Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tatlım vajinan şimdi gayet iyi esnemiştir.Bu arada kayganlasdırıcı falan kullandınmı güzelim?Son boğuma dek parmağını alman gerekyor canım bak hani dedin ya gitmiyor die işte tamda orada çok derin bir nfes al ve nefesini verirken içine doğru it yada kuvvetli bir şekilde ıkın bölece orası açılacak parmağını milim milim içine it güzelim.Birde parmağını içinde bekletirken nefes al nefes ver düzenli olarak vajinanın parmağını sıkıp bırakdıgını farkediceksin:)Cevap bekliyorum senden

canım merhaba kayganlaştırıcı kullanmadım hiç dahamı iyi olurkii bebe yağı sürüyorumm

canım merhaba kayganlaştırıcı kullanmadım hiç dahamı iyi olurkii bebe yağı sürüyorumm
Benim tavsiyem glietgelen su bazlı kayganlasıdırcı jel canım ama bebe yağıda aynı görevi görüyormu onu bilmiyorum.Bebe yağı bildigim kadarıyla sadece yağ gibi yani kaymaısnı sağlar ama kayganlasıdırcı vajinanın ürettiği kayganlasıdırıcının kimyasıyla aynı oldugu için daha kolaylık sağlar sana.Şimdi orta parmağını son boğuma dek almayı dene tatlım çömelme poziyonunda yapıyosan eğer poponu parmağına doğruda itebilirsin kuvvetli bir şekilde ıkınırsan tamamı girer kuzum

Parmak egzersizi falan yapmadan kurtulmak hiç mümkün değil mi ki eşim son denememizde ucu girdi sıcaklığı hissettim dedi ama ben devam edemedim canım çok acıdı

Parmak egzersizi falan yapmadan kurtulmak hiç mümkün değil mi ki eşim son denememizde ucu girdi sıcaklığı hissettim dedi ama ben devam edemedim canım çok acıdı
Canım bu şekilde yenen varmı bilmiyorum ama parmak egzersizi vajinanı esnetir,senin kasılmalarını kontrol etmeni sağlar seni daha rahat bi ilişkiye hazırlar ama bu tamamen sana kalmış birşey..

canımm dün sorduk dediğini yokmuş bir eczanede şimdide hafta sonu girdi ya bakıcam inşallah ona ya ben koltuğa yatıyorum oturur gibi yani bacaklarımıda açıyorum aynaya bakarak sokuyorum parmağımı pozisyon olarak daha kolay bir şey varmı canımmm ay çok hryecanlı ve umutluyum inşallahhhh yaaaaaaa

Canım bana tuvaletteki poziyon çok rahat geliyordu yani klozete oturmuş şekilde yapıyordum veya ayakta yapıyordum parmak girişi daha serbest oluyordu.Ama yatarak bacaklarını iki yana açıp havaya kaldırarak çok rahat yapan arkadaşlarda oldu.Ama şu orta parmağını tamamen sokmayı şimdi bir denesene canım dediğim şekilde yap ama bekliyorum şimdi seni gayet sakin çok güzel gidiyorsun

tamam canımcım denemeye gidiyorum hemennnn

canımm evet denedimm olduu hem bu sefer daha kolay girip çıkıverdiii olduuuu olduuu
Şuan en az senin kadar mutlu ve heyecanlıyım emin ol güzelim hazır bu tempoyu tutturmuşken hadi şimdi birde iki parmak deneyelimmii:)Şimdi gene aynı şekilde sokucaksın parmağını içine kuzum orta ve işaret parmapını birleştir ve kuvvetli bir şekilde ıkınarak yavaş yavaş içine al güzelim.Sana başta olmucak gibi gelebilir hiç panik yapma hatta kendi kendine konuş beni kandıramazsın orası bomboş hadi çekilde girivereyim içeriye de motive et kendini:)Sakın unutma orası bomboş kuzum sen ne sokrarsa o girer oraya nefes alıp nefes vererek gayet sakin bir şekilde yap tatlımm:)SANA GÜVENİYORUM EMİNİM BU DEFA ARTIK YENİCEKSİNN..

ayyy çok heyecanlandım tamam canım deneyelim tabiii eninde sonunda girecek nasıl olsa hadi gidiyorum denemeyeee

peki serçe parmağıyla başladım diyelim birazcık girince kanama olmuyor mu ? o giriş anından ve kan gelmesinden korkuyorum

canım yapmaya çalıştım. önce çok zor oldu sanki hiç olmayacakmış gibiydi. sonra iki parmak birinci boğuma kadar bile gelmedi ama ucu girdi parmaklarımın. çok canım yandı. o şekilde 5 dakika beklettim. şimdi ne yapmalıyım?

Canım şuan için bekletme çalışma sadece girmesi bizim için şu aşamada kafi olucakdır.Bu akşam son kez yatmadan bir kez daha 2 parmak dene kuzum ama lütfen dediğim şekilde yap kuvvetli bir şekilde ıkın veya balon üfler gibi üfleme hareketi yap o sırada vajinanda açılma olucak parmaklarını yavaşça içine doğru kaydır..Bu akşam ve yarın tüm gün iki parmak çalış canım.Ben daha öncede yazdıgım gibi evli değilim ve yarın gelinlik provalarım var akşamındada bir yakınımızın düğününe geçicem ama tlfnumdan seni takip etmeye çalışıcam.Sen dediklerimi hep yap canım bana güven olucak bu defa kaçarı yok sen bu kadar azimliyken olmama ihtimali sıfır sıfır sıfır:))2 parmağı mümkün oldgunca kendini zorlamadan kasmadan yap.Mesela koltukda yapıyosun ya canım hiç aynayı karısdırma ac tv parmakların başı girdikten sonra tv bak arada bir içine kaydırmayı dene dikkatini başka yerlere yöneltirsen kasılmaların geçicek ve parmakların daha kolay giricek:)Senden çooooook umutluyumkii

tamam canım çok teşekkür ederim alakan için. dediğin gibi yapacağım inşallah. şimdi tekrar deneyeceğim iki parmak. sonucu yazarım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…