- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.981
Merhabalar
Kadınlar kulübüyle de vajinismusla da üç hafta önce gerdek gecemde tanıştım. O gece forumu okudukça ağladım kendimi şartlandırmıştım o gece olup bitecekti ama olmadı. Herkesin o geceye ilişkin güzel anıları var şu odada dans etmiştik falan filan benimki sabaha kadar salya sümük ağlama. İlk bir hafta denedik olmayınca dedim ki bu böyle olmayacak izin vermemi bekleme zorla yap ama öyle çok kasıyorum ki giremedi üstelik kastıkça canım yandı canım ysndıkça daha çok kasmaya başladım kısır döngüye girdi. Eşim anlayışlı mı değil mi onu da çözemedim bi türlü bi dediği bi dediğini tutmuyo. En son günaha girmekten korkuyorum dedi dışarı gitmekten yapmaz biliyorum ama nefis işte beni gaza getirmek için mi söylüyosun dedim hayır dedi 6 yıl flört ettiğim adam. İnsanlar niye aldatırmış şimdi anlıyorum dedi. Çünkü artık denemek bile istemiyorum yaklaşınca bahane uyduruyorum çok yoruluyorum kasmaktan. Ağlayınca da dayanamıyo bu iş olacak diye sevmedim seni olmasa da olur diyo çok anlayışlı oluyo.Üç haftada bezdim evlilikten soğudum 2 yıl 5 yıl yazanlar var burda nasıl sabrettiniz Allah aşkına.
Biliyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın çok doluyum kimseye bi şey anlatamıyorum en yakınlarıma bile. Bana akıl verin kızlar bu sözlerden sonra çok soğudum denemek bile gelmiyo içimden adetim bitmek üzere deneyelim diye başlar sıkıştırmaya egzersizlerden bahsettim biraz zaman istedim beni dinlemedi bile kızdı oyaladığımı ertelediğimi düşünüyo sanırım. 6 yıl bekledim evlilik benim için hayal kırıklığı oldu.
Takip ediyorum aslında çok kötü değilim egzersizleri düzenli yapmıyorum ama denemek için serçe parmağımı sonuna kadar ilerlettim iki üç denemede oldu mutlu olmadım çünkü iş eşle deneme olduğunda resmen panik atak geçiriyorum. Tedavi gibi bi şansım yok eşim asla istemiyor. Burda sizlerle yenmek istiyorum inş.Deme öyle deme daha 3 hafta olmuş yolun çok başındasın ne olur evlilikten de eşinden de sogutma kendini... bende 9 aylık evliyim henüz ilişki yaşayamadım ama son 1 haftadır yaptıgım egzersizlerle güvenim yerime geldi resmen... burayı takip et sürekli, yenen arkadaslarımızdan birileri sana elini uzatacaktır.. bende yardımcı olabıldıgım kadar olurum.. unutma canım bu hastalık tembellik ve erteleme hastalıgı...
canim daha cok yolun basindasin ve sanslisin ki burdasin bende 9 ay ugrastim bu hastalikla 1 ayi gecti yendim cok sukur arkadasinda dedigi gibi gercekten tembellik ve erteleme hastaligi 9 ay boyunca hep kactim bahaneler uydurdum inan son bi ay yuklendim ve egzersizlere basladim 17 gun sonra yendim hic vakit kaybetmeden bi an once egzersizlere basla ilk basta bu durum bile sana itici gelebilir ama inan alisiyosun ben aparat egzersizi yaptim o arada parmakda yaptim ilk basta orda bi duvar var diyodum ama yokmus enlemesine boylamasina genisleyen bi tunel bebek bile cikiyo ordan inan o kadar kolaymis ki onca sikintiya hic degmez zaten parmaginla giris yapsan anlicaksin bombos onu hissediyosun ve cesaret geliyo biraz gayret et eminim cok vakit gecmeden basaracaksinMerhabalar
Kadınlar kulübüyle de vajinismusla da üç hafta önce gerdek gecemde tanıştım. O gece forumu okudukça ağladım kendimi şartlandırmıştım o gece olup bitecekti ama olmadı. Herkesin o geceye ilişkin güzel anıları var şu odada dans etmiştik falan filan benimki sabaha kadar salya sümük ağlama. İlk bir hafta denedik olmayınca dedim ki bu böyle olmayacak izin vermemi bekleme zorla yap ama öyle çok kasıyorum ki giremedi üstelik kastıkça canım yandı canım ysndıkça daha çok kasmaya başladım kısır döngüye girdi. Eşim anlayışlı mı değil mi onu da çözemedim bi türlü bi dediği bi dediğini tutmuyo. En son günaha girmekten korkuyorum dedi dışarı gitmekten yapmaz biliyorum ama nefis işte beni gaza getirmek için mi söylüyosun dedim hayır dedi 6 yıl flört ettiğim adam. İnsanlar niye aldatırmış şimdi anlıyorum dedi. Çünkü artık denemek bile istemiyorum yaklaşınca bahane uyduruyorum çok yoruluyorum kasmaktan. Ağlayınca da dayanamıyo bu iş olacak diye sevmedim seni olmasa da olur diyo çok anlayışlı oluyo.Üç haftada bezdim evlilikten soğudum 2 yıl 5 yıl yazanlar var burda nasıl sabrettiniz Allah aşkına.
Biliyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın çok doluyum kimseye bi şey anlatamıyorum en yakınlarıma bile. Bana akıl verin kızlar bu sözlerden sonra çok soğudum denemek bile gelmiyo içimden adetim bitmek üzere deneyelim diye başlar sıkıştırmaya egzersizlerden bahsettim biraz zaman istedim beni dinlemedi bile kızdı oyaladığımı ertelediğimi düşünüyo sanırım. 6 yıl bekledim evlilik benim için hayal kırıklığı oldu.
Takip ediyorum aslında çok kötü değilim egzersizleri düzenli yapmıyorum ama denemek için serçe parmağımı sonuna kadar ilerlettim iki üç denemede oldu mutlu olmadım çünkü iş eşle deneme olduğunda resmen panik atak geçiriyorum. Tedavi gibi bi şansım yok eşim asla istemiyor. Burda sizlerle yenmek istiyorum inş.
Düşündüm de bu forum olmasa ben kafayı yerdim gerçekten
yarın yaparım dedigin anda yarın yapmayacagını bır sonrakı gun yaparım diye yıne erteleyecegını de aklına getir canım cunku biz tembel ve erteleme hastalıgına yakalandık... yüzde 100 tedavısı olan hatta bazı durumlarda doktor bile gerektrmeyen, ayrıca 3 yılını çalan, eşinle daha iyi iletişim kurmanı engelleyen bu hastalıktan kurtulmamak için niye diretiyorsun ki... yapmaa canım bende 9 ayımı heba ettim aklım yeni yeni başıma geliyor.. sende yarından tezi yok başla bian önce haydi bakalımm vajili bir hatun bile kalmasın burda :)Arkadaslar bende 3 yıllık evliyim yazdiklarinzidan cesaretleniyorum tamam bugün denicem diyorum akşam olunca yarın yaparım diyorum ne olur bana yardım edin kurtulmak istiyorum artık çok yoruldum
Arkadaslar bende 3 yıllık evliyim yazdiklarinzidan cesaretleniyorum tamam bugün denicem diyorum akşam olunca yarın yaparım diyorum ne olur bana yardım edin kurtulmak istiyorum artık çok yoruldum
Ins canım çok istiyorum ya eşimle artık anlasamiyoruZ siz nasıl yendiniz
Bende cesaretleniyorum akşam olunca işte çok açımicagiini biliyorum ama erteleyorim hepbana da denemeye başlamadan önce çok zor geliyordu sonra her tuvalete gidişimde 1 dakika bile almaz deyip yaptım kolaylaştırdığınız zaman eşinizle aranızın daha iyi olacağına inanarak hevesle yapıyor olacaksınız vakit kaybetmeyin derim :)
Evet canım 3 yıl boyunca pek onsememdim eşime de şikayetçi değildi ama ozaman korkum çok fazlaydı şimdide çocuk istiyoruz ondan parmak egzersizi yapamam heraldeYenmiş gibi konustum galiba Rabbim inşallah bana da bu illeti yenmeyi nasıp eder. Son duzlukteyım buradakı kızlar sayesınde parmak egzersizine başladım...yani bikaç aylık evliyim ve bende bile huzursuzluga sebep oluyor ki 3 yıl aslında uzun bır zaman
Evet canım 3 yıl boyunca pek onsememdim eşime de şikayetçi değildi ama ozaman korkum çok fazlaydı şimdide çocuk istiyoruz ondan parmak egzersizi yapamam heralde
Ben karar verdim yapıcam ve yenicem bu hafta. Çok istemiyorum içimden de gelmiyo eşime kızdığım için ama belki herşey çok farklı olur sonrasında. bunu düşünüp hırslanıyorum.
Peki kızlar parmak egzersizini gün içinde sürekli yapmak mı gerekiyo ben çalışıyorum da akşamları da çok yorgun oluyorum. Bi de pozisyon önemli mi? Bi de bu egzersizleri yaparken eş denemesi yapmamak mı gerekiyo acaba?
Parmak egzersizi yapamam dedım yaparsın dedı burdakı melekler onlarn verdigi guc ıle yaptım... Ikı parmak hayatta olmaz beceremem dedım burdakı melekler pes etmk yok yapıcaksn dedıler yaptım... Hızımı alamayıp mum ıle denedım oda oldu... Galıba sırada es denemesi var... Dua edın kızlar vajıyı yenıp bnde meleklerım gıbı yardım etmk ıstıyorummm... Bu arada kımmı benım kanatsz melekler... AsqL guneydenız ve mpapatya.... :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?