- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.741
Haklisin cnm su bi hafta gecsin artik bi yol aliyim istiyorm:)malesef canim egzersizlere ara vericeksin amahic moralini bozma 1 hafta icinde hic bisey degismiyecek bi kalem bugun yesil renkteyse 1 hafta sonrada yesil renktedir o yuzden kendini sikmadan bekle umutlu ol bitince kaldigin yerden devam edersin
canıım bende üstte yapamadım altta oldu kayganlastırıcıyı bol surun basının altınada yastık koy çok afedersin açık olucam sevişirken bırazda uzun tutun aklın orda olmaz ozaman eşinde sana giriyorum falan deyıp telaslanfırmasın sevişirken girsin aklın orda olduğu için acaba acıcakmı girdimi girecrkmi derken olmuyor canım benim,kızlar uzun süredir burdaydım ben de nisandan beri uğraşıyorum vajinismusla. morelim çok bozuk. nolur bana yardım edin. bayadır girmiyordum foruma. ama burda çok iyi bilgi veren destekleyenler olduğunu biliyorum. o nedenle lütfen bana bir şeyler söyleyin...
parmak egzersizleri vss çok hızlı yaptım ben. eşimle deneme aşamasındayım ramazan girdi beri. ama yapamıyoruz. üstte olduğum pozisyonda psikoloğumun ve hemen herkesin dediği gibi denemelere geçtim. ama nerdeyse yarıya kadarı bile olmuyor. penisin başı anca giriyor açık olmak gerekirse. uğraşırken öyle halsiz düşüyorum ki devam edemiyorum. üstte olmanın dezavantajı da o bir süre sonra yoruluyor insan.
altta olduğum pozisyonu da ben denemek istemiyorum. bi türlü yanaşmıyorum o şekle. oyle oyle aylar geçti.. üstte iken niçin olmuyor olabilir lütfen birileri bana yardım etsin... çok mutsuzum
Altta olmak istemiyorsan eşin koltukta otururken önünde bir bacağını yukarı alıp deneyebilirsin yatakta ben de yoruluyorum ama ayakta durunca o kadar zor olmuyorkızlar uzun süredir burdaydım ben de nisandan beri uğraşıyorum vajinismusla. morelim çok bozuk. nolur bana yardım edin. bayadır girmiyordum foruma. ama burda çok iyi bilgi veren destekleyenler olduğunu biliyorum. o nedenle lütfen bana bir şeyler söyleyin...
parmak egzersizleri vss çok hızlı yaptım ben. eşimle deneme aşamasındayım ramazan girdi beri. ama yapamıyoruz. üstte olduğum pozisyonda psikoloğumun ve hemen herkesin dediği gibi denemelere geçtim. ama nerdeyse yarıya kadarı bile olmuyor. penisin başı anca giriyor açık olmak gerekirse. uğraşırken öyle halsiz düşüyorum ki devam edemiyorum. üstte olmanın dezavantajı da o bir süre sonra yoruluyor insan.
altta olduğum pozisyonu da ben denemek istemiyorum. bi türlü yanaşmıyorum o şekle. oyle oyle aylar geçti.. üstte iken niçin olmuyor olabilir lütfen birileri bana yardım etsin... çok mutsuzum
sor canımSu an online olan ve bu durumu yenen arkadaslara sesleniyorum! ! Ozel msjda bi kac bir sey sormak istiyorumm musait olan varsa donebilir mi
canım benim benım eşim 1.82 ben 1.55 boyundayım srnı anlıyorum oyuzden eşin sana daha çok yaklassınkafan bıraz onun gıgus kısmında kalabılır sorun değil .herseyı acınca sorabılırsın başka turlu nasıl yardımcı olabılırızkı utanma sakınCevap veren arkadaslar cok sagolun alinti alamadim coklu telden giriyorum suan. Yaa acik olmak gerekirse bizim baska bi sorunumuz da var. Altta oldugumda onum penisi ulasmiyor. Uzak kaliyoruz. Bunu yazmam hic hos degil belki ama cebellestikce ben iyce geriliyorum. Istiyorum rahatça bi pozisyonda olabileyim. Ama yok. Yatagin kenarinda o ayakta ben yatar pozisyonda olursak daha rahat oluyo ama ben o sekilde gene bacaklarimi napacagimi sasiriyorum rahatsiz oluyorum. Herkese de anlatamiyorum boyle detayli. Bilenler nasil olmaz deyip duruyo ama olmuyo istecok uzgunum o kadar egzersiz yaptim ama bastaki gibi stresliyim aynen.. basa sardim
evet canım parmak egzersızı yaparken farkedersin meyılin netarafa oldugunu hatta eşinde kendı parmagıyla denesin bilirse daha kolay olurMerhaba arkadaşlar. Altta ve üstteyken penisin yönünü ayarlama konusunda "kkaderim"in açıklayıcı yazıları vardı.Ama bulamıyorum bir türlüBenim acıdan çok fazla bir korkum yok ama sanırım yönü ayarlamada problemim var. Yardımcı olabilecek olan var mı ? Düğünüme az kaldı ve yanlış bir hareketle acı hissetmeme sebep olmak istemiyorum. Üstte de olsam altta da olsam popo yönüne doğru ittireceğim değil mi ?
Insallah canim o da olacak sen yeter ki motivasyonunu kaybetme ciktigin yoldan vazgecme...Evet kegel ve nefs egzersizlerine devam ediyorum cnm off inşallah bu bi hafta son bekleyislerimdir allah bu derdi ceken herkesi en kisa zmanda kurtarsin bifun bizde başardık diyebilelm...
Cevap veren arkadaslar cok sagolun alinti alamadim coklu telden giriyorum suan. Yaa acik olmak gerekirse bizim baska bi sorunumuz da var. Altta oldugumda onum penisi ulasmiyor. Uzak kaliyoruz. Bunu yazmam hic hos degil belki ama cebellestikce ben iyce geriliyorum. Istiyorum rahatça bi pozisyonda olabileyim. Ama yok. Yatagin kenarinda o ayakta ben yatar pozisyonda olursak daha rahat oluyo ama ben o sekilde gene bacaklarimi napacagimi sasiriyorum rahatsiz oluyorum. Herkese de anlatamiyorum boyle detayli. Bilenler nasil olmaz deyip duruyo ama olmuyo istecok uzgunum o kadar egzersiz yaptim ama bastaki gibi stresliyim aynen.. basa sardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?