Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar galiba halay çekme sırası bana geldi....
CANSIN SEN YA ÇOOOK MUTLU OLDUM:)KABUSUN BİTTİ OHH BE:)Ömrün boyunca artık hep gülümse canım sadece vajinusmusun değil seni hayatta hiçrbirşeyin yıkmasına üzmesine gülüşünün sönmesine ASLA izin verme...

çk teşekkür ederm umarm öle olur çnkü orası acımya başlynca ben hemn itiyrm kremin ismi neydi peki kullandğn, bugün de aksi gibi yatılı misafrm gelyo artık yarın devm edcm inş egzerszlere :/

Canım sagol cvb vermışsın bu 3.denemem Gecen hafta yarısını alabıldım bugün ucunu alabıldım bakalım. Ne olacak
Canım bir ileri iki geride gayet normal vajinusmusta.Sakın olumsuzluğa kapılma artık vajinusmusu yenmenin son evresinde oldugun için bunlar sana vajinin son oyunları:))Dinleme onu yeniceksin bir dahaki denemen çoook ama çook daha iyi olucak:)Girmediğini düşündüğün anki altın kural sakinleş nefes al nefesi verirken it içine ıkınabilirsinde.Girene dek çıkma:)

çk teşekkür ederm umarm öle olur çnkü orası acımya başlynca ben hemn itiyrm kremin ismi neydi peki kullandğn, bugün de aksi gibi yatılı misafrm gelyo artık yarın devm edcm inş egzerszlere :/
Canım kremi adını inan hatırlamıyorum ama bana iyi geldi sana iyi gelip gelemiceni tam bilemem riske girmeyelim doktorundan iste tatlım.Hayır ertelemiceksin lütfen misafirin sana ne zararı olucak.Ben iş yerinde yapıyordum egzersizi lavaboya die çıkıyordum.En fazla 2 dk sürüyor yapıp çıkıyordum.Pekala sende öle yapabilirsin lütfen vajiye yenilme asla erteleme aslaaa..

yardım!!!

kızlar daha önce de yazmıştım ama yardımcı olacak yok mu?
canım yönünü ayarlayamıyorsun belliki. bak aparatı alabiliorm diosun. ben vajinismusu yendğim pozsyonu anlatacağım sana. o şekilde yenen çok arkadaşm var burda. birde onu dene. alabileceğin yönü bulacağız. eşin uzansın sen üstte ol ama eşine sırtın dönük olarak dizlerinin üstünde dur.sonra eğil ,bir elinle yataktan destek al diğer elinlede penisi kendin yerleştir olurmu. ilk sokarken ıkın muhakkak. o şekilde yönü tam denk gelio . güzelce kayganlaştr ama olurmu?banada haber ver:)

Bakal
Bakalım bende başlaracagıma ınanıyorum bır hafta sonra evımde olucam daha rahat olucam ıns olacak sagol

canım çok sağol bu yöntemi de denedim bu sefer penis elimle tutup yeleştirene kadar nornal ama bırakıp iyice oturmaya çalıştığımda düzeliyor yani öne doğru kayıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…