- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.861
Yedi yıl omurden ömür giderOncelikle bu isi yapabilecegine beynini inandirmalisin ben erteleye erteleye 7 yil erteledim bir gun olur diye ne oldu hic bisey degismedi sadece kaybolan yillarimiz oldu oysaki kendime inandim guvendim ve iki haftada yavas yavas ilerleyerek hallettim acelem yoktu hepsini birden yapicam diye nasil olsa bu kadar zaman beklemistim simdi de hepsini alamasam da yaridan fazlasini aliyorum tamami da zamanla olacak insallah hic bir zaman umidini kaybetme yeter ki bu yola cikmaya karar ver basardiginda inan ki bumuydu diyor insan olduguna bile inanamiyorsun esini ve kendini seviyorsan daha fazla erteleme her kadinin dogasinda olan seyi biz niye yapamayalim...
bende 2 yıl oldu evleneli,yıllarımız kayboluyor ama yılıda geçtim ben kayboldum öyle pskoljm bozuldkı bazen yaşadğm hayat hayal geliyor bana.eşime çok kızgın çok kırgınım bazen hiç bişeyi haketmedni düşünyrmya ne bilim hiç iyi diilimki ben [/QUO
canım eşim bunu hep ikimizin bir sorunu olarak gördü. İkimizde bebek istedik tabi. Ama kafa olarak hazır olmadan egzersizlere dahi başlayamadım. Ben parmak egzersizlerini hep eşimle yaptım . Bunu yapabildiğime kendim dahi inanamadım. Nasipse bundan sonra bebek çalışacaz artık. Herşeyde bir hayır vardır.Yedi yıl omurden ömür gidereşiniz hep anlayislimi oldu. Beebek filan isteme di mi. Ben bir yıllık evliyim. Dilerim hepimiz bu. Yıl buna son verip cinsel hayatımızı en güz l şekilde yaşarız ....yeni başlangıç. Yapari z
canim kendini kastigin icin girmiyo ya inan bi anlik bisey derin nefes al ver bi anda giriyo ucu girince zaten kendisi kayip gidiyo ben inanamamistim tamaminin girmesine ama oluyoNasil yani girmiyomu bileoff ama zorluyrm kendimi ityrm neden olmuuo
Arkadasim hakli bende bu konuda kendisine uzulerek hak veriyorum.. Arkadaslarimiz maalesef moralsiz ve cesaretsizler diyecegim bunu baska bir sekilde tanimlayamam.. Bu yollardan bende gectim ama biraz cabalayarak bu sorunu asabildim.. Gercekten arkadaslar olmayacak diye dusunup birakiyorsunuz..Ben her gun bu sayfada vakit gecirip yardim isteyenlere yardimci olmak istedim ama hep yarim kaldi sonucsuz kaldi.. 2 ay onceki bag, moral ve inanc yok maalesef..Sevgili arkadaşlar iki ayda bu forumun yüzünün çok değiştiğini üzülerek görüyorum . İki ay önce burda birbirinin motivasyonu ve yönlendirmesi ile arka arkaya 10 kişinin filan biri de ben vajiyi yenmesine şahit oldum ben. O kadar güzel bir motivasyon vardı ki... O zaman ben de söZ verdim birilerine yardım etmeye ve ettim de. Ama görüyorum ki o motivasyon artık yok sürekli birbirinizi kötü etkiliyorsunuz. Parmak yapamam, sadece eş denicem seklinde çırpınıp duruyorsunuz. Hatta hocaya gittim tütsü yaktım diyen olmuş yaa göZlerime inanamadım çok komik. Parmak egzersizi dünyaca kabul edilmiş psikologların uyguladığı tek güvenilir ve kesin sonuçlu tedavi yöntemidir isterseniz araştırın. Bşr de burada bunu yaşamış insanlarla konuşarak çok hızlı bir şekilde vajiden kurtulan onlarca arkadaşım oldu. Bu yüzden son sayfaları okudukça sizler için çok üzüldüm.
HepiniZe allah kolaylık versin işalah kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten diyerek aranızdan ayrılıyorum. Çünkü artık kimse yardım istemiyor ve yapabileceğine inanmıyor bu sayfada.
Bana özelden yazan parmak egzersizi denemek isteyen arkadaşlAra sonsuza kadar yardımcı olmaya hazırım.
Artık bu sayfayı okumucam çünkü yazdıklarınız beni çok üzüyor. Allahtan ben iki ay önce buradaki meleklere rastlamışım. Burası çok değişmiş maalesef.
