Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar parmak egzersizi yapamayanlar özellikle lütfen çareyi ilaçlarda aramayın,ben çok denedim ama ilaçlar bana hiç etki etmedi o yanma hissini yok edemiyosun fakat yinede aklınızda kalmasın deneyin tecrübe edinin merakınızı giderin sonuç benimkinden farksız olmayacak emin olun

Canim ben parmagimi biraz sokuyrm ama daha ileri gidemedim esimle deneyincede basinda kaliym ikinym grmiyo ne yapmamlazim
ılık bi duş al yada legene su koy ılık otur bed dakıka bekle sonra yere baddanıyeyı ser basının altına yastık koy muzzık ac jeli bolca surun ıkınızde sonra deneyın ılk su kasları gevsetır kurulanmadan baslayın hemen

kızlar,
parmak egzersizi yapamayanlar,
ben de iki yıldır bu sorunla uğraşıyordum ve son bir yıldır da hiç denemiyordum bile. parmak egzersizi de bana çok uzaktı.ve egzersiz yapanları felan gördükçe burda daha umutsuzlaşıyodurdum. egzersiz olmadan olmaz demekki diyip iyice vazgeçmiştim ben de boşanmayı çok düşündüm. sonra burda bi arkadaşın da egzersizsiz yendiğini okudum ve onunla konuştum içime bi umut geldi cesaretimi topladım ve 2 gün önce yendim. bence doğru pozisyon çok önemli. bu sayede yendim. doktora bile gitmedim hiç.inanın ben yendiysem herkes yener. ayrıntıları isteyenler özelden msj atsın anlatıyım.

mrb arkadaslar 2,5 yıldır vajınusmus belasıyla ugrasıyorum.bebek hayalıyle yasıyorum.denemedım sey kalmadı.onerebılecegınız doktor tavsıyeler ne varsa yazın dayanıcak gucum kalmadı artık ozeldende msj atabılırsnınz

mrb arkadaslar 2,5 yıldır vajınusmus belasıyla ugrasıyorum.bebek hayalıyle yasıyorum.denemedım sey kalmadı.onerebılecegınız doktor tavsıyeler ne varsa yazın dayanıcak gucum kalmadı artık, ozeldende msj atabılırsnınz

Vajinusmus bir cinsel ilişki fobisidir. Yani cinsel ilişkiden kaçınma, korkma kaygısıdır. Vajinanın 1/3 alt kaslarının istemsiz kasılması sonucunda penisin vajina içerisinde penetra olamamasıyla ilgili karakterize bir durumdur. Vajinusmus hastalarının çok büyük bir kısmı uzun yıllar süresince evli olmalarına rağmen hala bakiredirler. Yani hiçbir şekilde ilişkiye girememişlerdir.

Vajinusmus yalnızca cinsel ilişkiye hiçbir şekilde girememe şeklinde kendisini göstermez farklı şekilde belirtileri vardır. Vajinusmus belirtileriarasında ilişkinin tam olarak gerçekleşmemesi, yarım olarak gerçekleşmesi, kısmi birleşme, kısmi penetrasyon olması ya da ilişkide son derece ağrılı acılı olması şeklinde kendini gösterebilir. Cinsel ilişkide acı çekme yani disparani denilen ağrılı cinsel birleşmeyi tarif eder. Vajinusmus’da ağrılı cinsel ilişkilerin önemli sebepleri arasında yer almaktadır. Vajinusmus hastaları aynı zamanda jinekolojik muayeneden korkmaktadır. Vajinusmushastalarında vajina içine fitil, tampon yerleştirememe, vajinal ultrasona girememe gibi belirtilerde bulunmaktadır.

Vajinusmus doğru merkezlerde ve doğru tedavi tekniği ile kesin olarak tedavi edilen bir cinsel işlev problemidir. Bu rahatsızlığı yaşayan hastaların iyi bir klinikte tedavi olmalarını önerilir.

haber kaynağı .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç parmagi bir kac kere daha denedikten sonra es denemesine gecebilirsin[/QUOTE]
arkadaşlar bana istanbulda doktor tavsiye eder misiniz?

[QUOTE="Funda_y, post: 37023448, member: 627adaşlar bana istanbulda doktor tavsiye edebilecek olanınız var mı?[/QUOTE]
Doktor konusunda bir bilgim yok ama buradan yardimci olmaya calisirim eger istersen

kılzar bende bu sıtesayesınde vajıyı yendıım bayadır buraya grımıyordum suan bır haber gordum ve sok oldum sızlerde dr gıtmeden yapabılırsınız ben yaptım tam 7 sene ugrastım sakın vazgecmeyın eger dr gıdıceksenızde mutlaka iyi birilerını bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…