- 5 Ağustos 2014
- 190
- 93
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.001
bi ara bu forumda yanlış hatırlamıyorsam birisi parmak egzersizi yaparken eş denemesi yapmayın yazmıştı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Merhaba ben yeni üyeyim o yüzden özelden mesaj atamıyorum sanırım tamda bilemedim ama bana da yardımcı olursan inan çok mutlu olurum ben nasıla başlamam gerekşyor neler yapmalıyım hiç bilmiyorum on aydır neler çekiyorum bir ben bilirimKızlar sizden küçücük birşey istesem.Şuan için benim özelden mesajlaşıp yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlarım lütfen durumunuzu bana adım adım yazarmısınız?Ben tek tek bulamıyorum sizi ama inanın uğraşıyorum.Bildiğiniz kağıdı elime alıp isimleri yazıp kaçgün geçmiş şuan hangi aşamada nerde zorlandı tek tek tutuyorum ama bazılarınız olumlu olumsuz hiç geri dönüş yapmıyor üzülüyorum bende.Siteye ne zaman giriş yapmamış bana neden yazmamış onu araştyorum.Ben doktor değilim yada sizi yargılamaya hakkı olan biri hiç değilim.Benim yardım edebilmem için lütfen olumlu olumsuz bana geri dönüş yapınki bende sizi takip edebileyim..
cnm egzersizlere kaç gün ve ne sıklıkla devam ettin ayrıntlı anlatrmsn bende bugün kulak çubuğyla başladım dediğin gibi streçledm birazda zeytn yağ sürdüm önce dokunduramdm bile ama sonra konsantre oldum karşıya doğru ittim gitmedi sonra yazılanları htrladım aşağıya doğru ıkınarak yavaş yavaş ittim ve nerdeyse taacanım biz kendimiz hazırladık evde. ben ilk kulak çubuğuna 1 kat ğeçete sardm.streçledim. l-kalem kalınlığnda bişi oldu.çok korktğm için çok inceden başladım. alıştıkça peçete ekledim kalınlaştırdm. zamanla beyaz bakkal mumuna geçtm.onuda peçeteye sardm streçledm.. o şekilde yendm
kayganlaştırıcı da denedm oda işe yaramdı hemn azcık baskı yapınca çatlıyo dışı doktora gdidip aşağıya kadar açtırsam diye bile düşündümÖncelikle kayganlaştırıcı kullanın. Durex'in ya da Okey'in böyle ürünleri var. İşe yaracaktır. Ve kafanızdaki olumsuz düşünceleri atın.
melisaaaae tamam işte
süper. başlamışsın bile. başlamaya karar vermek işin yarısını halletmek bence.... bende çalıştığım için zor oluodu ama her akşam yapmaya çalışıodum cnm ara verince olmuo çünkü konsatrasyon da bozuluo... işaret parmağına alısınca orta parmağnı yap sonra 2 parmaa geçersin. burdan yazarız sürekli sana başlamışken bitir bu işi
melisaaaacanım akşam köküne kadar soktum parmağımı
onuda denemeye çalıştım ama biraz zaman alıcak gibiTebrik ederimmm darısı iki parmaga :):):)
onuda denemeye çalıştım ama biraz zaman alıcak gibi
tamam canım yapıcan onuda yapıcam inşalacagı birkaç dakika veya saattir. eger olmuyorsa zorlama ama 5-10 dk sonra tekrardan denedirek hepsini almayı da hedefleme ben oyle yaptım husrana ugradım moralım bozuldu :) ilk once hedefin ilk bogum olsun öylece arttıra arttıra devam et...
Canım aynanın karşısına geç ıkın görünce şaşıracaksın açılıyo. Ben hala parmak fikrini duyunca kötü oluyorum halbuki az da olsa alıyorum ve hiç canım acımıyo.yani bu şu demek düşündüğünüz gibi olmuyo düşününce için kalkıyo çok ii anlıyorum ama yavaş yavaş alıştır ıkınarak tuvalette rahat oluyo bu arada. Başına oturmadan olmazArkadaşlar bende kararlıyım artık çabalamak istiyorum nerden başlamalıyım bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun on aydır çektiğim bu illetten kurtulmak istiyorum ertelemek bana hiç bir şey kazandırmadı aksine özgüvenimi elimden aldıbugün kararlıyım ama bana yol gösterirseniz ömür boyu dua ederim size allah bu dertle uğraşan benim gibi herkese yardım etsin tez zamanda buradan başarı hikayeleri yazmayı nasip etsin başına gelince anlıyor insan yardımlarınızı fikirlernizi bekliyorum.. Şimdi nereden başlamam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ayenizde bende birşeyler yapıp ilerleme kaydedebilirim ama şu parmak egzersizi bana çok zor geliyor yanma hissi hissediyorum nedense sorun bende mi anlamadım gitti
Az önce orta parmağın tamamına yakınını aldım hatta biraz hareket ettirdim içindebugün bunu tekrar edip yarın iki parmak denicem. Ikınmanın çok faydası oluyo
Teşekkür ederim iyi ki varsınız yaçoook sevndim nasıl kolay olıyor degilmi :) ohh kendim yapmış gibi sevindim şuan
Az önce orta parmağın tamamına yakınını aldım hatta biraz hareket ettirdim içindebugün bunu tekrar edip yarın iki parmak denicem. Ikınmanın çok faydası oluyo
:)
Canım aynanın karşısına geç ıkın görünce şaşıracaksın açılıyo. Ben hala parmak fikrini duyunca kötü oluyorum halbuki az da olsa alıyorum ve hiç canım acımıyo.yani bu şu demek düşündüğünüz gibi olmuyo düşününce için kalkıyo çok ii anlıyorum ama yavaş yavaş alıştır ıkınarak tuvalette rahat oluyo bu arada. Başına oturmadan olmazbirlikte yenelim var mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?