- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.401
yaklasık 15 gun oldu :)Ne kadar süredir yapıyorsun parmak egzersizleri ni canım
Ben bir şey yapmadım canım sen yapıyorsun :) Ama yapamadığın yerde ben bu işi yapamıyorum deme ben yapamadığım zaman 10 dakika sonra tekrar deniyordum ve başarıyordum..Bu iş böyle vajinismus seni değil sen vajinismusu yeneceksin :)Inşallah :) çok sağol ya :)
ınanmak basarmanın yarısıdır rahat olalımKeşke şimdiye kadar başlasaydım diyorum bende ya
BENCE HİÇ BİR ZAMAN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSIN DOĞRU ZAMAN BUGÜNSE KISMET DE GEÇ CANIMKeşke şimdiye kadar başlasaydım diyorum bende ya
BENCE HİÇ BİR ZAMAN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSIN DOĞRU ZAMAN BUGÜNSE KISMET DE GEÇ CANIM
Bak canım kendin görüyorsun ne kadar rahat olursan devamıda gelir :) çok sevindim canım. Bence bu akşam orta parmağı deneyebilirsin canım :9Öyleymiş demek ki buna da şükür diyorum .çok ilginç ya şuan nefes almadan bile serçe parmağı alabiliyorum oysa ilk seferde ne çok acımıştı :)
Ben bir şey yapmadım canım sen yapıyorsun :) Ama yapamadığın yerde ben bu işi yapamıyorum deme ben yapamadığım zaman 10 dakika sonra tekrar deniyordum ve başarıyordum..Bu iş böyle vajinismus seni değil sen vajinismusu yeneceksin :)
Canim ne guzel yarina kadar orta parmagin tamamini alabilirsin ben boyle dusunuyorum.. Evet tatlim pes etmeden devam cok guzel pozitif dusun :) Her sey senin icin..Yapabildikce daha huzurlu hissedeceksin kendini gor bak canimAyy inşallah ya :) orta parmağı denedim azcık girdi sonra bıraktım gece yine deneyeceğim pes etmicem huzurum mutluluğum için :)
Canim ne guzel yarina kadar orta parmagin tamamini alabilirsin ben boyle dusunuyorum.. Evet tatlim pes etmeden devam cok guzel pozitif dusun :) Her sey senin icin..Yapabildikce daha huzurlu hissedeceksin kendini gor bak canim
canim allah yardimcin olsun sen basladin ya artik bu isi bitirdin sayilir emin ol duzenli bi sekilde devam ettigin surece cok yakin bi zamanda sende cozeceksin bu sorunu ayrica burdaki arkadaslar cok guzel yonlendiriyolar gercekten cok sanslisiniz doktor destegi almadan cozuluyo burda gercekten caba gosteren tum arkadaslarada tskler sadece suna inanin hic zor degil aci falan yok kendinize guvenin biraz cesaret ve gayretMisafirler vardı yapamadım orta parmağıyarına kaldı artık.acaba ne kadar sürer bu süreç bundan sonra neler yapacağım
Canım önce orta parmağa çalış.. Üzülme olabilecek şeyler bunlar :) Orta parmağı aldıktan sonra iki parmak deneyeceğiz yavaş yavaş acele etme ama..Misafirler vardı yapamadım orta parmağıyarına kaldı artık.acaba ne kadar sürer bu süreç bundan sonra neler yapacağım
canim allah yardimcin olsun sen basladin ya artik bu isi bitirdin sayilir emin ol duzenli bi sekilde devam ettigin surece cok yakin bi zamanda sende cozeceksin bu sorunu ayrica burdaki arkadaslar cok guzel yonlendiriyolar gercekten cok sanslisiniz doktor destegi almadan cozuluyo burda gercekten caba gosteren tum arkadaslarada tskler sadece suna inanin hic zor degil aci falan yok kendinize guvenin biraz cesaret ve gayret
Canım önce orta parmağa çalış.. Üzülme olabilecek şeyler bunlar :) Orta parmağı aldıktan sonra iki parmak deneyeceğiz yavaş yavaş acele etme ama..
Olacak canım YAPACAĞIM diye başlarsan gerisi gelir :) inan bana.. Biraz cesaret ve inanç sadeceBugün orta parmağı deneyeceğim inşallah kolay olur :)
her parmak bıraz daha kolay gelecek kendıne ınan ve ınatlas ben ıkı parmak çalışırken dur üç parmakta olur yahu bukadar olduysa dedim ve denediğimde üç parmakta ıcerdeydi sadece ınan canım gerisi geliyorBugün orta parmağı deneyeceğim inşallah kolay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?