Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olmaz ki oyle ama canim esnetme yapmadan direk yapmaya calisiyorsunuz adim adim ilerleyin once kendini gevset
Yaaa esner sonra kapanmizmi yani bilemiyorum mesela bi balonu sisiriyoruz sonra. Eskisi gibi olmuyor buda öyle bisemi esner mi parmak egzersizle ben tek sıkıntı. Kasintı diye dusunuyordum da. İlk gris kısım kasilmasa içerisi boşluk yani devamı kolay girer de.

Canim es denemesi yapmadan once vajinani esnetmeyi deneseniz mesela soyle; once esinin parmaklariyla tek parmak cift parmak ve uc parmak deneyip sonra penis denemesine gecebilirsiniz boylece adim adim uzerindeki gerginligi atarak ilerlemis olursunuz

biz hiç birlikte olamadık hala bakireyim ben bu parmak işi midemi bulandırıyo açıkcası

Sen bunlara takilip kalma soyle olur boyle olur diye de kendini yorma sadece relax olmaya calis kaslarini gevsetmek icin calismalisin

Ben egzersiz yapsam keskeeee belki o zmana tamamen rahatça olacak. Cunki es denemesinden korkmuyorum hergün denesek denerm yani. Ama. Herşey iyi giderken giriyor çok az sonra o anda tikaniyorum bacak titreme durduramiyorum.

hem sen hem vajına oraya bişeyın gıdıyor olmasına alışıyor ve sen içeri bişey iterken yada acılmaya başlıyor esnemeden kastımız bu canım. Ama efzersızsız eş denemesi yaparsan daha bişeyın girmesine alışık olmayan vajına senınde korkunla kasılıyor. Egzersiz yap bak es denemesinde nekasar rahat edeceksın. İş yaparkende nefes egzersızlerı yap çok faydalı. Umutsuz olmayın bırakmayın lütfen. Yav ben vajınama bakamıyordum bile korkudan ben yendum sizde acıcık gayret lütfen kızkar

Canm bnde öyle idim bakamiyordum bile ama smdi çok rahatım eşim bile dokundurmazdim hatta ama astım bunları çok az kaldı bir kaç adımdan anda olacak o zaman ben nefes egzersiz yapayım aparat egzersize yapsam tamamen olacak :)))yolu yariladim

arkadasımda da aynı problem vardı genital bölgesine uyusturucu krem surup dün ilişkiye gırmıstı hıc farketmemiş bile
herkeze göre değişiyor canım bu durumlar,bende çooook uyuşturucu kullandım ama o kasılmaya engel olamadı
uyuşturucu yalnızca azda olsa acını hafifletiyo oraya girişi kolaylaştırmıyor

arkadaşlar yine olmadıı dün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olacak siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.

3707693doktmber: 627367"]arkadaşlar yine olmadıı dün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olizniyle siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.[/QUOTE]
Cnm bende ayni derdi yasiyorm hem doktora gidiyorum hem burdaki arkadaslardan cesaret alarak yenmeye calisyorm bir zamanla oraya bakamazdim bile once orayi tanidim sonra nefes ve kegel sonra iik serce parmagimla basladim ikindikca acilan o kucuk delige iki parmagimlada egzersiz yapmayi dun basardim.. allahin izniyle yakinda uc parmak sonra p..s derken bitecek bu kabus evet bazisi hemencecik basariyor bizse sikinti cekiyorz ama napalim dert var ama dermanda yine biziz ben inaniyorum herkes yapiyor bigun bizde yapicaz ama once ilk sart oraya biseyin girebilecegini kabullenmek buda egzersizden geciyor inan ki baska turlusu zaman kaybi gb geliyor bana egzersizlerle beynimizde yikaniyor adeta temizleniyor.. allah yardincimiz olsun...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…