Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kusura bakma ben gormemişim senin yazdıgını, bende sana bakıyordum ne yaptı acaba diye... ben yendim ama henüz alışma donemındeyım.. kendi yaptıklarımı sana aktarabılırım cevaplayabıldıgım kadarda sorularına cevap verip yardımcı olabılırm.. msj atabiliyormusun takıp etmek acısından daha kolay olur?

canımm öğleden beri yapıyorum arkadaşın biri küs gibi yap parmağını daha rahat olur dedi öyle denedim daha rahat oldu sanki ama he azıcık sokabiloyrum ve çok acıyorr pes etmedim hiç sürekli iki parmağımı sokmya çalışıyorum ama birinci boğuma kadar anca gittii napmalıyım sencee

mesaj gönderdim sana canım.

Mumla aparat yapıp dene canım bence ben o şekilde yendim

Iyi aksamlar arkadaslar.sizlere iyi haberlerim var.bugun yine esimle denedim p...in yarisini alabildim :) ama hic aci yoktu.kafamda buyurtugim kadar korkunc dwgilmis.esim dediki artik bini basardik bundan sonrasinda ki denemelerde sadece zevk almaya calismalisin

Canım bence yararlı olabilir ben de parmağımla hep iğrendim iki parmak yapamadım sonra evde öumdan aparat yapıp yendim dilatör bulabilirsen de mantkklı sonucta bişi girmesine alışınca geçio bu hastalık
ben de iki parmak kısmında zorluk yaşarım diye dilatörü internetten alayım diye düşündüm.

canım mum yok bende başka varmı tavsiye edebileceğin bir şey

aklıma gelmiyor canım bende doğum günü için kullanılan minik mumlarla başlıycam ufacık bile giriş yapamadım henüz

kızlar kulak cubuklarını strecleyip yaglayıp kullanabılırsınz, dogum gunu mumlarını da aynı sekilde. 1 taneden baslayıp kalınlaştırabılırsınız... ama benim nacizane tavsiyem parmakla yapmanız, iç dokuyu daha iyi hissetmeniz için

canım ben parmakla yapıyorum işte öğleden beri uğraşıyorummm iki parmağı küs gibi yapıp yağlıyorum ama azıcık giriyor ve çok acıyor ama tek parmağın tamamını alıyorum rahatt

canım ben parmakla yapıyorum işte öğleden beri uğraşıyorummm iki parmağı küs gibi yapıp yağlıyorum ama azıcık giriyor ve çok acıyor ama tek parmağın tamamını alıyorum rahatt

canım bende hiç ihtimal vermiyordum iki parmaga ama sakin ol tek parmagı rahatca aldıysan demekki oraya birşeyler girebiliyor.. ben eldivenin orta parmak kısmına hem orta hemde işaret parmagımı sokup ıyıce yağlayım sokmustm... derin nefes alıp ver ve ıkınmayı unutmaa... eger olmuyorsa zorlama 5-10 dk bekle sonra tekrar dene... az kaldı neredeyse yolu yarıladın... bir de önce ilk bogumu almayı hedefle ılk bogumu rahatca sokup cıkardıgında ıkıncı bogumu hedef koy tatlım kendne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…