Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım başaracaksın zaten.. Aslında zor kısmı vajinaya parmak ve mumla egzersiz yapmaktı, bence eş ile deneme kısmı pratiğe geçme kısmı canım ve en kolayı.. Sadece sakin olman ve kendını kasmaman lazım :)

eşimin üstünde denedim ama p...si kontrol edemiyorum yani arkaya kayıyor

bende yanmadan cok baskı oluyor canım hani sanıyorum kı penis baska yerlere gitmeye calışıyor :))) alışıcaz canım bunu denemeye baslamak bıle super :)
kayganlaştırıcı kullanıyomusun? ben gleitgelen kullanıyorum mükemmel bir kayganlaştırıcı acıyıda azaltıyor sanki

inşallah canım benim bende buraya yendimmmmmmmmmmmm diye yazarım dua edin bana bu gece çokk önemli benim için

yardıma ıhtıyacı olan varsa sorularınızı cevaplamaya hazırım . Allahım kımselre yasatmasın
kızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum kullandığımız bu kayganlaştırıcılar çoçuk olmasına engel olabiliyormuş
içindeki bir maddeden dolayı,ablamın doktoru söylemiş sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkında

kızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum kullandığımız bu kayganlaştırıcılar çoçuk olmasına engel olabiliyormuş
içindeki bir maddeden dolayı,ablamın doktoru söylemiş sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkında

inşallah canım benim bende buraya yendimmmmmmmmmmmm diye yazarım dua edin bana bu gece çokk önemli benim için

Canım bugun senin için dua edeceğim.. :) Zaten başardın aslında bu durumu kafana takıp bir şey yapmaya çabalaman bile sorunun yarısından fazlasını çözdüğünü gösterir.. Pozitif düşün tatlım sen yarın sabah buraya BAŞARDIM diye yazacaksın ben bundan eminim :)

Hepinize merhaba 2,5 yıllık evliyim ve aynı sorunu ben de yaşadım. İlk başlarda bu siteyi çok fazla okudum, fakat elimi değemediğim için parmak egzersizi kısmına geçmeyi düşünmedim bile.Sürekli araştırmalar yapıp belki bugün olur diye diye iki yılımı bitirdim, fakat hiçbirinde başarılı olamadım. daha sonradan devlet hastanesinde bir psikiyatriste gittik iyi ki gitmişiz çok şükür Allah'a dün itibariyle bu hastalığı yendim. fakat sanmayın ki doktorun elinde sihirli bir değnek var ve hemen hastalığınızı geçiriyor. o sadece kadın bedenini anlatan video izlettirdi ve gerçekten kendimi hiç tanımadığımı o gün anladım. ne parmak egzersizi ne çubuk hiçbir şey yoktu. sadece son zaman eşinizden yardım isteyeceğiniz durumlar olabilir o kadar. Burada insanların birbirlerine ne kadar yardımcı olduğunu gördüğüm için elimden geldiğince fikir vermeye çalışmak isterim. çünkü gerçekten asla olmaz diye bir şey yokmuş hala inanamıyorum ama çok şükür ki bitti:)hepinize geçmiş olsun

ben ultrason jeli kullandım subazlı olmadı lazım jel alırken ona dıkkat edin

Kızlar bana da yardım edin , evleneli 2 hafta oldu olmadı o ana kadar hersey güzel ama o ana gelince bir titreme bir itme oluıyor....
bence hiç vakit kaybetme hemn başla ben kulak çubuğuyla başladım üç günde mumla çalışmaya başladım şimdi parmağımla da yapablrym başta çok ititci geliyrdu. inan korkck iç bişy yok ben bugün olur yarın olur derken hep erteledm ve bbir yıl geçti inş halledcm artık çnkü bekle bekle bir şey olduğu yok güzel ce yat ayır bacaklarını derin nefes al ver ve aynada vajinanı incele açılıp kapandğnı görcksn inan korkck hiç bişey yokmuş

eczaneden ultrason jeli al 4 Tl eldıven al malzemeler bukadar, eldıvenı tak bolca jeli sur hem vajınana hem serce parmağına vajınanda elını gezdırkı alısssın bur elındede ayna olsun istersen serce parmağını sokmaya çalış nefes al verırken ıkınve parmağını ıt yavaş yavaş gırdıgını göreceksin olmazsa tekrar dene pes etme inatlas yapmadan kalkma, ıster tuvallete dene ıster yatağa yat sırt ustu ayaklarını kır ve aç yanlara bana böylesi daha kolay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…