- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.201
canımmmCanim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakki
canımm inşallah ya eldiven mantıklı geldii nasıl eldiven pekii artık kurtulmak istiyorum sen yendin dimiicanım bende hiç ihtimal vermiyordum iki parmaga ama sakin ol tek parmagı rahatca aldıysan demekki oraya birşeyler girebiliyor.. ben eldivenin orta parmak kısmına hem orta hemde işaret parmagımı sokup ıyıce yağlayım sokmustm... derin nefes alıp ver ve ıkınmayı unutmaa... eger olmuyorsa zorlama 5-10 dk bekle sonra tekrar dene... az kaldı neredeyse yolu yarıladın... bir de önce ilk bogumu almayı hedefle ılk bogumu rahatca sokup cıkardıgında ıkıncı bogumu hedef koy tatlım kendne
canımm inşallah ya eldiven mantıklı geldii nasıl eldiven pekii artık kurtulmak istiyorum sen yendin dimii
ayyy ne güzel ya maşallah canım ne mutlu sana yenermiyim gerçekten destek olun bana yalnız bırakmayın çok ihtiyacım var ayy vardı bitti yarın alıyım hemen ondan tamam tatlım peki sen parmakla yendin dimi yanidoktorların varya amelıyat eldıvenı onlardan canım.. evet tatlım bıkac gun once eş denemem basarılı sonuclandı :) alışma dönemine girdim..inşallah biikaç gune kalmaz sende yeneceksn canım
ayy canım çok teşekkürler allah razı olsun evet beni en iyi anlayan sizlersiniz artık 3 yıl oldu bende kocamı mutlu etmek istiyorum inşallah bende başarırım mum olsa hemen yapıcaktım direkmi soktun mumuevet canım parmak egzersizi yaptım en sonunda da beyaz bakkal mumunu denedm iyice bilincaltımı rahatlatmak ıcın :) burdakıler senı en ıyı anlayacak ınsanlar ve hep yanındalar merak etme tatlım... ne zaman ıhtıyacn olursa ne sormak ıstersen sor yardımcı olabılırsem ne mutlu bana... egzersize baslamıssın yolun yarısndan fazlası bıtmıs yanı :)
ayy canım çok teşekkürler allah razı olsun evet beni en iyi anlayan sizlersiniz artık 3 yıl oldu bende kocamı mutlu etmek istiyorum inşallah bende başarırım mum olsa hemen yapıcaktım direkmi soktun mumu
evet canım pes etmek yokk öğleden beri yapıyorum olucak inşallah sizlerin vesilesi ileecanım onun ucunu bıcakla bıraz ovallestırdım penıse benzettm yanı sıvrı yapmadım.. snra eldıvene soktum ve yne yagladım oyle soktum.. dırek alamadm ama ugrastım bıraz. yanı pes etmek yok
evet canım pes etmek yokk öğleden beri yapıyorum olucak inşallah sizlerin vesilesi ilee
inşallah canım yarın ilk işim eldiven ve mum almal olucakkkarada dinlen mola ver kafanı dagıt sureklı egzersz yapma canım hızlı gıtcem dıye bunaltma kendnı.. maksımum 1 haftada bıter Allahın ıznıylee
canımmmcım nerelerdesinCanim bugun kendini artij yorma biranda olmasi zaten pek mumkun olmuyor basta pes etme tatlim simdi bi kere orta parmagini yap uyu dinlen.Bugun gayet iyiydin yarinda oglene dek hep orta parmagini calis arada bir iki parmagini dene canim.Bu arada mutlaka al kayganasdiciyi onla cok daha kolay olacakki
canım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdiiinşallah canım yarın ilk işim eldiven ve mum almal olucakkk
canımmmm ortinşallah canım yarın ilk işim eldiven ve mum almal olucakkk
canım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdiicanımm inşallah ya eldiven mantıklı geldii nasıl eldiven pekii artık kurtulmak istiyorum sen yendin dimii
canım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdiicanım bende hiç ihtimal vermiyordum iki parmaga ama sakin ol tek parmagı rahatca aldıysan demekki oraya birşeyler girebiliyor.. ben eldivenin orta parmak kısmına hem orta hemde işaret parmagımı sokup ıyıce yağlayım sokmustm... derin nefes alıp ver ve ıkınmayı unutmaa... eger olmuyorsa zorlama 5-10 dk bekle sonra tekrar dene... az kaldı neredeyse yolu yarıladın... bir de önce ilk bogumu almayı hedefle ılk bogumu rahatca sokup cıkardıgında ıkıncı bogumu hedef koy tatlım kendne
Süper canım buna iice alış artık sık sık dene ve daha kalın bişiye geç çok az kaldı tebriklercanım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdii
canımm inşallah ya sen nasıl yendin tatlımmSüper canım buna iice alış artık sık sık dene ve daha kalın bişiye geç çok az kaldı tebrikler
canımmcanımm inşallah ya sen nasıl yendin tatlımm
canımmSüper canım buna iice alış artık sık sık dene ve daha kalın bişiye geç çok az kaldı tebrikler
canımmm nerdesin gelmeddin dün hiççç seni bekliyorummmŞuan en az senin kadar mutlu ve heyecanlıyım emin ol güzelim hazır bu tempoyu tutturmuşken hadi şimdi birde iki parmak deneyelimmii:)Şimdi gene aynı şekilde sokucaksın parmağını içine kuzum orta ve işaret parmapını birleştir ve kuvvetli bir şekilde ıkınarak yavaş yavaş içine al güzelim.Sana başta olmucak gibi gelebilir hiç panik yapma hatta kendi kendine konuş beni kandıramazsın orası bomboş hadi çekilde girivereyim içeriye de motive et kendini:)Sakın unutma orası bomboş kuzum sen ne sokrarsa o girer oraya nefes alıp nefes vererek gayet sakin bir şekilde yap tatlımm:)SANA GÜVENİYORUM EMİNİM BU DEFA ARTIK YENİCEKSİNN..
canım rahatsız ediyorum kusura bakma bugün mum ve eldiven alıcam olurmu dersinnnSüper canım buna iice alış artık sık sık dene ve daha kalın bişiye geç çok az kaldı tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?