Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 gün nasıl geçti anlatabilir misiniz bizde yenebilsek keşke kısa sürede

Kadının kendisi ve eşinden başka birinin vajinaya bişiler sokması suretiyle yapılan jinekolojik vajinismus tedavilerine kesinlikle karşıyım. Psikolojik bir hastalığı bu şekilde iyileştirmeye çalışmayı çok aşağılayıco buluyorum. Bahsettiğiniz doktorun tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla benzer bi yöntemi var.

daha önce hiç yapmamış vajinismuslar için de uygun mu bu parmak egzersizleri? bir de kızlık zarını bozmuyor mu? denemek istiyorum ama zarımın parmakla bozulmasını istemem
Bende daha önce hiç yapmamistim ama bi sorun olmadı kan falan da gelmedi.zaten kizlik zarindaki delik parmağının geçebileceğini genişlikte.onu ancak Penis gibi daha kalın cisimler bozabilir.ama sen denemeden önce yine de bu Jinekologa görün herkesin yapısı farklıdır sonuçta.fizyolojik bi sorunun yoksa o zaman başlarsın egzersizlere.asla yapamam diye düşünme.ben de öyle düşünüyordum ama şimdi 2 parmak çalışıyorum inş kurtulacam artık

Kizlar merhaba bende vajinismusum ama egzersiz yapmadan ceyregini alabiliyorum simdilik esim icime bosaldi hamile kalmak istiyorum bu kadar girmesiyle hamile kalabilirmiyim birde vajiyken hamile kalanlar anlatabilirlermi

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum. Bazı arkadaşların kendi sorunlarını çözüp diğer arkadaşlara yardımcı olmak için gösterdiği çabayı takdir ediyorum. Burada bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bende belli bir süredir bu sorunu yaşıyorum ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonra bir haftadır savaşmaya karar verdim. Sizlerle çalışmalarım sonunda geldiğim durumu paylaşmak istiyorum. İlk önce ayna incelemesiyle başladım. Parmak egzersizlerini eşimle birlikte yaptığımda daha verimli oldu benim için. İlk gün eşimin işaret parmağını alabildim ikinci boğuma kadar. İkinci gün orta parmağının ikinci boğumunu geçtim. Bu kısma kadar jel kullanmadım. Üçüncü gün jelle çalışma başladık. orta parmağı iyice rahat alabilmeye başladım. Dördüncü gün işaret ve orta parmağı küstürüp ikinci boğuma kadar hatta biraz daha fazlasını alabildim. Daha fazla ilerleyemiyoruz elin kemikleri izin vermiyor. Yoksa yapabileceğime inanıyorum. İki gündür 3 parmak denemesi yapıyoruz. 3 parmağı 1. ve 2. bogumun arasına kadar alabiliyorum. Gene anatomik nedenler daha ilerisine mani oluyor. Çalıştıkça aşama kaydediyoruz. Benim eşim olmadan yaptığım çalışmalarda tek kulak çubugunu sonuna kadar alabildim. Ama kendim çalıştığımda parmak ve aparatta eşimle çalışmamda oldugu kadar başarılı olamıyorum. Tahriş ediyorum ugraşırken. Bu noktadan sonra ne yapmamı önerirsiniz. 2 ve 3 parmağı biraz daha çalışıp eş denemesine geçeyim diye düşünüyorum. Nefes ve kegel çalışmalarımıda yapıyorum ama ıkınmayı pek beceremiyorum galiba. Bir nefeslik işim kaldı. Işık göründü hissediyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Merhaba, ben de aynı dertten muzdarip evli bir bayanim. 12 gün sonra evleneli bir sene olacak ilk günden bu yana vajinismus hastalığında hiç yol katedemedik. Çok üzgünüm mutsuzum elinden bir şey gelmiyor yapamıyorum denemek bile beni mahvediyor nasıl yenerim bu illeti bilmiyorum ama yenmek istiyorum mutlu olmak esimide mutlu etmek istiyorum ve en önemlisi anne olmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Ne egzersiz ne kayda değer bir deneme yapamadim şimdiye kadar çok mutsuzum..

bır an once egzersızzlere baslamalısın ıstersen goruslerımızı sunabılırız sana

17716 dan başla okumaya biri burada başkasının yardımıyla çözmüş

çok teşekkür ederim ama çok korkuyorum, okurken bile irkildim. Allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…