Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yedi yıl omurden ömür gider eşiniz hep anlayislimi oldu. Beebek filan isteme di mi. Ben bir yıllık evliyim. Dilerim hepimiz bu. Yıl buna son verip cinsel hayatımızı en güz l şekilde yaşarız ....yeni başlangıç. Yapari z

Ger
canım eşim bunu hep ikimizin bir sorunu olarak gördü. İkimizde bebek istedik tabi. Ama kafa olarak hazır olmadan egzersizlere dahi başlayamadım. Ben parmak egzersizlerini hep eşimle yaptım . Bunu yapabildiğime kendim dahi inanamadım. Nasipse bundan sonra bebek çalışacaz artık. Herşeyde bir hayır vardır.

Arkadaşlar sizden ricam 17000 sayfa yazı var burada . Lütfen Okuyabildiğiniz kadar çok okuyun. Motivasyon için konuya şartlanmak kararlı olabilmek için önemli . Üşenmeyin. Ayrıca başarı hikayelerini de okuyun.

Genel kısmından yazışmaktan çekinenler olabilir. Çekinmeyin paylaşın düşüncenizi. Buradan yazamayanlar özelden de yazabilir. Ben elimden geleni yapıcam sizler için.

Sevgili arkadaşlar iki ayda bu forumun yüzünün çok değiştiğini üzülerek görüyorum . İki ay önce burda birbirinin motivasyonu ve yönlendirmesi ile arka arkaya 10 kişinin filan biri de ben vajiyi yenmesine şahit oldum ben. O kadar güzel bir motivasyon vardı ki... O zaman ben de söZ verdim birilerine yardım etmeye ve ettim de. Ama görüyorum ki o motivasyon artık yok sürekli birbirinizi kötü etkiliyorsunuz. Parmak yapamam, sadece eş denicem seklinde çırpınıp duruyorsunuz. Hatta hocaya gittim tütsü yaktım diyen olmuş yaa göZlerime inanamadım çok komik. Parmak egzersizi dünyaca kabul edilmiş psikologların uyguladığı tek güvenilir ve kesin sonuçlu tedavi yöntemidir isterseniz araştırın. Bşr de burada bunu yaşamış insanlarla konuşarak çok hızlı bir şekilde vajiden kurtulan onlarca arkadaşım oldu. Bu yüzden son sayfaları okudukça sizler için çok üzüldüm.
HepiniZe allah kolaylık versin işalah kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten diyerek aranızdan ayrılıyorum. Çünkü artık kimse yardım istemiyor ve yapabileceğine inanmıyor bu sayfada.
Bana özelden yazan parmak egzersizi denemek isteyen arkadaşlAra sonsuza kadar yardımcı olmaya hazırım.
Artık bu sayfayı okumucam çünkü yazdıklarınız beni çok üzüyor. Allahtan ben iki ay önce buradaki meleklere rastlamışım. Burası çok değişmiş maalesef.

Arkadasim hakli bende bu konuda kendisine uzulerek hak veriyorum.. Arkadaslarimiz maalesef moralsiz ve cesaretsizler diyecegim bunu baska bir sekilde tanimlayamam.. Bu yollardan bende gectim ama biraz cabalayarak bu sorunu asabildim.. Gercekten arkadaslar olmayacak diye dusunup birakiyorsunuz..Ben her gun bu sayfada vakit gecirip yardim isteyenlere yardimci olmak istedim ama hep yarim kaldi sonucsuz kaldi.. 2 ay onceki bag, moral ve inanc yok maalesef..

