Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım farkındayım ama işte titriyom kasiyorum parmak deniyorum onda bile kasiyorum nasıl biriyim ya herkez yapaniliyo

Canım bıraz daha cesaret sadece.. Biraz da çabalaman lazım kendini böyle ben yapamam diye şartlandırırsan yapamazsın tabii. Yapacağım olacak bu iş diye başla bir.. İlk başta herkes titrer canım sadece bir defa değil egzersizleri gün içinde 5-6 defa veya daha fazla yapman lazım.. İlkinde titrersin ama ikincisinde muhakkak alışırsın.. Hadi canım sen baştan pes ediyorsun..

Evet canım farkındayım ama işte titriyom kasiyorum parmak deniyorum onda bile kasiyorum nasıl biriyim ya herkez yapaniliyo
Tatlım egzersizi yaparken o parmak oraya gircek diye şartlandorıp oturma küçük küçük dokun etrafında dolaştır alıştır kendini hatta elini orda beklet biraz üstüne koy vajinin parmak ucunu küçücük sok ıkınarak acımadığını görünce gerisi geliyo. Ben uzanarak yapamıyorum mesela tuvalette yapıyorum elim ıslak olduğu için ksyganlaştırıcı kullanmadan yapabiliyorum.

canım merhaba sana geçenlerde de yazmıştım biliyorsun araya adet günüm girdi geri dönemedim hani hatırlarsan ben parmak ödevi yapıyorum dedim sende zaten başarmışın dedim artık evliliğim 3 yıla gidiyor doktora iki kere gitdim parmak ödevleri verdi iki gün yapıp bırakıyorum ama artık yeterrr lütfen bana da yardım et destek ol tek ümidim sensin benide çalıştır bugün başlıyalım rica ediyorum lütfen allah rızası için yardım et bende kurtulmak istiyorum bu illetden eşimi çook seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum ben işaret parmağımın tamamını alabiliyorum içine yani 2 3 ay oldu na zamandır yapmadım doktor iki parmağa geçelim dedi bende onu yapamadımmm lütfen yardım et dediklerini yapıp bende yenmek istiyorum yenerim dimi bende canım

Canım sen zaten başarmaya odaklı birisin sadece erteleme yolunu çok seçiyorsun.Asla ertelemeden pes etmeden deidklerimi azimle sırasyla yaparsan bu iş olur tatlım neden yapamayasınki bizde aynı yollardan geçtik üzmeden kendini başlayalım hadi tekrar.Tatlım öncelikle serçe parmağına tekrar başlıcaz bugün tüm hiç bıkmadan usanmadan serçe parmağınla yapıcaksın öncelikle ilk yapdıgında bana yazarmısın güzelim

canım öncelikle cevap yazdığım için çok teşekkür ederim. serçe parmağımın tamamını bebe yağı ile yağlayıp çok rahat ve kolay bir şekilde sokabildim ve 15 dakika beklettim. keşke hep böyle kolay olsa. şimdi ne yapmalıyım canım?

Şimdi aynı rahatlık ve soğukkanlılıkla orta parmağını denermisin kuzum .Aynı hissiyat olucak sıfır acı sıfır yanma.Ve farkındamısın 2-3 aydır yapmadıgın halde vajinan serçeparmağını unutmamuş:)

canımm yaptım ilk başta çok yanma ve kaşınma oldu birinci boğuma kadar alabildim beş dakika durdu sonra çıkardım tekrar denedim ikinci boğuma kadar girdi nefes alıp verdim bu sefer daha az yandı ve ikinci boğuma kadar on dakika beklettim ya ne ilginç serçe parmağı soktuğumda hiç ama hiç bir şey olmadı çok kolaydı

Orta parmağını ilk kezmi yapdın güzelim.Şimdi bugün akşam ve gece boyunca orta parmağını en az 6 kez bir saat yada yarım saat aralıklarla yapıp her denemeden ne hissettiğini gece bana yazarmısın kuzum?Ona göre programımızı ayarlarız olurmu ama lütfen rica ediyorum dediklerimin dışına çıkma aceleci davranma ve bu süreç boyunca sakın eş denemesi yapma .Zaten bu azimle gidersen en fazla 2 güne eş denemesine geçiceksin ve Allahın izniyle 3 yılın sonunda vuslat gelicek:)

ayyy gerçek
ayy gerçektenmi inşallah canım benim inşallah canım en ok işaret parmağımı yaptım ortayı hatırlayamadım tamam peki kaç dakika tutayım içerdee

Çok bekletmene gerek yok canım 1 dk yeter de artar bile:)Bekletme de snein sıkıntın yok onu çokdannn aşmışşın maşallah:)Orta parmağını dediğim şekilde sürekli yap tatlım ve her yapışındaki hissiyatını yaz bana mutlaka akşam girip bakıcam tekrar her denemede acı yanma kaşınma azalıcak hepsi sıfırlandıgında diğer aşamaya geçicez

canım yaptımm bu sefer daha rahat ve daha fazla girdiii

şimdi yarım saat sonramı yapıyımm canım orayı pek anlamadım şimdi bi kere yaptım 5 dakika bekletdimm
şimdi yarım saat sonramı yapıyımm canım orayı pek anlamadım şimdi bi kere yaptım 5 dakika bekletdimm
canımm yazdıklarını bir kez daha okudum ve 6 defa yaptım her yapışta 3 dakika beklettim ama hep ikinci boğuma kadar girdi eh bunada şükür deyip bırakmadım şimdi altı kez yaptım ya yarım saat ara verip tekrar altı kez yapıcam demi doğru anlamışmıyım birde acıma yanma daha az oldu ilkk çok kötüydü

canım bir saat oldu şimdi tekrar altı kez yapıcammm

8 aylık evliyim aynı dertten muzdaripim.. hiç egzesiz yapmadım egzersiz yapmadan başaran varsa lütfen kasılmayı nasıl atlattığını yazsın ..kasıldığım an eşimin de benim de şevkimiz kaçıyor bırakıyoruz başlıyorum ağlamaya... hep tamam bu sefer dişimi sıkıcam deyip o an pes etmekten yoruldum imkansız geliyor.. ilk gece başaranlara, bebeği olanlara hayranlıkla bakıyorum of off

kızlar... lütfen yardım .. ben mumla egzersiz yapıyorum iyi kötü.. eşimin iki parmağını alabiliyorum zeytinyağı yle deniyorum çok kuruluk oluyo çünkü.. ama odaklanamıyorum çünkü. ssnki başarmak istemiyomuşum gibi..nasıl odaklanmalıyım bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum eş denemesine geçince olmuyo..

Canım merhaba.. Bende 8aylık evlıyım ılk zamanlar egzersz yapmadan yenme dusuncem vardı... Senın yasadıklarını yasadım bende bu gece tamam olcak dedm ama hııc olmadı... Sonra burdakı arkadasların destegıyle egzersz yaparak yendım 3gun once cok sukur.... Sanada tavsıyem daha fazla ertelemeden parmak egzersızı yapman... Bılıncaltı hastalıgı bu cunku, bılıncaltımıza oraya bırseyın gırebılcegını ve acının olmadıgını yerleştirmemiz lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…