Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyleymiş demek ki buna da şükür diyorum .çok ilginç ya şuan nefes almadan bile serçe parmağı alabiliyorum oysa ilk seferde ne çok acımıştı :)
Bak canım kendin görüyorsun ne kadar rahat olursan devamıda gelir :) çok sevindim canım. Bence bu akşam orta parmağı deneyebilirsin canım :9

Ayy inşallah ya :) orta parmağı denedim azcık girdi sonra bıraktım gece yine deneyeceğim pes etmicem huzurum mutluluğum için :)

Kizlar facede gizli bir grup var Biz bize diye.ben de o gruptayim arkadaslar orda yardimci oluyor destek veriyor ne yapmaniz gerektigini soyluyor.o gruba yalanci bir isimle acacaginiz face ile de katilabilirsiniz.ama oncesinde gercek facenizle msj atiyorsunuz sizin erkek olmadinizdan emin olmamiz gerekiyor.katilmak isteyen bana msj atsin.

Bu arada grupta olan arkadaslara aparat gonderiyoruz.parmak ve muma gore daha rahat calisiyorsunuz.yenen arkadaslarin verdigi tavsiyelerle yeniyorsunuz sizde.her yenen aparati yenemeyen gruptaki bir diger arkadasa gonderiyor.

Ayy inşallah ya :) orta parmağı denedim azcık girdi sonra bıraktım gece yine deneyeceğim pes etmicem huzurum mutluluğum için :)
Canim ne guzel yarina kadar orta parmagin tamamini alabilirsin ben boyle dusunuyorum.. Evet tatlim pes etmeden devam cok guzel pozitif dusun :) Her sey senin icin..Yapabildikce daha huzurlu hissedeceksin kendini gor bak canim

Canim ne guzel yarina kadar orta parmagin tamamini alabilirsin ben boyle dusunuyorum.. Evet tatlim pes etmeden devam cok guzel pozitif dusun :) Her sey senin icin..Yapabildikce daha huzurlu hissedeceksin kendini gor bak canim

Misafirler vardı yapamadım orta parmağı yarına kaldı artık.acaba ne kadar sürer bu süreç bundan sonra neler yapacağım

Misafirler vardı yapamadım orta parmağı yarına kaldı artık.acaba ne kadar sürer bu süreç bundan sonra neler yapacağım
canim allah yardimcin olsun sen basladin ya artik bu isi bitirdin sayilir emin ol duzenli bi sekilde devam ettigin surece cok yakin bi zamanda sende cozeceksin bu sorunu ayrica burdaki arkadaslar cok guzel yonlendiriyolar gercekten cok sanslisiniz doktor destegi almadan cozuluyo burda gercekten caba gosteren tum arkadaslarada tskler sadece suna inanin hic zor degil aci falan yok kendinize guvenin biraz cesaret ve gayret

Parmak veya aparat egsersizi yapan arkadaşlar için küçücük bir öneri.Arkadaşlar durumunuzu tabiki kendinize göre değerlerndirerek 1 gün serçe parmak 2 gün işaret ve orta parmak 2 günde iki parmak ve 3 parmak çalışıp sonra sınırlı penis egzersizine geçin.Aparatlarla veya parmak egserzilerine mümkün oldugunca daha fazla zaman ayırmayın bu defada uzun müddet orada bocalıyorsunuz .Neden hemen geçin diyorum çünkü birini başarıp rahatladıgınız aşırı motive oluyorsunuz ve diğerine geçtiğinizde kısa sürede başarı yakalıyorsunuz ama birinde başarı yakalayıp diğerine geç geçince o motive e mutluluk zamanla en aza iniyor mutlulugun yerini yeni bir korku oluyor oda şu ''Evet serçe parmağımı sokabildim ama orta parmagı alamamki yada tek parmak oluyor ama iki parmak neden bir türlü olmuyor gibi düşüncelere sebebiyet veriyor''..Onun için rahatladıgınız an hemen diğeirne geçin :)

Teşekkür ederim inşallah kısa zamanda atlatırım yardımcı olan herkese minnettarım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…