Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparat derken tam olarak anlamadım..aklıma gelen sey sanırım

Yapmaya çalışıyorum serçe parmağımı ilk boğuma kadar bile gelemedi

Yapmaya çalışıyorum serçe parmağımı ilk boğuma kadar bile gelemedi
Canım yavaş adımlarla ilerle ama olmadığı zaman moralini bozma..10 dakika arayla tekrar dene.. Canım parmağına kayganlaştırıcı jel sürüp vajinana soktuktan sonra bir yere kadar gelip duvara tosluyorsun işte o esnada tuvaletini yapar gibi ıkın vajinan açılacak canımm..Ikınamazsan derin derin nefes al ver o da rahatlamanı sağlar..

Derin derin nefes alıp verince girdi ama ilk boğuma gelince acıyor ilerletemiyorum

Derin derin nefes alıp verince girdi ama ilk boğuma gelince acıyor ilerletemiyorum
Canım acı yok parmağını soktuktan sonra kendini kasmışsın demek..Rahatla başka şeyler düşün derin nefes alıp vererek ..Parmağını içerde tut bir kaç dakika biraz daha rahatladığını göreceksin canım

belkı abest gelıcek ama rahat olmak ıcın bısıler dusun ne bılıyım senı urkutmeyecek sekılde bısıler ızleyebılırsın ..

ben de parmak egzersizleri yapıyorum yaklaşık 3 hftadır devam ediyorum..eşli parmak egzersizine geçtim ve iki parmakta iki boğuma kadar geldim... acıma veya yanma hissi bazen bana da oluyor ama onun sebebi kendimizi kasmamız veya vajinanın kuru olması tek nedeni bu yoksa yanma da acı da yok az kaldı yenicem ben bu illeti ..inşallah hepimiz yenicez..sadece cesaretli ve sabırlı olmak gerekiyor (bence).. burdaki herkes dualarımda

Ikinci boğuma da geldi :) bugün hep serçe parmak mı çalışayım

Inşallah hep birlikte yeneceğiz inanıyorum

ınsallah benım parmak egzersızlerım basarılı aparata gecmeyı dusunuyorum ,acelemi edıyorum acaba

Ikinci boğuma da geldi :) bugün hep serçe parmak mı çalışayım
Tebrikler tatlım yapacaksın işte böyle :)Bugün serçe parmakla devam et ama bir defa değil yatarken otururken günde bir kaç defa yap..Hatta akşam orta parmak bile deneyebilirsin.. Sadece sabır ve cesaret..İnan ilerledikçe kendini daha iyi hissedeceksin.. Sadece parmağının rahat ilerleyebilmesi için kayganlaştır kuru olunca kendini kasmanla acı verir canım :)
Sen bu işi başaracaksın ben sana inanıyorum sende kendine inan güzelim :)

Canım egzersizi yaparken takıldığın yerde derin derin nefes alıp ver vajinan açılır bunu unutma..

Çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum yapamam sanıyordum :) inşallah devam edicem yenicem bende kendime inanıyorum :)

Çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum yapamam sanıyordum :) inşallah devam edicem yenicem bende kendime inanıyorum :)
Hah işte böyle cesaret ve inanç :) Mutlu ol canım büyük bir şey başardın kendi çabanla..Bugün akşam egzersizi yaparken bir bakmışsın sırf meraktan orta parmağı deneyeceksin gör bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…