- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.981
Yaaa esner sonra kapanmizmi yani bilemiyorum mesela bi balonu sisiriyoruz sonra. Eskisi gibi olmuyor buda öyle bisemi esner mi parmak egzersizle ben tek sıkıntı. Kasintı diye dusunuyordum da. İlk gris kısım kasilmasa içerisi boşluk yani devamı kolay girer de.Olmaz ki oyle ama canim esnetme yapmadan direk yapmaya calisiyorsunuz adim adim ilerleyin once kendini gevset
Canim es denemesi yapmadan once vajinani esnetmeyi deneseniz mesela soyle; once esinin parmaklariyla tek parmak cift parmak ve uc parmak deneyip sonra penis denemesine gecebilirsiniz boylece adim adim uzerindeki gerginligi atarak ilerlemis olursunuz
bnde öyle oluyorum. Adapde oluyorum bi cesaret oluyorum ama akşam. O raddeye gelince. Kopuyor (((Allahım cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah yardim eder. bizi bu dertten kurtarır
Sen bunlara takilip kalma soyle olur boyle olur diye de kendini yorma sadece relax olmaya calis kaslarini gevsetmek icin calismalisinYaaa esner sonra kapanmizmi yani bilemiyorum mesela bi balonu sisiriyoruz sonra. Eskisi gibi olmuyor buda öyle bisemi esner mi parmak egzersizle ben tek sıkıntı. Kasintı diye dusunuyordum da. İlk gris kısım kasilmasa içerisi boşluk yani devamı kolay girer de.
Hepimiz seninle ayni durumdaydik parmak itici gelebilir bu normal o zaman aparat yapip onunla denemelisinbiz hiç birlikte olamadık hala bakireyim ben bu parmak işi midemi bulandırıyo açıkcası
Vajiyi yensek bagririz ay halay çekeriz oynarız :))))))lütfen yardım edin deyipte bir daha sesi çıkmayan bayanlar nerdeeeee!yoksa vajiyi yendilerde bizim haberimizmi yok?
hem sen hem vajına oraya bişeyın gıdıyor olmasına alışıyor ve sen içeri bişey iterken yada acılmaya başlıyor esnemeden kastımız bu canım. Ama efzersızsız eş denemesi yaparsan daha bişeyın girmesine alışık olmayan vajına senınde korkunla kasılıyor. Egzersiz yap bak es denemesinde nekasar rahat edeceksın. İş yaparkende nefes egzersızlerı yap çok faydalı. Umutsuz olmayın bırakmayın lütfen. Yav ben vajınama bakamıyordum bile korkudan ben yendum sizde acıcık gayret lütfen kızkarYaaa esner sonra kapanmizmi yani bilemiyorum mesela bi balonu sisiriyoruz sonra. Eskisi gibi olmuyor buda öyle bisemi esner mi parmak egzersizle ben tek sıkıntı. Kasintı diye dusunuyordum da. İlk gris kısım kasilmasa içerisi boşluk yani devamı kolay girer de.
Canm bnde öyle idim bakamiyordum bile ama smdi çok rahatım eşim bile dokundurmazdim hatta ama astım bunları çok az kaldı bir kaç adımdan anda olacak o zaman ben nefes egzersiz yapayım aparat egzersize yapsam tamamen olacak :)))yolu yariladimhem sen hem vajına oraya bişeyın gıdıyor olmasına alışıyor ve sen içeri bişey iterken yada acılmaya başlıyor esnemeden kastımız bu canım. Ama efzersızsız eş denemesi yaparsan daha bişeyın girmesine alışık olmayan vajına senınde korkunla kasılıyor. Egzersiz yap bak es denemesinde nekasar rahat edeceksın. İş yaparkende nefes egzersızlerı yap çok faydalı. Umutsuz olmayın bırakmayın lütfen. Yav ben vajınama bakamıyordum bile korkudan ben yendum sizde acıcık gayret lütfen kızkar
herkeze göre değişiyor canım bu durumlar,bende çooook uyuşturucu kullandım ama o kasılmaya engel olamadıarkadasımda da aynı problem vardı genital bölgesine uyusturucu krem surup dün ilişkiye gırmıstı hıc farketmemiş bile
Ne kadar lik evliarkadasımda da aynı problem vardı genital bölgesine uyusturucu krem surup dün ilişkiye gırmıstı hıc farketmemiş bile
arkadasımda da aynı problem vardı genital bölgesine uyusturucu krem surup dün ilişkiye gırmıstı hıc farketmemiş bile
1 aylık evli ama evlendği günden bu yanahergunu aglamakla gecıyordu
arkadaşlar yine olmadııdün o kadar hazırladım kendimi psikolojik olarak bu gece olacak siye ama yine yapamadım gittikce umutsuzlaşıyorum.
Ilk basta banada oyle gemisti ama sonra alisiyor insan inanki bunu bi denesen basarabilecegine inancin umudun artacak.. ben once kulak cubuguyla denedim bebeyagi kullanarak.bu parmak işi midemi bulandıyo yhapamoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?