Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AMİN....İNŞALLAH...kendimle birlikte herkese dua ediyorum...kiminin evliliği şükür kiminin evliliği sabır sınavı...sabredip şükre kavuştursun mevla...

biliyorum böyle yapanları da okumuştum...p. dışında bişeyin girmesi fikri garip geliyor...mesela doktor muayenesini kabus bir an olarak yorumluoyr beynim..oysa benim işim kolay doktor düşünsün diyecek kadar rahat kadınlar var....relax olabilirsem hepsinin yapabileceğimi biliyorum...dilerim olur

sen azmettikten sonra yapamayacağın şey yoktur emin olabilirisn...

biri banaa yardımcı olurmuuu acabaaaa yenen arkadaşlarımm birinizee ihtiyacım varr duaa ederim nolurr bana destek olun (

Üçgen yapıyorsun canım itebildigin kadar it. Ben de halen uğraşıyorum üç parmak yapinca cidden orası genişliyor morali düzeltiyor.

flores üçgen şeklinde ben de denedim az önce üç parmak iki boğuma kadar alabildim ilk defa. biraz zorladm. bekledikçe açıldı hakikaten. şimdi ara ara üç parmağı mı deniyim ne yapmalıym arkadaslar. eş denemesine tamamen hazır olabilmek için??

çok sevındım canım senın vajınusmus bitmiş bacım bitek zevkını çıkarmak kalmış doktorbıle muayene etmiş kolayca hayırlı olsun

parmak egzersizi yapan canlarım yc parmaktaysanız ycgrn seklını verın jeli bolca surun ıkınırken sokun ıcerde bakletın yapabılırsenız parmaklarınızı içerde yan yana getırın yapamazssanız ucgen seklınde bı çok kez deneyın esneme olacaktır Allahım kolaylık versin.sizlerde kurtulun tez zamanda.benım oğlan hasta bu aralar hrıp oldu sık sık guremıyorum kusura bakmayın

Nefes egzersizlerini ayrintili tarif edebilir misiniz. Gunun her aninda mi yapilacak yoksa iliski esnasinda mi
Nefes egzersizlerini gun icinde belirli araliklarla yapabilirsin egzersize baslamadan once ve egzersiz sirasinda da yapman fayda saglayacaktir ayrica kegel egzersizini de ayna karsisinda mutlaka yap parmak egzersizlerini rahat gecirmeni saglayacak

UOTE="aaxyz, post: 36985573, member: 620021"]flores üçgen şeklinde ben de denedim az önce üç parmak iki boğuma kadar alabildim ilk defa. biraz zorladm. bekledikçe açıldı hakikaten. şimdi ara ara üç parmağı mı deniyim ne yapmalıym arkadaslar. eş denemesine tamamen hazır olabilmek için??[/QUOTE]
Üç parmagi bir kac kere daha denedikten sonra es denemesine gecebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…