Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar
Kadınlar kulübüyle de vajinismusla da üç hafta önce gerdek gecemde tanıştım. O gece forumu okudukça ağladım kendimi şartlandırmıştım o gece olup bitecekti ama olmadı. Herkesin o geceye ilişkin güzel anıları var şu odada dans etmiştik falan filan benimki sabaha kadar salya sümük ağlama. İlk bir hafta denedik olmayınca dedim ki bu böyle olmayacak izin vermemi bekleme zorla yap ama öyle çok kasıyorum ki giremedi üstelik kastıkça canım yandı canım ysndıkça daha çok kasmaya başladım kısır döngüye girdi. Eşim anlayışlı mı değil mi onu da çözemedim bi türlü bi dediği bi dediğini tutmuyo. En son günaha girmekten korkuyorum dedi dışarı gitmekten yapmaz biliyorum ama nefis işte beni gaza getirmek için mi söylüyosun dedim hayır dedi 6 yıl flört ettiğim adam. İnsanlar niye aldatırmış şimdi anlıyorum dedi. Çünkü artık denemek bile istemiyorum yaklaşınca bahane uyduruyorum çok yoruluyorum kasmaktan. Ağlayınca da dayanamıyo bu iş olacak diye sevmedim seni olmasa da olur diyo çok anlayışlı oluyo.Üç haftada bezdim evlilikten soğudum 2 yıl 5 yıl yazanlar var burda nasıl sabrettiniz Allah aşkına.
Biliyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın çok doluyum kimseye bi şey anlatamıyorum en yakınlarıma bile. Bana akıl verin kızlar bu sözlerden sonra çok soğudum denemek bile gelmiyo içimden adetim bitmek üzere deneyelim diye başlar sıkıştırmaya egzersizlerden bahsettim biraz zaman istedim beni dinlemedi bile kızdı oyaladığımı ertelediğimi düşünüyo sanırım. 6 yıl bekledim evlilik benim için hayal kırıklığı oldu.

Deme öyle deme daha 3 hafta olmuş yolun çok başındasın ne olur evlilikten de eşinden de sogutma kendini... bende 9 aylık evliyim henüz ilişki yaşayamadım ama son 1 haftadır yaptıgım egzersizlerle güvenim yerime geldi resmen... burayı takip et sürekli, yenen arkadaslarımızdan birileri sana elini uzatacaktır.. bende yardımcı olabıldıgım kadar olurum.. unutma canım bu hastalık tembellik ve erteleme hastalıgı...

Takip ediyorum aslında çok kötü değilim egzersizleri düzenli yapmıyorum ama denemek için serçe parmağımı sonuna kadar ilerlettim iki üç denemede oldu mutlu olmadım çünkü iş eşle deneme olduğunda resmen panik atak geçiriyorum. Tedavi gibi bi şansım yok eşim asla istemiyor. Burda sizlerle yenmek istiyorum inş.
Düşündüm de bu forum olmasa ben kafayı yerdim gerçekten

canim daha cok yolun basindasin ve sanslisin ki burdasin bende 9 ay ugrastim bu hastalikla 1 ayi gecti yendim cok sukur arkadasinda dedigi gibi gercekten tembellik ve erteleme hastaligi 9 ay boyunca hep kactim bahaneler uydurdum inan son bi ay yuklendim ve egzersizlere basladim 17 gun sonra yendim hic vakit kaybetmeden bi an once egzersizlere basla ilk basta bu durum bile sana itici gelebilir ama inan alisiyosun ben aparat egzersizi yaptim o arada parmakda yaptim ilk basta orda bi duvar var diyodum ama yokmus enlemesine boylamasina genisleyen bi tunel bebek bile cikiyo ordan inan o kadar kolaymis ki onca sikintiya hic degmez zaten parmaginla giris yapsan anlicaksin bombos onu hissediyosun ve cesaret geliyo biraz gayret et eminim cok vakit gecmeden basaracaksin

ama sadece serce parmakla egzersizler bitmiyor tatlım.. maksat orayı esnetmek, yani serçe parmaktan sonra orta parmak daha sonrada iki parmak deneyerek orayı esnetebilirsin.. ben kegel egzersizinin de cok faydasını gördüm tavsiye edebilirim onu da egzersizler sırasında.. ben 8 ay boyunca erteledım egzersiz bile yapmadım.. o kadar ahlanıp vahlanıyorum ki.. meger 1 hafta egzersiz yapsam en azından güvenım yerıme gelecekmiş..

Merhaba herkese ben 3 aylık evliyim. Vajinismus muyum bilmiyorum ama eşimle henüz gelebildigimiz en ileri nokta bekaretin bozulmasından sonraki birkaç deneme. Sonra ara verdik ben bu arada parmakla esnetmeye çalışıyorum. Biraz utanarak bir sorum olacak sizlere ayna ile incelerken gördüğüm ufak bir et parçası var ıkınınca içeriden dışarı doğru geliyor. Mercimekten biraz büyüktür herhalde peki bu normal bir parça mı yoksa alınması gereken ve ilişki sırasında tehlike yaratacak birşey midir? İçeri dokunduğumda da benzer et parçaları hissediyorum ve biraz korkuyorum açıkçası cevap veren biri olursa çok sevindirir beni..

