- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.921
Sanirim oyle tembellik yapiyor kizlarkızlar nerdesiniz huhuıuuuu egzersiz yapanlar tembellikmi yapıyorsunuz siz
bu aparat nedır banada soyleyebılırmısınız acababen egzersiz yapiyorum suan.ilk aparati deniyorum
canım parmak egzersizi yapamassan aparat olusturabılırsın evde. Kulak voplerıyle sonra mumlabu aparat nedır banada soyleyebılırmısınız acaba
canım beni hatırladınmı:) akşam öle bi hırslandımki dedim canım yansın orası yırtılsın paramparça olsun bu iş buakşam bitecek dedim tak derdi artık canıma ve geçtim eşimin üstüne yavaşça aldım içime penisi 10 cm den fazlasını almışımdırkızlar nerdesiniz huhuıuuuu egzersiz yapanlar tembellikmi yapıyorsunuz siz
ne kadarlık evlisin..doktora gittinmi.tam olarak problem nebu rahatsızlığı atlatmış olan arkadaşlarım ne olur bana yardımcı olun vajinismus olduğumdanda emin değilim aslında yardımcı olun lütfen
ne kadarlık evlisin..doktora gittinmi.tam olarak problem ne
öncelikle kafandan vajinismus olduğunu sil ve denemelere devam edin.daha çok yenisin12 gün oldu biliyorum daha az ama çok rahatsızım bu konudan aşırı sinirim bozuk. artık cinsel soğuma bile başladı
Tebrikk ederim gözün aydın cnm:))) darısı bizeeeee inşallah o hırs bana da gelse yaaaacanım beni hatırladınmı:) akşam öle bi hırslandımki dedim canım yansın orası yırtılsın paramparça olsun bu iş buakşam bitecek dedim tak derdi artık canıma ve geçtim eşimin üstüne yavaşça aldım içime penisi 10 cm den fazlasını almışımdır
daha sonra eşim çıkmak zorunda kaldı birde ne görsem bir damla kadar kan gelmiş
pozisyon çok önemli canım benim dün bi arkadaşımız bana açık ve anlaşılır şekilde izah etti okadar hırslandımki inan bana geçen şu 4 ayıma yanıyorum yanıyorum ama benim suçum ne ki herşey bilgisizlikten kaynaklanıyorTebrikk ederim gözün aydın cnm:))) darısı bizeeeee inşallah o hırs bana da gelse yaaaa
canım hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla 12 gün az bi zaman değil canım bendede öle diye diye 4 ayı tamamladım burda kızların sayesinde dün akşam başardım sanırım12 gün oldu biliyorum daha az ama çok rahatsızım bu konudan aşırı sinirim bozuk. artık cinsel soğuma bile başladı
canım hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla 12 gün az bi zaman değil canım bendede öle diye diye 4 ayı tamamladım burda kızların sayesinde dün akşam başardım sanırım
güzelim bende bakireydim dün bozuldu diye ümit ediyorum ama inş. buakşam anlıcaz bakalımama ben bakireyim hala ne yapacağımıda bilmiyorum.nasıl egzersizler mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?