- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.841
Oncelikle ben vajiyi yenene kadar durmiycam diye kararini ver sonra karsina bir ayna al bir yandan kegel egzersizi yaparken bir yandan da vajinanin nasil acilip kapandigini izle boylelikle ilk adimi atmis olursun
Olacak olacak insallah sen egzersizlere devam et birakmazsan olurOlmuyor olmadı((((hiç olmayacakmiiiii
Beynin sana engel oluyor yenilme ona bu sekilde devam etsin mi istiyorsun bu ise baslamazsan hep boyle devam edecek hep erteleyeceksin ama baslarsan cok kisa zamanda buyuk yol alacaksinCanım onları defalrca yaptım hatta bir kulak çöpü yaptım ama bir kez bidaha hiç denemedimüstelik bide terapiste gidiyorum ama oda bir işe yaramadı
Ama egzersiz yapmıyorum benOlacak olacak insallah sen egzersizlere devam et birakmazsan olur
canim azicik bi yanma oluyo tabiki. egzersiz yapabiliyosan asarsin bu durumu es denemesini tam hazir oluncaya kadar yapma bence bide farkettirmeden ittirmek olmuyo tabi zaten bizim beynimiz oraya odakli oldugu icin o pek mumkun degilSerce parmak orta parmak kalinlastirilmis mum egzersizi de yaptm.uzun bi arada sonra es denemesi yaptim.olmadi olmadii( yanma hissettim cok sanki ilerlersem cart diye yirtilacak bir sey.uzun zamandir egzersiz yapabiliyorum diye sevinirken bir arpa boyu yol alamamisim demekki ( bi de burda okuyorym bazen esiniz size farkettirmeden itsin diyorsunuz.bu platformdakilerin bunu yapabilmesi mumkun mu acaba.zaten o kadar moda girebiliyosan egzersize ne ihtiyacin olur ki.velhasill yine cok mutsuzum...
canim ucu giriyosa eger gerisi kayip gidiyo zaten bende hep ucu giriyo derdim ama sonra anladimki girmiyomus kendimi kandiriyomusum basi vajina girisine yerlesiyo kayboluyo ve bizde girdi saniyoruz parmagindada oyle canim ucu giriyosa ilerdeki boslugu hissediyosun sokmaya devam ediyosun bence egzersize devam et nefesalip verirken bi anda it parmagini girince boslugu hissediceksin zaten ve devamini getireceksinKizlar parmagimin basindan fazlasini sokamyrm ya es denemesindede ucu girdi gerisi gelmedi ne yapmam lazim
Nasil yani girmiyomu bilecanim ucu giriyosa eger gerisi kayip gidiyo zaten bende hep ucu giriyo derdim ama sonra anladimki girmiyomus kendimi kandiriyomusum basi vajina girisine yerlesiyo kayboluyo ve bizde girdi saniyoruz parmagindada oyle canim ucu giriyosa ilerdeki boslugu hissediyosun sokmaya devam ediyosun bence egzersize devam et nefesalip verirken bi anda it parmagini girince boslugu hissediceksin zaten ve devamini getireceksin
Beynin sana engel oluyor yenilme ona bu sekilde devam etsin mi istiyorsun bu ise baslamazsan hep boyle devam edecek hep erteleyeceksin ama baslarsan cok kisa zamanda buyuk yol alacaksin
Oncelikle bu isi yapabilecegine beynini inandirmalisin ben erteleye erteleye 7 yil erteledim bir gun olur diye ne oldu hic bisey degismedi sadece kaybolan yillarimiz oldu oysaki kendime inandim guvendim ve iki haftada yavas yavas ilerleyerek hallettim acelem yoktu hepsini birden yapicam diye nasil olsa bu kadar zaman beklemistim simdi de hepsini alamasam da yaridan fazlasini aliyorum tamami da zamanla olacak insallah hic bir zaman umidini kaybetme yeter ki bu yola cikmaya karar ver basardiginda inan ki bumuydu diyor insan olduguna bile inanamiyorsun esini ve kendini seviyorsan daha fazla erteleme her kadinin dogasinda olan seyi biz niye yapamayalim...keşke başlayabilsem sende olmuşmuydu bi süre sonra insan boşanmak kurtlmak istiyo yaaa(( çok bunaldm ben artık
Oncelikle bu isi yapabilecegine beynini inandirmalisin ben erteleye erteleye 7 yil erteledim bir gun olur diye ne oldu hic bisey degismedi sadece kaybolan yillarimiz oldu oysaki kendime inandim guvendim ve iki haftada yavas yavas ilerleyerek hallettim acelem yoktu hepsini birden yapicam diye nasil olsa bu kadar zaman beklemistim simdi de hepsini alamasam da yaridan fazlasini aliyorum tamami da zamanla olacak insallah hic bir zaman umidini kaybetme yeter ki bu yola cikmaya karar ver basardiginda inan ki bumuydu diyor insan olduguna bile inanamiyorsun esini ve kendini seviyorsan daha fazla erteleme her kadinin dogasinda olan seyi biz niye yapamayalim...
Canım önce kaç yıldır yapamadığımızı unutalım , eşlerimizi unutalım , dün vajinismus olduğumuzu anladık bugün kendimizi tedavi etmeye karar verdik. Bunu eşimiz için değil kendimiz için yapıcaz. Bunca mesaj var burada. Okuyabildiğin kadar çok oku. Sonra nefes ve kegel e başla. Sen hazır olana kadar eşine yaklaşma. Bunu eşinlede konuş. Kendine zaman tanı. Hızını sen belirleyeceksin. Ama tembellik yok dertlenmek yok. Bu zamanı kendine ver.bende 2 yıl oldu evleneli,yıllarımız kayboluyor ama yılıda geçtim ben kayboldum öyle pskoljm bozuldkı bazen yaşadğm hayat hayal geliyor bana.eşime çok kızgın çok kırgınım bazen hiç bişeyi haketmedni düşünyrmya ne bilim hiç iyi diilimki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?