- 16 Ağustos 2014
- 196
- 62
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.781
Kayganlastirici kullanıyorumOzmn bi doktora gozuk istersen?
Biseyin yoktur belki oda biseyin yok diyince sende geri toparlayabilirsin kendini.. Ve mutlaka kayganlastirici kullan!!
Ben goremiyordum, eminmisin gordugune ??.. Neyse oyleyse bile canim..Kayganlastirici kullanıyorum
Ama zaten tam bir birleşme olduğunda bikac yerde yırtık olması doğal degilmi yani yirtilmis
Kızlık zarini inceledigimde öyleydi
Internetten baktım canım kendimde görmedimBen goremiyordum, eminmisin gordugune ??.. Neyse oyleyse bile canim..
Aci olmasi normal bu insandan insana degisir ama gececek bu aci, sadece kendini birakman lazim, guven esine
Canim yenmedim ama denemeler yaptim bacaklarimi rahat aviyorum egzersizi yapabiliyorum baya ilerleme var yani insallahta yenicemHayirlisi ewet.. Iyide yenmedin yani ??
Insallah kurtulursun canim..
Mutlaka hbr et..
Beni anlayan birisi olmasi cok sevindirdi beni
buyuzden srnı bosayan adamdan hayır gelmez zaten. Srn yınede atlam ıcın tedavını hor ve tekrardan kız gibi evlen canım hiç uzulme.rezil falanda olmadın rezıl olan seni bosayan adam adamda denmez ya çok sınırlendım kusura bakma canım.arkanda olacağına karsında olmuş uckuru için takma lütfen konuşmak dertleşmek istersen burdayım.tedavini sakın bırakma neolurKzlar bende tedavi goruyordum tam yenecektim.. Hatta 3 parmak rahat aliyordum korkmadan..
Esim beni bosadi.. Tum ailesine rezil etti..
Bende iki aydir annemlerin evindeyim.. Ve bi hafta once resmiyette bosandim..
Cok aci seyler yasadim hepinizi cok iyi anliyorum., ama ben gercekten yenecektim..
Sadece 3 aylik evliydim..
Ama beni anormal buldu.. Sirf bunun icin..
Esiniz sizi seviyorsa bunun ustesinden geleceksiniz..
canım yırtılmalarınvarsa doktora gorunmen gerek dar vajına amelıyatı diye bişey duymustum cunkı belkıde vajınusnus degılsındır dar olduğu içindirAkşam baktım saat 6 hizasinda yirtilma vardi kimbilir daha kac yirtigim olucak
Gerçekten olabilirmi.,yani sende hic yanlarda çatlak gibi yırtılma olmadımicanım yırtılmalarınvarsa doktora gorunmen gerek dar vajına amelıyatı diye bişey duymustum cunkı belkıde vajınusnus degılsındır dar olduğu içindir
hayır olmadı canım sen bi doktora gorun bence kafın dogumcu bu iyi işini bilen durumunu anlat.Gerçekten olabilirmi.,yani sende hic yanlarda çatlak gibi yırtılma olmadımi
Bence bize öyle geliyor canım insan görünce nasıl yani diye kalıyor bizi uğraştıran da bu galiba. Ben kalın aparatla egzersiz yaptıkça penisi gözümde büyüttüğümü düşünmeye başladım.Kızlar burda olanlardan cevap istiyorumm
Eşimin penisi çok kalın bundan dolayı acı çekiyor olabilrmyim benim gibi ayni durumda olan varmi
parmak egzersizlerine geç canım ama bırakma hun atlama hergun duzenlı olarak ya.bunu görev gibi görme muzık ac şarkı söyleyerek devam et. Serce parmakla basla sonra orta sonra işaret parmağı sonra iki parmak sonra uc parmak bunları arka arkaya degıl tabıkl serce parmaga alısana kadar yap sonra dıger parmaga geç.uc parmaktan donra eş denemesine geç. Ikınmayı unutma kayganlastırıcıyıda bol sur uc parmaktan itibaren yanma ılabılır ama pes etme gecoyor.parmak içerdeyken beklet hemen çıkarma.çıkarıp tekrar sok bunu bıkackez deneöncelikle merhaba.
2 aylık evliyim.cinsel ilişkide çok acı çekiyorum.kendimi o kadar çok kasıyorum ki onu içime alamıyorum tam anlamıyla.sanki vajinaya hehangi bir sey giremezmiş gibi geliyor.kadın doğuma gittim psikolojik olduunu söyledi. cinsellikten soğudum eşimle birlikte olmak istemiyorum .bugun kegel egzersizlerine basladım baska ne yapacağımı bilmiyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN...
en badtan basla canım için rahat olur nefes egzersıyleyle birlikte oarmak denemesine devam et gıderek kalınlastır.ben uc parmaktan sonra rşimin parmallatıyla denedık onun uc parmagını aldıktan sonra penis denemesi yaptık içerdeyken yanınca cıkarmadık odırada sevısmeye odaklandık vajına alısıncada git gellere nasladık xaman aldı tabıkı ama pes etmek yokkızlar ben nisandan beri bunu çekiyorum. son aşamaya geldim. ramazan boyu oruç tutmama rağmen egzersizimi hiç bırakmadım her iftar sonrası egzersiz yaptım. sonra eşimle denemelere geçtim ama olmuyor. başı anca giriyor devamı gelmiyor. denilen gibi üstte oluyorum. çok yıprandık. bu arada denemler yaparken egzersizleri bıraktım araya da baya zaman girdi.. artık ne egzersiz ne deneme.. hiçbiri yok bende. çok mutsuzum. tam o ana geldim büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. neden olmuyor anlamıyorum. egzersizleri yeniden başlamayı düşünüyorum. çok daha kalınları denemeyi falan.. sizce ne yapmalıyım(( artık psikoloğa da gitmek istemiyorum... ((
en badtan basla canım için rahat olur nefes egzersıyleyle birlikte oarmak denemesine devam et gıderek kalınlastır.ben uc parmaktan sonra rşimin parmallatıyla denedık onun uc parmagını aldıktan sonra penis denemesi yaptık içerdeyken yanınca cıkarmadık odırada sevısmeye odaklandık vajına alısıncada git gellere nasladık xaman aldı tabıkı ama pes etmek yok
parmak egzersizlerine geç canım ama bırakma hun atlama hergun duzenlı olarak ya.bunu görev gibi görme muzık ac şarkı söyleyerek devam et. Serce parmakla basla sonra orta sonra işaret parmağı sonra iki parmak sonra uc parmak bunları arka arkaya degıl tabıkl serce parmaga alısana kadar yap sonra dıger parmaga geç.uc parmaktan donra eş denemesine geç. Ikınmayı unutma kayganlastırıcıyıda bol sur uc parmaktan itibaren yanma ılabılır ama pes etme gecoyor.parmak içerdeyken beklet hemen çıkarma.çıkarıp tekrar sok bunu bıkackez dene
ben cok dondum basa ıkı parmakta sıkıntı yasayınca serce parmakla basladım canım moralini bozmateşekkürler.. ben de öyle düşünüyorum. başa almak pek işime gelmedi... ama sanırım başa sarıcammm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?