Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm mrb nasılsn :) ben hafta sonu sürekli bir yerlere gidip geldğmz için öyle üç beş kez deneyemdm bide eşim izindeydi evde birisi olunca rahat konsantre olamyrm, sen tuvalette bile yapyordum demiştin denedim ama o pozisynda olmadı ama yatakta çk rahattım iki gün önce kulak çubuğu çok rahat girdi sonra serçe parmağımı denedmoda rahatça girdi tamamı çk şaşırdım :) ama tekrar yapamadım. bugün öğleyin yeniden deneym dedim biraz zor oldu bu sefer tekrar kulak çubuğuyla başladım bir kaç kez sonra serçe parmağını denedm çk rahat girdi ardından orta parmağımı denedm sonuna kadar giriyo :) biraz beklettim sonra sonra kalemin üstüne kat kat peçete sardım parmağımdn kalındı biraz yandı ama oda baya girdi bir kaç kez denedm bugün yaklaşık bir saat uğraştım en son mum kalınlığında aparatı aldım bir kaç kez yaşlaşık 5-6 CM GİRDİ tekrar deneyemedm ama zeytinyağla yapıyrm o çok kolaylaştryo, yarın inş tüm gün birer saat arayla muma devm etcm eş denemesne geçmye korkyrm ama

canımm merhaba bende 3 gün oldu başlayalı bende bu arkadaş ile başladı ama dündeb beri girmedi düğünümüz falan var demişti onu bekliyorumm

arkadaşlar ben yeni başladım egzersize kulak çöpü birazcık girdi çok yanma oldu okeyin jelini kulladım acaba jelden dolayımı yanma oldu ..nasıl engellerim bu yanma olayını? zeytinyağı doğal olduğu için daha mı iyidir acaba?

canımm bende 3 gün oldu başlayalı aparatla yapıyorum parmakları geçtim bende dureksin jelini aldım yağdan daha kolay oluyor

kızlar asql nin yakında dugunu var o nedenle giremiyordur muhtemelen... cunku bızım sıkıntımızı kendi sıkıntısı gibi sahipleniyordu ama onun da ayrı bır telaşı var o nedenle giremiyordur yani... takıldıgınız acele sormanız gereken bir şey varsa cevaplayabıldıgım kadaryla cevaplayayım... güneydeniz de yendi o da cook ılgılı sagolsun ona da sorabılırsınz, eger bir yogunlugu yoksa seve seve cevaplayacagından eminim...

canımm merhaba bende 3 gün oldu başlayalı bende bu arkadaş ile başladı ama dündeb beri girmedi düğünümüz falan var demişti onu bekliyorumm
Bugün gelinlik provası vardı sanırım telaşlıdır bende iki parmak denedim ama olmadı o yüzden aparata geçtim ucunu biraz sıkı sardım daha ince olduğu için kolay girdi ucu zorlanmdm o yüzden ama ben senin gibi sık sık yapamadım yarın sık sık yapcm inş

canımm evett ben onunla başladım sağolsun önce parmak şimdi aparata geçtim senmiydin hani eldivene iki parmak sokan arkadaş dediğini yaptım şimdi aparata geçtimm

evet yendim canım
ayyy sahimi maşallah canım nasıl bir duygu yenmek ayy sen bana tüyolar versene ben şimdi mumdan aparat yaptımm 10 cm kadar yani bayağı aldım içime rahat çok kolay oldu sonra kalınlaştırıdımm şimdi onu yapıorum sürekli canım baya bir parmak kadar alıyorum bekletiyorum nasıl gidiyorum sence olucakmı dersin ay sen nasıl yendin kaç günde yendin kusuruma bakma soruyom ama çok hevesliyim bakalım yenicem inşallahh

sor tatlım sor ben cevaplarım :))) asql ve guneydenız ile yendim ben... 1 hafta surdu benım egzersizlerim, gunde 1-2 saat toplamda yapıyordum akşam eşimin yanında yapmak istemedgmden gunduz yapıyordum. aparat yapmadım hiç, iki parmagı rahatca alabıldıkten sonra zaten eş denemesine gec diyodu kızlar ama ben parmaklarımı tam sokamadıgımı dusundugum ıcın bırde mum deneyeyım dedm.. mumu once bıcakla trasladım bıraz sonra egzersze basladım.. ilk zamanlar hııc olmadı sonra nefes ıkın falan derken bir sure sonra aldım... içimde 10-15 dk tuttum bazen, bazende gel-gıt yaptım iyice esnesın dıye.. sonrada direk es denemesi :) sende bitirmiş gibisin egzersizleri maşallah... istiyorsun ve ınanıyorsun, egzerszlern ve vajına yapısının mantgını kavradysan bu iş tamamdır canım.. daha ayrıntılı sorular için msj atabılırsın.. kolay gelsn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…