- 5 Ağustos 2014
- 190
- 93
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.301
Tatlım ben anladım sanırım biraz neden olmadıgını bazı arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla da sorun şu ki neyle başlarsan vajiyi onla bitirmelisin.Parmakla başlaıyorsan parmakla apratla başlıyorsun aparatla.Sen beyninde değişen cismi kabullenemiyorsun.Şimdi size şaka gelir ama itiraf etmeliyimki ben parmakla başardım.Şuan penisde çok rahatım ama mumu yapmaya hiç cesaret edemedim halen edemem:))Yani cisme duyarlısın kzum özelden yazıcam sana:)Sabahda dediğim gibi pes ettiğin an başarmaya en yakın oldugun andır.BAŞARMAN ANN MESELESİ:)
cnm msj gelmediTatlım ben anladım sanırım biraz neden olmadıgını bazı arkadaşlardan takip ettiğim kadarıyla da sorun şu ki neyle başlarsan vajiyi onla bitirmelisin.Parmakla başlaıyorsan parmakla apratla başlıyorsun aparatla.Sen beyninde değişen cismi kabullenemiyorsun.Şimdi size şaka gelir ama itiraf etmeliyimki ben parmakla başardım.Şuan penisde çok rahatım ama mumu yapmaya hiç cesaret edemedim halen edemem:))Yani cisme duyarlısın kzum özelden yazıcam sana:)Sabahda dediğim gibi pes ettiğin an başarmaya en yakın oldugun andır.BAŞARMAN ANN MESELESİ:)
arkadaslar aparatları nasıl yapıyorsunuz mum ıle yapabiliyorum fakat biraz daha kalınlaştırınca olmuyo birtürlu
Canim biraz ara versen ve bir saat kadar sonra tekrar denesen.. Moralin cok bozuldu guzelim biraz toparla kendiniiya hani parmğmzı soknca yukarda kalan pütürlü doku var ya o acıyo sanki yanıyo kapatıyo orayı
akşam denedğmde de yine çk yandıCanim biraz ara versen ve bir saat kadar sonra tekrar denesen.. Moralin cok bozuldu guzelim biraz toparla kendinii
Bence de tatlim bugun hem yoruldun hemde motivasyonun bozuldu..Ilik bir dus al ve dinlenmeye calis.. Kendini hazir hissedince egzersizlerine devam edersin canimm.. Moralini bozma :)akşam denedğmde de yine çk yandıbugün cnm çok sıkıldı gerçtn yarın yeni baştn başlycm inş bugünkü gibi olmz :/
ya hani parmğmzı soknca yukarda kalan pütürlü doku var ya o acıyo sanki yanıyo kapatıyo orayı
Canım sen mum yapmasan.Yani parmakla yapalım seninle olmazmı.Aceleci davranmayalım.Yavaş yavaş ilerleyelim mesela duşunu al güneydenizin dediği gibi rahatla kafana tekrar başarıcamı yerleştir ve başaralım.Serçe parmağını jelle kuşum öncelikle onu bi al içine.İçine aldıgında motive olucaksın ve başarma hırsın tekrar gelicek hadi güzelim toparlan olucak bu iş biz hepimiz inanıyoruz sanaakşam denedğmde de yine çk yandıbugün cnm çok sıkıldı gerçtn yarın yeni baştn başlycm inş bugünkü gibi olmz :/
Tatlım diğer sorunda kasılmalarını kontrol edememen sanırım onn için baştan başlayıp yapalım olurmu tatlım.Bak aslında işte tek sorun şu yukarda kullandıgın cümle.Yani korkuların.Sakın korkularının esiri olma bitanem.Herşey düzelicek lütfen.Asla orası yırtılmıcak sadece yeterli ıslaklık olmadııg için sana yırtılıcak gibi geliyo gerilme hissiyatı o.ya en çok yine perine kısmı esnemyck vajina açılsa bile orası gerilip yırtlck diye korkuymmm
vemcaine sprey diye uyuştuucu bir sprey varmış kızlar kullanan oldu mu? ve öneriyor musunuz?
1 gıdım bile ilerleyemedim 2 gündür ..belki biraz cesaret verir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?