- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.801
basarırsın tabıkı istemekte basarmanın yarısı . Miğdem bulanmıstı ılk yaptıgımda aglamıstım hatta bi arkadaş kusmus bile ama yapılıyor yeterkı başla hadı kolay gelsin canımçok teşekkür ederim bugün başlayacağım.oraya parmaagımın girmesi fikri bile tuhaf geliyor.
umarım başarabilirim.
penis başını alıyorsun madem gerısı gelir canım jeli bol surun ıkınızde penis bası gıderken ıkın gırınce bekleyın bıraz nefes al verırken ıkın eşin yavaş yavaş gelsın sen yolun sonuna gelmişssin ki az dayan yanmalaraBU siteyle tanışalı aylar oluyor...o kadar git geller yaşadım ki psikolojik olarak...bir ay sonra bir yıllık evli olacağım ama vajinismus bitmedi. Parmak egzersizi yapamıyorum...denemedim bile hiç çünkü beynim kabul etmiyor bunu...farkındayım...nefesle çözebilmek istiyorum...günlük yaşantısını da etkiliyor insanın..p. denemelerinde en fazla p. başı girebiliyor. yanma nedeniyle bacaklarımı kasıyorum sonrasında ve devamı olmuyor...yanma olduğu için mi kasıyorum kendimi yoksa farkında olmadan kastığım için mi yanma oluyor...bilemiyorum bilemiyorum..parmak egzersizi yapabilenleri tebrik ediyorum...bu egzersiz olmadan çözmek mümkün olmayacak mı acaba ?????
Konuyu görünce yazmadan edemedim. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayında yaşamıştım bu sorunu, sonra kendi kendime derin nefesler alarak yendim çok şükür. Şuan bile hala kasıyorum ilk başlarda . Her sey bizde bitiyor söylemesi kolay geliyor ama gerçekten öyle. Allah hepinize kolaylık versin bi an önce yenmeniz dileğiyle..
penis başını alıyorsun madem gerısı gelir canım jeli bol surun ıkınızde penis bası gıderken ıkın gırınce bekleyın bıraz nefes al verırken ıkın eşin yavaş yavaş gelsın sen yolun sonuna gelmişssin ki az dayan yanmalara
Oncelikle nefes ve kegel egzersizleriyle kendini rahatlat gevsemeye calis sonrasinda sirasiyla tek parmak cift parmak ve uc parmak denemeleriyle vajinani esnet daha sonra esinle penis denemesi yaparsan bu sekilde daha rahat alabilirsin tabi bu arada kayganlastiriciyi bol kullanin derin nefes al verirken yavasca uzerine oturmaya calis caninin yandigi yerde bekle ve nefes al verıkınmayı deniyorum ayı da...p. başı orada olduğunda refles oluştu artık ne nefes almayı becerebiliyorum ne ıkınmayı..o anki psikoloji ile ıkınmak nefes almak değil yanma hissini düşünüyor sadece beyin...ne yorucu bir süreç bu...yenenler adına çok mutluyum...kendim ve yenemeyenler için her daim dua ediyorum...burada yenen herkes basit ayrıntı bile olsa yazsınlar lütfen...
Oncelikle nefes ve kegel egzersizleriyle kendini rahatlat gevsemeye calis sonrasinda sirasiyla tek parmak cift parmak ve uc parmak denemeleriyle vajinani esnet daha sonra esinle penis denemesi yaparsan bu sekilde daha rahat alabilirsin tabi bu arada kayganlastiriciyi bol kullanin derin nefes al verirken yavasca uzerine oturmaya calis caninin yandigi yerde bekle ve nefes al ver
Kendi parmaginlami deniyorsun es parmagiyla da deneyebilirsin bende esimin parmagiyla calistim oyle kendimi daha iyi hissettimçok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için...p. denemesinden parmak denemesi kadar bile çekinmiyorum(((
Keşke bu kadar bile ilerleme olsa düşüncesi bile yoruyor beynimi artık bu büyük bir sorun olmaya başladıBU siteyle tanışalı aylar oluyor...o kadar git geller yaşadım ki psikolojik olarak...bir ay sonra bir yıllık evli olacağım ama vajinismus bitmedi. Parmak egzersizi yapamıyorum...denemedim bile hiç çünkü beynim kabul etmiyor bunu...farkındayım...nefesle çözebilmek istiyorum...günlük yaşantısını da etkiliyor insanın..p. denemelerinde en fazla p. başı girebiliyor. yanma nedeniyle bacaklarımı kasıyorum sonrasında ve devamı olmuyor...yanma olduğu için mi kasıyorum kendimi yoksa farkında olmadan kastığım için mi yanma oluyor...bilemiyorum bilemiyorum..parmak egzersizi yapabilenleri tebrik ediyorum...bu egzersiz olmadan çözmek mümkün olmayacak mı acaba ?????
