Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu rahatsızlığı atlatmış olan arkadaşlarım ne olur bana yardımcı olun vajinismus olduğumdanda emin değilim aslında yardımcı olun lütfen

"elifnur1309, post: 37043654, member: 627367"]bu rahatsızlığı atlatmış olan arkadaşlarım ne olur bana yardımcı olun vajinismus olduğumdanda emin değilim aslında yardımcı olun lütfen [/QUOTE]
Sorununu anlatirsan yardimci olmaya calisiriz

kızlar nerdesiniz huhuıuuuu egzersiz yapanlar tembellikmi yapıyorsunuz siz
canım beni hatırladınmı:) akşam öle bi hırslandımki dedim canım yansın orası yırtılsın paramparça olsun bu iş buakşam bitecek dedim tak derdi artık canıma ve geçtim eşimin üstüne yavaşça aldım içime penisi 10 cm den fazlasını almışımdır
daha sonra eşim çıkmak zorunda kaldı birde ne görsem bir damla kadar kan gelmiş

zaten evliliğim 6. günü regl oldum ve hala devam ediyo acaba kasılmalarım falan bi ilaç kullandım düğünden 1 hafta önce geçiktirmek için olndan oluyo olabilir mi ?

Tebrikk ederim gözün aydın cnm:))) darısı bizeeeee inşallah o hırs bana da gelse yaaaa

Tebrikk ederim gözün aydın cnm:))) darısı bizeeeee inşallah o hırs bana da gelse yaaaa
pozisyon çok önemli canım benim dün bi arkadaşımız bana açık ve anlaşılır şekilde izah etti okadar hırslandımki inan bana geçen şu 4 ayıma yanıyorum yanıyorum ama benim suçum ne ki herşey bilgisizlikten kaynaklanıyor
bence yeni evlenecek çiftlere herşey usulünce anlatılmalı ben ıkınma nedir,hangi pozisyon uygundur,vajina nasıldır,giriş nerden yapılacak vs.vs. bilmiyordum burda kızların sayesinde öğrendim,

12 gün oldu biliyorum daha az ama çok rahatsızım bu konudan aşırı sinirim bozuk. artık cinsel soğuma bile başladı
canım hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla 12 gün az bi zaman değil canım bendede öle diye diye 4 ayı tamamladım burda kızların sayesinde dün akşam başardım sanırım

ama ben bakireyim hala ne yapacağımıda bilmiyorum.nasıl egzersizler mesela ?
güzelim bende bakireydim dün bozuldu diye ümit ediyorum ama inş. buakşam anlıcaz bakalım
öncelikle eline aynayı alıp vajiyi inceliyosun afedersin ama büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıcaksın ve ozaman göreceksin kocaman bi delik açıldığını ben ilk işaret parmağımı sokarak başladım ama sen istersen kulak temizleme çubuğuyla başla
oraya güzelce kayganlaştırıcı sür ve ıkındıkça parmağını veya kulak t. çubuğunu sok biliyorum için bi tuhaf oluyor oraya birşeyin gireceğini düşününce ama yapmalısın bunu başarırsan en fazla 2 haftaya kalmaz biter bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…