Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy inşallah canım ok çok sağoll bende yapıcam birazdan tekrar şimdi bir çay molası verdim peki eş denemsi nasıl oluyor tatlımm

ayy inşallah canım ok çok sağoll bende yapıcam birazdan tekrar şimdi bir çay molası verdim peki eş denemsi nasıl oluyor tatlımm
Canim ben giremedim internet paketim bitmisdi bi arkadasin tlfnundan girio bir iki mesajina bakabildim ama ondanda cevap yazmak istemedim.Hemde yardim edildigini farkettim gozum arkada kalmadi kuzum simdi neler yapdin yaparken neler hissediyorsun

Kizlr giremedigim icin inanin cok ozur dilerim yemin ederim vicdan azabi duydum yaa..Gelinlik provam berbatti beyaz die basladik bi gittim karisdirip kirik beyaz yapmislar cogu sey yanlis gitmis kuaforum beni yeni listeye gecirmeyi unutup silmis:))Aglamakdan helak oldum birde paketim bitti simdi baslattim mesajlarinizi bastan okuyup tekrar donucem.Arkadasimiz yardimci olmus ona da kendim kadar guveniyorum o yuzden icim cok rahatladi saqolsun hem cok anlayisli hemde cok iyi biri:))

hay Allah kuzum ya uzme kendini niye öyle şeyler yapmışlar yaa bu ınsanları anlayamıyorum parasını alıyorsan son kurusuna kadar geregını de yapcan ama... peki hallettın mı aksaklıkları? bazı terslıkler olur canım telaşlı bır donem bırde bızımle ılgılenıyorsun hakkını helal et.. sakın canını sıkma bunaltma kendını, en guzel zamanlar aslında Rabbim tum işlerini kazasız belasz halletmeni nasıp etsin...muhtesem bir kına ve dugun geçir inşallah tatlımm

Tesekkur ederim kuzum helal olsunn.Hallettik tatlim hayatta olumden baska herseye care var Allaha sukur:)tesekkur ederimm yardimci oldugun icinn beni dusundugun icinn:)

kıyamm yaaa üzülme hiç ne kadr uğraşsnda her şey planladğn gibi gitmiyor zaten önemli oln evlillk inş hep mutlu olursnz bir yastıkta huzurla yaşlanırsınz :)

cnm biraz daha ıkın bence benm ilk denemmde tamamı girdi çnkü önce karşıdki kas dokusuna çarpıyo ondan sonra aşağıya itmen gerek hemen kayıyo aşağıya streçe sarıp yağla daha kolay olur bende üç gün önce başladım egzerszlere önce dokunamydm bile şimdi muma geçtim üçüncü denememde inan çok esnek içerisi

cnm ii gecelr sen yeneli kaç gün oluyo çabuk alıştın mı ben şu an mumla denyrm ama yanıyo biraz gerçi daha bir kez denedm yarın tüm gün mumla çalışcm inş peki mumdn snra hemn p.. denemesi kolay olur mu :/ mum koly girer belki ama p.. giriş kısmını yırtck gibi geliyo vajina esnek olsa bile dış kısmındaki perine çatlyıp yırtılck gibi geliyo o zamn çnkü bir kaç kez denedğmzde daha o kısımda çatlama olduğu için hiç devamm edemdm yine öle olck cesaretim kırılck diye korkyrm

canım ben yeneli 4 gün oldu 2kere eş denemesi yaptım her seferınde daha ıyıye gidiyor.. ben mumla yaptıgım gece eş denemesi yaptım sonuc basarılıydı...canım ne sokrsan o kadar esnıyor orası...kuzum yırtılma catlama patır patır kanama falan hepsi efsane yalan dolan.... olanlar vardr oyle belki ama onlarda cok fazla kasıp eslerı tarafndan zorlanan hanımlardr... bız vajıyız evet ama egzerszlerle vajına kaslarımızı kontrol altına almayı ogrenıyoruz..bu yuzden korkma sakın. sakın olmak altın kural unutma canım

Canim cok uzuldum ama uzulme sen bunlar kucuk sorunlar olarak kalir umarim.. Hic bosuna uzulup kendini harap etme..Moralinide bozma her sey yolunda ve guzel gidecek emin ol..

Hanimlar ofpufafratafra arkadasimiza bende katiliyorum.. Saolsun asqL bana da yardimci oldu ama simdi cok yogun bir donemde.. Hepimiz bu zamanlari yasadik ne kadar stresli gunler oldugunu biliyoruz..Ben de size sormak istediginiz her konuda elimden geldigince yardimci olmaya calisirim..Canim cok tesekkur ederim ve gercekten yardimci olabilirsem cok ama cok mutlu olurum :)

canım orta parmağımın tamamını alıyorum buda iyi dimiii şimdi yaptım hepsi girdii

Canim selam kac gundur arkadaslarimla yazismalarinizi takip ediyorum.. Orta parmagin tamamini alabiliyorsan cok guzel.. Iki parmak yapabilmek icin once orta parmakla yap ve vajinani hazirla biraz icinde beklet daha sonra iki parmaginla yavas yavas dene.. Bir yere kadar gelip orada takilacaksin muhakkak. O esnada derin derin nefes al acildigini farkedeceksin yavasca icine kaydir inan hic zor degil..

