- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.421
her parmak bıraz daha kolay gelecek kendıne ınan ve ınatlas ben ıkı parmak çalışırken dur üç parmakta olur yahu bukadar olduysa dedim ve denediğimde üç parmakta ıcerdeydi sadece ınan canım gerisi geliyor
mrb canim oncelikle tebrik ederim yolun yarisinu gecmissin bende aparatla egzersiz yapmistim en son boyu aldiktan sonra esli denemelere gecmistik esine devredersin o 5 aparatla sana egzersiz yaptirsin o da insana cesaret veriyo cunku daha kolay oluyo ben sadece 10 dk esimle calismistim canim ilk boydan baslayip hepsini bi anda yapmistik sonrada penis denemesine gecersiniz zaten o zamana kadar iyice hazir olmus olursunArkadaslar merhaba ben tek parmaktan sonra dilator set aldim onunla calisiyorum dun aksam 3 u tam olarak icime aldim cok mutluyum bu aksam 4 u deniycem en son 5. Ciyide yaptiktan sonra ne yapmam lazim esli denemeleremi gecicez nasil yapicaz yardimci olurmusunuz
mrb canim oncelikle tebrik ederim yolun yarisinu gecmissin bende aparatla egzersiz yapmistim en son boyu aldiktan sonra esli denemelere gecmistik esine devredersin o 5 aparatla sana egzersiz yaptirsin o da insana cesaret veriyo cunku daha kolay oluyo ben sadece 10 dk esimle calismistim canim ilk boydan baslayip hepsini bi anda yapmistik sonrada penis denemesine gecersiniz zaten o zamana kadar iyice hazir olmus olursun
Iki parmak olmuyor ya
tabikide gecmissin canim cok yakinda asarsin bu durumu emin ol ayrica penis denemesi seni hic korkutmasin cunku dilatorden cok daha kolay oluyo ben aparatta bazen zorlaniyodum paralelligini ayarlamakta falan ama penis yolunu buluyo hic bisey hissetmiyosun bile bi anda olup bitiyo canim onu hic gozunde buyutme sen once esli denemeyi de bi hallet cunku alisman acisindan cok onemli esinlede rahat calisabildikten sonra zaten bitmis demektirCok tesekkur ederim ya gercekten gectim mi yolun yarisini insallah geri kalanida su gibi gecer ama penis denemeleri beni korkutuyor yinede dilatorlere artik alistim ama dedigin gibi aparatlari esim yaparsa sanirim es denemesinden once rahatlama acisindan faydali olur
tabikide gecmissin canim cok yakinda asarsin bu durumu emin ol ayrica penis denemesi seni hic korkutmasin cunku dilatorden cok daha kolay oluyo ben aparatta bazen zorlaniyodum paralelligini ayarlamakta falan ama penis yolunu buluyo hic bisey hissetmiyosun bile bi anda olup bitiyo canim onu hic gozunde buyutme sen once esli denemeyi de bi hallet cunku alisman acisindan cok onemli esinlede rahat calisabildikten sonra zaten bitmis demektir
ben 1 yillik evliyim canim 10. ayimda yendim bende cok zor gunler gecirdim doktor destegiyle yendim cok sukur insallah sende en kisa zamanda yenersin canim ama gercekten baya yol katetmissin az kalmis su durumu bi hallet sonra bebeginde olur insallah bende cokistiyorum bebek insallah hayirlisiyla o da olur allah yardimcimiz olsunM
Insallah canim 2 yillik evliyim baslarda parmak egzersizi yapamiyodum bile cok korkuyodum cok zor gunlerden geldim bu gunlere kisa zamanda yenip cocuk sahibi olmayi cok istiyorum. Sen kac yillik evlisin canim ne zaman yendin
ben 1 yillik evliyim canim 10. ayimda yendim bende cok zor gunler gecirdim doktor destegiyle yendim cok sukur insallah sende en kisa zamanda yenersin canim ama gercekten baya yol katetmissin az kalmis su durumu bi hallet sonra bebeginde olur insallah bende cokistiyorum bebek insallah hayirlisiyla o da olur allah yardimcimiz olsun
10 ay bile bana gecmek bilmedi ama cok tembellik ettim kendim caba gostermedim doktor destegiyle daha kolay oldusen benden hizliymissin canim :) insallah herkes bu sorunu biran once yener cok zor cekmeyen bilemez
Canim ilk parmaktan sonra ikinci parmagi bende becerememistim dilator set aldim parmaktan daha kolay bence yada mum vs seylerle aparat yapiyorlar ya onlarida deneyebilirsin parmaktan daha kolay bence
Mum da bana çok itici geliyor çok sert olmaz mı onun yerine p.. denemesi olmaz mı ki
Canim banada mum biraz urkutucu gelmisti dilator set aldim 5 adet boy boy en buyugu penis boyutunda 3. sundeyim su anda alabilirsen tavsiye ederim kayganlastirici jelle inan hicbisey hissetmiyosun canim her boyu orayi biraz daha esnetiyo bi sonrakinin girisini kolaylastiriyo sen suan sadece tek parmak alabiliyosan es denemesini tavsiye etmem yavas yavas esnetip alistirmak en iyisi bence
Internetten siparis verdim www.vaginusmus.com/tr/ sitenin adimerhaba bende vajinusmusu yendimle yenmedim arasındayım.. yorumunuzda bahsettiğiniz dilatörü nerden aldınız acaba.. ben mumu denemeyi düşünemiyorum.. itici geliyor banada..
Canim banada mum biraz urkutucu gelmisti dilator set aldim 5 adet boy boy en buyugu penis boyutunda 3. sundeyim su anda alabilirsen tavsiye ederim kayganlastirici jelle inan hicbisey hissetmiyosun canim her boyu orayi biraz daha esnetiyo bi sonrakinin girisini kolaylastiriyo sen suan sadece tek parmak alabiliyosan es denemesini tavsiye etmem yavas yavas esnetip alistirmak en iyisi bence
banada mum urkutucu gelıyo.en ıyısı arkadasın soyledıgı dilatör almakInternetten siparis verdim www.vaginusmus.com/tr/ sitenin adi
bence bu kadar olumsuz olma cozulen bır dert bu bır an once toparlanmalısınUc haftalik evliyim malesef bende de ayni sorun var kadin doguma gittim ama hic yardimci olmadi asagidan bakti engelbi durum yok dedi bu sehirde tek basima caresizim bi ablam var sagolsun buradan tanidigim o yardimci oluyorr oda olmasa kafayi yiyebilirdim.. egzersiz cok korkunc geliyor bana sanirim yapamam bu sorunda sanki omrum boyunca cozulmeyecek gibi
bence bu kadar olumsuz olma cozulen bır dert bu bır an once toparlanmalısın
oncelıkle psıkolojık destek almalısın ve kendıne guven cok onemlı bu duurmda esının yaklasımı nasıl pekıYani bilmiyorum Allah bi sekilde sabrini veriyor ama aileden uzaktada olunca insan bi baska etkileniyor ama gercektenn sanki cozumu yok gibi herkes basarir ama ben basaramam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?