan için benim özelden mesajlaşıp yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlarım lütfen durumunuzu bana adım adım yazarmısınız?Ben tek tek bulamıyorum sizi ama inanın uğraşıyorum.Bildiğiniz kağıdı elime alıp isimleri yazıp kaçgün geçmiş şuan hangi aşamada nerde zorlandı tek tek tutuyorum ama bazılarınız olumlu olumsuz hiç geri dönüş yapmıyor üzülüyorum bende.Siteye ne zaman giriş yapmamış bana neden yazmamış onu araştyorum.Ben doktor değilim yada sizi yargılamaya hakkı olan biri hiç değilim.Benim yardım edebilmem için lütfen olumlu olumsuz bana geri dönüş yapınki bende sizi takip edebileyim..

yazacağım söz:)))

İyi geceler kızlar

Daha önce bir kere yazmıştım buraya. Ben de yeni evliyim ve bu hastalık beni de buldu. Önce kadın doğum uzmanına gittim. Anatomimde bir anormallik olmadığını kasıldığım için ilişkinin gerçekleşemediğini söyledi. Psikiyatriste yönlendirdi ancak henüz bu sorunumu doktor da olsa başka bir kişiyle daha paylaşmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Parmak egzersizlerine başlamaya karar verdim. Serçe parmaktan başladım ama ilk boğuma kadar bile almayı başaramadım egzersiz için en uygun pozisyon nedir? Belki de yanlış bir açıyla duruyorum bilemedim cahillik ne kötü şeymiş

Canım önceliikle kendine inana ve beyninin tamamen başarmaya odakla.Yapılmıcak imkansız birşey değil.En kısa zamanda Allahın izniyle sende çözeceksin tatlım.Kendine su bazlı bazlı bir kayganlasıdrıcı al.Serçe parmağına bolca sür çömelme pozisyonuna gel ve yavaşça vajinana dokunarak serçe parmağının ucunu vajinanın içine it.İterken kuvvetli bir şekilde ıkın.Asla acımıcak kimsenin acımadı bunu mutlaka dene.Sakın pes etme mutlaka yapıcaksın.Orası bomboş kuzum sen ne sokarsan o girer bunu unutma.Parmağının bir kısmı girip bir kısmı girmediğinde derin bir nefes al ve nefesi verirken içine it.Milim milimde olsa girer parmağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…