- 16 Eylül 2014
- 42
- 24
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.961
kızlar,
parmak egzersizi yapamayanlar,
ben de iki yıldır bu sorunla uğraşıyordum ve son bir yıldır da hiç denemiyordum bile. parmak egzersizi de bana çok uzaktı.ve egzersiz yapanları felan gördükçe burda daha umutsuzlaşıyodurdum. egzersiz olmadan olmaz demekki diyip iyice vazgeçmiştim ben de boşanmayı çok düşündüm. sonra burda bi arkadaşın da egzersizsiz yendiğini okudum ve onunla konuştum içime bi umut geldi cesaretimi topladım ve 2 gün önce yendim. bence doğru pozisyon çok önemli. bu sayede yendim. doktora bile gitmedim hiç.inanın ben yendiysem herkes yener. ayrıntıları isteyenler özelden msj atsın anlatıyım.
mrb canım bende 2 yıldır bu illetle uğraşıyorum. deneme bile yapamıyoruzhiç cesaretim yok. parmak egzersizleri de çok itici geliyor asla yapamam diorum sen neler yaptın ban özelden yazarmısın ? aşabildiğine çok sevindim:) Allah herkesin yardımcısı olsun , benimde inş.bende yenerim en kısa sürede yoksa kafayı yiceemmmm
bende birbucuk ay ınce yendim ve vedayfanın en basından basladım okumaya okudukca aklıma yattı baktım satfa çok atlaya atlaya okudum ve gaza geldim en son guneydeniz arkadasımızın yenme olayından sonra koş yağmur koş dedim ve yardım aldım.nekadar çok okursanız okadar gaza gelırsınız arkadaşlar. Çok doğru söylüyorsunuz herkes kaçıyor ve ertelıyor . Yardım isteyenlere hep buradayım. Şuan altı kişiyle calısıyorum ve sadece ucu azımlı dıgerlerınden bır haftadır ses yok çok uzuluyorumarkadaşlar merhaba.ben de bu siteyle 1 senenin sonunda yenenlerdenim.çok şükür üzerinden 1 sene geçti.bir süre önce tekrar yardımım olur mu birilerine diye girdim ama benim olduğum dönemdeki motivasyonu göremedim.sakın oluruna bırakmayın.asıl hastalık bu,ertelemek!ben erteleme ve oluruna bırakma işin ancak 8-9. ayımda yendim,sonra da onu mu denesem bunu mu diyerek geçti.herkes için tek bir çözüm yok.çünkü herkesin nedenleri farklı.mesela ben parmak egzersizi deneyemedim.şimdi yenmiş birisi olarak bile bunu yapamam.ama kimisi parmak egzersiziyle daha rahat hissediyor.hangisi size daha rahat hissettirecekse onu deneyin ama lütfen lütfen deneyin.ben aparat hazırlayarak yendim ve z.yağıyla.nefes nefes diye burada basbas bağıranların ne kadar haklı olduğunu da yenerken farkettim.o kadar uğraşıp yenemememin nedeni nefes ve egzersizi ertelememmiş.eğer parmak bana uygun değil diyorsanız daha önce pek çok kişide işe yarayan ayrıntıları anlatabilirm.o kadar çok kişiye anlattım ki aslında ama benim de hevesim kırıldı bir yerde.kimisi azimle uyguladı yendi.kimisi o kadar anlattıktan sonra denemedi bile yine aynı sızlanmaları sürdürdü durumuyla ilgili.aşın bunları,sızlanarak çözüm yok.sorun,dinleyin ,vazgeçmeyin ve çözüleceğine güvenin.kimin anlattıkları aklınıza yatıyorsa peşini bırakmayın.o yöntemle ilerleyin.doktor,parmak,aparat her ne ise kim yardımcı olabilecekse yapışın yakasına.benim gibi aparat aklınıza daha çok yatıyorsa ve gerçekten samimiyetle deneyecekseniz ben yardıma hazırım tekrar.hepinize geçmiş olsun inşallah.inanın çözülüyor,inanın.
