- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.821
AMİN....İNŞALLAH...kendimle birlikte herkese dua ediyorum...kiminin evliliği şükür kiminin evliliği sabır sınavı...sabredip şükre kavuştursun mevla...bak arkadaşım ben de aynı durumdayım hala birlikte olamadım eşimle... 5 ay oldu benim de... ama bir yerden başlaman için yaptım o açıklamaları. ben kendimden biliyorum egzersizi kesince kasılmalarım çoook artıyor. ben de parmak egzersizi konusunda çok isteksizdim iğrenç gelmişti bana. psikoloğa gittiğimde ikna oldum buna. ve bir gün gücümü topladım yaptım. bir defa başarırsan gerisi gelecek. mesela kulak çöpü ile başlayanlar var. bu tarzda şeylere kondom geçir. parmağınla denersen parmağına kondom geçir. ben öbür türlü çıplak haliyle yapamıyorum mesela.. hem hijyenik de olmaz... allahım kolaylık versin. hepimize.. inşallah sevincimizi de paylaşmayı nasip etsin allahım şurda..
parmağı ititci bulalanlar genelde aparatla çözdü bu işi...evde kendinde hazırlayabilirsin .aaparatı evde hazırlamak iistersen ilk kulak çubuğuyla başlayabilirisin.beynin oraya bişeye girebildiğine ikna olması lazım...yani beynindeki kilit açılmalı öncesinde yoksa istediğin kadar birlikte ol eşinle..olmayınca olmaz
sen azmettikten sonra yapamayacağın şey yoktur emin olabilirisn...biliyorum böyle yapanları da okumuştum...p. dışında bişeyin girmesi fikri garip geliyor...mesela doktor muayenesini kabus bir an olarak yorumluoyr beynim..oysa benim işim kolay doktor düşünsün diyecek kadar rahat kadınlar var....relax olabilirsem hepsinin yapabileceğimi biliyorum...dilerim olur
sen azmettikten sonra yapamayacağın şey yoktur emin olabilirisn...
Üçgen yapıyorsun canım itebildigin kadar it. Ben de halen uğraşıyorum üç parmak yapinca cidden orası genişliyor morali düzeltiyor.Bir de cahilligime verin ama 3 parmaga gecince 3 parmak yanyana mi yapiyoruz ucgen seklini vererek mi
yardimci olabilirim canimbiri banaa yardımcı olurmuuu acabaaaa yenen arkadaşlarımm birinizee ihtiyacım varr duaa ederim nolurr bana destek olun(
Üçgen yapıyorsun canım itebildigin kadar it. Ben de halen uğraşıyorum üç parmak yapinca cidden orası genişliyor morali düzeltiyor.
bi türlü egzersiz yapamıyorum ben yaaayardimci olabilirim canim
Nefes egzersizlerini ayrintili tarif edebilir misiniz. Gunun her aninda mi yapilacak yoksa iliski esnasinda mi
çok sevındım canım senın vajınusmus bitmiş bacım bitek zevkını çıkarmak kalmış doktorbıle muayene etmiş kolayca hayırlı olsunCanim gittim doktora bu sabah
Yaptığım egzersizleri falan hepsini
Anlattim en sonki denememizde
Saat 6 hizasinda hafif yirtilmam olduğunu ve bunun normal olup olmadığını sordum neyse muayene etti beni güzelce açtı iyice baktı bide parmak soktu
Ve dediki herşey normal darlık falan yok çok hafif bi yırtılma olmuş ki bunun olması çok normal dedi hatta tam birleşme sagladiginizda bikaç tane yirtilma olabilir bak ne guzel parmagimi bile alabiliyosun canım hadi sen git ve güzel güzel yapın dedi:)
Nefes egzersizlerini gun icinde belirli araliklarla yapabilirsin egzersize baslamadan once ve egzersiz sirasinda da yapman fayda saglayacaktir ayrica kegel egzersizini de ayna karsisinda mutlaka yap parmak egzersizlerini rahat gecirmeni saglayacakNefes egzersizlerini ayrintili tarif edebilir misiniz. Gunun her aninda mi yapilacak yoksa iliski esnasinda mi
Bende yardimci olabilirimbiri banaa yardımcı olurmuuu acabaaaa yenen arkadaşlarımm birinizee ihtiyacım varr duaa ederim nolurr bana destek olun(
Oncelikle ben vajiyi yenene kadar durmiycam diye kararini ver sonra karsina bir ayna al bir yandan kegel egzersizi yaparken bir yandan da vajinanin nasil acilip kapandigini izle boylelikle ilk adimi atmis olursunbi türlü egzersiz yapamıyorum ben yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?