Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende bu konuda hem fikirim canim..Sen zaten son asamadasin..Ben yapabilecegimi biliyordum ama ne ile karsilasacagimi dusunup tedirgin oluyordum.. Ama inan bir sey olmuyormus..Sonsuz huzur ve yasama sevinci disinda...

cnm msj gelmedi ya parmk yada mum farketmyo gibi mumu raht alablmk için parmkla yapym önce ama sonra olmuyo gerçi iki gün önce mumu aldığımda hep aparatla çalışmştm sonra dokuyu hissetmk için parmğla yaptm

akşam denedğmde de yine çk yandı bugün cnm çok sıkıldı gerçtn yarın yeni baştn başlycm inş bugünkü gibi olmz :/
Bence de tatlim bugun hem yoruldun hemde motivasyonun bozuldu..Ilik bir dus al ve dinlenmeye calis.. Kendini hazir hissedince egzersizlerine devam edersin canimm.. Moralini bozma :)

ya hani parmğmzı soknca yukarda kalan pütürlü doku var ya o acıyo sanki yanıyo kapatıyo orayı

canım yanıyor demişsin kayganlaştci krem vs sürüyosun dmi direk parmak değil. veya eline prezervatif de geçirebilirsn.

bu arada ben parmak sokamıyordum bi boğumdan fazla. jinekoloa gttiğimde zarın biraz kalın ve kapalıya yakın demişti. yanma zarın gerilmesinden de olabilir benim gbi olanlar için. ama bu çok nadir bir durum genelde açıklık parmak gircek kadar normal olurmuş.

akşam denedğmde de yine çk yandı bugün cnm çok sıkıldı gerçtn yarın yeni baştn başlycm inş bugünkü gibi olmz :/
Canım sen mum yapmasan.Yani parmakla yapalım seninle olmazmı.Aceleci davranmayalım.Yavaş yavaş ilerleyelim mesela duşunu al güneydenizin dediği gibi rahatla kafana tekrar başarıcamı yerleştir ve başaralım.Serçe parmağını jelle kuşum öncelikle onu bi al içine.İçine aldıgında motive olucaksın ve başarma hırsın tekrar gelicek hadi güzelim toparlan olucak bu iş biz hepimiz inanıyoruz sana

ya en çok yine perine kısmı esnemyck vajina açılsa bile orası gerilip yırtlck diye korkuymmm
Tatlım diğer sorunda kasılmalarını kontrol edememen sanırım onn için baştan başlayıp yapalım olurmu tatlım.Bak aslında işte tek sorun şu yukarda kullandıgın cümle.Yani korkuların.Sakın korkularının esiri olma bitanem.Herşey düzelicek lütfen.Asla orası yırtılmıcak sadece yeterli ıslaklık olmadııg için sana yırtılıcak gibi geliyo gerilme hissiyatı o.

kızlar ben hem parmak hemde mum yaptım.. ikisi arasındaki gecişim 1 gunumu aldı, kabus gıbı bır gundu hatta evden ne cıkasım gelmişti nede bırıyle konusasım... mumu sadece ılerı kısımları hıssetmek için yaptım ama aslolan ilk girişin esnemesiymiş onu anladım... yanı demem o ki parmaktan muma gecmek veya tam tersi gercekten zor sadece bir kere alışınca devamı geliyor... bozmayın morallerınızı eger su saate kadar olmadıysa daha fazla sıkıntı yapmayın bence. yarın yenı bır gun ılık bır dus derın nefes ve yenıden egzersizler...

