Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

83pembe çok sağol ilgilenip cevap yazdıgın ıcın. iki gündür içim içimi yiyor. psikiyatriste gideceğim. ama sanki kaynağını biliyorum bu durumun. Kalp yetmezliği var bende ve cinsel ilişkiye girdiğimde kalbim dayanmaz ölürüm diye bilinç altıma yerleştirmişim. O yuzden cok korkuyorum. Başka sebepler de var mı bilmiyorum da sanki temel sebep buymus gibi geldi oturup dusununce.

çok teşekkür ediyorum canım bilgilerini bizlerle paylaştığın için

bu bahsettiğin kas dokusu aynenn,, nasıl yumuşuyor. parmağımı o dokunun altından sokabiliyorum sonuna kadar. kemik gibi sanki bana da yardım edin.. iki parmak alamıyorm ama tek parmak gircek kadar yer var sanki tek alıyorum..

Ya bu arada bişi sormak ıstıyorum. Komık geleblir ama cidden bilmiyorum. Kadın dogumcu beni psikiyatriste yonlendırdı. Psikiyatrıst mı yardımcı olacak bana yoksa jinekologun ısı mı bu vajınısmusun tedavısı? Bide benim zar yırtılmamıs. parmak egzersizleri yaparken zar deliniyor mu?

Parmak egzersizi yapanları tebrik ediyorum gerçekten ben dokundum ama içeri nasıl girecek ya bunu beynim kabul etmiyor daha 1 aylık evliyim ve daha fazla zaman geçmeden olsun istiyorum çünkü zaman geçtikçe ben kendimi geri çekiyorum hep acıyacakmış gibi hissediyorum

tatlım o kas dokusu banada aynı o yüzden hala iki parmağa geçemedm bende

Kuzum yazdıgını okuyunca aklıma şey geldi bende vajinusmustan dolayı ilişkiye giremyordum.Ama bendeki etkileri çoook fazlaydı.Ben ilişki anı yaklaşınca dahi titremeye başlıyordum kalbim çok hızlı atıyordu buz gibi ter atıyodum.Sonra bu etkileri araştırdım kendi kendime kesin kalp krizi geçiricem die evde gezmeye başladıydım:)Yenince hiçbiri kalmadı:)

Psikiyatrist yardımcı olucak canım çünkü vajinusmus anotomik bir rahatsızlık değil aksine beynimizin bize bir oyunu

5 yıldır bekleyen eşlerinizden Allah sizi ayırmasın.dün 1 ay oldu sevdiğim adamla evleneli ve dün gece döktü içini ben seni 1 aydır bekliyorum sesimi çıkarmadım diyo.Allah ım affetsin ama dün bunu duyunca ölmek istedim.sevdiğim insanın bana bu ilişki olmadığı için laf söylemesi zoruma gitti sabaha kadar ağladım oda mışıl mışıl uyudu.ne yapacağımı bilmiyorum evlilik benim için hayal kırıklığı sadece

Canım benim öyle düşünme.. Eşin düğün sıkıntısı stresi derken farkında olmadan sana patlamıştır.1 ay böyle bir cümle sarfetmek için erken ama erkek milleti işte.. Moralini bozmadan bu durumdan kurtulmaya bak tatlım.. Ölüm çare değil güzelim..Sen bu rahatsızlığı yenince ben bundan dolayı mı korkmuşum diyeceksin çünkü..Sen kendin için yap önce..

Canım parmak egzersizinde bir şey yok..Önce acıyı kafandan söküp at.. Acı yok biz kendimizi kastıkça vajinada bir duvar oluşuyor penis o duvara çarpıp girişi yapamıyor hepsi bu.. Ama sen parmak egzersizi ile önce kendini kotnrol altında tutup kasılmamayı öğreneceksin..Parmak egzersizine serçe parmak ile başla..Parmağına rahat hareket edebilmesi için jel veya yağ sür..Vajinanın belli bir kısmına kadar gelip orada kalacaksın büyük ihtimal.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya tuvaletini yapar gibi ıkın.. Giriş açılacak ve parmağın kendiliğinden kayıp girecek..Önce böyle denemeler yap. Özür dilerim ama vajinaya ne sokarsan o girer canım..Bebek bile çıkıyor oradan onu düşünn :)

canı cok tatlı biri olarak bu korku senelerdir vardı bende.vee 13 gunluk evli olan biri olarak korkunun gercekten bomboşşşş olduğunu gördüm.tavsiyem hiççç korkmayınnn .acı zaten olmuyor başta sölim.şöyle bir his oluyor.bir elinizle diğer elinizin parmaklarını sıkıca sıkın.ne hissettyseniz o.garip bişey hissediyosunuz yanı acı ağrı yok.valla çok mutluyumm şimdi herşey güzell:)

Teşekkür ederim başlamak istiyorum ama korkuyorum annemin olmamış kalınmış doktor kesmiş kuzenimin olmadı ve bunlar bende stres yarattı canım acıdıkça acaba benim de kalın mı o yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum yapamıyorum.eşim e dedim ama doktora gitmekten çekiniyor biz yapamadık mı dicem diyo sinirden stresten kendimi yıpratıyorum artık

Canım bak işte sen kendine stres yapmışsın ailede böyle diye..Biz yapamadık demesine gerek yok eğer doktora gitmek seni rahatlatacaksa canım git. Jinekolojik muayene olursan en azından kafandaki bazı soruların cevabın alırsın..Ama korkmadan parmak egzersizlerine başlamanı öneriririm ben.. Hem jinekolojik muayeneyi daha rahat geçirirsin hemde kendine güvenin gelir canım :)

Parmagimizi dahi sokarkrn karsilastgimiz duvar gbi kas yapisini gevsetmek icin ne yapmalıyız. Parmak egz orayi geri cekiyor mu zamnla??

Öncelikle mrb arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat yeni üye oldum. 3 buçuk aylık evliyim fakat henüz tam anlamıyla ilişkiye giremedik eşimle. İlk zamanlar forumda yazılanları denedim hiç zorlanmadım parmak ve mum egzersizlerinde fakat iş Penise gelince bana bir şeyler oluyo çok fazla acı hissediyorum ve geri çekiyorum kendimi.acaba fizyolojik bi sorun mu var dedim ve geçen gün doktora gittim hiç bir sorun olmadığını ve hatta normalden esnek olduğunu zorlamalar nedeniyle zaten biraz açılmış olduğunu söyledi. Kanama olmayabilir sende dedi. Doktordan çıktığımda çok rahatlamistim kesin olacak bu sefer dedim ama yine aynı şeyler gerçekten çok sıkıldım artik lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Nasıl başlayacağım peki ne yapmam gerekiyor öncelikle

Sağol asqL içimi rahatlattın. Bugun ilk defa psikiyatriste gittim. Bana ödev verdi. İlk olarak bedenimi inceleyip kendime dokunmamı istedi. Aşama aşama olacakmış her şey. Bebek kafasının cıkabildiği kas dokusuna erkek organının rahatlıkla girebileceğini söyledi. İdrar yaparken de tutup bırakmamı tutup bırakmamı söyledi. Şimdilik bendeki durum böyle. Ödevlerimi yapacagım ve bu sorunu aşacağım İNŞALLAHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…