Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani bilmiyorum Allah bi sekilde sabrini veriyor ama aileden uzaktada olunca insan bi baska etkileniyor ama gercektenn sanki cozumu yok gibi herkes basarir ama ben basaramam gibi geliyor

Canım bende seninle aynı durumdayım 1 aylık evliyim ailemden uzağım ve bu durumu kimseyle paylaşamadım. Bende yapamam sanıyordum ama artık sıkıldım bu durumdan ve başladım egzersizlere korktuğum gibi değilmiş o kadar kolay oluyor ki yapabilirsin sende umutsuzluğa kapılma

Arkadaşlar merhaba

Bana yardım eder misiniz
lütfen çok zor durumdayım. 1 aylık evliyim ve ben de ilişkiye giremiyorum. Yurt dışındayım doktora da gidemiyorum ve uzun dönemde de dönemeyeceğim. Bu sorunu aşmış olan arkadaşlar ben nasıl ve nerden başlayarak bunu çözebilirm??? Lütfn yadım edin arkadaşlar.. Saçma sapan konularda tartışmaya başladık, asıl sebep bu tabi. Ben kendi kendime yenmek istiyorum bunu ama nerden başlayacağım ne yapacağım bilemiyorum...

canım öncelikle yalnız degılsın burda bizim gibi çok bacımız var ve hep bırlıkte çalışıyoruz bende kısa bir sure once yenenlerdenim inan çok kolay yeterkı soylenılenleri eksıksı yap ve kendıne güven.

lazım olanlar doktor eldıveni kayganlaştırıcı jel yada ultrason jeli,kulan çöpü ben dırek serce parmakla başladım ama ıstersen kulak çöpüyle baslayabılırsın, aynayla vajınanı ınceleyerek basla,çiş yaparken tutup bırakmak varya o şekilde yapıp vajınanın nasıl açıldığını incele,donra vajınana dokun alışssınve kulak çopune jeli sürüp mılım mılım sok sokarken nefes al ver her verışte ıkın ıkınırken it ve hooop içerde burda herkes sana yardımcı olacaktır sen çalışma aşamalarını herseyını buraya yaz egzersız aşamalarını ne yapacağını soylıcez

2 yıl oldu vajiyle tanışalı o bitmedi ama ben bittim artık okadar uzgunum ki bi bebeğimin olmayacağını bilmek ne kadar zor ne acı umudumda kalmadı ki artık,herşeyi denedim önce hacı hoca yok sifalı sular bilmem neler..en sonda cinsel terapist ve bir kulak çubuğundan öteye geçemedim 5 aydır.evliliğim kötü gidiyo çünkü ben çok kötüyüm:/ ne yapılırkı boşanıp gitsemm olmuyo boşanmasam artık mutsuzluktan ölecem. fısır fısır arkamdan edilen çocuk dedikodlarından yıldım bıktım :/bağıra bağıraaaa ağlayarkk herkese anlatasm geliyor o anlardaa..aff ALLAHIMM afff..çok zorr gurbett ve bu sorun çok zor..

benımde ıkı yıl bitti daha yeni yendim aça vazgeçmedim her yapamayısımda bidahakı denememi daha hırsla yaptmaya çalıştım,bosansan ne olacakki öncelikle bunu kendın için yapmalısın neden Bi cinsel hayatımız olmadı ki bu bir ihtiyaç olması lazım oyuzden pes etmem yok deyıp devam edın ıkı hafta oldu yeneli hıcde zor değilmiş meğer

eğer bebek çözümse eşiniz vajnanıza üstüne boşalsın çok afedersibiz açık oldu biraz ama,dogumuda sezeryan yaparsınız oldu bitti . Benim öyle oldu cunki cocuk istıyo herkes dıye degıl hayatımıza renk gelsin kafam dağılsın dıye yaptık bebeği,

Karar verdikten sonra bir haftada halledilebilecek bişi olduğunu ben de yendikten sonra anladım. İki sene ugrastım ama hiç o son haftaki kadar kararlı olmamıştım. Sadece kararlı olmak çok mu zor kütfen karar verin ve egzersiLeri yapın buradakiler her zman yanınızda

Ben tek parmak ve mum dan sonra es denemesine geçtim ama olmadı şimdi 2 parmak deniyorum gittikçe daha da esniyo gibi.umudumu kaybetmeye başlamıştım ama kendimi tekrar motive etmeye çalışıyorum. 2 parmak tan sonra inş olacak.ama tavsiyem kesinlikle hazır hissetmeden es denemesine gecmeyin gerçekten insanın bütün sevkini kiriyo

evet kendımız için yenmeliyizi ama hiç halim kalmadı ya,kendimi çok kötü hissediyrm ve kendim için hiç bişe yapamadgm için kendimede çok kızgınımm kafayı yıcem sonundaa :/

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum
şöyle başlayayım 3 yıllık evliyim ve vajınusmusu yeneli 2 ay oldu bu forumu bulduğumda o kadar çaresizdim ki kkaderim ve diğer arkadaşların sayesinde tek parmak almaya başladım buna bile çok sevinmiştim çünkü ben orada delik olduğuna bile inanmıyordum önce orayı tanıdım yani daha sonraları iş güç derken foruma fazla gıremiyordum ve tek parmakta kalmıştım ileriye gidemiyordum tamam dedim bunun ötesini yapamam artık diye düşünüyorumdum herkes yapabilir ama ben asla yapamam diye bakıyordum olaya ama en son çare doktora gitcem dedim ve internetten araştırıp Süleyman Eserdağ ı buldum çok güzel şeyler yazıyodu hakkında o kadar inanmıştım ki ona gidince kesinlikle çözülür bu olay dıyodum başka doktorlaravguvenemem diye düşündüm ki o kadar güven vermişti daha gitmeden bile. En son eşime kalk gidiyoruz dedim çok pahalı diye duymuştum olsun dedim en azından konuşuruz bilgi alırız fiyat öğreniriz dedim. Ve sonunda gittim gerçekten de o kadar güzel yürekli sakin Bir insan ki çok rahat hissetmiştim kendimi inanamaycaksınız belki ama yemin ediyorum 3 günde vajinusmusu yenmiştim artık kendime güvenim gelmişti.inanamıyordum teşekkürler Süleyman Eserdağ ve çalışanları (çalışan bayanlar o kadar ilgili ki hiç yabancılık çekmedim) fiyatta da bize çok yardımcı oldu saolsun taksit de yapmıştı bitti gitti
. Arkadaşlar lütfen ama lutfen vazgeçmeyin

bebek çözüm diil ama istiyo insan iştee bir umut....

daha önce hiç yapmamış vajinismuslar için de uygun mu bu parmak egzersizleri? bir de kızlık zarını bozmuyor mu? denemek istiyorum ama zarımın parmakla bozulmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…