Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canım, bence bunları düşünemen için çoook erken.Eğer ileride yani evlendikten sonra yapacaksan veya şimdi yapacaksan da yapmadan olup olmadıgını anlayamazsın.Önce bunu ne zaman istediğine net bir şekilde karar ver dene eğer sıkıntı yaşarsan burdaki herkes yardımcı olur sana.Biliyorum yapma etme yazmayın demişsin ama olurda arkadaşlar yazarsa kızma.Çünkü snei tanımasalar bile snein iyiliğini isterler çünkü hepsinin kalbi birbirinden temiz.Düşüncemi beyan etmek belki seni kızdırır ama dünyanın bin bir türlü hali var istersen evlenmeden önce birlikte olma canım.Bende nişanlıyım düğünüme 10 gün var.Mecburi sebeğlerden birliktelik yaşamak zorunda kaldım keşke kötü şeyler olmasaydıda yaşamasaydım.O özel anı o gün yaşayabilseydim ama bana nasip olmadı.O anın büyüsü gitti.Evlendiğin gün bütün içinin rahatlıgıyla birlikte ol hem kafanda soru işareti olmaz hemde yapdıgının doru oldugu düşüncesiyle kasımlara korkular yaşamaz o anın tadını çıkartırsın.Yönüne gelince eğer üstte olucaksan partnerinin üstüne tırmanma pozisyonuyla içine girişi daha rahat gerçeklştirirsin.Kayması girmemesinden kaynaklanıyor.Elinle tut yarısı girene dek

Sadece şunu demek istiyorum ablam da evleneceği düşüncesi île bi beraberlik yaşadı ve nasip olmadı çok üzüldü sıkıntı yaşadı ve evlenmeyi düşündüğü kişiyide herşeyi anlatmak zorunda kaldı bence herşey mevsiminde güzel dini görüşünü bilmesemde anne ve babanın günahları çocukta bile ortaya çıkarmış bembeyaz gelinliği eşin çıkarsın ve herşey masumda olsun bence vîcdani rahatsızlıkta gevşemene engel oluyordum inş herşey istediğin gibi olur bence biraz daha sabret

kızlar merhaba hepinize.
5 gündür çalışmamın sonucunda ben de yendim bu hastalığı çok şükür
bana yardımcı olan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. özellikle cesaretlendiren ve bu işe başlamama vesile olan canım arkadaşım asql'ye; bu hastalığı asql ile çalışıp yenen ve bana da çok destek olan güneydeniz'e; özel mesaj ile bana destek olan yardım eden kapalidolap3 ve em222 dostlarıma; ve yardımcı olmaya çalışan adını sayamadığım gerek yazıları ile gerekse duaları ile destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. darısı bu hastalıkla mücadele eden diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. siz de sakın ertelemeyin azimle kararlılıkla egzersizleri yapın ve bu hastalığı yenin inşallah. ben de elimden geldiğince diğer arkadaşlara yardım etmeye çalışacağım.

Bittim ben de vajinismusum. Psikiyatriye sevk ettiler beni. Ağlıyorum hep. 2 yıllık evliyim kızlık zarım bile bozulmamış ya. Halbukı bikaç damla kan gelmişti zedelenme olmus demek ki. Oof off ben panik ataklı bır hastayım hayatta cozemeyecegım bu sorunu ((((((((((((

cnm çk sevndm senn adınaaaa yaaaa :) darısı başıma inş nasıl yendm detaylı anlatrmsn yani eş denemsi nasıl dı en son nasıl bi apartla çalıştn parmklada yaptn mııı ben dün biraz umutszdm ama bugün yenden başldm tavsiyele ihtiycm var :)

canım öyle düşünme sakın. ben de 2 yıllık evliyim ve az önce yendim. bende de panik atak var. benim de kızlık zarım birkaç saat önce bozuldu. ben de iki kere doktor eşliğinde yenmeye çalıştım olmadı. burdaki arkadaşlarımın desteği ve teşviki ile başardım çok şükür. yani demem o ki sen ne zaman ben bu hastalığı yenerim dersen o zaman yeniyorsun. doktora gittiğim zaman egzersizleri tam anlamıyla yapamamıştım. ama buradaki arkadaşların desteğiyle kararlı bir şekilde ben bu hastaığı yeneceğim dedim ve yendim çok şükür. sakın umutsuz olma. . .