Bende sayfaya ağustos da katıldım ve hergün girip aynı şeyleri defalarca okuyorum. Hem dediğiniz gibi gaza gelme amaçlı. Hem. Belki bir şey daha öğrenirim de olur. Diye denemeye başlayalı iki ay oldu biryere kadar gelebiliyorum ikiniyorum oldu olacak dediğim an titreme oluyor bacaklarda orda kalıyoruz ama pes etmiyorum hergün deneyesim var o derece yani artık alistim önceden dokundurmazdim şimdi ben huylanamdan korkmadan eşim dokunuyor bile .İnşallah bir adım kalmistir da olur artık :)bende birbucuk ay ınce yendim ve vedayfanın en basından basladım okumaya okudukca aklıma yattı baktım satfa çok atlaya atlaya okudum ve gaza geldim en son guneydeniz arkadasımızın yenme olayından sonra koş yağmur koş dedim ve yardım aldım.nekadar çok okursanız okadar gaza gelırsınız arkadaşlar. Çok doğru söylüyorsunuz herkes kaçıyor ve ertelıyor . Yardım isteyenlere hep buradayım. Şuan altı kişiyle calısıyorum ve sadece ucu azımlı dıgerlerınden bır haftadır ses yok çok uzuluyorum
kız zaten oluk oluk kan gelmiyor bizi o korkutanları Allah a havale ediyorum.hepsini almana az kalmış canım bitti say artık[/QUO
ve tabii üç kişiden biride benimbende birbucuk ay ınce yendim ve vedayfanın en basından basladım okumaya okudukca aklıma yattı baktım satfa çok atlaya atlaya okudum ve gaza geldim en son guneydeniz arkadasımızın yenme olayından sonra koş yağmur koş dedim ve yardım aldım.nekadar çok okursanız okadar gaza gelırsınız arkadaşlar. Çok doğru söylüyorsunuz herkes kaçıyor ve ertelıyor . Yardım isteyenlere hep buradayım. Şuan altı kişiyle calısıyorum ve sadece ucu azımlı dıgerlerınden bır haftadır ses yok çok uzuluyorum
ve tabii üç kişiden biride benimcanım akşamki denememizde tekrar kan geldi ,sanırım bikaç denemelerden sonra rahatça girip çıkacak yani şuan çok kolay git gel olamıyor
canım titreme oluyorsa bacaklarını kırma yere duz bırak biz öyle yapıyordukBende sayfaya ağustos da katıldım ve hergün girip aynı şeyleri defalarca okuyorum. Hem dediğiniz gibi gaza gelme amaçlı. Hem. Belki bir şey daha öğrenirim de olur. Diye denemeye başlayalı iki ay oldu biryere kadar gelebiliyorum ikiniyorum oldu olacak dediğim an titreme oluyor bacaklarda orda kalıyoruz ama pes etmiyorum hergün deneyesim var o derece yani artık alistim önceden dokundurmazdim şimdi ben huylanamdan korkmadan eşim dokunuyor bile .İnşallah bir adım kalmistir da olur artık :)
Yaaa tamam canım :)canım titreme oluyorsa bacaklarını kırma yere duz bırak biz öyle yapıyorduk
Kusura bama cnm mazaretm bitti ama egzersizlere baslayamamistim çalışıyorum bu hafta islerimi bi hayli yogun ve yorucuydu.. uzun ve yorucu bi haftadan sonra bu aksam basliyacagm mesajini bile bugub gordum destegin ve ilgin icin tesekkur edrim:)) kismetse bu aksam bi yol kat edersem mutlu haberlerimi yazicm artik bedenimi ve ruhumuhasta ve eksik hissetmek istemiyorm artik bebekleri gorunce hamile insanlari gorunce bogazima takilan acidan kurtulmak istiyorm hepiniz icin dua ediyorm sizde benim icin dua edin rabbim hepimizi kurtarsin bu sikintidan...Canim neler yapiyorsun basladin mi egzersizlere
aaa canim ameliyat oldun ve kurtuldun cok sevindim baya once konusmustuk hatirliyosan bende ayni ameliyati gecirmistim cok tebrik ederim canimArkadaslar slm bnde bir ay once kurtuldum ama bnm gerçekten sorunum varmis kizlik zarim kucuk ve dar oldugu icn ufak bi operasyon gecrdm ve smdi cok rahatim size tavsiyem iyi bi doktora gdin bn doktorumu kesinlikle tavsiyee edyrm yuzde yuz basarili ismi yesim yercok netten arastirin yorum yazanlara bakin yapinca sizde nekdr basit bsey olduguna inanamicaksnz ertelemeyn
arkadaşlar yine olmadııdün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olacak siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.
Canim olmadi derken es denemesi mi yapiyorsun daha once egzersizlere calismismiydin eger ki egzersizleri yapmadiysan es denemesi yapmamalisinarkadaşlar yine olmadııdün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olacak siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.
Bence umutsuzlugu birak bir kenara ve hemen egzersiz calismasi yapmaya basla yardimci olabilirimarkadaşlar yine olmadııdün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olacak siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.
Canim es denemesi yapmadan once vajinani esnetmeyi deneseniz mesela soyle; once esinin parmaklariyla tek parmak cift parmak ve uc parmak deneyip sonra penis denemesine gecebilirsiniz boylece adim adim uzerindeki gerginligi atarak ilerlemis olursunuzbnde öyle oluyorum. Adapde oluyorum bi cesaret oluyorum ama akşam. O raddeye gelince. Kopuyor (((Allahım cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah yardim eder. bizi bu dertten kurtarır
Olmaz ki oyle ama canim esnetme yapmadan direk yapmaya calisiyorsunuz adim adim ilerleyin once kendini gevsetBende egzersiz yapmadan es denemesi yapiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?