Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oncelikle ben vajiyi yenene kadar durmiycam diye kararini ver sonra karsina bir ayna al bir yandan kegel egzersizi yaparken bir yandan da vajinanin nasil acilip kapandigini izle boylelikle ilk adimi atmis olursun

Canım onları defalrca yaptım hatta bir kulak çöpü yaptım ama bir kez bidaha hiç denemedim üstelik bide terapiste gidiyorum ama oda bir işe yaramadı

Canım onları defalrca yaptım hatta bir kulak çöpü yaptım ama bir kez bidaha hiç denemedim üstelik bide terapiste gidiyorum ama oda bir işe yaramadı
Beynin sana engel oluyor yenilme ona bu sekilde devam etsin mi istiyorsun bu ise baslamazsan hep boyle devam edecek hep erteleyeceksin ama baslarsan cok kisa zamanda buyuk yol alacaksin

Arkadaşlar merhaba ben daha önce bu konu hakkında yardım almak için üye olmuştum.ancak üzülerek öylemelym ki bu egzerszler bizi daha zor duruma sokuyo zaten korkuyoruz daha da geriyo bana kalırsa.ben 2 yllık evliyim.ve bende vajinusmusum ilk gece olmasına rağmen birdaha ilişkiye giremedik.bundan 6 ay önce bi operason geçirdm ama öle ameliyatlık bi durum diil kuyruk sokumuna yakın bi yerden ilaç enjekte edildi varlık doğan adlı bi doktoru gördüm internetten ve gittim.çözüm olmadı malesef burda okudum egzersiz yapmaya çalştım onuda beceremedm.artık ümidimi kaybetmiştim eşimden ayrılma kararı dahi aldım.bu arada eşim benden hiç vazgeçmedi.belki ilkel belki saçma gelicek ama tesadüfen iş yerinden bi arkadaşın eşiyle tanıştım ve onunda aynı sorunla boğuştuğunu ve bi hocayla çözdüğünü öğrendim.ve gerçekten bu sorunu aşmışlar.bende buldum ulaştım o hocaya bana tütsü gönderdi.40 ar gün arayla bu tütsüyü yapıcağmzı söyledi.asla seni evine çağırmıyo.soymak amaçlı tonlarca parada istemiyo.sadece malzemelri için her göndermede 25 lira.sen arıyosun derdini söylüyosun ve durumun hakkında bilgi veriyo.ben ilk tütsümü 20 gün önce yaptım çok şükür kendimde rahatlama oldu en azından eşimin dokunmasına dahi izin verebiliyorum.3 kez yapılacak bu tütsü.inşallah allah izin verirse geçiceğine inanıyorum artık bi ümidim var.bunları anlatmak istedm çünkü yardım isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.allah herkese yardım etsin çok çok çok zor bi durum

Serce parmak orta parmak kalinlastirilmis mum egzersizi de yaptm.uzun bi arada sonra es denemesi yaptim.olmadi olmadii( yanma hissettim cok sanki ilerlersem cart diye yirtilacak bir sey.uzun zamandir egzersiz yapabiliyorum diye sevinirken bir arpa boyu yol alamamisim demekki( bi de burda okuyorym bazen esiniz size farkettirmeden itsin diyorsunuz.bu platformdakilerin bunu yapabilmesi mumkun mu acaba.zaten o kadar moda girebiliyosan egzersize ne ihtiyacin olur ki.velhasill yine cok mutsuzum...

canim azicik bi yanma oluyo tabiki. egzersiz yapabiliyosan asarsin bu durumu es denemesini tam hazir oluncaya kadar yapma bence bide farkettirmeden ittirmek olmuyo tabi zaten bizim beynimiz oraya odakli oldugu icin o pek mumkun degil

Bu parmak denemeleri sonrasında bile eş denemesinde olumsuz sonuç alınması bana parmak denemelerinin beynimizi çok etkilemediğini gösteriyor sanki...parmak denemesinden ziyade nefes egzersizleri daha faydalı gibi geliyor bana...nefesle rahatlamadıktan sonra eş denemesi parmak denemeleri yapılsa bile zor oluyor sanırım...ben hiç parmak denemsi aparat falan yapmadım açıkcası yapamıyorum cesaretim yok buna...yapabilenleri tebrik ediyorum..eş denemesinden bile bu denli korkmuyorum...cinsel ilişkiyi istemesi gerek beynin...bu isteğe odaklanmayınca acıyı kafadan silmeyince olmayacak...parmak denemesinde de nefes alıp ıkınıldığı yazıyor...parmak giriyor...ama eş denemsi olmuyor..o anki stresten kaynaklı...parmak egzersizlerinin mutlaka faydası vardır...fakat rahatlama istek arzu relax olma olmayınca olmuyor sanıryorum...bunlar ne zaman olacak onu da bilmiyorum...bence beynimizi sürekli olumluya odaklanarak yönetmeyi becermemiz gerekli..tabi bu süreç zarfında eşle yaşanan olumsuzluklar buna ket vuruyor...insan sorunu ve çözümü bilip de nasıl sonuca ulaşamazmış vajide anlıyorum...sorun da biz de çözüm de...ama gelin görün ki yapamıyorum ben ((

