- 12 Ağustos 2014
- 103
- 11
- 48
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.901
Canim ben parmagimi biraz sokuyrm ama daha ileri gidemedim esimle deneyincede basinda kaliym ikinym grmiyo ne yapmamlazimkullanmadım bikere kullansam da cesaret edemezdim kendıme güvenemedim oyuzden sadece egzersizle ye
ndim
ılık bi duş al yada legene su koy ılık otur bed dakıka bekle sonra yere baddanıyeyı ser basının altına yastık koy muzzık ac jeli bolca surun ıkınızde sonra deneyın ılk su kasları gevsetır kurulanmadan baslayın hemenCanim ben parmagimi biraz sokuyrm ama daha ileri gidemedim esimle deneyincede basinda kaliym ikinym grmiyo ne yapmamlazim
TAMMM canim saol deniycemılık bi duş al yada legene su koy ılık otur bed dakıka bekle sonra yere baddanıyeyı ser basının altına yastık koy muzzık ac jeli bolca surun ıkınızde sonra deneyın ılk su kasları gevsetır kurulanmadan baslayın hemen
selam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
kızlar,
parmak egzersizi yapamayanlar,
ben de iki yıldır bu sorunla uğraşıyordum ve son bir yıldır da hiç denemiyordum bile. parmak egzersizi de bana çok uzaktı.ve egzersiz yapanları felan gördükçe burda daha umutsuzlaşıyodurdum. egzersiz olmadan olmaz demekki diyip iyice vazgeçmiştim ben de boşanmayı çok düşündüm. sonra burda bi arkadaşın
kızlar,
ben de iki yıldır bu sorunla uğraşıyordum ve son bir yıldır da hiç denemiyordum bile. parmak egzersizi de bana çok uzaktı.ve egzersiz yapanları felan gördükçe burda daha umutsuzlaşıyodurdum. egzersiz olmadan olmaz demekki diyip iyice vazgeçmiştim ben de boşanmayı çok düşündüm. sonra burda bi arkadaşın da egzersizsiz yendiğini okudum ve onunla konuştum içime bi umut geldi cesaretimi topladım ve 2 gün önce yendim. bence doğru pozisyon çok önemli. bu sayede yendim. doktora bile gitmedim hiç.inanın ben yendiysem herkes yener. ayrıntıları isteyenler özelden msj atsın anlatıyım.kızlar,
ben de iki yıldır bu sorunla uğraşıyordum ve son bir yıldır da hiç denemiyordum bile. parmak egzersizi de bana çok uzaktı.ve egzersiz yapanları felan gördükçe burda daha umutsuzlaşıyodurdum. egzersiz olmadan olmaz demekki diyip iyice vazgeçmiştim ben de boşanmayı çok düşündüm. sonra burda bi arkadaşın da egzersizsiz yendiğini okudum ve onunla konuştum içime bi umut geldi cesaretimi topladım ve 2 gün önce yendim. bence doğru pozisyon çok önemli. bu sayede yendim. doktora bile gitmedim hiç.inanın ben yendiysem herkes yener. ayrıntıları isteyenler özelden msj atsın anlatıyım.
da egzersizsiz yendiğini okudum ve onunla konuştum içime bi umut geldi cesaretimi topladım ve 2 gün önce yendim. bence doğru pozisyon çok önemli. bu sayede yendim. doktora bile gitmedim hiç.inanın ben yendiysem herkes yener. ayrıntıları isteyenler özelden msj atsın anlatıyım.
Canim neler yapiyorsun basladin mi egzersizlereEvet kegel ve nefs egzersizlerine devam ediyorum cnm off inşallah bu bi hafta son bekleyislerimdir allah bu derdi ceken herkesi en kisa zmanda kurtarsin bifun bizde başardık diyebilelm...
Arkadaşlar sizden ricam 17000 sayfa yazı var burada . Lütfen Okuyabildiğiniz kadar çok okuyun. Motivasyon için konuya şartlanmak kararlı olabilmek için önemli . Üşenmeyin. Ayrıca başarı hikayelerini de okuyun.
Üç parmagi bir kac kere daha denedikten sonra es denemesine gecebilirsin[/QUOTE]UOTE="aaxyz, post: 36985573, member: 620021"]flores üçgen şeklinde ben de denedim az önce üç parmak iki boğuma kadar alabildim ilk defa. biraz zorladm. bekledikçe açıldı hakikaten. şimdi ara ara üç parmağı mı deniyim ne yapmalıym arkadaslar. eş denemesine tamamen hazır olabilmek için??
saygin micozkadioglu var canim ben onun sayesinde kurtuldum muhtesem bi doktorArkadaşlar bana istanbulda doktor tavsiye edebilecek olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?