Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm

canımm inşallah ya eldiven mantıklı geldii nasıl eldiven pekii artık kurtulmak istiyorum sen yendin dimii

doktorların varya amelıyat eldıvenı onlardan canım.. evet tatlım bıkac gun once eş denemem basarılı sonuclandı :) alışma dönemine girdim..inşallah biikaç gune kalmaz sende yeneceksn canım
ayyy ne güzel ya maşallah canım ne mutlu sana yenermiyim gerçekten destek olun bana yalnız bırakmayın çok ihtiyacım var ayy vardı bitti yarın alıyım hemen ondan tamam tatlım peki sen parmakla yendin dimi yani

evet canım parmak egzersizi yaptım en sonunda da beyaz bakkal mumunu denedm iyice bilincaltımı rahatlatmak ıcın :) burdakıler senı en ıyı anlayacak ınsanlar ve hep yanındalar merak etme tatlım... ne zaman ıhtıyacn olursa ne sormak ıstersen sor yardımcı olabılırsem ne mutlu bana... egzersize baslamıssın yolun yarısndan fazlası bıtmıs yanı :)

ayy canım çok teşekkürler allah razı olsun evet beni en iyi anlayan sizlersiniz artık 3 yıl oldu bende kocamı mutlu etmek istiyorum inşallah bende başarırım mum olsa hemen yapıcaktım direkmi soktun mumu

ayy canım çok teşekkürler allah razı olsun evet beni en iyi anlayan sizlersiniz artık 3 yıl oldu bende kocamı mutlu etmek istiyorum inşallah bende başarırım mum olsa hemen yapıcaktım direkmi soktun mumu

canım onun ucunu bıcakla bıraz ovallestırdım penıse benzettm yanı sıvrı yapmadım.. snra eldıvene soktum ve yne yagladım oyle soktum.. dırek alamadm ama ugrastım bıraz. yanı pes etmek yok

canımmmcım nerelerdesin

canım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdii

canımmm nerdesin gelmeddin dün hiççç seni bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…