Insanlari umutsuzluga dusurmek istemezdim yazimla ama biran umutsuzlukla yazdim.benim problemim farkli sanirim. Kendi canimi kendim yakabiliyorum ama baskasinin mudahalesine izin vermiyorum.bu hep boyleydi.ben bu egzersizlerle orayi esnettigini ayan beyan farkediyorum ama bir baskasinin mudahalesine izin veremiyorum.yilmayalim arkadaslar bir gun basaracagiz...

Kizlar parmagimin basindan fazlasini sokamyrm ya es denemesindede ucu girdi gerisi gelmedi ne yapmam lazim
canim ucu giriyosa eger gerisi kayip gidiyo zaten bende hep ucu giriyo derdim ama sonra anladimki girmiyomus kendimi kandiriyomusum basi vajina girisine yerlesiyo kayboluyo ve bizde girdi saniyoruz parmagindada oyle canim ucu giriyosa ilerdeki boslugu hissediyosun sokmaya devam ediyosun bence egzersize devam et nefesalip verirken bi anda it parmagini girince boslugu hissediceksin zaten ve devamini getireceksin

Nasil yani girmiyomu bile off ama zorluyrm kendimi ityrm neden olmuuo

Beynin sana engel oluyor yenilme ona bu sekilde devam etsin mi istiyorsun bu ise baslamazsan hep boyle devam edecek hep erteleyeceksin ama baslarsan cok kisa zamanda buyuk yol alacaksin

keşke başlayabilsem sende olmuşmuydu bi süre sonra insan boşanmak kurtlmak istiyo yaaa (( çok bunaldm ben artık

keşke başlayabilsem sende olmuşmuydu bi süre sonra insan boşanmak kurtlmak istiyo yaaa (( çok bunaldm ben artık
Oncelikle bu isi yapabilecegine beynini inandirmalisin ben erteleye erteleye 7 yil erteledim bir gun olur diye ne oldu hic bisey degismedi sadece kaybolan yillarimiz oldu oysaki kendime inandim guvendim ve iki haftada yavas yavas ilerleyerek hallettim acelem yoktu hepsini birden yapicam diye nasil olsa bu kadar zaman beklemistim simdi de hepsini alamasam da yaridan fazlasini aliyorum tamami da zamanla olacak insallah hic bir zaman umidini kaybetme yeter ki bu yola cikmaya karar ver basardiginda inan ki bumuydu diyor insan olduguna bile inanamiyorsun esini ve kendini seviyorsan daha fazla erteleme her kadinin dogasinda olan seyi biz niye yapamayalim...

isimsiz_, post: 36993169, member: 616807"]Ama egzersiz yapmıyorum ben((es denemesi yapıyoruz sadece ama yarısını geçemiyorum o duvarda takılıp kalıyorum adapte sorunum var bacaklarının titremesini durduramiyorum çok çok üzgünüm m m[/QUOTE]
Yarisina kadar gelmen de guzel o sirada nefes alip ver bir kac kere kendini rahatlat sonra derin nefes al balon sisirir gibi nefesini ver ve o sirada yavas yavas ittirmeye calis

bende 2 yıl oldu evleneli,yıllarımız kayboluyor ama yılıda geçtim ben kayboldum öyle pskoljm bozuldkı bazen yaşadğm hayat hayal geliyor bana.eşime çok kızgın çok kırgınım bazen hiç bişeyi haketmedni düşünyrm ya ne bilim hiç iyi diilimki ben

Canım önce kaç yıldır yapamadığımızı unutalım , eşlerimizi unutalım , dün vajinismus olduğumuzu anladık bugün kendimizi tedavi etmeye karar verdik. Bunu eşimiz için değil kendimiz için yapıcaz. Bunca mesaj var burada. Okuyabildiğin kadar çok oku. Sonra nefes ve kegel e başla. Sen hazır olana kadar eşine yaklaşma. Bunu eşinlede konuş. Kendine zaman tanı. Hızını sen belirleyeceksin. Ama tembellik yok dertlenmek yok. Bu zamanı kendine ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…