Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kimin elinde ne var ne yok buradan göremiyorum.. Herkesi bu genellemeye de alamayız.Zaten yapabilen doktora gidiyor gidemeyen de burada çare bulmaya çalışıyor..Ama doktor için bir güvencen ve bir miktar paran olması şart bence..Sadece para da değil doktora gidebilecek cesaretin de olması gerekiyor..Allah herkesin yardımcısı olsun herkes kendi düşüncesini paylaşıyor bu da nacizane benim fikrim..Senin düşüncene de saygı duyuyorum :)

Arkadaslar araştırdım bide pasiflora diye bi ilaç varmış iciyosun seni dövmeye bile gelseler onemsemiyuaun bile korku ve endise ilaciymis ama bende bi doktora Sor cam

Kızlar sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabılırım bu hastalıgı Allahın ıznıyle yenmıs bırı olaraktan..

Ins canım ben aldım ama daha cesaret edemedim ama uyusturuyomus heralde
Ben normalde yRiya kadar geliyorum ikiniyorum hissediyorum griyor biraz anda bacaklarımın titremesine dayanamıyorum kasiyorum ilaç sayesinde cesaret gelecek diye inanıyorum uyustu diye rahat eder kasmam inşallah. Nefes egzersizi yapıp. kullancagim sıkıp gevsetme yapacağım inşallah olacak bu kez. Vazgecmiyorum en azından. Sürekli denemek istiyorum.

canlar ilaçtansa parman egzersizleri için zırlayın kendınızı ne olur. Ama ılla ılac dıyorsanız sadece bikerelık diye şartlandırın ıkınvıde falan kullanmayın. Surrklı kullanımlarda spreyler falan tahrıd eder mantar yapar

Canim peki ilac gercekten ise yararmi ya kullandin mi sen hic bilgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…