Cok tskr ederimbuyuzden srnı bosayan adamdan hayır gelmez zaten. Srn yınede atlam ıcın tedavını hor ve tekrardan kız gibi evlen canım hiç uzulme.rezil falanda olmadın rezıl olan seni bosayan adam adamda denmez ya çok sınırlendım kusura bakma canım.arkanda olacağına karsında olmuş uckuru için takma lütfen konuşmak dertleşmek istersen burdayım.tedavini sakın bırakma neolur
Canim gittim doktora bu sabahcanım yırtılmalarınvarsa doktora gorunmen gerek dar vajına amelıyatı diye bişey duymustum cunkı belkıde vajınusnus degılsındır dar olduğu içindir
BU siteyle tanışalı aylar oluyor...o kadar git geller yaşadım ki psikolojik olarak...bir ay sonra bir yıllık evli olacağım ama vajinismus bitmedi. Parmak egzersizi yapamıyorum...denemedim bile hiç çünkü beynim kabul etmiyor bunu...farkındayım...nefesle çözebilmek istiyorum...günlük yaşantısını da etkiliyor insanın..p. denemelerinde en fazla p. başı girebiliyor. yanma nedeniyle bacaklarımı kasıyorum sonrasında ve devamı olmuyor...yanma olduğu için mi kasıyorum kendimi yoksa farkında olmadan kastığım için mi yanma oluyor...bilemiyorum bilemiyorum..parmak egzersizi yapabilenleri tebrik ediyorum...bu egzersiz olmadan çözmek mümkün olmayacak mı acaba ?????
aparat kullanmayı denedinmi hiçBU siteyle tanışalı aylar oluyor...o kadar git geller yaşadım ki psikolojik olarak...bir ay sonra bir yıllık evli olacağım ama vajinismus bitmedi. Parmak egzersizi yapamıyorum...denemedim bile hiç çünkü beynim kabul etmiyor bunu...farkındayım...nefesle çözebilmek istiyorum...günlük yaşantısını da etkiliyor insanın..p. denemelerinde en fazla p. başı girebiliyor. yanma nedeniyle bacaklarımı kasıyorum sonrasında ve devamı olmuyor...yanma olduğu için mi kasıyorum kendimi yoksa farkında olmadan kastığım için mi yanma oluyor...bilemiyorum bilemiyorum..parmak egzersizi yapabilenleri tebrik ediyorum...bu egzersiz olmadan çözmek mümkün olmayacak mı acaba ?????
Kendi parmaginlami deniyorsun es parmagiyla da deneyebilirsin bende esimin parmagiyla calistim oyle kendimi daha iyi hissettim
Keşke bu kadar bile ilerleme olsa düşüncesi bile yoruyor beynimi artık bu büyük bir sorun olmaya başladı
arkadaşım ben eşimle deniyorum ramazandan beri olmuyor. penis girişi sağlanamıyor. egzersizlerde sorunum yoktu. kasılmalarım tekrar arttı. kasılmaların tek çözümü egzersiz. bunu atlamamak zorundayız. egzersizi bıraktım bırakalı eşli denemelere geçtim geçeli daha sıkıntılıyız. hatta eşimde de sertleşme sorun olmaya başladı.sertleşiyor ama sanki yeterli değil gibi. o nedenle ben egzersizlere geri döndüm. kasılmalara penis girişini nasıl imkansız hale getiriyor onunla ilgili de bir görsel ekleyeceğim. daha iyi anlayabilirsin ordan. o nedenle cesaretini topla ve egzersiz yap kardeşim. parmakla yapamazsan tampon kullan ben öyle yapıyorum. smoll boy tamponla başla. üstüne kondom geçir kayganlaştırıcı sür ve başla.. Eki Görüntüle 1247303
parmağı ititci bulalanlar genelde aparatla çözdü bu işi...evde kendinde hazırlayabilirsin .aaparatı evde hazırlamak iistersen ilk kulak çubuğuyla başlayabilirisin.beynin oraya bişeye girebildiğine ikna olması lazım...yani beynindeki kilit açılmalı öncesinde yoksa istediğin kadar birlikte ol eşinle..olmayınca olmaz
açıklamalr için çok teşekkür ederim...bu sıkıntıyı 11 aydır yaşıyorum...çok araştırdım okudum biliyorum belki de ama beynime söz geçiremiyorum sanırım...rahatlama gerçekleşmiyor sevişirken...çünkü beyin sadece acıya odaklanıyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?