çok sağol canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına. canım önce serçe parmakla çalıştım sonra orta parmak sonra iki parmağa geçtim ama iki parmağı tam sokamamıştım. sonra marketten mum, eczaneden de muayene eldiveni aldım. muma bir iki parça havlu peçete sardım. onu da streçledim. sonra eldivenin bir parmağına bu aparatı geçirdim. kayganlaştırıcı sürdüm o şekilde çalıştım. o oldu sonra o aparata bir iki havlu kağıt daha sardım kalınlaştırdım. onu da yavaş yavaş aldım. önce biraz girdi sonra bayağı girdi. derin nefes alıp vermek ve ıkınmak önemli bu arada. en son dün gece eş denemesi yaptık. dün neredeyse 3 saat uğraştık biraz girdi ama tam girmedi. sonra bugün oldu çok şükür. benim üstte olduğum pozisyonda olmamıştı. en son misyoner pozisyonunu denedik onda önce yarısından fazlası girdi. sonra bir daha denedik. tamamı girdi en sonunda gerçekten çok mutlu olduk. inşallah hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu canımmm

çk sevndm yaaa peki bu aparatı kalınlaştırma gün boyunca çalıştıktan sonra mı kalınlaştırdın yoksa bir kez denedn sonra mı

canım ilk halini iki kere sokup beklettim 15 dakika. sonra baktım oluyor kalınlaştırıp tekrar denedim önce biraz girdi sonra bayağı girdi. canım inan bana oluyor istekli olman lazım ben yeter artık dedim ve yendim elhamdülilllah

çk sevdm yaaa bende öyle yapıydm ama acele edymşm gibi geldi sonradan yandı baya biraz zorladm sanrm tahriş etmşm bugün yenden başladm umarm başarılı olurum :)

Canım
canım cok ama cok sevındım darısı basıma bende yarın başlıyorum cok sevındım ya

Canim benim senin adina cok ama cok mutlu oldum.. :) Butun guzellikler senin olsun tatlim.Bu rahatsizligi her yenen arkadasim adina o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam..Biraz caba ve kararlilik ile butun sorun cozuluyor..Arkadaslar ertelemeyin sizde bu illetten kurtulabilirsiniz..Sadece biraz cesaret ve inanc :) :)

canım gözün aydın çok sevindim senin adına,p...s in tamamını aldığında kanama veya yırtılma oldumu peki?

canım gözün aydın çok sevindim senin adına,p...s in tamamını aldığında kanama veya yırtılma oldumu peki?
Tatlım hiç bir zaman yırtılma olmuyorki.Sakın öle düşünüp kendini krokutma vajina yapısında küçük bir zar bulunuyor bu zar o kadar esnek ve inceki parmak egzersizlerimizde onun için bir kanama yaşamıyoruz genelde.Penis aşamasında penis vajinaya girişte o zar kenarıya çekliyor.Çekilirken penisin sebep oldugu baskıyla hafif geriliyor ve kanama gerçekleşiyor.Öle kocaman bir et parçasının yada deri parçasının yırtılması ordan kan gelmesi die birolay yok rahat ol canım.Bilinmeyen insanı her zaman korkutur mesela sivrisinekde kolumuzu ısırdgında açtıgı delikten kanımızı emer ama biz sadece küçük bir yanma irkilme ve biraz kaşntı hissederiz buda onun gibi biraz irkiliyosun hafif bir yanma o kadar kuzum.Bazılarının zar yapısı sebebiyle kanaması bir iki damla bazılarının biraz daha fazlası oluyor o kadar.

