- 5 Ağustos 2014
- 190
- 93
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.261
canım merhaba çok teşekkürler sende yendin tebrik ederimmm seni maşallah sıra bende inşallah bu gece eş denemesine geçicezzz ayy çok ama çok heyecanlıyım kalın aparatla 6 cm kadar alıyorum umarım p...de öyle olur dua edin bana
evet canım çok zevkli böylesi bileseninde yanmaların oluyomu peki
eşimin üstünde denedim ama p...si kontrol edemiyorum yani arkaya kayıyorCanım merhaba yok unutmadım seni :) İlk seferınde hepsini alamaman normal. Yanma hissi olabilir canım.Vajinanın böyle bir duruma alışması için penisi içinde tutup biraz daha alıştıktan sonra derin nefes alarak ilerleyebilirsin canım.. Benim de kendimi kastığım anlar oluyor ama derin nefesler alarak hemen kontrolü sağlıyorum..Canım yavaş yavaş dene ,sen eşinin üstünde oturarak yaparsan kontrol sende olur daha kolay olur.Ne güzel işte başarmışsın tatlım..
kayganlaştırıcı kullanıyomusun? ben gleitgelen kullanıyorum mükemmel bir kayganlaştırıcı acıyıda azaltıyor sankibende yanmadan cok baskı oluyor canım hani sanıyorum kı penis baska yerlere gitmeye calışıyor :))) alışıcaz canım bunu denemeye baslamak bıle super :)
kayganlaştırıcı kullanıyomusun? ben gleitgelen kullanıyorum mükemmel bir kayganlaştırıcı acıyıda azaltıyor sanki
eşimin üstünde denedim ama p...si kontrol edemiyorum yani arkaya kayıyor
Ben kontrol sende olsun diye öyle yapabileceğini söyledim.. Eğer eşinin üstünde rahat yapamıyorsan misyoner pozisyonunda deneyin tatlım..Önce elinle penisi vajinaya yerleştir. Girişten sonra kaymaması lazım tatlım.. :)
inşallah canım benim bende buraya yendimmmmmmmmmmmm diye yazarım dua edin bana bu gece çokk önemli benim içinCanım başaracaksın zaten.. Aslında zor kısmı vajinaya parmak ve mumla egzersiz yapmaktı, bence eş ile deneme kısmı pratiğe geçme kısmı canım ve en kolayı.. Sadece sakin olman ve kendını kasmaman lazım :)
tamam canım benim onuda denerimBen kontrol sende olsun diye öyle yapabileceğini söyledim.. Eğer eşinin üstünde rahat yapamıyorsan misyoner pozisyonunda deneyin tatlım..
kızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum kullandığımız bu kayganlaştırıcılar çoçuk olmasına engel olabiliyormuşyardıma ıhtıyacı olan varsa sorularınızı cevaplamaya hazırım . Allahım kımselre yasatmasın
inşallah canım benim bende buraya yendimmmmmmmmmmmm diye yazarım dua edin bana bu gece çokk önemli benim için
ben ultrason jeli kullandım subazlı olmadı lazım jel alırken ona dıkkat edinkızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum kullandığımız bu kayganlaştırıcılar çoçuk olmasına engel olabiliyormuş
içindeki bir maddeden dolayı,ablamın doktoru söylemiş sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkında
canım hepimizde öyle oluyor zaten, istersen başlayalım srnınle parmak egzersizlerineKızlar bana da yardım edin , evleneli 2 hafta oldu olmadı o ana kadar hersey güzel ama o ana gelince bir titreme bir itme oluıyor....
nerden başlamak daha sağlıklı ve daha kolaysa başlayalım lütfen ...canım hepimizde öyle oluyor zaten, istersen başlayalım srnınle parmak egzersizlerine
bence hiç vakit kaybetme hemn başla ben kulak çubuğuyla başladım üç günde mumla çalışmaya başladım şimdi parmağımla da yapablrym başta çok ititci geliyrdu. inan korkck iç bişy yok ben bugün olur yarın olur derken hep erteledm ve bbir yıl geçti inş halledcm artık çnkü bekle bekle bir şey olduğu yok güzel ce yat ayır bacaklarını derin nefes al ver ve aynada vajinanı incele açılıp kapandğnı görcksn inan korkck hiç bişey yokmuşKızlar bana da yardım edin , evleneli 2 hafta oldu olmadı o ana kadar hersey güzel ama o ana gelince bir titreme bir itme oluıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?