Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben işaret parmağımla yaptım ama eşim orta parmağıyla yaptı ki onun orta parmağı benim baş parmağım gibi sayılır
Çok sevindim senin için canım :) önce mumla yap o zaman sonra çift parmakla denersiniz.. Ya ne güzel burada böyle güzel şeyleri okudukça çok mutlu oluyorum bende.. Umarım en kısa sürede kurtulursun canım bu illetten..

amin canım cümlemiz kurtulalım inş. sen ne durumdasın?

Evet canım sen şanslıymışsın.. Ben maalesef boşu boşuna 5 yıl geçirdim..Ama bu sayfayı keşfedip egzersizleri yapmaya başladım ve 4 günde hallettim bu sorunu...Erteleye erteleye bu kadar zaman geçti ama demek ki kısmet böyleymiş şimdi çok ama çok mutluyum darısı bütün arkadaşlarımızın başına :) :)

başarmana çok sevindim ama o 5 yıl nasıl geçti öle hiçmi akıl veren olmadı ne bilim eşin nasıl dayandı?
ben 3 ay da bunalıma girdim niye yapamıyorum diye

başarmana çok sevindim ama o 5 yıl nasıl geçti öle hiçmi akıl veren olmadı ne bilim eşin nasıl dayandı?
ben 3 ay da bunalıma girdim niye yapamıyorum diye

Bunalıma girmez miyim? Ne yaşadığımı bir eşim bir allah bilir? Kime söyleyebilirsin canım böyle bir şeyi? Eşim her zaman yanımdaydı şanslıydım yani.. Başarısız denemelerimiz oldu psikologa gittim ama fayda görmedim..

evli olupta güvendiğin bi dostun veya arkadaşından yardım alabilirdin bence ama boş konuşuyorum sanırım ben aldımda ne olduki bu hastalığın ilacıda çareside SENSİN dedim ve başarmama az kaldı

evli olupta güvendiğin bi dostun veya arkadaşından yardım alabilirdin bence ama boş konuşuyorum sanırım ben aldımda ne olduki bu hastalığın ilacıda çareside SENSİN dedim ve başarmama az kaldı

Canım sen de yaşıyorsun bu durumu.. Söylenebilecek bir şey olmadığını sende biliyorsun.. Başkasının bu durumu bilmesi saçma sapan yorumlara ve hatta eşimle ayrılmamıza kadar giderdi bence.. Başkaları bilince daha çok üzüntü ve mutsuzluktan başka bir şeye yaramazdı..Ailelerin ne kadar farklı düşündüğünü özellikle kayınvalidelerin sende biliyor ve yaşıyorsundur.. Ben böyle bir eşe sahip olduğum için şanslı sayıyorum kendimi..

haklısın...ben ablamla paylaşmıştım oda 2.5 3 ay sonra yapabilmişti bu yüzden onunla paylaştım sağolsun yaşadıklarını ve tecrübelerini anlattı fakat hiç faydası olmadı bana,dediğin gibi eğer eşimin tarafından biriyle paylaşsaydım herşey daha kötü olabilirdi baskı altında hissederdim kendimi

Sen şanslısın paylaşabileceğin ablan var maalesef ben tek kızım paylaşabileceğim kimse yoktu.. Ya zor bir durum işte çare aramadım mı aradım.. Bugün olur yarın olur derken erteledim boşa vakit geçti.. Ama doğru zaman bugünmüş demekki.. Az isyan etmedim niye benim başıma geldi diye? Sağlık olsun ama şimdi hayat benim için başladı :)

hadi bakalım şimdi senden bebişler bekliyoruz

cnm bende parmktan çk korkydm ama kulak çubuğuyla denedm inan hiç korkulck bişey yok cesaretnitopla ve dene streçe sar biraz da zeytnyağ sür çok basit inan ki

Bugün denedik eşimin parmağını alıyorum as kasiyorum ama iş Penise gelince açacak duygusu değil açısin ama o orda nasıl girecek baskı olcak korkusu benimki o nasıl geçecek

Bugün denedik eşimin parmağını alıyorum as kasiyorum ama iş Penise gelince açacak duygusu değil açısin ama o orda nasıl girecek baskı olcak korkusu benimki o nasıl geçecek

Canım acı yok sen kendini kastıkça o duvar oluşuyor haliyle penis oraya dayanınca duvara çarpmış gibi oluyor bu da acı çekmene sebep oluyor.. Bunun olmaması için parmak egzersizi yaparken derin derinnefes alman, bunu yaparmıyorsan tuvaletini yapar gibi ıkınman lazım canım bunu yapmalısın

Kendini acıya şartlandırmışsın.. Acı yok Vajina çok esnek bir yapıya sahip oraya neyi sokarsan onu alıyor canım.. Bir bebek bile ordan çıkabildiğine göre penis nasıl gimesin onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…