Merhabalar,

Bu konu hakkında bende yazı yazmıştım, Bende sunlara katılmıyorum elınle sole yap 3 parmak kullan ınsanı gerçekten bunlar korkutur ne yapacağını sasıran ınsan vazgeçer uzman eslıgınde bır doktorun yardımcı olacağına herzaman ınanmısımdır. Prof Dr Süleyman Engın Akhan hoca bu konuda uzman.Bence dr kontrolü sart .Tekrar gecmış olsun
Hayırlı aksamlar

evettt moral yok inanç yokk bişi yok bende ((

Haklisiniz ama herkesin bu konuda uzman kisilere odeyecek parasi olmayabilir..Doktora gidebilecek gucu olanlar gidiyor zaten..Gidemeyenler de burada birbirine yardimci olmaya calisiyor..Burada bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok bence.. Bu bir erteleme rahatsizligi zaten..Her gune yarin yapacagim diye basliyoruz ama zaman gecip gidiyor..Haklisiniz doktor esliginde yapilirsa iyi ama dogru uzmani bulabilirseniz herkes bu kadar sansli degil maalesef.. Size de iyi aksamlar..

arkadaslar..
vajinismus..
bir problem ve bunun bir cozumu var.
isyan etmeyelim..
insanlar daha buyuk sorunlarla mmucadele ediyor.
ben 4 aylik evliyken kocam bosadi beni sabredemedi
sizi bekleyen eslerinizi opun basinizin ustune koyun.
inanki.. ask acisimi cekiyorum.. piskolojim mi bozuk bilemiyorum simdi
tam yenmek uzereyken diyorum..
beni oylece terk etti!
ve ben tedaviye devam ettim..
bisey diyimmi ben artik korkmuyorum..
zaten korkum gitmisti.. tedavi goruyordum es denemesine geccektim..
bosandim. nasip olmadi..
ama korkusuzca.. uc parmak alabiliyorum ve acisiz..
Ben artik evlilik dusunmuyorum.. birinide sevmiyecem
ama bana bakmayin
size demek istedigim su ki : gercekten atlatilabilcek bir sorun bu
ve ustesinden gelebilirsiniz..
olumlu dusunun..
ve olmamasi cok normal
kendinizi asalamayin..
dunyada sizi degerli kilan tek sey birliktelik degil
sizinde istemeniz lazim..
parmak egzersizleri cok onemli
ben hep yapamam diyordum ama yapabiliyorsunuz..
biseylerin yirtilamiyacani akliniza koyun..
yanmanin normal oldunu cunki vajili kadinlar kendini kasiyor
tabiki bunlar zamanla geciyor,
kegel ve nefes egzersizi cok onemli..
ve en onemlisi ne olursa olsun kendinizi sevin!

Doktora gıdılecek gucu olamayabılır demıssınız fakat bende sunu anlamıyorum doktora gıdılecek gucu olmayanlar nedense ellerınde 1 milyarlık telefonlar dolaşıyor :)) neşe benı ılgılendırmez Allah yardımcınız olsun

hayırlı aksamlar

burda yuzlercesi yende bende dahıl herkesın parası olmayabılır ben sartlarımı nekadar zorlasamda denklestıremedım burası doktorum oldu. Doktor şart degıl inanç yetuyor

burda yuzlercesi yende bende dahıl herkesın parası olmayabılır ben sartlarımı nekadar zorlasamda denklestıremedım burası doktorum oldu. Doktor şart degıl inanç yetuyor

Doktor şart değil :))) gülüyorum neden mi ? ozaman hıc doktora gıtmeyın oksurunce nane lımon ıcın yorganla yatın.Allah göstermesın kanserede çare bulduysanız soleyın bızde bılelım :... yanı cok komık konusuosunuz . Doktor var doktor var bazı doktrlar sızı sadece para olarak gorur burda sıze hakverıyorum bende bunu cok yasadım Acıbademden tutunda aklınıza ne gelıyorsa gıttım denedıgım ıcın burdakı ler benım yedıgım kazığı yemesinler dıye ben burdayım :) ok anlaşıldı sanırım daha fazla uzatmaya gerek yok sanada zorla gıt demiyorum sadece herkes gıbı burda fıkrımı soluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…