- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.701
Ya. Sence ilerlemiş olmak mi yarıya kadar gelmek acele etmeyelim değilmi yani ard arda günler de denemeyelim mi zmanla kendimi şartlandı rma digim bir Zamanda olur değilmi okadar teselliye ihtiyacım varmıcanım yarıya kadar oluyorsa kalanını zamana bırakın yarısındayken gıt gel yapsın eşin vajınan esner o esnada
ama eskiyor sanirimki giriyorBen ikininca kucuk bir delik aciliyor yani en fazla bir nohut kadar.. bu normal mi yoksa benim vajinam mi cok kucuk.. sanki egzersizlerle bira aciliyor ama bi p..si alacak kadar acilamaz gibi geliyo..
Evet nohut kadar gozukuyor bende baktığımda ama demekki eskiyor p....s öyle griyorBen ikininca kucuk bir delik aciliyor yani en fazla bir nohut kadar.. bu normal mi yoksa benim vajinam mi cok kucuk.. sanki egzersizlerle bira aciliyor ama bi p..si alacak kadar acilamaz gibi geliyo..
Kıxlar bende yarisina geldim kaldim agri duyup birakiyorum kalcama kadar agri hissediyorum. Bebis istiyorum... Neler yaiyorsunuz benim gibi yarisinda olan varmi?
Adetten sonra ben de hassaslık hissettim ama sonra gecmisti
Pozisyonun ne altta isen yastık koy başta aparat gibi sen yerleştir ilk kısım dan sonra hiç acı olmaz başta eger kaygında o zaman da acı olmaz.ıkın nefes verirken it yarısı girince bacakları dola eşine ve zevke odaklanacak öpüş ve o da bu anda yavaşça gelsin sana anlamayacaksınız bile bende bu şekilde yendimEvet evet bm yarıya kadar gelebildim eşimle gerisi yok((
biterse boza her aksama penis denemesi bıkkınlık verdı bırer gün ara verdık daha ısteklı oldu,tabıkı zamanla olur bı süre yarısında ılerı gerı yapın sonra tamamına gecersınızYa. Sence ilerlemiş olmak mi yarıya kadar gelmek acele etmeyelim değilmi yani ard arda günler de denemeyelim mi zmanla kendimi şartlandı rma digim bir Zamanda olur değilmi okadar teselliye ihtiyacım varmı(((((((
Yaaa inşallah olur bir iki gn durup tekrar deneyeceğiz sağolun destekler ile olacağını hissedyrum inanınPo
Pozisyonun ne altta isen yastık koy başta aparat gibi sen yerleştir ilk kısım dan sonra hiç acı olmaz başta eger kaygında o zaman da acı olmaz.ıkın nefes verirken it yarısı girince bacakları dola eşine ve zevke odaklanacak öpüş ve o da bu anda yavaşça gelsin sana anlamayacaksınız bile bende bu şekilde yendim
İnş merak etme olur ben geçen sene 3 Kasım da yendim şimdi gülüyoruz o halere zeytin yağları kayganlaştırıcılar dışarı boşalmalar:)) yatak yorgan yıkamamdan gına gelmişti :) şimdi hamileyim bile allah tez zamanda ümmeyi nasip etsin zor bi durum ama çaresi n var hemde sizdeYaaa inşallah olur bir iki gn durup tekrar deneyeceğiz sağolun destekler ile olacağını hissedyrum inanın
Yaaaa ne güzel inşallah bende yener bebebk beklerim ya Allah herkese yardim etsin bu konuda .....İnş merak etme olur ben geçen sene 3 Kasım da yendim şimdi gülüyoruz o halere zeytin yağları kayganlaştırıcılar dışarı boşalmalar:)) yatak yorgan yıkamamdan gına gelmişti :) şimdi hamileyim bile allah tez zamanda ümmeyi nasip etsin zor bi durum ama çaresi n var hemde sizde
Canim ben dokundugunu girdigini anliyorum anlamayanlarada sasiriorum acikcasi. O giris zaten denemelerdede egzersizdede takiliyor zor gelyorüç parmak girdimi hiiiiiç korkma şekerim vajına içeri giren şeyın seklını alıyor parmakta kemik varken gırıyor ama peniste yok anlamazsın bile girdiğini,ben eşime hadi yavasca gır dedim ıkınırken içerde zaten dedi çok şaşırmıştım
Canim ya o anda öpmeye odaklansamda ittirmesine izin veremiyorum. Hissettirmeden diye birsey oldugua pek inanmiyorum. Hissediyorum tabiki o agri unutulucak gibi geilmiyor. Zevke odaklanmaya calisicam bacaklarimi sikmamaya calisucam. Sevismede birseyde aorun yok sukur ama onu denerken gayri ihtiyari bacaklarim kasilip titriyor. Ama sukur ielrledim yarisina geldim... T. Wderim canim ins yaparim ins herkes yapar da hayırlı siyla bebisimiz olsunCanım sıkıntı yapma yarısına gelince zevke odaklan yönü ayarlayın ve eşinle öpüldün o anda eşin sana hissettirmeden itsin altaydan bacaklarını beline dola kasamıyorsun o anda bunu yaparkende öpüşürseniz kendini eşine bırakıyorsun zaten giriş kaslarında acı olursa olur ilerisini anlamazsın bile
penis başını hıssrdıyorsun sadece gerisini hıssetmıyordun srn kasıyorsun dıye hıssedıyorsun canım benim,Canim ben dokundugunu girdigini anliyorum anlamayanlarada sasiriorum acikcasi. O giris zaten denemelerdede egzersizdede takiliyor zor gelyor
Aynen öyle egzersizlerle esneyecek nasil girdigini anlamayacaksin bile ayna karsisinda kegel ve nefes egzersizleri calistiginda parmak egzersizlerinde daha basarili olacaksinRahatladim cnm dunden beri aklima takildi dmekki egzersiz lerle esneticez ahulum arkadasin dediği gb:)
Canim dar ve ilk defa hissedildigi icin hepsini hissediyorum kasiyorum ister istemez dua edin kizlar ya bebekte olsa hamile olsam ne heyecanli Allahım...penis başını hıssrdıyorsun sadece gerisini hıssetmıyordun srn kasıyorsun dıye hıssedıyorsun canım benim,
Es denemesinden kastiniz gercek birlesme degil mi? Cunku esle parmak denemesi yapmayacagim da.okadar yeter bununla çalıştıktan sonra rş denemesine geçebilirsin canım, Allah kurtarsın tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?