Merhabalar,Arkadasim hakli bende bu konuda kendisine uzulerek hak veriyorum.. Arkadaslarimiz maalesef moralsiz ve cesaretsizler diyecegim bunu baska bir sekilde tanimlayamam.. Bu yollardan bende gectim ama biraz cabalayarak bu sorunu asabildim.. Gercekten arkadaslar olmayacak diye dusunup birakiyorsunuz..Ben her gun bu sayfada vakit gecirip yardim isteyenlere yardimci olmak istedim ama hep yarim kaldi sonucsuz kaldi.. 2 ay onceki bag, moral ve inanc yok maalesef..
evettt moral yok inanç yokk bişi yok bendeArkadasim hakli bende bu konuda kendisine uzulerek hak veriyorum.. Arkadaslarimiz maalesef moralsiz ve cesaretsizler diyecegim bunu baska bir sekilde tanimlayamam.. Bu yollardan bende gectim ama biraz cabalayarak bu sorunu asabildim.. Gercekten arkadaslar olmayacak diye dusunup birakiyorsunuz..Ben her gun bu sayfada vakit gecirip yardim isteyenlere yardimci olmak istedim ama hep yarim kaldi sonucsuz kaldi.. 2 ay onceki bag, moral ve inanc yok maalesef..
Haklisiniz ama herkesin bu konuda uzman kisilere odeyecek parasi olmayabilir..Doktora gidebilecek gucu olanlar gidiyor zaten..Gidemeyenler de burada birbirine yardimci olmaya calisiyor..Burada bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok bence.. Bu bir erteleme rahatsizligi zaten..Her gune yarin yapacagim diye basliyoruz ama zaman gecip gidiyor..Haklisiniz doktor esliginde yapilirsa iyi ama dogru uzmani bulabilirseniz herkes bu kadar sansli degil maalesef.. Size de iyi aksamlar..Merhabalar,
Bu konu hakkında bende yazı yazmıştım, Bende sunlara katılmıyorum elınle sole yap 3 parmak kullan ınsanı gerçekten bunlar korkutur ne yapacağını sasıran ınsan vazgeçer uzman eslıgınde bır doktorun yardımcı olacağına herzaman ınanmısımdır. Prof Dr Süleyman Engın Akhan hoca bu konuda uzman.Bence dr kontrolü sart .Tekrar gecmış olsun
Hayırlı aksamlar
Haklisiniz ama herkesin bu konuda uzman kisilere odeyecek parasi olmayabilir..Doktora gidebilecek gucu olanlar gidiyor zaten..Gidemeyenler de burada birbirine yardimci olmaya calisiyor..Burada bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok bence.. Bu bir erteleme rahatsizligi zaten..Her gune yarin yapacagim diye basliyoruz ama zaman gecip gidiyor..Haklisiniz doktor esliginde yapilirsa iyi ama dogru uzmani bulabilirseniz herkes bu kadar sansli degil maalesef.. Size de iyi aksamlar..
burda yuzlercesi yende bende dahıl herkesın parası olmayabılır ben sartlarımı nekadar zorlasamda denklestıremedım burası doktorum oldu. Doktor şart degıl inanç yetuyorMerhabalar,
Bu konu hakkında bende yazı yazmıştım, Bende sunlara katılmıyorum elınle sole yap 3 parmak kullan ınsanı gerçekten bunlar korkutur ne yapacağını sasıran ınsan vazgeçer uzman eslıgınde bır doktorun yardımcı olacağına herzaman ınanmısımdır. Prof Dr Süleyman Engın Akhan hoca bu konuda uzman.Bence dr kontrolü sart .Tekrar gecmış olsun
Hayırlı aksamlar
burda yuzlercesi yende bende dahıl herkesın parası olmayabılır ben sartlarımı nekadar zorlasamda denklestıremedım burası doktorum oldu. Doktor şart degıl inanç yetuyor
canım eskıden varmış galiba ama şuan yok.varsada bılmıyorum.yaklasık uç aydır burdayım gruptan bahseden olmadı.ya o gruptan kimse yokmu
bakin cok onemli benim icinnnn
tmm tesekkur ederim..canım eskıden varmış galiba ama şuan yok.varsada bılmıyorum.yaklasık uç aydır burdayım gruptan bahseden olmadı.
neler yaptin egzersiz olarak ???Arkadaslar bende egzersizi yaptım ama o ise gelince korku bastırıyor vemcaine die sprey aldım uyuşturucu fayda edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?