- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.361
Canim aparati sokarken derin derin nefes al ver acimamasi lazim.. Demek ki kendini kasiyorsun farkında olmadan..mum 5-6 cm kadar giriyodu bende biraz daha kalınlştrdm ama o 3 cm zor girdi yaaaave perinemn çk gerilip acıdığını hissettim iç kısımdan daha çok o canımı acıtıyo of yaa orayı doktor uyuşturup kesse olmaz mıki çnkü tek başıma yapamym artık yaaa
rahat bıraksam perine esner mi?Canim aparati sokarken derin derin nefes al ver acimamasi lazim.. Demek ki kendini kasiyorsun farkında olmadan..
Tabiki yeniceksin güzelimmm kendinen inan ve başar.Rabbim başka dert vermesin..SENİ YENECEĞİM VAJİNİSMUS!!!!!! Yendiğimiz gunlerde de yazmak nasıp olur ınss
Tabikii güzelimm..rahat bıraksam perine esner mi?
Kendini rahat bırakırsan tabi ki esner canım.. Derin derin nefes alıp vererek bunu yapabilirsin canım :)rahat bıraksam perine esner mi?
Canım öncelikle bir ayna karşısına geçip nefes alıp vererek vajinanı incele.. Derin nefesler ve ıkınmak önemli.. Vajina girişinin nasıl açıldığını görmelisin öncelikle tatlım..
Orası zaten bi kAs öyle kocaman bi delik göremezsin oraya girecek şeye göre açılma olur yani parmak giricekse parmak kadar p.. Giricekse onun kDar ama nefes verirken ve ıkınırken o kasların hareket ettiğini ve rahatladığını görmelisinGörüyorum ama orda bi et parçası var d okunduğunda yanma hissediyorum
Orası zaten bi kAs öyle kocaman bi delik göremezsin oraya girecek şeye göre açılma olur yani parmak giricekse parmak kadar p.. Giricekse onun kDar ama nefes verirken ve ıkınırken o kasların hareket ettiğini ve rahatladığını görmelisin
Serçe parmağına kaygankaştırıcı bili sür ve ilk boğumuna kadar sokmaya çalış derin nefes al verirken ittir hemen olmucak ama birakma serçe parmağınla dokun ve yavaşca ittir nefes verirkenNefes alıp verirken çok göremedim de ıkınırken hareket görebiliyorum.bunu gün boyunca yapmalı mıyım
Canim cok sevindim senin adina insallah bizde yeneriz ne kadar sure yaptin egzersizleri nasil yendi canimparmak eğzersizleri ve mum aparatı işe yaradı
umarım herkes bu illetten kurtulur.çok ama çok kötü birşey.
Artık bebek istiyorum.Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
Canım et parçası yok.. Kendini kastıkça oluşan duvar o.. Derin nefes alıp verirken zaten görüceksin nasıl açıldığını canım..Kendini kastıkça acı ve yanma hissedersin kendini kontol etmen lazım. Zaten bu egzersizlerin amacı bu canımGörüyorum ama orda bi et parçası var d okunduğunda yanma hissediyorum
Canım et parçası yok.. Kendini kastıkça oluşan duvar o.. Derin nefes alıp verirken zaten görüceksin nasıl açıldığını canım..Kendini kastıkça acı ve yanma hissedersin kendini kontol etmen lazım. Zaten bu egzersizlerin amacı bu canım
Bence hazır ol hazır olmazsan acı hissedersin sadece kocanda sabretsin bi hafta sonra duzrnli egzersizle hallolcak zaten krem filan seni hazırlamaz sadece hissizleştirir senin kendi kendine guvenmen lazımSabırsız bi kocam var ve bu gece hazır ol diyo banabi krem falan alsam ne kullanabilirim nasıl davransam rahat olmak için
Canım acele etmeden egzersizlere alışmanı beklemeli eşin en azından bir kaç gün daha.. Sen vajinana bir şey girebileceğini veya alabileceğinin düşüncesine alışana kadar en azından.. Eş denemesine sen hazır oldugunda gir canım eşin istiyor diye sakın yapma.. Bugün egzersiz yaptın mı canım ?Sabırsız bi kocam var ve bu gece hazır ol diyo banabi krem falan alsam ne kullanabilirim nasıl davransam rahat olmak için
bendede bu sorun vardı ama esım ılımlı yaklastı sonra bende egzersızlere basladım,oncelıkle kafanı rahatlatmalısın ,mesela hıs bı muzık,ben ılk once kendı kendıme dokunuslarla basladım ılk zamaanlar sıkıntılı ewet ama sonradan bu sorun aşılıyo merak etmeCanım acele etmeden egzersizlere alışmanı beklemeli eşin en azından bir kaç gün daha.. Sen vajinana bir şey girebileceğini veya alabileceğinin düşüncesine alışana kadar en azından.. Eş denemesine sen hazır oldugunda gir canım eşin istiyor diye sakın yapma.. Bugün egzersiz yaptın mı canım ?
et parcası dedıgın sey bıraz ozel olacak ama elını degdırdıgınde ıcerıde ust tarafta elıne gelen bı kıtle gıbı dımı ...Canım et parçası yok.. Kendini kastıkça oluşan duvar o.. Derin nefes alıp verirken zaten görüceksin nasıl açıldığını canım..Kendini kastıkça acı ve yanma hissedersin kendini kontol etmen lazım. Zaten bu egzersizlerin amacı bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?