Herkese Selamlar! geçen sene bu zamanlar evliliğimin ilk günlerini zehir eden vajinismusu yerle bir etmiş biri olarak yazıyorum 15 agustos 2013 sabırsızlıkla beklediğim geceydi eşime kavuşacaktm maalesef olmadı çok korktum penis boyutu beni çok korkuttu balayı hüsran her deneme çığlıklar atıyorum kayganlaştırıcı fayda vermedi eşim sıkıntı yaşadı derken balayının son günü denemede ben üste iken canım çok yandı gene dayanamayın kalktım peçeteye bi kaç damla kan zar olayı böylece bitti evimize geçtik yok gene olmuyor kabus gibi zamanlar ben bi kaç evli arkadaşla paylaştım ayrıntılı anlatıyorlar ama bende tık yok derken vi denemede daha kan gelince korktum yurtdışı olduğundan Dr gitmekte ayrı bi olay ve ben vajina yapısını araştırdım resimlerine baktım giriş nerde üretra nerde sonra vajinismusu araştırdım burayı buldum ama parmak çok itici geldi ve vazgeçtim egzersiz bi yol aradım ve kaderimin z yağı sayfasını buldum tabi yeni bi ümit geldi z yağı denedim olmadı olmadı bende kübrayı baya okudum kulak çöpü mantıklı geldi denedim içimde hiç hissetmeden ilerleyince şok oldum ve bu iş bitti orası kapalı deilmiş diye çok sevindim akabindeki parmak denedim oldu ama içimi hissesine tuhaf oldum ve hemen aparat yapıp çalıştım iki üç günde müthiş ilerledim adet girdi araya adetten sonrada iki gün çalıştım ve 3 kasım2013 te yendim .tabi şunlar önemli ıkınmanı nefes eşiminizin sizin yönlendirmeniz kayganlık pozisyon ve de dua bu bir imtihan ve çaresi %100 olan bi durum bu yaz bebek düşündüğümüz için tr de bi görüneyim kadın doğumluya dedim gittiğimtabi alttan olacağını düşünmedim tavsiye edilen Dr ameliyata gidecekti yan secdede başka bi bayan var sekreter var bana hazırlan diyor sanki önüne gelmiş bi nesne gibi davrandı kızdı bende gözlerim doldu ve ben vajinismustum dedim aaa ben bilemem orasını dedesi bende olmuyorum muayene dedim ücretimi aldım başka bi yere gittim o Dr a anlartırkende ağladım o da beni sakinleltirdi anlaştı bizkulakçı kulağa bakar bizde buraya dedi bunları biliyorum ama davranış önemli neyse Dr bana hazır olunca gel alttan bakalım dede vajinada yara varmı diye 4 sonra gitti biraz utandımaltran baktı hiç canım yanmadı çok iyi idi ultrasonlarda baktı hiç sorun yok anatomik yapın uygun hemen hamile kalırsın dedi nitekimde öyle oldu korunmayı bıraktığımız ilk ay yumurtlama dönemim geçmesine rağmen hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim allah isteyen herkese versin ha bu arada Dr bana koca bi aferin verdi vajinismus falan yok sende dedi korkmayın üstüme gidin biz çokgüçlüyüz çıldıra edin allah yardımcınız oksun kabus dolu iki buçuk ayım geçtiği için anlıyorum sizi burasıı çok iyi bi yer be nedenle tekrardan başlatacaksınız sadece isteyin

Bu arada benim eski hesabım açılmadı bunu yeni aldım eski adım benefsetuna idi şimdi inşallah 2015 nisan annelerinde takılıyorum darısı size

vemcaine sprey diye uyuştuucu bir sprey varmış kızlar kullanan oldu mu? ve öneriyor musunuz?

Canim sprey ile yapmak sorunu cozmuyor sadece uzerini kapatiyor..Ve ilerleyen zamanlarda bu tekrar karsina cikacakk..Onun icin parmak egzersizleri ile kendine guvenip bu ise bir son vermek canimm.. Bence kullanma uyusturduktan sonra ne anlami kaliyor iliskiye girmenin.. Kasilmalarini kontrol altina alabilmek icin egzersiz yapmalisin tatlim :)