merhaba hanımlar bende vajiliydim taaki dun geceye kadar .asqL arkadaşıma bir gun mesaj attım ve 14 agustosta başladık calısmalara. once kendımden bahsedeyim ıkı yıllık evlıyım ve bırde kazara bebeğimiz oldu hamdolsun onu bize bagıslayana Allahım herkese nasip etsin .gerdek gecesi kızlık zar olayı halloldu korktum bian esım geri cekıldı zaten o oldu birdahada yapamadık. sureklı denedık olmadı artık esım kendını bukadar harap etme olmasın omur boyuda olmasa ıstemem dedı hep ama bunu ben ne kendıme ne eşime yapamazdım once bır doktor buldum cok fazla fıyat verdıler ben o parayı toparlayım derken buraya denk geldım uzunca sure dısardan ızledım okudum butun sayfaları neredeyse abartısız okudum yanlız degılmısım ve burda ıyılık meleklerı varmıs ne gerek var okadar paraya dedim :) cesaretimi toplayıp ozelden mesaj attım meleğime ve basladıkonce eldıvenı gecırdım bolca ultrason jeli surdum serce parmakla basladım vajınaya degıl parmak sokmak ben dokunamıyordum afedersınız hanımlar taharetlenirken bıle içim tuhaf oluyordu sonra derın nefes aldım yapıcam dedım sırt ustu yattım serce permagımı her nefes verıste bıraz daha bıraz daha derken ıcındeydı şok oldum agladım kalktım zıpladım oldu dıye bagırdım cok mutluydum ve gaza geldım işaret parmagımı sokmaya calıstım uzun ugras verdım on bes dakıkadan fazla surdu ve oda oldu melegıme mesaj attım ıkı parmak denememmı soyledı ve ıkı parmak calıstım aynayı aldım ıkındım kuvvetlıce nekadar acıldıgını gordum ve ıkı parmagımı yavas yavas sokmaya basladım veee ıcerdeydı mıgdem bulandı bayılacak gıbı oldum agladım cunkı bu kalın bıseydı demekkı daha kalınıda olabılıyormus ogun ıkı parmak calıstım hep .ertesı gun uc parmak denıyeyım dedım cesaret edemedım ıkı parmakla devam ettım aksamı eımın parmagını denedık tıtremeye basladım esım bacaklarımı bıtaraftan okşarken bıtaraftan benı guldurmeye calıstı ve komık bısey anlattı cok guldum derken parmak ıcerde öeger gulunce anlamamısım nasıl gırdıgını. ertesı gun uc parmakta ınatlastım ve oda oldu hamdolsun bı kacgun artık sureklı uc parmak denedım ve aksamları es denemesıne gectım bır gece p... basını alamaya calıstım hıc zorlanmadım okadar rahat oldukı ınanın acı yok ama basını bıraz gecınce yanma oluyor eh oda olsun artık degılmı yaklasık bır haftadır p... denemesı yapıyoruz bırkacgun once p... tamamını aldım ama ılerı gerı yapamıyorduk ve artıııııık dun gece onuda basardık . canlarım ıkı yıl bosuna beklemısım acı yok yanma var halada yanma oluyor ama dayanılmıcak bısey yokzaten oda bırkackez ılskıye gırdıkten sonra gececek cunkı vajına alısmaya baslıyor artık. Allahım hepınızın yardımcısı olsun ve ınankı cok kolay. melegım cok sagol Allahım ne muradın varsa versın. yardım ısteyenlere yardımcı olabılrıkm ama su sıralar netım yok oldugunda tekrar donecegım.

Tebrikler canımm Çok ama çok sevindim :) Sağlıklı ve mutlu bir hayat seni bekliyor artık :) Darısı bütün arkadaşlarımızın başına.. Arkadaşlar gerçekten korkacak bir şey yok.. Acı da yok sadece penisi ilk başta alırken nasıl söyleyeyim bir doluluk hissi o kadar inanınn. Her şey kafamızda büyütüyoruz.. Sadece acı düşüncesini aklımızdan çıkaralım gerisi gelecek..Ve gerçekten buradaki vajiyi yenmiş arkadaşların sizlere daha fazla yardımı dokunacak buna inanın.. Sizleri başka hiç kimse daha iyi anlayamaz...Biraz çaba, cesaret ve inanç sadece :) :)

güneydenizz bikaç gün arayla ben geldim unutmadınız umarım beni canım dediğin gibi mum denemesinide yaptım hatta muma peçete sarıp kalınlaştırıpta denedim ilk aşamada kolay oldu ama biraz kalın halini alırken zorlandım
daha sonra p...s denemesine geçtim yaklaşık p...sin 6 cm kadarını aldım fakat daha fazla ilerleyemedik yağmurzerresi arkadaşımızın dediği gibi acı değilde müthiş bi yanma hissi oluyor,birde senin tarif ettiğin bi pozisyon vardı onuda denedik ama olmadı bi türlü alamadım içime

Canım günaydın.. Zaten ılk denemedr prnısn hepsini almayı bekleme tatlım ben daha 2 denemeyı yaptm hala tam almadom cnku alıştıra aşıştıra gıdıyorum. Hepsini alamadm dıye uzulme sadece eşinle yaşadıgın ilişkinin yavas yavas tadını cıkarmaya bak :)

canım merhaba çok teşekkürler sende yendin tebrik ederimmm seni maşallah sıra bende inşallah bu gece eş denemesine geçicezzz ayy çok ama çok heyecanlıyım kalın aparatla 6 cm kadar alıyorum umarım p...de öyle olur dua edin bana

evet canım çok zevkli böylesi bile seninde yanmaların oluyomu peki

Canım merhaba yok unutmadım seni :) İlk seferınde hepsini alamaman normal. Yanma hissi olabilir canım.Vajinanın böyle bir duruma alışması için penisi içinde tutup biraz daha alıştıktan sonra derin nefes alarak ilerleyebilirsin canım.. Benim de kendimi kastığım anlar oluyor ama derin nefesler alarak hemen kontrolü sağlıyorum..Canım yavaş yavaş dene ,sen eşinin üstünde oturarak yaparsan kontrol sende olur daha kolay olur.Ne güzel işte başarmışsın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…