- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.441
Kayganlaştırıcı jel olarak ne kullanıyorsunuz
okey tesekkurlerOkeyin cileklisini kullaniyorum marketlerde ve eczanelerde kolayca bulabilirsin
Yani bilmiyorum Allah bi sekilde sabrini veriyor ama aileden uzaktada olunca insan bi baska etkileniyor ama gercektenn sanki cozumu yok gibi herkes basarir ama ben basaramam gibi geliyor
okey tesekkurler
canım öncelikle yalnız degılsın burda bizim gibi çok bacımız var ve hep bırlıkte çalışıyoruz bende kısa bir sure once yenenlerdenim inan çok kolay yeterkı soylenılenleri eksıksı yap ve kendıne güven.Arkadaşlar merhaba
Bana yardım eder misiniz
lütfen çok zor durumdayım. 1 aylık evliyim ve ben de ilişkiye giremiyorum. Yurt dışındayım doktora da gidemiyorum ve uzun dönemde de dönemeyeceğim. Bu sorunu aşmış olan arkadaşlar ben nasıl ve nerden başlayarak bunu çözebilirm??? Lütfn yadım edin arkadaşlar.. Saçma sapan konularda tartışmaya başladık, asıl sebep bu tabi. Ben kendi kendime yenmek istiyorum bunu ama nerden başlayacağım ne yapacağım bilemiyorum...
hayıııır asla popo yönüne doğru eğimli iteceksin cnm dümdüz değilben de mumla alıştırma yapmak istiyorum mumu dümdüz ilerletmeye calısıcam di mi bi eğim var mı vajinada
ne yaygın bır sorunmuş bu illet yahayıııır asla popo yönüne doğru eğimli iteceksin cnm dümdüz değil
benımde ıkı yıl bitti daha yeni yendim aça vazgeçmedim her yapamayısımda bidahakı denememi daha hırsla yaptmaya çalıştım,bosansan ne olacakki öncelikle bunu kendın için yapmalısın neden Bi cinsel hayatımız olmadı ki bu bir ihtiyaç olması lazım oyuzden pes etmem yok deyıp devam edın ıkı hafta oldu yeneli hıcde zor değilmiş meğer2 yıl oldu vajiyle tanışalı o bitmedi ama ben bittim artıkokadar uzgunum ki bi bebeğimin olmayacağını bilmek ne kadar zor ne acı umudumda kalmadı ki artık,herşeyi denedim önce hacı hoca yok sifalı sular bilmem neler..en sonda cinsel terapist ve bir kulak çubuğundan öteye geçemedim 5 aydır.evliliğim kötü gidiyo çünkü ben çok kötüyüm:/ ne yapılırkı boşanıp gitsemm olmuyo boşanmasam artık mutsuzluktan ölecem. fısır fısır arkamdan edilen çocuk dedikodlarından yıldım bıktım :/bağıra bağıraaaa ağlayarkk herkese anlatasm geliyor o anlardaa..aff ALLAHIMM afff..çok zorr gurbett ve bu sorun çok zor..
evet kendımız için yenmeliyizi ama hiç halim kalmadı ya,kendimi çok kötü hissediyrm ve kendim için hiç bişe yapamadgm için kendimede çok kızgınımm kafayı yıcem sonundaa :/benımde ıkı yıl bitti daha yeni yendim aça vazgeçmedim her yapamayısımda bidahakı denememi daha hırsla yaptmaya çalıştım,bosansan ne olacakki öncelikle bunu kendın için yapmalısın neden Bi cinsel hayatımız olmadı ki bu bir ihtiyaç olması lazım oyuzden pes etmem yok deyıp devam edın ıkı hafta oldu yeneli hıcde zor değilmiş meğer
bebek çözüm diil ama istiyo insan iştee bir umut....eğer bebek çözümse eşiniz vajnanıza üstüne boşalsın çok afedersibiz açık oldu biraz ama,dogumuda sezeryan yaparsınız oldu bitti . Benim öyle oldu cunki cocuk istıyo herkes dıye degıl hayatımıza renk gelsin kafam dağılsın dıye yaptık bebeği,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?