Herkese merhaba. Sonunda bende bişeyler yazmaya içimi size dökmeye karar verdim. 5 yıllık evliyim. Ne yazık ki bu hastalık beni de buldu. Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum. Hastalıktan kurtulmasına rağmen başkalarının da derdine derman olmak için çabalayan arkadaşları görünce çok memnun oldum. Ben kendime inanmayı bir türlü beceremedim. Kocamın bu kadar anlayışlı olması belki beni tembelliğe itti. Ben kendimi anlayamazken o nasıl bu kadar anlayışlı olabiliyor hiç anlamıyorum. Ama hissediyorum onun da sabrı tükenmeye başladı. Çok mutsuzum. Daha önce ağlaya ağlaya okuduğum bu satırları şimdi ağlaya ağlaya yazıyorum. Bir daha da yazarmıyım onu da bilmiyorum. Ama içimi dökmek istiyorum çok doluyum. Çözmek için ağlamaktan başka ne yaptın derseniz sizlerin tavsiyelerine hep uydum aslında ama bir yerde hata var eksik var. Parmak denedim , aparat denedim bir oldu bir olmadı . Çabuk moralim bozuluyor , istikrarsızım sanırım. Neden olmuyor sorusunun arkasından hep daha kötü sonuçlar geldi en başa döndüm. Bıktım artık ya. Doktora gitsem diyorum sonra sen nasıl muayene olacaksın ki diyorum sonra . Anlatamıyorum bile. Utanıyorum. Şunu anladım ki bu iş beyinde bitecek. İnatta bitecek. Biraz acısada bitecek. Erteleyerek bahaneler üreterek akıntıya kürek çekerek bir 5 yıl daha geçirmek istemiyorum. Kaldı ki bu şekilde bir 5 yıl daha evli kalamam. ZAMAN ÇOK HIZLI GEÇİYOR. Yenmeliyim. Allah bana ve benim gibi olan herkese şifa versin. Bütün yazdıklarınızı değerlendirerek aldığım karar şu oldu. Şu an izinliyim. Ayın 15'inde iznim bitene kadar bu sorunu çözücem inşallah. Bir takvim belirledim kendime. Parmaklarda aparatlarda takvimime uygun hareket ederek inatla pes etmeden çalışıcam. Bu kısım bugün geçilecek diyerek vajinaya beynime komut göndericem. Allahım yardım et bana. İnancımı korumam lazım. Ben bunu yenebilirim. Hayır yenebilirim değil YENİCEM. Çok yazdım kusura bakmayın. Saçmalamış da olabilirim ama anlayacağınızı biliyorum. Offffff.

saçmaladığınızı düşünmeyin bence. çünkü buradaki herkes aynı sorunları yaşadı, yaşıyor da. inanın ben de gözümde çok büyütüyordum evliliğimin 2.yılı da bitince yok artık ben bunu hayatta yapamam diye çok şartlandırdım kendimi ve içten içe de çok rahatsızdım bu durumdan. burdaki yazılanları okuyorum uygulamaya çalışıyorum, fakat odama geçince yok ben yapamam diye bırakıyorum. elime kulak çöpünü alıp sadece pamuklu kısmı gircek kadar denedim onda bile hemen geri çektim aynayı elime alıp biliyorum ben zaten bunları diye tekrar bıraktım yani anlayacağınız her türlü kaçış yolunu denedim:)baktım olmayacak psikiyatriste gittik eşimle birlikte. inanın burda okuduklarınızdan bildiklerinizden farklı bir şey söylemedi. ama tabiki çok iyi bir yol gösterici oldu çünkü her gün yanına gidip ne kadar ilerleme kaydettiğimizi anlatmaya başladım. bu sorunu artık eşim ve benim dışımda bir kişi daha biliyordu. kafamda şartlandırdığım düşüncelerden uzaklaştım. yapamam diye bir şey yok yaparsınız belki korkarak belki başka kişilerden biraz daha geç ama yaparsınız ve sonrasındaa aa bu muymuş oldu mu şimdi dersiniz benim gibi, hepimiz gibi:)

Canım bak ne güzel bir yerden başlamışsın.. YENİCEM demen bile bir şeydir. Bak tatlım bende 5 senelik evliyim daha 1 ay olmadı yeneli.. Sadece 5 günde egzersizler ile yendim.Benimde eşim çok anlayışlıydı ama ben mutsuz ve huzursuzdum bu 5 yıl boyunca..Böyle kalmak istemedim ve karar verip başladım. Ben yaptım sende yapabilirsin tatlım. İstersen sana yardımcı olabilirim..Parmak egzersizi ile başlarsan ama günde 1 defa değil bir kaç defa yapman gerekli..Olmadığı zaman pes etmemen lazım.Biraz inanç çaba ve casaretle sende bunun üstesinden gelebilirsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…