Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi ara bu forumda yanlış hatırlamıyorsam birisi parmak egzersizi yaparken eş denemesi yapmayın yazmıştı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Parmak egzersizini sadece kendine güvenin gelmesi , vajinanın içine bir şey alabilme düşüncesinin yerleşmesi ve esneyebilmesi için yapıyoruz. Eş denemesi konuya bodoslama dalmak olur.. Egzersizle kendinizi hazırlıyorsunuz bence. Eş denemesi aşamasına 3-5 gün sonra geçilmesi gerekli bence..

Arkadaşlar bende kararlıyım artık çabalamak istiyorum nerden başlamalıyım bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun on aydır çektiğim bu illetten kurtulmak istiyorum ertelemek bana hiç bir şey kazandırmadı aksine özgüvenimi elimden aldı bugün kararlıyım ama bana yol gösterirseniz ömür boyu dua ederim size allah bu dertle uğraşan benim gibi herkese yardım etsin tez zamanda buradan başarı hikayeleri yazmayı nasip etsin başına gelince anlıyor insan yardımlarınızı fikirlernizi bekliyorum.. Şimdi nereden başlamam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ayenizde bende birşeyler yapıp ilerleme kaydedebilirim ama şu parmak egzersizi bana çok zor geliyor yanma hissi hissediyorum nedense sorun bende mi anlamadım gitti

Merhaba ben yeni üyeyim o yüzden özelden mesaj atamıyorum sanırım tamda bilemedim ama bana da yardımcı olursan inan çok mutlu olurum ben nasıla başlamam gerekşyor neler yapmalıyım hiç bilmiyorum on aydır neler çekiyorum bir ben bilirim özgüvenim her şeyim gitti nasıl bu yola başlamalıyım eğer yardımcı olursan çok sevinirim ilgine şimdiden teşekküreler :)

cnm egzersizlere kaç gün ve ne sıklıkla devam ettin ayrıntlı anlatrmsn bende bugün kulak çubuğyla başladım dediğin gibi streçledm birazda zeytn yağ sürdüm önce dokunduramdm bile ama sonra konsantre oldum karşıya doğru ittim gitmedi sonra yazılanları htrladım aşağıya doğru ıkınarak yavaş yavaş ittim ve nerdeyse taa
mamı girdi sonra çıkarttım üç taneyi birleştrp streçledm oda girdi çk rahat çk tuhaf yaaa :):) şimdi ne yapmlyım içere bekletmm gerekyo mu

sanırım benm sıkıntm ilk denemelrmzde vajina girişindeki perine dedikleri yer çatladı kanadı hep o kdadr çk sızlıyodki ben ondan beri orası aşağıya doğru tamamen yırtlck diye korkup kastım sanırım kendmi emla krem sürdüm hiç uyuşturmadı doktora ordum oda önce vajinusmsu yenmem gerektğni söyledi siz de de böyle oldu mu dış kısım esnemiyo gibi geliyo hala en çok ordan korkyrm

Öncelikle kayganlaştırıcı kullanın. Durex'in ya da Okey'in böyle ürünleri var. İşe yaracaktır. Ve kafanızdaki olumsuz düşünceleri atın.

Öncelikle kayganlaştırıcı kullanın. Durex'in ya da Okey'in böyle ürünleri var. İşe yaracaktır. Ve kafanızdaki olumsuz düşünceleri atın.
kayganlaştırıcı da denedm oda işe yaramdı hemn azcık baskı yapınca çatlıyo dışı doktora gdidip aşağıya kadar açtırsam diye bile düşündüm

melisaaaacanım akşam köküne kadar soktum parmağımı

tamam canım yapıcan onuda yapıcam inş

:)
Canım aynanın karşısına geç ıkın görünce şaşıracaksın açılıyo. Ben hala parmak fikrini duyunca kötü oluyorum halbuki az da olsa alıyorum ve hiç canım acımıyo.yani bu şu demek düşündüğünüz gibi olmuyo düşününce için kalkıyo çok ii anlıyorum ama yavaş yavaş alıştır ıkınarak tuvalette rahat oluyo bu arada. Başına oturmadan olmaz birlikte yenelim var mısın ?

Az önce orta parmağın tamamına yakınını aldım hatta biraz hareket ettirdim içinde bugün bunu tekrar edip yarın iki parmak denicem. Ikınmanın çok faydası oluyo

Süpersin canım :) Ne güzel işte ben böyle yazıları okudukça çok mutlu oluyorum.. Yarın iki parmağı kolaylıkla yapacağına eminimm.. Bir başladın mı gerisi geliyor zaten

Bir başlasan canım beraberce yapabiliriz bunu emin ol.. Hepimiz başta acaba diyoruz ama neden olmasın? Femme34 arkadaşım doğru söylüyor.. Derin nefes alıp ver ıkınamıyorsan onunda faydasını göreceksin Ayna karşısında yap önce.. Sonra gerisi geliyor zaten görmeden yapıcaksın bir süre sonra.. Emin ol acı yok

kızlarrr merhabalar... 3 aylık evliyim.. eşimle tam beraber olamadık..

çok korkuyorum acı ve agrı hissediyorum. çok bunaldım artık...

her yolu denedik.. jel, bebeyag, prezrvtf yok yok yok... yapamıyorum agrı benden gtmio çok kasılıyorum...

ilk gecemz oldu ama sonrasında tekrar yapmak çok zor geliyor.. çok bunaldım...

bugun erenkoy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde cinsel işlev bozuklukları poikliniğine gittik eylülün sonlarına doğru randevu verdiler.. oraya giden var mı???

uzman psikyatri yusuf özay özdemir ile görüşeceğiz.....

Arkadaslar ne olur yardım edin kafamda yendim açımicak acisada beni öldürmecek biliyorum ama bacaklarim kasilıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen cesarete ihtiyacım ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…