- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.041
Hayırdır canım?yardımmm!!!
yardımmm!!!
Canım çok özür dilerim biraz dönüş yapdım.Tatlım özgüven zaten vajinusmusun ilk yokettiği şeydir.Senin yaşadıklarını hepimiz yaşadk.Ben bir hafta saçlarımı taramayıp aynaların üstüne bez kapattıgımı bilirim.Öncelkle özgüvenini geri getireceksin.Beynine bunu yazacaksın.Sen giçlü birisin ve bunu yenmemen için önünde hiçbir engelin asla ama asla yok.Glietgelen kayganlasırıcı bu benim tercihim sen hangisini uygun görürsen onu al canım.Çömelme pozisyonu veya yatıp bacaklarını açarak sana hangisi sakin geliyorsa onu tercih et.Önce serçe parmağına bolca jel sür sonrada vajinana tatlım.Nefes al ve nefesini verirken serçe parmağını yavaşça içine it.Zaten çok kaygan oldugu için hemen içine girivericek.Bunu yapabilirsin lütfen mesajımı okur okumaz hemen bunu denemeye geç canım.Eğer bütün yazdıklarımı cesaretini yitirmeden hemen zamanında yaparsan 4 gün sonra herşey bitmiş olucak:.)Kendine yazık etme yıllarına yazık etme güzelim kendin için eşin için güzel bir gelecek için 3-4 saniye dahi sürmücek belki o bile olmucak bir korku seni yıkmasın izin verme bunaMerhaba ben yeni üyeyim o yüzden özelden mesaj atamıyorum sanırım tamda bilemedim ama bana da yardımcı olursan inan çok mutlu olurum ben nasıla başlamam gerekşyor neler yapmalıyım hiç bilmiyorum on aydır neler çekiyorum bir ben bilirimözgüvenim her şeyim gitti nasıl bu yola başlamalıyım eğer yardımcı olursan çok sevinirim ilgine şimdiden teşekküreler :)
banda yardmmmmCanım çok özür dilerim biraz dönüş yapdım.Tatlım özgüven zaten vajinusmusun ilk yokettiği şeydir.Senin yaşadıklarını hepimiz yaşadk.Ben bir hafta saçlarımı taramayıp aynaların üstüne bez kapattıgımı bilirim.Öncelkle özgüvenini geri getireceksin.Beynine bunu yazacaksın.Sen giçlü birisin ve bunu yenmemen için önünde hiçbir engelin asla ama asla yok.Glietgelen kayganlasırıcı bu benim tercihim sen hangisini uygun görürsen onu al canım.Çömelme pozisyonu veya yatıp bacaklarını açarak sana hangisi sakin geliyorsa onu tercih et.Önce serçe parmağına bolca jel sür sonrada vajinana tatlım.Nefes al ve nefesini verirken serçe parmağını yavaşça içine it.Zaten çok kaygan oldugu için hemen içine girivericek.Bunu yapabilirsin lütfen mesajımı okur okumaz hemen bunu denemeye geç canım.Eğer bütün yazdıklarımı cesaretini yitirmeden hemen zamanında yaparsan 4 gün sonra herşey bitmiş olucak:.)Kendine yazık etme yıllarına yazık etme güzelim kendin için eşin için güzel bir gelecek için 3-4 saniye dahi sürmücek belki o bile olmucak bir korku seni yıkmasın izin verme buna
Canım sagol cvb vermışsın bu 3.denemem Gecen hafta yarısını alabıldım bugün ucunu alabıldım bakalım. Ne olacakCanım eğer ilk denemelerinse zaten ilk denemede tamamını alamamak gayet normal.Hiçbirşekilde pes etme tekrar dene alabildigin yere kadar al sakın içinden çıkarma duvar varmış gibi gelir insana işte tamda orada kuvvetli bir nefes al ve milim milim içine almaya devam et sakin bir şekilde nefesi verirken penisi içine alıcaksın .Gitmez kapalıdie düşünme canım orası bomboşşş:))
