Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir sey soracagim cok acil.ben evde hazirladigim aparatin cevresini mezurayla olctm 9 cm falan geliyo.daha ne kadar kalinlastirmaliyim.acil cevap gelirse cok sevinicemm
Eger bunu yapabiliyorsan olmus demektir ama kendini hazır hissettiğine emin ol kontrol sende olsun hazır deilsen hazır olana kadar aparatla dvam et hatta ilk denemeden öncede aparatla yap eşini öyle cağır ben öyle yaptım çok rahat oldu

Insallah cnm insallah basarabilirm aksam hemen denemeye baslicm:)

Bence parmak yada aparat her ne ile egzersiz yapıyorsanız tamam buraya penis girebilir düşüncesine sahip olana kadar eş denemesi yapmayın derim. Sonra başarısız olunduğu takdirde moraliniz bozuluyor. Penis denemesinde de yavaş yavaş ilerleme kaydedeceksiniz. Hemen hepsini almalıyım düşüncesine saplanmayın.

Yasemin
Yıldızın ücreti nedir acaba bir bilginiz var mı benim için ilk muane ücreti bile oldukça önemli

Ben şişe boğazıyla deniyorum orta parmağımdan uzun ve kalınlığı penise yakın. Ağız kısmı da penis başı gibi bir tümsege sahip olduğu için gözüme kestirmiştim :) ben bunu ıkınmadan 3 kez aldım sadece baş kısmı acıttı orayı idare edip devam ettirince düz kısım serçe parmağım kadar rahat gidiyor. Eş denemesine geçmek istiyorum ama yine kasacagım gibi geliyor korkuyorum

Tesekkurler.. ilk asama olarak bununla basliycam umarim işe yarar. Sonrasi icinde malesef basinizi agriticam

Es denemesinden kastiniz gercek birlesme degil mi? Cunku esle parmak denemesi yapmayacagim da.
evet penis yavaş yavaş itecek eşin , sen nefer al verırken ıkın osırada eşin yavasca gırecek tek seferde hepsını alamaya bılırsın moralını bozma uce bölun once uç kısmı bırgun deneyın ıkıncı gün ucubiraz gecsın ucuncu gün kendınızı hazır hıssedersenız tamamı ama ben bılacgun ıkıncı aşamayı denedım tamamını almam zaman aldı ama korkulacak bişey yok bikere tamamı gırınce bıdahakılerde anlamıyorsun

oooo onu aldıktan sonra es denemesine geç canım üç kere o kalınlığı almışsın zaten korkma hıc

Off regl oldum maslesef egzersize ara vermek zorunda kalicm bu surede ara vermek istemiyorm yani psikolojik olarak basaricm duygusuna cok hazirlamistm iki parmak egzersi icin.. bu bes gunluk surede tavsiye ediceniz bi calisma var mi?

Off regl oldum maslesef egzersize ara vermek zorunda kalicm bu surede ara vermek istemiyorm yani psikolojik olarak basaricm duygusuna cok hazirlamistm iki parmak egzersi icin.. bu bes gunluk surede tavsiye ediceniz bi calisma var mi?
malesef canim egzersizlere ara vericeksin amahic moralini bozma 1 hafta icinde hic bisey degismiyecek bi kalem bugun yesil renkteyse 1 hafta sonrada yesil renktedir o yuzden kendini sikmadan bekle umutlu ol bitince kaldigin yerden devam edersin

Kegel ve nefes egzersizlerıne devam edebilirsin canım böylelikle olayın havasından çıkmamış olursun.

Yaaa bende yarısına kadar oldu kaç kere ama devamı olmadı bir turlu yani yolu yarilamis olabilirmiyim sizce yarısını aldıktan sonra devamı gelir mi kurtulurmuyum ((birde ben birşeyi merak ediyorum doktora gidiliyor bir iki seansta yeniyorlar filan ne yapiyolarki böyle kolay yeniliyor onu merak ediyorum

doktor yakladık bir saat konuşuyor seninle sonra çatala oturtuyor ve aparat verıyor eline onu kendın doktorun yanında ıcerı itiyorsun eğer kalın aparatı aldıysan eş denemesi verıyor ve o gece iş b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…