Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım süpersin sen ya.işte bu zar bitti gitti artık rahat rahat ilişkiye gorebılırsın yanma falan olsada çıkarma içinden bekle gecıyor yanma hıssı.tebrık ederım canım bugun tamamını alabılırsın ve git gel yababılırsınız tatlık okadar mutlu oldumkı. Vajıyı yendın :)

bende çok mutluyum canım ama tam hepsini alamadım ya çok azdı gelen kan zaten bakalım bu akşam sonuna kadar alacakmıyım

bende çok mutluyum canım ama tam hepsini alamadım ya çok azdı gelen kan zaten bakalım bu akşam sonuna kadar alacakmıyım
canim tebrik ederim sorunu cozmussun bence bu aksam sonuna kadar cok rahat bi sekilde alicaksin insallah cok hafif yanma olabilir o anda bekle sonra devam et yavas yavas gitgeller sonunda alismis olursun zaten

kizlar yenmis biri olarak size yardimci olmak isterim, ozelden mesaj atabilirsiniz. kafada bitiyor bu is, kendinizi kasmayin, kasinca girisi iyice daraltiyorsunuz ve o dediginiz yanma ve aci olusuyor, ayrica yandigini acidigini hissettiginiz an bekleyip tekrar devam edin, bir kerede girecek diye bisey yok. ben 4 aylik evliyim, bunu yendikten sonra en az 20-30 kere esimle birlikte olduk, hicbirinde ilk seferde tik diye girmiyor, nefes alarak ve ikinarak icime aliyorum. ve her zaman, yeterli islakliga sahip olmama ragmen durex'in kayganlastiricisini kullaniyorum. ayrica her zaman ben ustte olacagim sekilde basliyoruz. size tavsiyem, bacaklarinizi tam olarak yana acabileceginiz bi pozisyonda baslamaniz, o zaman vajina daha cok aciliyor, mesela bizde esim sandalyeye oturuyor ben de iki bacagimi sarkitacak sekilde uzerine oturuyorum, oyle daha iyi icime alabiliyorum. bir kere giris olduktan sonra zaten ondan sonra istediginiz her turlu pozisyona gecis yapabiliyorsunuz. ha, zevk aliyor musun dersen, malesef henuz o asamaya gecemedim, ama sorunu bitirdigimiz icin mutluyum cunku evliligimizde cok buyuk sıkıntı yaratiyordu.. darisi herkesin basina, umarim en kisa zamanda yenersiniz..

mesajlarınıza bakar mısınız ?

Ben vajinus muş olup ta denedim spermler gitsin diye ayaklarım havada. Bekledim. Belki bebek olur diye. on gün geçti. Üzerinden pisikolojikmidir nedir ya midem bulanıyor yorgunluk istahsizlik hissediyorum. Sizce sadece psikolojik mi.(((

mrb canım bende 2 yıldır bu illetle uğraşıyorum. deneme bile yapamıyoruz hiç cesaretim yok. parmak egzersizleri de çok itici geliyor asla yapamam diorumsen neler yaptın ban özelden yazarmısın ? aşabildiğine çok sevindim:) Allah herkesin yardımcısı olsun , benimde inş.bende yenerim en kısa sürede yoksa kafayı yiceemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…