Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aynen o şekilde yapacaksın altına yastıkta koyabilirsin

Olmuyor olmuyor olmuyor...kaç t türlü pozisyon denedik olmuyor kızlar
Hah dedik ne güzel egzersizler yaptık başardık ama penis girmiyor.vajinamin girişi çok acıyor sanki caart diye yirtilcakmis gibi geriliyor akıl verin neolur
Bu ayda yapamazsak tam 4 ay olacak
Eşim canım benim beni uzmemek için hep teselli oluyor ama onunda bunu kafasina çok taktigini stres yaptigini biliyorum çünkü artik son bikaç gündür sertlesme sorunu yaşıyor

Kzlar bende tedavi goruyordum tam yenecektim.. Hatta 3 parmak rahat aliyordum korkmadan..
Esim beni bosadi.. Tum ailesine rezil etti..
Bende iki aydir annemlerin evindeyim.. Ve bi hafta once resmiyette bosandim..
Cok aci seyler yasadim hepinizi cok iyi anliyorum., ama ben gercekten yenecektim..
Sadece 3 aylik evliydim..
Ama beni anormal buldu.. Sirf bunun icin..
Esiniz sizi seviyorsa bunun ustesinden geleceksiniz..

Canim benim, bak...
Ben terapi goruyordum..
O bolgeyi surekli kastigin icin yirtilcakmis gibi.. Oranin yumsadigini masaj yapinca goreceksin.. Kaslari dusun.. Ordaki kaslarinda masaja ihtiyaci var.. Sadece zihinsel degil fizikselde gevsemen lazim..
Kendinde fark edeceksin.. Gunde bi kac kez vajinin etrafina masaj yaptiginda oyle olmayacak, yirtilcakmis gibi olmayacak,
Gercekten dogru bu

kızlar yeterki azimli olun unutmayın herşeyin başı azim bakın ben bir bucuk senenin ardndan yendm ve bebeğimi beklyorm smdi lütfen azmedin merak ettiklerinizi sorun

Ister istemez kasiyorum o giriş kısmı yanıyor
Biliyorum bende yasadim,
Hemde cok kotu bir yanma,
Ama masaj yap denemeden once yada esin,
Vajinin etrafina, dairesel bi sekilde,
Bi de bol kegel..
Olmasa bile uzulme elbette olacak sen hazir oldugunda..
Bi gorev gibi gorme..
Sevgi dusunmeye calis sadece,
Insallah gecer bunlar canim

Canim bende seni cok iyi anliyorum daha once bende bu yuzden bosandim ama simdi hatta dun nikahim oldu yeni biri herseyi biliyor sorunum oldugunuda cok anlayisli seninde ileride karsina boyle biri cikcak uzulme canim hayrilisi

Canim bende seni cok iyi anliyorum daha once bende bu yuzden bosandim ama simdi hatta dun nikahim oldu yeni biri herseyi biliyor sorunum oldugunuda cok anlayisli seninde ileride karsina boyle biri cikcak uzulme canim hayrilisi
Hayirlisi ewet.. Iyide yenmedin yani ??
Insallah kurtulursun canim..
Mutlaka hbr et..
Beni anlayan birisi olmasi cok sevindirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…