Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm olmuyorrrr ya çok uğraşıyorum sanki sığmıyor offf başarmak istiyorummmm yaaa lütfen defalarca denedimmm
Canim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakki

tamam canım çok çok teşekkürler ilk işim onu almak olucak inşallah vardırrr burdaki eczanelerde aslında çok az uçları giriyor ama itince yırtılcak gibi oluyor of allahım ne olur yeneyim artık sendende allah razı olsun canım inşallah vesile olucaksın bana

Canım sana öle geliyorki asla yırtılmaz orası esnek bir yer önce kafana bunu yerleştir sen ne sokarsan oraya o girer.2parmak deneyen çoğunlukta arkadşların tepkisi hep öle oldu girmiyor die sızlandılar ama öle bir ihtimal yokki bebeğim muhakkak girer.Sadece esnemesine izin ver yaparken rahat ol sakin ol ve denemekden bıkma bir bakmışsın girmiş arada bir yokla:)

Evlenmeden önce arada bu konu başlığını okurdum evlendim artık çok büyük olmasa da bende de ufak tefek sıkıntılar var. Umarım sıkıntı yaşayanlar buralara mutlu haberlerini yazarlar

peki serçe parmağıyla başladım diyelim birazcık girince kanama olmuyor mu ? o giriş anından ve kan gelmesinden korkuyorum

Hayır canım kanama falan olmuyor.. Yapmadan önce parmagına kayganlaştırıcı jel sür ki kolaylıkla girsin.. Egzersizi yaparken tuvaletini yapar gibi ıkın vajinan açılacaktır. Bunu zaten hissedersin ve de derin derin nefes alıp ver.. Bu da seni rahatlatır.. Kendimizi kastıkça acı oluyor canım bunu unutma..

canımm merhaba gece geç yatınca geç kalkdım şimdi hemen başlıyorum pes etmiycem bu sefer girene kadar uğraşacam umarım başarırımm

canımm merhaba gece geç yatınca geç kalkdım şimdi hemen başlıyorum pes etmiycem bu sefer girene kadar uğraşacam umarım başarırımm
canım önce orta parmağımı yapdım ilk yarısı girdi ikincide tamamını aldım sonra iki parmağı denedim azıcık uçlar girdi şimdi tekrar yapıcammmm

canım önce orta parmağımı yapdım ilk yarısı girdi ikincide tamamını aldım sonra iki parmağı denedim azıcık uçlar girdi şimdi tekrar yapıcammmm
canım deniyorum sürekli birinci boğuma kadar gidiyor itiyorum ama yok çook acıyorr ya ittiriyorumm zorluyorum ıkınıyorummm ama azıcık girip kalıyor ya başarmalıyım bugün bunuuuuu

canım deniyorum sürekli birinci boğuma kadar gidiyor itiyorum ama yok çook acıyorr ya ittiriyorumm zorluyorum ıkınıyorummm ama azıcık girip kalıyor ya başarmalıyım bugün bunuuuuu
canımm salı istanbula gidicez ve ben salıya kadar bu işi bitirmek istiyorum olurmu dersin sencee eş denemesi nasıl oluyo tatlım merak ettimm offf lütfen lütfen olsun allahım ikinci parmak deneyen arkadaşlar nasıl yapdınızzz bana yazın yardım edin oldumu sizinn

Ca
canım bende vajıyım üzülme olacak sadece ınanmamız lazım işaret ve orta parmağını küs ısaretı yap üst üste gelecek şeklde yağlayıp dene rahat ol ve bol bol ıkın es denemesıde esın parmağını ıcıne sokuyor korkma cok kolay oluyor ben kocaman aparatı bıle aldım ıcıme

teşekkürler canım oldumu seninn yenmedinmi

teşekkürler canım oldumu seninn yenmedinmi
Daha yenemedım bende cok ertelendim sonra bu sıteyı buldım ve yazılanları okudum okuduklarımı denedım ve p...yarısını aldım ama tamamı olmadı fakat sonrasında ıkının yazısını okuyunca aparatı ıkınarak tamamını aldım evımde olmadığım ıcın rahat es denemesı yapamıyorum haftaya rahat evımde olucam ıns yapıcam bıtecek bu kabusd

Bu sıteyı bastan sona oku cok faydası var ben 3 parmak aparat p.. Hep butadakılerı okuyarak Oğrendım keske ıkınmayı öncenden bilseydim kabus bıtmıstı düşünsene yarısına kadar alabıldım ama olsun artık pes etmek yok evıme gıdınce hergun deneme yapıcam ve başaracam ıns

Merhaba arkadaslar
Bu rahatsızlığı yenen ve yardımcı olmak isteyen bir arkadasla özelden mesajlaşmak istiyorum .Kim yardımcı olabilirse bana mesaj atabilir mi acaba
Simdiden tesekkürler

okuyorum canım küs gibi yapıp dahamı kolay olurki ben düz sokmaya uğraşıyom oda zorr giriy

Hatta canım duş aldıktan sonra dene ben dustan sonra aparatı denmemiştim ve cok rahat almıştım ondan sonra kendıme güvenim geldı

MERHABA arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 8 aylık evliyim bi türlü egzersizlere sıcak bakmadığım için her denememiz kasıldığım ve titrediğim için hüsranla bitti. paylaşımları okuyunca kendimi buldum ve rahatsızlığımı yeni kabullendim diyebilirim. yardımlarınızla egzersizlere başlamak istiyorum. sayfayı okuduğum için egzersizin aşamalarını az çok biliyorum ama parmakla mı denesem dilatör seti mi alsam bilemedim. parmakla yaparsam içine soktuğumu düşününce bile itici geliyor..lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…