canim azicik bile agri olmuyo inan sadece cok hafif bi yanma o kadar o da bekleyince geciyo zaten ben esimle birlikte oldugumda hem mantarim vardi tahrisim vardi adet oncesi oldugu icin odem vardi doktorum bekle dedi sabremedim ve o sekilde yaptim o haldeyken bile aci agri hicbisi olmadi cok hafif yanma o kadar sen simdi butun olumsuzluklari at kafandan ve yarina odaklan canimArkadaslar yarın eşimle deneme yapacam inş bende buraya başarı hikayesi yazarım çok istiyorum inş olur yenen arkadaşlar bi tavsoyeniz varmı çok ağrı filan oluyomu
Ayy tatlım çok sevindim :) :) Yapacağını biliyordum ve sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin acaba ne oldu? diye düşünüyordum.. Valla süpersin canımm.. Çok mutlu oldum senin için Tebrik ederim seni
Tebrikler tatlım :) :)
Asıl super sizsinz asla yapamıcam deyip doktor arastırmaya baslamıstm kı sız cıktınz karsima dualarım hep sızınle Rabbım bebiş haberleri vermemızı nasıp etsin inşallahhhh of puf demeden her soruma - kı aralarnda sacma olanlarda vardı eminim- cevap verdigin icin sagoll canım benmm
Tamam canım zaten çok ağrı olsa kimse yapamadı demi kendimi rahatlamaua çalışıcam canım bişey kullandım mi sencanim azicik bile agri olmuyo inan sadece cok hafif bi yanma o kadar o da bekleyince geciyo zaten ben esimle birlikte oldugumda hem mantarim vardi tahrisim vardi adet oncesi oldugu icin odem vardi doktorum bekle dedti sabremedim ve o sekilde yaptim o haldeyken bile aci agri hicbisi olmadi cok hafif yanma o kadar sen simdi butun olumsuzluklari at kafandan ve yarina odaklan canim
Canım benimde çatlama yaşanıyordu bana bi krem verdi onu iki gün kullandıgımda geçdi ama bu yanlış ilişkiden kaynaklanıyor.Doktorun onun için dmeiş vajınusmusu hallat diye.Tatlım erkekler vajina deliğinin yerini tam kestiremez penisin de gözleri olmayınca orayı burayı yoklaya yoklaya nere açıksa oraya girer:)Sende vajinusmus oldugun için asıl açıklık olan yeri kasıyosun eşinde bölece her yeri deniyor nerenin açık oldugunu anlayamıyor perine kısmıda gergin bir yer oldugu için senin aşırı kasılmaların eşinin yanlış penis yönlendirmesiyle otomatik olarak gerilip çatlıyor.Bu vajinusmusu yendiğinde geçecek tatlım çünkü sen artık hem kasmıcaksın vajinan kendiliğinden açılacak hemde bir süre sonra eşin yerini ezberleyip hiç kaydırmadan oraya yönelecek.Şimdi öncelikle artık parmak egzersizine geç kuzum.Serçe parmağınla aynı egzersizi bir daha yap hatta tüm gün serçe parmak dene canımbanda yardmmmmben bugün egzerslere başldm parmk çk itici geldği için kulak çubuğuna streç sardım önce dokunduramdm bile çk tuhf oldum vazgeçydm sonra cesaretmi topldm ıkınıp devam ettim zaten hiç beklemdğim şeklde kolay girdi nerdeyse tamamını ittim sonra üç tane çubuğu birleştrp peçete sardm ve streçledm oda koly girdi hatta bira beklettm :) hiç acımdı daha önce ilişkiye giremdğmz için kanar diye korktum ama hiç bşy olmdı :) şimdi ne yapmm gerekyo :/ hangi sıklıkla devam etmelym, bide sanrm ben vajinaın dışında ki perine kısmı p.. le denemeye çalışırken başlarda orası çatladı faln çk acıdı bende cesare edemedim bidaha bu egzersler bittiğinde orasıda esneklik kazanır mı doktora sordum orası çatlıyo ne yapmlym die oda önce vajnsmusu halletmen gerek dedi çoksoru sordm ama tedirgnim biraz yardmcı olursn çk sevncmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?