Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ne olur yardım edin kafamda yendim açımicak acisada beni öldürmecek biliyorum ama bacaklarim kasilıyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen cesarete ihtiyacım ver
hepimiz ayni seyi yasiyoruz iste benimde bacaklarim hep onune gecerdi ama inan varyabacagin cok acik olmasa bile yine oluyo doktor bana ust pozisyonda daha rahat edecegimi soylemisti ben ikinci denemeyi o sekilde yapmistim canim cok daha kolay oluyohem bacaklarin onune gecmiyo hemde kontrol sende oluyo istersen bide oyle dene canim bolca krem yada yag falan sur sonra yavas yavas oturmayi dene insallah zorlanmadan olur

Canim ona cesaretim yok İşte daha ilk denememm olcak

Yok hayır eşimle aram çok kötü artık konusmuyo benimle beklemiyo yani ne yapmam bilmiyorum
canım aranız daha fazla bozulmadan harekete gec bence... cinsellık evliligin onemli kısmını olusturur derlerdi inanmazdım.. 3 yıl sonunda eşin de patlama noktasına gelmiş olabilir bizimkiler bile haftalar sonra başlıyorlar çemkirmeye bazen... egzersizlere hemen başla bence.. sana lazım olan bir kayganlaştırıcı, ayna ve eldiven... hepsi bu.. asql bana glietgelen diye bir kayganlastırıcı tavsıye etti ben bebe yagını kullanırken, suan glietgelen kullanıyorum ve cok memnunum... egzersizlere başlıcam diyosan yardımcı olabıldıgım kadar olurum.. ama vajinin geregi ertelicem diyosan bişey diyemem... haydı bakalım secim senin?

eşinden önce kendi iç rahatlıgın için yapman lazım... yatagını isteyerek cekinmeden gitmek için, gece olunca ne bahane uretsem diye düşünmemek için yapmamız lazım
Evet çünkü inanin çok yiprandim 3 yıl uzun bi süre yine bu kadar bekledi dedim gibi kızlık zarı yok çünkü yaptım ilk gece zorlabmam lazım ama yine ögunku baskıyı hissedecem diye bunca yıl bekledim cesaretlenip yemem lazım

tamam işte kendin söylüyorsun, hadı kalk ve en azından bugun kegel ve nefes egzersizlerinle ayna ile vajinanı incele yarında serçe parmagınla başla bu işe... biraz ilerleyince hep yapmak istiyorsun beynini iyice ikna etmek için. çünkü ne agrı ne acı var... batma hissi hissedersen derin nefes al ve biraz bekle, sonra devam

K.bkma çok soru soruyorum ama kegel ve nefes egzersizi nasıl yapılıyor bi bilgi verirmisin

Kegel egzersizleri kadınlarda vajina etrafını saran vajinal kasların güçlendirilmesi amacıyla yapılan pelvik kas egzersizidir
K.bkma çok soru soruyorum ama kegel ve nefes egzersizi nasıl yapılıyor bi bilgi verirmisin

afedersin tuvaletini yaparken idrarını 2-3 sn lik tutup bırakman vajınal kaslarını yonetebılmen kegel egzersizi oluyor... nefes egzersizi ise derin nefes alıp daha sonra balon şişirir gibi nefes vererek vajinal kaslarının rahatlamasını saglıyor... ilişki veya parmak egzersizi sırasında takıldıgın anda bırkac derin nefes alıp vermen senı rahatlatıp egzersizi devam ettirmeni kolaylaştırır.

Ben kayganlaştırıcı olarak vazelin kullanıyodum aslında oraya yabancı kimyasal hiç bi şey girsin istemiyorum zararı olabilir diye ama tabi bu durumda gözüm görmüyo. Vazelinin sakıncası olur mu ki ya bu konuda fikri olan var mı

Bana da vazelin çok tuhaf geliyor bephantol losyon kullanabilirsiniz hem cilt tahriş olduğunda da kullanılıyor hafif bir yapısı var

J illeti
Nasıl yendin canım yardım edebilirmsin

Çok teşekkür ederimm varıııııım birlikte yeneliim :) ıkınınca açılma olduğunu bende farkettim niyeyse bu açılma o anda oluvermiyo :)) bana hep bir duvar varmış gibi geliyo sanırım önce egzersiz yapmamız daha faydalı olacak öncelikle parmak fikrine alışmam gerek sanırım ama burada destek görmek yanlız olmadığımı bilmek çok iyi geldi öncelikle şu kulak çubuğu olayını denemeliyiz sanırım sen şuan hangi aşamadasın benim malum başlangıcın başlangıcı:))

Bende yeni başladım geçen hafta sadece bi kere serçe parmağımı denemiştim araya adet girdi bugün başladım artık egzersizlere artık yapmam lazım eşim çok huzursuzlanıyo 3 hafta oldu evleneli daha hiç olmadı. Ben parmakta rahatım çünkü küçücük ki ama p..s kocaman bi şey ve korkutuyo haliyle ama bu sefer olcak inş.
Ben az önce iki parmak denedim ıkınarak yarısı girdi ama hafif zorlandım o duvar dedşğin şeyi bende hissediyorum vajinadaki kasılmadan içi duvarmış gibi geliyo bence bize ıkınınca olmuyo kasılınca oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…