Merhaba. 3 gündür burada yazmış olduklarınızı okuyorum. Kafam o kadar karışık ki. Nişanlımla son zamanlarda bazı yakınlaşmalar yaşadık. Önceden ben ilişki için evliliği beklemek istemiyordum. O da tam tersi evliliğe bırakalım diyordu. Ama son yakınlaşmamızda o da bana karşılık vermeye başladı ve sanki evlenmeden olacağından korktum. Çocukluktan beri hep cinsellik ayıp günah diye büyütüldüğümüz için bilinçaltımda böyle yer edindiğini düşünüyorum. Yakınlaştığımızda sanki eğer şimdi olursa üzülürüm pişman olurum diye hissettim ve sanki canım acıyormuş gibi rol yaptım. Biraz açık yazacağım kusura bakmayın ama o üzerimde olduğunda bacaklarımı açmak istemiyorum.Yani sizin dediğiniz gibi kasılmıyor kendim kapatıyorum bacaklarımı sanırım olmasın diye. Çünkü kontrol onda olacak ve istediğim anda ona engel olamayacakmışım gibi hissediyorum. Ben onun üzerindeyken denediğimde ucunu alabildim ama olacak diye ilerlemek istemedim. Canım acıyor dedim ve bıraktım.Aslında canım da o kadar acımadı.Sadece bir gerilme hissettim hepsi bu. Gerçi sadece ucu girmişti. Daha sonra onun parmağını kendim soktum.Önce bir parmağının ilk boğumunu sonra da iki parmağının birazını. Sonra yine ya evlenmeden olursa korkusuyla bıraktım. Çok tedirginim. Acaba istediğimden gerçekten emin olamadığım için mi kaçıyorum,bacaklarımı kapatıyorum? Çünkü hepinizin de dediği gibi önemli olan istemek. Ama ben olduğunda ya üzülürsem pişman olursam diye korkuyorum sanki. Gerçek anlamıyla isteyerek denemedim hiç. Nişanlım da gözünde büyütme sen ne zaman istersen o zaman olur ama korkutma kendini bu kadar herşey senin istediğin gibi olacak diyor. Sağolsun beni rahatlatmaya çalıştı ama ya vajinismussam diye çok korkuyorum. Kaç gündür yorumlarınızı okuyorum ve sonra da kendime tam anlamıyla denemeden ne işin var burada diyorum. Belki de bilinçaltımda evlenmeden yapmamalıyım düşüncesi olduğu için deneyemiyorum. Evlendikten sonra böyle olmayacak belki de ama ne bileyim sabah gözümü açtığım gibi aklıma gelen konu bu oldu. Acıdan da biraz korkuyorum ama aman aman bir korku değil bu. Bir de denediğimizde o kadar kayıyor ki.Ben üstteyken delikten çıkıveriyor. Olmayacak diye kendimi kastığım için mi acaba? Ben üstteyken dik oturmaya çalıştım. Ama sanırım yanlışmış.Doğru yönü nasıl bulacağımı anlamadım. Bilgilendirirseniz ve durumumla ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Allah hepinize yardımcı olsun. Umarım en kısa zamanda aşarsınız bu sorunu ve umarım ben de yaşamam bunları. Sizden tek isteğim bana evlenmeden önce yapma etme dememeniz. Ben de bu konuda tekrar düşünme aşamasındayım zaten.Demek ki istediğimden emin değilmişim. Allah hepinize güç ve sabır versin.Umarım en kısa zamanda aşarsınız ve sonra da bebiş haberlerinizi alırız :)

1 gıdım bile ilerleyemedim 2 gündür ..belki biraz cesaret verir diye düşündüm

Canım cesaret kazanmak için önce serçe parmagınla egzersize başla.. Bir defa yapabildikten sonra inan gerisi geliyor.. Sakin olmalısın öncelikle derin nefes alıp ver ve ıkınarak yap vajinan açıldığını göreceksinn..Beraber başlayabiliriz istersen bende 1 ay evvel senin gibiydim canım ama bir yerden başlamak gerekiyor.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…