- 26 Ağustos 2013
- 69
- 12
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.721
Eger bunu yapabiliyorsan olmus demektir ama kendini hazır hissettiğine emin ol kontrol sende olsun hazır deilsen hazır olana kadar aparatla dvam et hatta ilk denemeden öncede aparatla yap eşini öyle cağır ben öyle yaptım çok rahat olduBir sey soracagim cok acil.ben evde hazirladigim aparatin cevresini mezurayla olctm 9 cm falan geliyo.daha ne kadar kalinlastirmaliyim.acil cevap gelirse cok sevinicemm
Insallah cnm insallah basarabilirm aksam hemen denemeye baslicm:)Aynen öyle ayna karşısında kegel ve nefes egzersizi yaptıkça iyice esneyecek ve parmak egzersizlerinde daha başarılı olacaksi
Aynen öyle egzersizlerle esneyecek nasil girdigini anlamayacaksin bile ayna karsisinda kegel ve nefes egzersizleri calistiginda parmak egzersizlerinde daha basarili olacaksin
Istersen eşinin parmaklarıyla da çalışabilirsiniz inan çok kolay olacak nefes alıp vermeyi unutma:)Insallah cnm insallah basarabilirm aksam hemen denemeye baslicm:)
Yıldızın ücreti nedir acaba bir bilginiz var mı benim için ilk muane ücreti bile oldukça önemlimerhaba
bak canım yazdıklarını kelımesı kelımesıne kadar okudum .bu hastalığın okumusla veya cahıl bırıyle alakası yok gozu korkutulmuş herkesi bulur hatta bır jınekoloğuda..sen yasadıklarınla bana cok yakın geldın .bende severek evlendım ılk gece balayında bırsey yapamadım erteledım ertesı gun yıne yapamadım hazır degıldım ertele babam ertele ve boylece 2 sene gectı.buralardan medet umdum yardım bekledım aama ne care.dr a gtmeyi düşündüm utandım ahmaklık işte.cevreede kıler cocuk varmı dıye sormaya basladılar.esımde bende psıkolojık bunalıma gırdık.kendı kendıme soz verdım yapcam dedım yapmalıyım cocuklarım olmalı.**Azmim sayesınde bır gece esıme dedımkı ben artk yapmak ıstıyorum seks nıye bnden uzak herkes yapıyo bende ıstyrum artık dedım tamam dedı denedık uygun bı pozısyonda ıyı bır ön sevısmeden sonra bıraktım kendımı gırmıstı içime ama çok tuhaf bı duygu 2 yıldan sonra kendımı kanserı yenmiş gıbı hıssettımve oyle bı kan geldkı acıllık oldum cunku bırden hepsını sokunca yırtk olustu .krem kullandım gectı
ve oyle guzel zamanlar yasadıkkı hayatın tadını cıkardık resmen .yanı ANLAYACAGIN HERSEY KAFADA BITER UCUNDA ÖLÜM YOK YAPARSIN DOĞANIN GEREGI BOYLE VAJIAN PENIS ICIN YARATILMIŞ KENDINI SIKMA KOCANI SEVIYOSAN YAPMALISIN.BEN DR A FILAN GITMEDIM .AMA SENIN 4 SENE GECMIS BENCE BI GORUN ANKARADA YASEMIN YILDIZ VAR ALANINDA COK IYI.VAJINISMUS UZMANI.bence bı gıt ya 1 hafta da cozersın bu ılletı....umarım sende kurtulursun bu dertten sana elımden geldıgınce yardım etmeye calısıcam arkadasım .
Tesekkurler.. ilk asama olarak bununla basliycam umarim işe yarar. Sonrasi icinde malesef basinizi agriticamtabiki yardım ederiz canım,once vajinanı incelemekle basla aynayı al karşına nefer al verırken ıkın vajınanın nasıl açıldığına bak,bunu sürekli dene nefer al verırken ıkın psikolojik olarak kabul etmeni saglıcak
Bende de oyle hatta icimde oldugu aklima gelince birden kasiyorum kendimi iyice darlasiyoArkadaşlar ben aparat la çalışıyorum icime alıyorum fakat orası cok sıkı geliyo bana yani gitgel olmuyo sizde de böyle mi
evet penis yavaş yavaş itecek eşin , sen nefer al verırken ıkın osırada eşin yavasca gırecek tek seferde hepsını alamaya bılırsın moralını bozma uce bölun once uç kısmı bırgun deneyın ıkıncı gün ucubiraz gecsın ucuncu gün kendınızı hazır hıssedersenız tamamı ama ben bılacgun ıkıncı aşamayı denedım tamamını almam zaman aldı ama korkulacak bişey yok bikere tamamı gırınce bıdahakılerde anlamıyorsunEs denemesinden kastiniz gercek birlesme degil mi? Cunku esle parmak denemesi yapmayacagim da.
olurmu baş agrıması biz yendık sıra sızkerde Allah kımsrye vermesin bu derdı ıkı sene cektım, sız yaptıkca mesaj atın ozelden burdan baZedn atlıyorum mesajlatıTesekkurler.. ilk asama olarak bununla basliycam umarim işe yarar. Sonrasi icinde malesef basinizi agriticam
oooo onu aldıktan sonra es denemesine geç canım üç kere o kalınlığı almışsın zaten korkma hıcBen şişe boğazıyla deniyorum orta parmağımdan uzun ve kalınlığı penise yakın. Ağız kısmı da penis başı gibi bir tümsege sahip olduğu için gözüme kestirmiştim :) ben bunu ıkınmadan 3 kez aldım sadece baş kısmı acıttı orayı idare edip devam ettirince düz kısım serçe parmağım kadar rahat gidiyor. Eş denemesine geçmek istiyorum ama yine kasacagım gibi geliyor korkuyorum
farkında olmadan kadmıs olabılırsın kendını nefes al ver canımArkadaşlar ben aparat la çalışıyorum icime alıyorum fakat orası cok sıkı geliyo bana yani gitgel olmuyo sizde de böyle mi
malesef canim egzersizlere ara vericeksin amahic moralini bozma 1 hafta icinde hic bisey degismiyecek bi kalem bugun yesil renkteyse 1 hafta sonrada yesil renktedir o yuzden kendini sikmadan bekle umutlu ol bitince kaldigin yerden devam edersinOff regl oldum maslesef egzersize ara vermek zorunda kalicm bu surede ara vermek istemiyorm yani psikolojik olarak basaricm duygusuna cok hazirlamistm iki parmak egzersi icin.. bu bes gunluk surede tavsiye ediceniz bi calisma var mi?
Kegel ve nefes egzersizlerıne devam edebilirsin canım böylelikle olayın havasından çıkmamış olursun.Off regl oldum maslesef egzersize ara vermek zorunda kalicm bu surede ara vermek istemiyorm yani psikolojik olarak basaricm duygusuna cok hazirlamistm iki parmak egzersi icin.. bu bes gunluk surede tavsiye ediceniz bi calisma var mi?
doktor yakladık bir saat konuşuyor seninle sonra çatala oturtuyor ve aparat verıyor eline onu kendın doktorun yanında ıcerı itiyorsun eğer kalın aparatı aldıysan eş denemesi verıyor ve o gece iş bYaaa bende yarısına kadar oldu kaç kere ama devamı olmadı bir turlu yani yolu yarilamis olabilirmiyim sizce yarısını aldıktan sonra devamı gelir mi kurtulurmuyum((birde ben birşeyi merak ediyorum doktora gidiliyor bir iki seansta yeniyorlar filan ne yapiyolarki böyle kolay yeniliyor onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?