Arkadaslar bende 3 yıllık evliyim yazdiklarinzidan cesaretleniyorum tamam bugün denicem diyorum akşam olunca yarın yaparım diyorum ne olur bana yardım edin kurtulmak istiyorum artık çok yoruldum

Arkadaslar bende 3 yıllık evliyim yazdiklarinzidan cesaretleniyorum tamam bugün denicem diyorum akşam olunca yarın yaparım diyorum ne olur bana yardım edin kurtulmak istiyorum artık çok yoruldum
yarın yaparım dedigin anda yarın yapmayacagını bır sonrakı gun yaparım diye yıne erteleyecegını de aklına getir canım cunku biz tembel ve erteleme hastalıgına yakalandık... yüzde 100 tedavısı olan hatta bazı durumlarda doktor bile gerektrmeyen, ayrıca 3 yılını çalan, eşinle daha iyi iletişim kurmanı engelleyen bu hastalıktan kurtulmamak için niye diretiyorsun ki... yapmaa canım bende 9 ayımı heba ettim aklım yeni yeni başıma geliyor.. sende yarından tezi yok başla bian önce haydi bakalımm vajili bir hatun bile kalmasın burda :)

bana da denemeye başlamadan önce çok zor geliyordu sonra her tuvalete gidişimde 1 dakika bile almaz deyip yaptım kolaylaştırdığınız zaman eşinizle aranızın daha iyi olacağına inanarak hevesle yapıyor olacaksınız vakit kaybetmeyin derim :)

Ins canım çok istiyorum ya eşimle artık anlasamiyoruZ siz nasıl yendiniz

Yenmiş gibi konustum galiba Rabbim inşallah bana da bu illeti yenmeyi nasıp eder. Son duzlukteyım buradakı kızlar sayesınde parmak egzersizine başladım...yani bikaç aylık evliyim ve bende bile huzursuzluga sebep oluyor ki 3 yıl aslında uzun bır zaman

Bende cesaretleniyorum akşam olunca işte çok açımicagiini biliyorum ama erteleyorim hep

Evet canım 3 yıl boyunca pek onsememdim eşime de şikayetçi değildi ama ozaman korkum çok fazlaydı şimdide çocuk istiyoruz ondan parmak egzersizi yapamam heralde

Evet canım 3 yıl boyunca pek onsememdim eşime de şikayetçi değildi ama ozaman korkum çok fazlaydı şimdide çocuk istiyoruz ondan parmak egzersizi yapamam heralde

burda yazarlardı da sınır olurdum 'ben yaptıysam herkes yapar' cunku de ben yapamıyordum ve kendımı cok asırı kotu hıssediyordum... ama gercekten de oyleymış, herkesın yapabılcegı bırseymıs meger bu egzersiz denilen şey... eger ki tıbbı acıdan bır sorun yoksa egzersiz için hiçbir engeliniz yok demektir. tv karsısında, müzik dinleyerek kafanızı baska bırseye odaklayarak kegel ve nefes egzersizlerini de yaparak parmak egzersizini yapabilirsiniz... mesela yarın? daha fazla ertelemeden?

Ben karar verdim yapıcam ve yenicem bu hafta. Çok istemiyorum içimden de gelmiyo eşime kızdığım için ama belki herşey çok farklı olur sonrasında. bunu düşünüp hırslanıyorum.
Peki kızlar parmak egzersizini gün içinde sürekli yapmak mı gerekiyo ben çalışıyorum da akşamları da çok yorgun oluyorum. Bi de pozisyon önemli mi? Bi de bu egzersizleri yaparken eş denemesi yapmamak mı gerekiyo acaba?

Ne güzel işte yapacağını düşünerek ve kendini şartlandırarak bu işe başlamak.. Parmak egzersizine ben işyerinde başlamıştım ve inan çok faydasını gördüm.. Bir kaç dakikanı ayırman yeterli.. Olmadığı zaman 10 dk arayla tekrar deniyordum.. Sen de yapabilirsin canım.

Canım benim hepimizin içinde var olan cesaret buradaki arkadaşlarımız sayesinde ortaya çıkıyor.Sadece biraz iteklemek ve destek olmak yetiyor onun ortaya çıkması için.. Yapabileceğimizi bizde biliyoruz aslında sadece bunu sesli olarak duymak istiyoruz belki de.. Sen zaten bu işi başarmışsın sadece ufacık bir kısmı kalmış tamamlamak için onu da yapabileceksin biliyorum..Ondan sonra burada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza yardımcı olacaksın.. Sen de bir meleksin canım benim.. :) :)

bi ara bu forumda yanlış hatırlamıyorsam birisi parmak egzersizi yaparken eş denemesi yapmayın yazmıştı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1 sene 2 aylık evlıyım bu forumu buldum sonra özumun grubunu ılk önce parmak sonra kulak çöpü sonra bakkal mumu denedım cok sukur hepsını asla yapamam dedım yaptım. aparatlarım geldı ızın hastalık derken bu hafta duzgunce basladım 2.cı boya kadar onuda hallettım dun aksam 3. boyu almam lazımsabaha kadarda olsa ugrasıcam dedım grup sayesınde gaza geldım dün 3. boyuda halleetım. 2 3 gun daha yapıp eş denemesıne gecıcem ınsallah olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…