- 23 Temmuz 2014
- 115
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.221
cnmmm mrb nasılsn :) ben hafta sonu sürekli bir yerlere gidip geldğmz için öyle üç beş kez deneyemdm bide eşim izindeydi evde birisi olunca rahat konsantre olamyrm, sen tuvalette bile yapyordum demiştin denedim ama o pozisynda olmadıCanım kremi adını inan hatırlamıyorum ama bana iyi geldi sana iyi gelip gelemiceni tam bilemem riske girmeyelim doktorundan iste tatlım.Hayır ertelemiceksin lütfen misafirin sana ne zararı olucak.Ben iş yerinde yapıyordum egzersizi lavaboya die çıkıyordum.En fazla 2 dk sürüyor yapıp çıkıyordum.Pekala sende öle yapabilirsin lütfen vajiye yenilme asla erteleme aslaaa..
canımm merhaba bende 3 gün oldu başlayalı bende bu arkadaş ile başladı ama dündeb beri girmedi düğünümüz falan var demişti onu bekliyorummcnmmm mrb nasılsn :) ben hafta sonu sürekli bir yerlere gidip geldğmz için öyle üç beş kez deneyemdm bide eşim izindeydi evde birisi olunca rahat konsantre olamyrm, sen tuvalette bile yapyordum demiştin denedim ama o pozisynda olmadıama yatakta çk rahattım iki gün önce kulak çubuğu çok rahat girdi sonra serçe parmağımı denedmoda rahatça girdi tamamı çk şaşırdım :) ama tekrar yapamadım. bugün öğleyin yeniden deneym dedim biraz zor oldu bu sefer tekrar kulak çubuğuyla başladım bir kaç kez sonra serçe parmağını denedm çk rahat girdi ardından orta parmağımı denedm sonuna kadar giriyo :) biraz beklettim sonra sonra kalemin üstüne kat kat peçete sardım parmağımdn kalındı biraz yandı ama oda baya girdi bir kaç kez denedm bugün yaklaşık bir saat uğraştım en son mum kalınlığında aparatı aldım bir kaç kez yaşlaşık 5-6 CM GİRDİ tekrar deneyemedm ama zeytinyağla yapıyrm o çok kolaylaştryo, yarın inş tüm gün birer saat arayla muma devm etcm eş denemesne geçmye korkyrm ama
canımm bende 3 gün oldu başlayalı aparatla yapıyorum parmakları geçtim bende dureksin jelini aldım yağdan daha kolay oluyorarkadaşlar ben yeni başladım egzersize kulak çöpü birazcık girdi çok yanma oldu okeyin jelini kulladım acaba jelden dolayımı yanma oldu ..nasıl engellerim bu yanma olayını? zeytinyağı doğal olduğu için daha mı iyidir acaba?
Bugün gelinlik provası vardı sanırım telaşlıdır bende iki parmak denedim ama olmadı o yüzden aparata geçtim ucunu biraz sıkı sardım daha ince olduğu için kolay girdi ucu zorlanmdm o yüzden ama ben senin gibi sık sık yapamadım yarın sık sık yapcm inşcanımm merhaba bende 3 gün oldu başlayalı bende bu arkadaş ile başladı ama dündeb beri girmedi düğünümüz falan var demişti onu bekliyorumm
canım sen hangi aşamadasınnn inşallah sende yaparsın ben bile yapdıysammaşallah hızlı ilerlemişsin ben de o günleri görür müyüm acaba.. birazcık girdi stresten öldüm. bi de yanınca yarıda kestim.
Bugün gelinlik provası vardı sanırım telaşlıdır bende iki parmak denedim ama olmadı o yüzden aparata geçtim ucunu biraz sıkı sardım daha ince olduğu için kolay girdi ucu zorlanmdm o yüzden ama ben senin gibi sık sık yapamadım yarın sık sık yapcm inş
canımm evett ben onunla başladım sağolsun önce parmak şimdi aparata geçtim senmiydin hani eldivene iki parmak sokan arkadaş dediğini yaptım şimdi aparata geçtimmkızlar asql nin yakında dugunu var o nedenle giremiyordur muhtemelen... cunku bızım sıkıntımızı kendi sıkıntısı gibi sahipleniyordu ama onun da ayrı bır telaşı var o nedenle giremiyordur yani... takıldıgınız acele sormanız gereken bir şey varsa cevaplayabıldıgım kadaryla cevaplayayım... güneydeniz de yendi o da cook ılgılı sagolsun ona da sorabılırsınz, eger bir yogunlugu yoksa seve seve cevaplayacagından eminim...
sakın pes etme canım inan bana oluyomuşş gerçekten ben bile inanamıyorummmdaha bugün başladım kulak çubuğunu başı girdi yatmadan tekrar deniycem.. yolun başındayım anlayacağın canım.
inşallah canım insan pes etmekle devam etmek arasında gidip geliyor ama devam etmekten başka çare yok sıkacağız dişimizisakın pes etme canım inan bana oluyomuşş gerçekten ben bile inanamıyorummm
sen yenmişmiydin canım hatırlayamadımmEvet tatlım bendım o :)
sen yenmişmiydin canım hatırlayamadımm
Sende katıl bıze korkma başaracağız derın nefes ve ıkınsakın pes etme canım inan bana oluyomuşş gerçekten ben bile inanamıyorummm
ayyy sahimi maşallah canım nasıl bir duygu yenmek ayy sen bana tüyolar versene ben şimdi mumdan aparat yaptımm 10 cm kadar yani bayağı aldım içime rahat çok kolay oldu sonra kalınlaştırıdımm şimdi onu yapıorum sürekli canım baya bir parmak kadar alıyorum bekletiyorum nasıl gidiyorum sence olucakmı dersin ay sen nasıl yendin kaç günde yendin kusuruma bakma soruyom ama çok hevesliyim bakalım yenicem inşallahhevet yendim canım
inşallah canım katıldım zaten iştee yapıyorum 3 gündür parmakla başladım bayağı kalın aparatdayımm şu an olurmu dersinn desteklerinizi bakliyorummSende katıl bıze korkma başaracağız derın nefes ve ıkın
ayyy sahimi maşallah canım nasıl bir duygu yenmek ayy sen bana tüyolar versene ben şimdi mumdan aparat yaptımm 10 cm kadar yani bayağı aldım içime rahat çok kolay oldu sonra kalınlaştırıdımm şimdi onu yapıorum sürekli canım baya bir parmak kadar alıyorum bekletiyorum nasıl gidiyorum sence olucakmı dersin ay sen nasıl yendin kaç günde yendin kusuruma bakma soruyom ama çok hevesliyim bakalım yenicem inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?