- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.061
CANSIN SEN YA ÇOOOK MUTLU OLDUM:)KABUSUN BİTTİ OHH BE:)Ömrün boyunca artık hep gülümse canım sadece vajinusmusun değil seni hayatta hiçrbirşeyin yıkmasına üzmesine gülüşünün sönmesine ASLA izin verme...kızlar galiba halay çekme sırası bana geldi....
çk teşekkür ederm umarm öle olur çnkü orası acımya başlynca ben hemn itiyrmCanım benimde çatlama yaşanıyordu bana bi krem verdi onu iki gün kullandıgımda geçdi ama bu yanlış ilişkiden kaynaklanıyor.Doktorun onun için dmeiş vajınusmusu hallat diye.Tatlım erkekler vajina deliğinin yerini tam kestiremez penisin de gözleri olmayınca orayı burayı yoklaya yoklaya nere açıksa oraya girer:)Sende vajinusmus oldugun için asıl açıklık olan yeri kasıyosun eşinde bölece her yeri deniyor nerenin açık oldugunu anlayamıyor perine kısmıda gergin bir yer oldugu için senin aşırı kasılmaların eşinin yanlış penis yönlendirmesiyle otomatik olarak gerilip çatlıyor.Bu vajinusmusu yendiğinde geçecek tatlım çünkü sen artık hem kasmıcaksın vajinan kendiliğinden açılacak hemde bir süre sonra eşin yerini ezberleyip hiç kaydırmadan oraya yönelecek.Şimdi öncelikle artık parmak egzersizine geç kuzum.Serçe parmağınla aynı egzersizi bir daha yap hatta tüm gün serçe parmak dene canım
Canım bir ileri iki geride gayet normal vajinusmusta.Sakın olumsuzluğa kapılma artık vajinusmusu yenmenin son evresinde oldugun için bunlar sana vajinin son oyunları:))Dinleme onu yeniceksin bir dahaki denemen çoook ama çook daha iyi olucak:)Girmediğini düşündüğün anki altın kural sakinleş nefes al nefesi verirken it içine ıkınabilirsinde.Girene dek çıkma:)Canım sagol cvb vermışsın bu 3.denemem Gecen hafta yarısını alabıldım bugün ucunu alabıldım bakalım. Ne olacak
Canım kremi adını inan hatırlamıyorum ama bana iyi geldi sana iyi gelip gelemiceni tam bilemem riske girmeyelim doktorundan iste tatlım.Hayır ertelemiceksin lütfen misafirin sana ne zararı olucak.Ben iş yerinde yapıyordum egzersizi lavaboya die çıkıyordum.En fazla 2 dk sürüyor yapıp çıkıyordum.Pekala sende öle yapabilirsin lütfen vajiye yenilme asla erteleme aslaaa..çk teşekkür ederm umarm öle olur çnkü orası acımya başlynca ben hemn itiyrmkremin ismi neydi peki kullandğn, bugün de aksi gibi yatılı misafrm gelyo artık yarın devm edcm inş egzerszlere :/
yardım!!!kızlar yardım :)garip gelecek ama vajinusmuyum bilemiyorum.1.5 yıllık evliyim anladığım kadarıyla daha tam anlamıyla eşimin cinsel organı vajinama girmedi.ben üstüne çıktığımda sadece ucu sonra hemen eğiliyor bir türlü beceremedim.bunun dışında evet kendimi kasıyorum ama şunlarada izin veriyorum örneğin mum (etrafını sardım)aparatını denedim yapabildim.eşim parmağını sokabiliyor.bende sokuyorum.fitil koyabiliyorum muayenelerde ise çok acı çekmeme rağmen 2 kere oldum.cinsel birliktelik sırasında dönem dönem farklı oluyor.örneğin bazen acı oluyor batma gibi.bazende zevk aldığımda çok rahatım sonuna kadar açabiliyom.anlayamadım gitti sıkıntı nerede.bu arada çocuk düşünmediğimiz için eşim korunuyor .yardımcı olursanız sevinirim
cnm tebrk ederm keşke 2 parmağıda deneseydn tarf ettiğim gbi korkma hiç bişi olmuo hızlandır şu işi hadımelisaaaacanım akşam köküne kadar soktum parmağımı
canım yönünü ayarlayamıyorsun belliki. bak aparatı alabiliorm diosun. ben vajinismusu yendğim pozsyonu anlatacağım sana. o şekilde yenen çok arkadaşm var burda. birde onu dene. alabileceğin yönü bulacağız. eşin uzansın sen üstte ol ama eşine sırtın dönük olarak dizlerinin üstünde dur.sonra eğil ,bir elinle yataktan destek al diğer elinlede penisi kendin yerleştir olurmu. ilk sokarken ıkın muhakkak. o şekilde yönü tam denk gelio . güzelce kayganlaştr ama olurmu?banada haber ver:)kızlar daha önce de yazmıştım ama yardımcı olacak yok mu?
Bakalım bende başlaracagıma ınanıyorum bır hafta sonra evımde olucam daha rahat olucam ıns olacak sagolCanım bir ileri iki geride gayet normal vajinusmusta.Sakın olumsuzluğa kapılma artık vajinusmusu yenmenin son evresinde oldugun için bunlar sana vajinin son oyunları:))Dinleme onu yeniceksin bir dahaki denemen çoook ama çook daha iyi olucak:)Girmediğini düşündüğün anki altın kural sakinleş nefes al nefesi verirken it içine ıkınabilirsinde.Girene dek çıkma:)
Daha önce göremedim mesajını kusura bakmakızlar daha önce de yazmıştım ama yardımcı olacak yok mu?
Tebrik ederim ne güzel ya darısı başımıza çok sevindimkızlar galiba halay çekme sırası bana geldi....
Pardon canım göremedim mesajını şimdi farkettimyardım!!!
canım çok sağol bu yöntemi de denedim bu sefer penis elimle tutup yeleştirene kadar nornal ama bırakıp iyice oturmaya çalıştığımda düzeliyor yani öne doğru kayıyo.canım yönünü ayarlayamıyorsun belliki. bak aparatı alabiliorm diosun. ben vajinismusu yendğim pozsyonu anlatacağım sana. o şekilde yenen çok arkadaşm var burda. birde onu dene. alabileceğin yönü bulacağız. eşin uzansın sen üstte ol ama eşine sırtın dönük olarak dizlerinin üstünde dur.sonra eğil ,bir elinle yataktan destek al diğer elinlede penisi kendin yerleştir olurmu. ilk sokarken ıkın muhakkak. o şekilde yönü tam denk gelio . güzelce kayganlaştr ama olurmu?banada haber ver:)
bırakmayacaksın cnm sonuna kdr girene kdr elini çekmecanım çok sağol bu yöntemi de denedim bu sefer penis elimle tutup yeleştirene kadar nornal ama bırakıp iyice oturmaya çalıştığımda düzeliyor yani öne doğru kayıyo.
canım bu şekliyle yine deniyeceğim çok sağol önerim ve ilgin içim:))))bırakmayacaksın cnm sonuna kdr girene kdr elini çekme
yaz burdan olur mu ? yapamazsan başa çözüm ararz :)canım bu şekliyle yine deniyeceğim çok sağol önerim ve ilgin içim:))))
Nasıl başardı canım yardım edermisinKızlar Allah'a şükür başardım ve bu illetten bir nebzede olsa kurtuldum, şimdi alışma aşamasına sıra geldı... yardımcı olmak isterim şayet yardıma ihtiyacı olan varsa
Nasıl başardı canım yardım edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?