- 8 Eylül 2014
- 17
- 2
- 3
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.461
Karar verdikten sonra bir haftada halledilebilecek bişi olduğunu ben de yendikten sonra anladım. İki sene ugrastım ama hiç o son haftaki kadar kararlı olmamıştım. Sadece kararlı olmak çok mu zor kütfen karar verin ve egzersiLeri yapın buradakiler her zman yanınızda[/bazıları ilk ilişkiden sonra vajinismus oluyorya onlar için mi bu egzersizler acaba?( yani zarı bozulmuş olanlar) ben hiç yapamadım 2 yıldır evliyim. egzersizleri denemek istiyorum ama tereddüt ediyorum parmakla zarım bozulsun istemiyorum.
arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum
şöyle başlayayım 3 yıllık evliyim ve vajınusmusu yeneli 2 ay oldu bu forumu bulduğumda o kadar çaresizdim ki kkaderim ve diğer arkadaşların sayesinde tek parmak almaya başladım buna bile çok sevinmiştim çünkü ben orada delik olduğuna bile inanmıyordum önce orayı tanıdım yani daha sonraları iş güç derken foruma fazla gıremiyordum ve tek parmakta kalmıştım ileriye gidemiyordum tamam dedim bunun ötesini yapamam artık diye düşünüyorumdum herkes yapabilir ama ben asla yapamam diye bakıyordum olaya ama en son çare doktora gitcem dedim ve internetten araştırıp Süleyman Eserdağ ı buldum çok güzel şeyler yazıyodu hakkında o kadar inanmıştım ki ona gidince kesinlikle çözülür bu olay dıyodum başka doktorlaravguvenemem diye düşündüm ki o kadar güven vermişti daha gitmeden bile. En son eşime kalk gidiyoruz dedim çok pahalı diye duymuştum olsun dedim en azından konuşuruz bilgi alırız fiyat öğreniriz dedim. Ve sonunda gittim gerçekten de o kadar güzel yürekli sakin Bir insan ki çok rahat hissetmiştim kendimi inanamaycaksınız belki ama yemin ediyorum 3 günde vajinusmusu yenmiştim artık kendime güvenim gelmişti.inanamıyordum teşekkürler Süleyman Eserdağ ve çalışanları (çalışan bayanlar o kadar ilgili ki hiç yabancılık çekmedim) fiyatta da bize çok yardımcı oldu saolsun taksit de yapmıştı bitti gitti
. Arkadaşlar lütfen ama lutfen vazgeçmeyin
arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum
şöyle başlayayım 3 yıllık evliyim ve vajınusmusu yeneli 2 ay oldu bu forumu bulduğumda o kadar çaresizdim ki kkaderim ve diğer arkadaşların sayesinde tek parmak almaya başladım buna bile çok sevinmiştim çünkü ben orada delik olduğuna bile inanmıyordum önce orayı tanıdım yani daha sonraları iş güç derken foruma fazla gıremiyordum ve tek parmakta kalmıştım ileriye gidemiyordum tamam dedim bunun ötesini yapamam artık diye düşünüyorumdum herkes yapabilir ama ben asla yapamam diye bakıyordum olaya ama en son çare doktora gitcem dedim ve internetten araştırıp Süleyman Eserdağ ı buldum çok güzel şeyler yazıyodu hakkında o kadar inanmıştım ki ona gidince kesinlikle çözülür bu olay dıyodum başka doktorlaravguvenemem diye düşündüm ki o kadar güven vermişti daha gitmeden bile. En son eşime kalk gidiyoruz dedim çok pahalı diye duymuştum olsun dedim en azından konuşuruz bilgi alırız fiyat öğreniriz dedim. Ve sonunda gittim gerçekten de o kadar güzel yürekli sakin Bir insan ki çok rahat hissetmiştim kendimi inanamaycaksınız belki ama yemin ediyorum 3 günde vajinusmusu yenmiştim artık kendime güvenim gelmişti.inanamıyordum teşekkürler Süleyman Eserdağ ve çalışanları (çalışan bayanlar o kadar ilgili ki hiç yabancılık çekmedim) fiyatta da bize çok yardımcı oldu saolsun taksit de yapmıştı bitti gitti
Kadının kendisi ve eşinden başka birinin vajinaya bişiler sokması suretiyle yapılan jinekolojik vajinismus tedavilerine kesinlikle karşıyım. Psikolojik bir hastalığı bu şekilde iyileştirmeye çalışmayı çok aşağılayıco buluyorum. Bahsettiğiniz doktorun tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla benzer bi yöntemi var.arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum
Bende daha önce hiç yapmamistim ama bi sorun olmadı kan falan da gelmedi.zaten kizlik zarindaki delik parmağının geçebileceğini genişlikte.onu ancak Penis gibi daha kalın cisimler bozabilir.ama sen denemeden önce yine de bu Jinekologa görün herkesin yapısı farklıdır sonuçta.fizyolojik bi sorunun yoksa o zaman başlarsın egzersizlere.asla yapamam diye düşünme.ben de öyle düşünüyordum ama şimdi 2 parmak çalışıyorum inş kurtulacam artıkdaha önce hiç yapmamış vajinismuslar için de uygun mu bu parmak egzersizleri? bir de kızlık zarını bozmuyor mu? denemek istiyorum ama zarımın parmakla bozulmasını istemem
Bende daha önce hiç yapmamistim ama bi sorun olmadı kan falan da gelmedi.zaten kizlik zarindaki delik parmağının geçebileceğini genişlikte.onu ancak Penis gibi daha kalın cisimler bozabilir.ama sen denemeden önce yine de bu Jinekologa görün herkesin yapısı farklıdır sonuçta.fizyolojik bi sorunun yoksa o zaman başlarsın egzersizlere.asla yapamam diye düşünme.ben de öyle düşünüyordum ama şimdi 2 parmak çalışıyorum inş kurtulacam artık[/Q
şimdiye kadar hiç doktora gitmedim. herhangi bir jinekologa gitsem olur dimi?
Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum. Bazı arkadaşların kendi sorunlarını çözüp diğer arkadaşlara yardımcı olmak için gösterdiği çabayı takdir ediyorum. Burada bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bende belli bir süredir bu sorunu yaşıyorum ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonra bir haftadır savaşmaya karar verdim. Sizlerle çalışmalarım sonunda geldiğim durumu paylaşmak istiyorum. İlk önce ayna incelemesiyle başladım. Parmak egzersizlerini eşimle birlikte yaptığımda daha verimli oldu benim için. İlk gün eşimin işaret parmağını alabildim ikinci boğuma kadar. İkinci gün orta parmağının ikinci boğumunu geçtim. Bu kısma kadar jel kullanmadım. Üçüncü gün jelle çalışma başladık. orta parmağı iyice rahat alabilmeye başladım. Dördüncü gün işaret ve orta parmağı küstürüp ikinci boğuma kadar hatta biraz daha fazlasını alabildim. Daha fazla ilerleyemiyoruz elin kemikleri izin vermiyor. Yoksa yapabileceğime inanıyorum. İki gündür 3 parmak denemesi yapıyoruz. 3 parmağı 1. ve 2. bogumun arasına kadar alabiliyorum. Gene anatomik nedenler daha ilerisine mani oluyor. Çalıştıkça aşama kaydediyoruz. Benim eşim olmadan yaptığım çalışmalarda tek kulak çubugunu sonuna kadar alabildim. Ama kendim çalıştığımda parmak ve aparatta eşimle çalışmamda oldugu kadar başarılı olamıyorum. Tahriş ediyorum ugraşırken. Bu noktadan sonra ne yapmamı önerirsiniz. 2 ve 3 parmağı biraz daha çalışıp eş denemesine geçeyim diye düşünüyorum. Nefes ve kegel çalışmalarımıda yapıyorum ama ıkınmayı pek beceremiyorum galiba. Bir nefeslik işim kaldı. Işık göründü hissediyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.[/QUOTE
canim bende senin gibi parmakta zorlandim tek parmagi sonuna kadar aldim ama 2. parmagi kesinlikle alamadim ve dilator set aldim onunla calisiyorum sende parmakta zorlaniyosan dilator deneyebilirsin yada forumda bazi arkadaslar mum vs. seylerle aparat yapiyorlar bana onlar biraz itici geldigi icin dilator kullaniyorum . Birde tahris konusunda tavsiyem mutlaka kayganlastirici jel kullan gercek cinsel iliskide olusan islaklik acimamasini sagliyor ama egzersizleri yaparken boyle bi durim olmadigindan kayganlastirici jel kullanman tahrisi engelleyecektir ve daha kolay icine almani saglayacaktir.
bır an once egzersızzlere baslamalısın ıstersen goruslerımızı sunabılırız sanaMerhaba, ben de aynı dertten muzdarip evli bir bayanim. 12 gün sonra evleneli bir sene olacak ilk günden bu yana vajinismus hastalığında hiç yol katedemedik. Çok üzgünüm mutsuzum elinden bir şey gelmiyor yapamıyorum denemek bile beni mahvediyor nasıl yenerim bu illeti bilmiyorum ama yenmek istiyorum mutlu olmak esimide mutlu etmek istiyorum ve en önemlisi anne olmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Ne egzersiz ne kayda değer bir deneme yapamadim şimdiye kadar çok mutsuzum..
bır an once egzersızzlere baslamalısın ıstersen goruslerımızı sunabılırız sana
tabıkı olabılırrrkayganlaştırıcı jel yerine bebe yağı kullansak?
bır an once egzersızzlere baslamalısın ıstersen goruslerımızı sunabılırız sana
Merhaba, ben de aynı dertten muzdarip evli bir bayanim. 12 gün sonra evleneli bir sene olacak ilk günden bu yana vajinismus hastalığında hiç yol katedemedik. Çok üzgünüm mutsuzum elinden bir şey gelmiyor yapamıyorum denemek bile beni mahvediyor nasıl yenerim bu illeti bilmiyorum ama yenmek istiyorum mutlu olmak esimide mutlu etmek istiyorum ve en önemlisi anne olmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Ne egzersiz ne kayda değer bir deneme yapamadim şimdiye kadar çok mutsuzum..
ozel mesajına bır bakarmısınnsayfa 17716 dan başla okumaya biri burada başkasının yardımıyla çözmüş.
lazım olanlar doktor eldıveni kayganlaştırıcı jel yada ultrason jeli,kulan çöpü ben dırek serce parmakla başladım ama ıstersen kulak çöpüyle baslayabılırsın, aynayla vajınanı ınceleyerek basla,çiş yaparken tutup bırakmak varya o şekilde yapıp vajınanın nasıl açıldığını incele,donra vajınana dokun alışssınve kulak çopune jeli sürüp mılım mılım sok sokarken nefes al ver her verışte ıkın ıkınırken it ve hooop içerde burda herkes sana yardımcı olacaktır sen çalışma aşamalarını herseyını buraya yaz egzersız aşamalarını ne yapacağını soylıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?