- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.161
canımm olmuyorrrr ya çok uğraşıyorum sanki sığmıyor offf başarmak istiyorummmm yaaa lütfen defalarca denedimmmRica ederim canim ne demek sen bi yen su vajinusmusu o bana yeter:))
Canim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakkicanımm olmuyorrrr ya çok uğraşıyorum sanki sığmıyor offf başarmak istiyorummmm yaaa lütfen defalarca denedimmm
tamam canım çok çok teşekkürler ilk işim onu almak olucak inşallah vardırrr burdaki eczanelerde aslında çok az uçları giriyor ama itince yırtılcak gibi oluyor of allahım ne olur yeneyim artık sendende allah razı olsun canım inşallah vesile olucaksın banaCanim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakki
Canım sana öle geliyorki asla yırtılmaz orası esnek bir yer önce kafana bunu yerleştir sen ne sokarsan oraya o girer.2parmak deneyen çoğunlukta arkadşların tepkisi hep öle oldu girmiyor die sızlandılar ama öle bir ihtimal yokki bebeğim muhakkak girer.Sadece esnemesine izin ver yaparken rahat ol sakin ol ve denemekden bıkma bir bakmışsın girmiş arada bir yokla:)tamam canım çok çok teşekkürler ilk işim onu almak olucak inşallah vardırrr burdaki eczanelerde aslında çok az uçları giriyor ama itince yırtılcak gibi oluyor of allahım ne olur yeneyim artık sendende allah razı olsun canım inşallah vesile olucaksın bana
peki serçe parmağıyla başladım diyelim birazcık girince kanama olmuyor mu ? o giriş anından ve kan gelmesinden korkuyorum
canımm merhaba gece geç yatınca geç kalkdım şimdi hemen başlıyorum pes etmiycem bu sefer girene kadar uğraşacam umarım başarırımmCanım sana öle geliyorki asla yırtılmaz orası esnek bir yer önce kafana bunu yerleştir sen ne sokarsan oraya o girer.2parmak deneyen çoğunlukta arkadşların tepkisi hep öle oldu girmiyor die sızlandılar ama öle bir ihtimal yokki bebeğim muhakkak girer.Sadece esnemesine izin ver yaparken rahat ol sakin ol ve denemekden bıkma bir bakmışsın girmiş arada bir yokla:)
canım önce orta parmağımı yapdım ilk yarısı girdi ikincide tamamını aldım sonra iki parmağı denedim azıcık uçlar girdi şimdi tekrar yapıcammmmcanımm merhaba gece geç yatınca geç kalkdım şimdi hemen başlıyorum pes etmiycem bu sefer girene kadar uğraşacam umarım başarırımm
canım deniyorum sürekli birinci boğuma kadar gidiyor itiyorum ama yok çook acıyorr ya ittiriyorumm zorluyorum ıkınıyorummm ama azıcık girip kalıyor ya başarmalıyım bugün bunuuuuucanım önce orta parmağımı yapdım ilk yarısı girdi ikincide tamamını aldım sonra iki parmağı denedim azıcık uçlar girdi şimdi tekrar yapıcammmm
canımm salı istanbula gidicez ve ben salıya kadar bu işi bitirmek istiyorum olurmu dersin sencee eş denemesi nasıl oluyo tatlım merak ettimm offf lütfen lütfen olsun allahım ikinci parmak deneyen arkadaşlar nasıl yapdınızzz bana yazın yardım edin oldumu sizinncanım deniyorum sürekli birinci boğuma kadar gidiyor itiyorum ama yok çook acıyorr ya ittiriyorumm zorluyorum ıkınıyorummm ama azıcık girip kalıyor ya başarmalıyım bugün bunuuuuu
canım bende vajıyım üzülme olacak sadece ınanmamız lazım işaret ve orta parmağını küs ısaretı yap üst üste gelecek şeklde yağlayıp dene rahat ol ve bol bol ıkın es denemesıde esın parmağını ıcıne sokuyor korkma cok kolay oluyor ben kocaman aparatı bıle aldım ıcımecanımm salı istanbula gidicez ve ben salıya kadar bu işi bitirmek istiyorum olurmu dersin sencee eş denemesi nasıl oluyo tatlım merak ettimm offf lütfen lütfen olsun allahım ikinci parmak deneyen arkadaşlar nasıl yapdınızzz bana yazın yardım edin oldumu sizinn
teşekkürler canım oldumu seninn yenmedinmiCa
canım bende vajıyım üzülme olacak sadece ınanmamız lazım işaret ve orta parmağını küs ısaretı yap üst üste gelecek şeklde yağlayıp dene rahat ol ve bol bol ıkın es denemesıde esın parmağını ıcıne sokuyor korkma cok kolay oluyor ben kocaman aparatı bıle aldım ıcıme
Daha yenemedım bende cok ertelendim sonra bu sıteyı buldım ve yazılanları okudum okuduklarımı denedım ve p...yarısını aldım ama tamamı olmadı fakat sonrasında ıkının yazısını okuyunca aparatı ıkınarak tamamını aldım evımde olmadığım ıcın rahat es denemesı yapamıyorum haftaya rahat evımde olucam ıns yapıcam bıtecek bu kabusdteşekkürler canım oldumu seninn yenmedinmi
Bu sıteyı bastan sona oku cok faydası var ben 3 parmak aparat p.. Hep butadakılerı okuyarak Oğrendım keske ıkınmayı öncenden bilseydim kabus bıtmıstı düşünsene yarısına kadar alabıldım ama olsun artık pes etmek yok evıme gıdınce hergun deneme yapıcam ve başaracam ınsDaha yenemedım bende cok ertelendim sonra bu sıteyı buldım ve yazılanları okudum okuduklarımı denedım ve p...yarısını aldım ama tamamı olmadı fakat sonrasında ıkının yazısını okuyunca aparatı ıkınarak tamamını aldım evımde olmadığım ıcın rahat es denemesı yapamıyorum haftaya rahat evımde olucam ıns yapıcam bıtecek bu kabusd
okuyorum canım küs gibi yapıp dahamı kolay olurki ben düz sokmaya uğraşıyom oda zorr giriyBu sıteyı bastan sona oku cok faydası var ben 3 parmak aparat p.. Hep butadakılerı okuyarak Oğrendım keske ıkınmayı öncenden bilseydim kabus bıtmıstı düşünsene yarısına kadar alabıldım ama olsun artık pes etmek yok evıme gıdınce hergun deneme yapıcam ve başaracam ıns
Küs daha rahat gırıyo dene ben küs yaptım sonra yan yana aldım canım rahat ol senın parmaklar yonlrndıren sensın acıma yok sen kendını kasmaokuyorum canım küs gibi yapıp dahamı kolay olurki ben düz sokmaya uğraşıyom oda zorr giriy
ıkın ve ıtKüs daha rahat gırıyo dene ben küs yaptım sonra yan yana aldım canım rahat ol senın parmaklar yonlrndıren sensın acıma yok sen kendını kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?