- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.181
MERHABA arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 8 aylık evliyim bi türlü egzersizlere sıcak bakmadığım için her denememiz kasıldığım ve titrediğim için hüsranla bitti. paylaşımları okuyunca kendimi buldum ve rahatsızlığımı yeni kabullendim diyebilirim. yardımlarınızla egzersizlere başlamak istiyorum. sayfayı okuduğum için egzersizin aşamalarını az çok biliyorum ama parmakla mı denesem dilatör seti mi alsam bilemedim. parmakla yaparsam içine soktuğumu düşününce bile itici geliyor..lütfen yardımcı olun
canımm öğleden beri yapıyorum arkadaşın biri küs gibi yap parmağını daha rahat olur dedi öyle denedim daha rahat oldu sanki ama he azıcık sokabiloyrum ve çok acıyorr pes etmedim hiç sürekli iki parmağımı sokmya çalışıyorum ama birinci boğuma kadar anca gittii napmalıyım senceeCanim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakki
canımm öğleden beri yapıyorum arkadaşın biri küs gibi yap parmağını daha rahat olur dedi öyle denedim daha rahat oldu sanki ama he azıcık sokabiloyrum ve çok acıyorr pes etmedim hiç sürekli iki parmağımı sokmya çalışıyorum ama birinci boğuma kadar anca gittii napmalıyım sencee
mesaj gönderdim sana canım.canım kusura bakma ben gormemişim senin yazdıgını, bende sana bakıyordum ne yaptı acaba diye... ben yendim ama henüz alışma donemındeyım.. kendi yaptıklarımı sana aktarabılırım cevaplayabıldıgım kadarda sorularına cevap verip yardımcı olabılırm.. msj atabiliyormusun takıp etmek acısından daha kolay olur?
Canım bence yararlı olabilir ben de parmağımla hep iğrendim iki parmak yapamadım sonra evde öumdan aparat yapıp yendim dilatör bulabilirsen de mantkklı sonucta bişi girmesine alışınca geçio bu hastalıkdilatör kullanan var mı arkadaşlar parmakla egzersiz yapmaktan daha mı rahat acaba?
Mumla aparat yapıp dene canım bence ben o şekilde yendimcanımm öğleden beri yapıyorum arkadaşın biri küs gibi yap parmağını daha rahat olur dedi öyle denedim daha rahat oldu sanki ama he azıcık sokabiloyrum ve çok acıyorr pes etmedim hiç sürekli iki parmağımı sokmya çalışıyorum ama birinci boğuma kadar anca gittii napmalıyım sencee
ben de iki parmak kısmında zorluk yaşarım diye dilatörü internetten alayım diye düşündüm.Canım bence yararlı olabilir ben de parmağımla hep iğrendim iki parmak yapamadım sonra evde öumdan aparat yapıp yendim dilatör bulabilirsen de mantkklı sonucta bişi girmesine alışınca geçio bu hastalık
Valla cnm benim aparatla işim 3 gun surdu 3 gun için beklemeye değmez evde bişiler ayarlayabilirsinben de iki parmak kısmında zorluk yaşarım diye dilatörü internetten alayım diye düşündüm.
canım evden ne olabilirki bende parmakla yapıyorum ama iki parmak zor oluyooValla cnm benim aparatla işim 3 gun surdu 3 gun için beklemeye değmez evde bişiler ayarlayabilirsin
Aynen öyle mumun etrafına pamuk sardım sonra streçledim preErvatife koydum o kalınlığa alışınca dahada kalınlaştırdım penis kalınlığına ulaşınca eş denemsine geçtim ve başarrdımo zaman 2 parmak yerine 2 parmak kalınlığında mumla yapıcaz
canım mum yok bende başka varmı tavsiye edebileceğin bir şeyo zaman 2 parmak yerine 2 parmak kalınlığında mumla yapıcaz
aklıma gelmiyor canım bende doğum günü için kullanılan minik mumlarla başlıycam ufacık bile giriş yapamadım henüzcanım mum yok bende başka varmı tavsiye edebileceğin bir şey
canım mum yok bende başka varmı tavsiye edebileceğin bir şey
aklıma gelmiyor canım bende doğum günü için kullanılan minik mumlarla başlıycam ufacık bile giriş yapamadım henüz
canım ben parmakla yapıyorum işte öğleden beri uğraşıyorummm iki parmağı küs gibi yapıp yağlıyorum ama azıcık giriyor ve çok acıyor ama tek parmağın tamamını alıyorum rahattkızlar kulak cubuklarını strecleyip yaglayıp kullanabılırsınz, dogum gunu mumlarını da aynı sekilde. 1 taneden baslayıp kalınlaştırabılırsınız... ama benim nacizane tavsiyem parmakla yapmanız, iç dokuyu daha iyi hissetmeniz için
canım ben parmakla yapıyorum işte öğleden beri uğraşıyorummm iki parmağı küs gibi yapıp yağlıyorum ama azıcık giriyor ve çok acıyor ama tek parmağın tamamını alıyorum rahatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?