- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.081
Haklisin canim allah dusmanimin basina vermesin.. Ben de 2 hafta oldu kurtulali..Amin canimBu illetten kurtulanları gördükçe inanın kendim yenmiş kadar seviniyorum. Çekmeyen bilemez anlayamaz ne kadar kötü bir şey olduğunu.
İnsanın yaşama sevinci, kendine güveni kalmıyor. Umarım bir gün hepimiz kurtuluruz bundan
çok sağol canım ama ancak haftaya deneyeceğiz.ama haber veririm muhakkak:)yaz burdan olur mu ? yapamazsan başa çözüm ararz :)
aynen oyle iste canim agri falan yok ben bepanthol cilt kremi kullanmistim canim cokda faydasini gordum istersen sende deneTamam canım zaten çok ağrı olsa kimse yapamadı demi kendimi rahatlamaua çalışıcam canım bişey kullandım mi sen
canim cok sevindim senin adina artik alisma asamasi en kolayi diger arkadaslarada ornek oluruz insallah sadece biraz cesaret ve gayret baska caresi yokKızlar Allah'a şükür başardım ve bu illetten bir nebzede olsa kurtuldum, şimdi alışma aşamasına sıra geldı... yardımcı olmak isterim şayet yardıma ihtiyacı olan varsa
canim cok sevindim senin adina artik alisma asamasi en kolayi diger arkadaslarada ornek oluruz insallah sadece biraz cesaret ve gayret baska caresi yok
hic oyle bi korku falan olmasin canim onemli olan bi kez yapabilmek zaten hicde korkulacak bisey olmadigini anlamissindir bundan sonra alismaya calis ve zevk almaya gerisi geliyo zateninşallah canım, hala geriye donme korkusu var ama başardım ya onunda mutlulugu var :)
hic oyle bi korku falan olmasin canim onemli olan bi kez yapabilmek zaten hicde korkulacak bisey olmadigini anlamissindir bundan sonra alismaya calis ve zevk almaya gerisi geliyo zaten
amin canim allah herkesin yardimcisi olsun... evet biraz baski ve belki yanma ama o da öldürmüyo insani dimi hicde korktugumuz gibi degilmisyine ilk oldugu için tedirgindim evet ama acı da yok sızı da yok :) sadece baskı vardı biraz oda olcak okadar...Rabbim kimseye vermesin bu sıkıntıyı...
Canım bütün arkadaşlara sölüyorum eger cesaretinizi toplamazsanız ve kendiniz için birşeyler yapmazsanız ayrılmak sevgisizlik ihanet kaçınılmaz sondur.Lütfen sana o gün attıgım mesajdaki gibi yaparmısın.Önce parmak yapmazsan penisde sürekli ugradıgın başarısızlık hem eşini hem snei kaçınılmaz sona götürür.İkinizin yaşamınıda cehenneme çevirme .Lütfen ya az cesaret acıcaksada 2-3 sn fazlası değil ölmezsin be güzelim yap şu parmağı ömründen daha mı önemli hadi amaaArkadaslar çok kötü durumdayım bugün denedik ama olmadı bacaklarını açtım tam o ana gelince p.dokundaramdim bile eşim kızdı kavga ettik ne yapmam lazım ne olur kendim parmak denedim onuda yapamıyorum doktora gitcek para yok ne yapcam ben ya artık ayrılalım diyorum kendin bilirsin diyo
Arkadaslar çok kötü durumdayım bugün denedik ama olmadı bacaklarını açtım tam o ana gelince p.dokundaramdim bile eşim kızdı kavga ettik ne yapmam lazım ne olur kendim parmak denedim onuda yapamıyorum doktora gitcek para yok ne yapcam ben ya artık ayrılalım diyorum kendin bilirsin diyo
Bundan sonra zaten yapacam başka çare yok parmağımi eldiven takıp mi sokuyum
aksine canım ayrılmak yerine daha çok azim etmelisin,ayrılıpta ne yapacaksın bu işi başaramadıktan sonra başka biriyle evlenebilecekmisin? hayır! ozaman ömür boyu bekar ve bakire kalacaksın tercih senin canım lütfen cesaretini topla ölüm yokya ucundaArkadaslar çok kötü durumdayım bugün denedik ama olmadı bacaklarını açtım tam o ana gelince p.dokundaramdim bile eşim kızdı kavga ettik ne yapmam lazım ne olur kendim parmak denedim onuda yapamıyorum doktora gitcek para yok ne yapcam ben ya artık ayrılalım diyorum kendin bilirsin diyo
kızlar bilmiyorum aranızda benim gibi yapan varmı ama akşam parmak egzersizimi eşime yaptırdım
inanın böylesi daha kolay çünkü kendi parmağımı ben yönetiyorum yani ufak bişe hissetsem hemen çıkarıyorum vs.
diyeceğim o ki kendi kontrolünüz dışında yapın,bende asla parmak egsersizi yapmam diyenlerdendim fakat şimdi ben yatıyorum eşim parmağıyla girip çıkıyo inanın hiç acı duymuyorumve şuan eşimde bende çok mutluyuz
Canım sen ne cesaetliymişsin böyle? Helal sana.. Ne güzel valla sorunun çözülmesine çok az kalmış bence.. Hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım
ne sandın şekerim o yüzden çok mutluyum ya bende decesaret varmış demekki
bu akşam mumla denicez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?