- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.341
canım öyle düşünme sakın. ben de 2 yıllık evliyim ve az önce yendim. bende de panik atak var. benim de kızlık zarım birkaç saat önce bozuldu. ben de iki kere doktor eşliğinde yenmeye çalıştım olmadı. burdaki arkadaşlarımın desteği ve teşviki ile başardım çok şükür. yani demem o ki sen ne zaman ben bu hastalığı yenerim dersen o zaman yeniyorsun. doktora gittiğim zaman egzersizleri tam anlamıyla yapamamıştım. ama buradaki arkadaşların desteğiyle kararlı bir şekilde ben bu hastaığı yeneceğim dedim ve yendim çok şükür. sakın umutsuz olma. . .
çok teşekkür ediyorum canım bilgilerini bizlerle paylaştığın içinTatlım hiç bir zaman yırtılma olmuyorki.Sakın öle düşünüp kendini krokutma vajina yapısında küçük bir zar bulunuyor bu zar o kadar esnek ve inceki parmak egzersizlerimizde onun için bir kanama yaşamıyoruz genelde.Penis aşamasında penis vajinaya girişte o zar kenarıya çekliyor.Çekilirken penisin sebep oldugu baskıyla hafif geriliyor ve kanama gerçekleşiyor.Öle kocaman bir et parçasının yada deri parçasının yırtılması ordan kan gelmesi die birolay yok rahat ol canım.Bilinmeyen insanı her zaman korkutur mesela sivrisinekde kolumuzu ısırdgında açtıgı delikten kanımızı emer ama biz sadece küçük bir yanma irkilme ve biraz kaşntı hissederiz buda onun gibi biraz irkiliyosun hafif bir yanma o kadar kuzum.Bazılarının zar yapısı sebebiyle kanaması bir iki damla bazılarının biraz daha fazlası oluyor o kadar.
cnm biraz daha ıkın bence benm ilk denemmde tamamı girdi çnkü önce karşıdki kas dokusuna çarpıyo ondan sonra aşağıya itmen gerek hemen kayıyo aşağıya streçe sarıp yağla daha kolay olur bende üç gün önce başladım egzerszlere önce dokunamydm bile şimdi muma geçtim üçüncü denememde inan çok esnek içerisi
tatlım o kas dokusu banada aynı o yüzden hala iki parmağa geçemedm bendebu bahsettiğin kas dokusu aynenn,, nasıl yumuşuyor. parmağımı o dokunun altından sokabiliyorum sonuna kadar. kemik gibi sankibana da yardım edin.. iki parmak alamıyorm ama tek parmak gircek kadar yer var sanki tek alıyorum..
Kuzum yazdıgını okuyunca aklıma şey geldi bende vajinusmustan dolayı ilişkiye giremyordum.Ama bendeki etkileri çoook fazlaydı.Ben ilişki anı yaklaşınca dahi titremeye başlıyordum kalbim çok hızlı atıyordu buz gibi ter atıyodum.Sonra bu etkileri araştırdım kendi kendime kesin kalp krizi geçiricem die evde gezmeye başladıydım:)Yenince hiçbiri kalmadı:)83pembe çok sağol ilgilenip cevap yazdıgın ıcın. iki gündür içim içimi yiyor. psikiyatriste gideceğim. ama sanki kaynağını biliyorum bu durumun. Kalp yetmezliği var bende ve cinsel ilişkiye girdiğimde kalbim dayanmaz ölürüm diye bilinç altıma yerleştirmişim. O yuzden cok korkuyorum. Başka sebepler de var mı bilmiyorum da sanki temel sebep buymus gibi geldi oturup dusununce.
Psikiyatrist yardımcı olucak canım çünkü vajinusmus anotomik bir rahatsızlık değil aksine beynimizin bize bir oyunuYa bu arada bişi sormak ıstıyorum. Komık geleblir ama cidden bilmiyorum. Kadın dogumcu beni psikiyatriste yonlendırdı. Psikiyatrıst mı yardımcı olacak bana yoksa jinekologun ısı mı bu vajınısmusun tedavısı? Bide benim zar yırtılmamıs. parmak egzersizleri yaparken zar deliniyor mu?
5 yıldır bekleyen eşlerinizden Allah sizi ayırmasın.dün 1 ay oldu sevdiğim adamla evleneli ve dün gece döktü içini ben seni 1 aydır bekliyorum sesimi çıkarmadım diyo.Allah ım affetsin ama dün bunu duyunca ölmek istedim.sevdiğim insanın bana bu ilişki olmadığı için laf söylemesi zoruma gittisabaha kadar ağladım oda mışıl mışıl uyudu.ne yapacağımı bilmiyorum evlilik benim için hayal kırıklığı sadece
Parmak egzersizi yapanları tebrik ediyorum gerçekten ben dokundum ama içeri nasıl girecek ya bunu beynim kabul etmiyor daha 1 aylık evliyim ve daha fazla zaman geçmeden olsun istiyorum çünkü zaman geçtikçe ben kendimi geri çekiyorum hep acıyacakmış gibi hissediyorum
Canım parmak egzersizinde bir şey yok..Önce acıyı kafandan söküp at.. Acı yok biz kendimizi kastıkça vajinada bir duvar oluşuyor penis o duvara çarpıp girişi yapamıyor hepsi bu.. Ama sen parmak egzersizi ile önce kendini kotnrol altında tutup kasılmamayı öğreneceksin..Parmak egzersizine serçe parmak ile başla..Parmağına rahat hareket edebilmesi için jel veya yağ sür..Vajinanın belli bir kısmına kadar gelip orada kalacaksın büyük ihtimal.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya tuvaletini yapar gibi ıkın.. Giriş açılacak ve parmağın kendiliğinden kayıp girecek..Önce böyle denemeler yap. Özür dilerim ama vajinaya ne sokarsan o girer canım..Bebek bile çıkıyor oradan onu düşünn :)
Teşekkür ederim başlamak istiyorum ama korkuyorum annemin olmamış kalınmış doktor kesmiş kuzenimin olmadı ve bunlar bende stres yarattı canım acıdıkça acaba benim de kalın mı o yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum yapamıyorum.eşim e dedim ama doktora gitmekten çekiniyor biz yapamadık mı dicem diyo sinirden stresten kendimi yıpratıyorum artık
Canım bak işte sen kendine stres yapmışsın ailede böyle diye..Biz yapamadık demesine gerek yok eğer doktora gitmek seni rahatlatacaksa canım git. Jinekolojik muayene olursan en azından kafandaki bazı soruların cevabın alırsın..Ama korkmadan parmak egzersizlerine başlamanı öneriririm ben.. Hem jinekolojik muayeneyi daha rahat geçirirsin hemde kendine güvenin gelir canım :)
Nasıl başlayacağım peki ne yapmam gerekiyor öncelikle
Kuzum yazdıgını okuyunca aklıma şey geldi bende vajinusmustan dolayı ilişkiye giremyordum.Ama bendeki etkileri çoook fazlaydı.Ben ilişki anı yaklaşınca dahi titremeye başlıyordum kalbim çok hızlı atıyordu buz gibi ter atıyodum.Sonra bu etkileri araştırdım kendi kendime kesin kalp krizi geçiricem die evde gezmeye başladıydım:)Yenince hiçbiri kalmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?