Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklisin canim allah dusmanimin basina vermesin.. Ben de 2 hafta oldu kurtulali..Amin canim

Kızlar Allah'a şükür başardım ve bu illetten bir nebzede olsa kurtuldum, şimdi alışma aşamasına sıra geldı... yardımcı olmak isterim şayet yardıma ihtiyacı olan varsa
canim cok sevindim senin adina artik alisma asamasi en kolayi diger arkadaslarada ornek oluruz insallah sadece biraz cesaret ve gayret baska caresi yok

hic oyle bi korku falan olmasin canim onemli olan bi kez yapabilmek zaten hicde korkulacak bisey olmadigini anlamissindir bundan sonra alismaya calis ve zevk almaya gerisi geliyo zaten

yine ilk oldugu için tedirgindim evet ama acı da yok sızı da yok :) sadece baskı vardı biraz oda olcak okadar...Rabbim kimseye vermesin bu sıkıntıyı...

yine ilk oldugu için tedirgindim evet ama acı da yok sızı da yok :) sadece baskı vardı biraz oda olcak okadar...Rabbim kimseye vermesin bu sıkıntıyı...
amin canim allah herkesin yardimcisi olsun... evet biraz baski ve belki yanma ama o da öldürmüyo insani dimi hicde korktugumuz gibi degilmis

Arkadaslar çok kötü durumdayım bugün denedik ama olmadı bacaklarını açtım tam o ana gelince p.dokundaramdim bile eşim kızdı kavga ettik ne yapmam lazım ne olur kendim parmak denedim onuda yapamıyorum doktora gitcek para yok ne yapcam ben ya artık ayrılalım diyorum kendin bilirsin diyo

Canım bütün arkadaşlara sölüyorum eger cesaretinizi toplamazsanız ve kendiniz için birşeyler yapmazsanız ayrılmak sevgisizlik ihanet kaçınılmaz sondur.Lütfen sana o gün attıgım mesajdaki gibi yaparmısın.Önce parmak yapmazsan penisde sürekli ugradıgın başarısızlık hem eşini hem snei kaçınılmaz sona götürür.İkinizin yaşamınıda cehenneme çevirme .Lütfen ya az cesaret acıcaksada 2-3 sn fazlası değil ölmezsin be güzelim yap şu parmağı ömründen daha mı önemli hadi amaa

Canım benim önce ayrılmayı aklından çıkar.. Sakin sakin nefes nefes alıp vererek egzersizlere başla canım. Bak gerisi gelecek.. Her şeyi önce kendin için yap. Sağlıklı bir birliktelik için.. Acı yok inan bana.. Kendimizi kastıkça oluşan o duvar canımızı acıtan.. Aslında acıyı biz kendimiz yaratıyoruz..Ben evde tek başıma doktora gitmeden AsqL arkadaşımın yardımı ile yendim sende yapabilirsin sadece biraz daha cesaret ve çaba canımm

Bundan sonra zaten yapacam başka çare yok parmağımi eldiven takıp mi sokuyum

Parmağına rahat hareket edebilmesi için kayganlaştırıcı jel sürerek önce serçe parça parmakla başla.. Ikınarak içine almaya çalış. Takıldığın yerde tekrar dene ama vazgeçme.. Derin derin nefes alıp vererek yap göreceksin kendiliğinden açılacak kasma kendini ama sakin sakin yap..

kızlar bilmiyorum aranızda benim gibi yapan varmı ama akşam parmak egzersizimi eşime yaptırdım
inanın böylesi daha kolay çünkü kendi parmağımı ben yönetiyorum yani ufak bişe hissetsem hemen çıkarıyorum vs.
diyeceğim o ki kendi kontrolünüz dışında yapın,bende asla parmak egsersizi yapmam diyenlerdendim fakat şimdi ben yatıyorum eşim parmağıyla girip çıkıyo inanın hiç acı duymuyorum ve şuan eşimde bende çok mutluyuz

aksine canım ayrılmak yerine daha çok azim etmelisin,ayrılıpta ne yapacaksın bu işi başaramadıktan sonra başka biriyle evlenebilecekmisin? hayır! ozaman ömür boyu bekar ve bakire kalacaksın tercih senin canım lütfen cesaretini topla ölüm yokya ucunda

Canım sen ne cesaetliymişsin böyle? Helal sana.. Ne güzel valla sorunun çözülmesine çok az kalmış bence.. Hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım

Canım sen ne cesaetliymişsin böyle? Helal sana.. Ne güzel valla sorunun çözülmesine çok az kalmış bence.. Hayırlısı ile kurtulursun inşallah canım
ne sandın şekerim o yüzden çok mutluyum ya bende decesaret varmış demekki
bu akşam mumla denicez inş

yalnız şunuda söylemek isterimki ben sizlerin sayesinde parmak egzersizini öğrendim ve sizlerin sayesinde cesaret edip başardım,3 aylık evliyim ve akşam eşimede anlattım keşke daha önce keşfetseydim kızları belkide 3 ay bile sürmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…