- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.001
burdayız ve hala aynıyız hala yenemedimmmmmmmlütfen yardım edin deyipte bir daha sesi çıkmayan bayanlar nerdeeeee!yoksa vajiyi yendilerde bizim haberimizmi yok?
özelden yazdım canım. Srn kendini kastıgım için her seferinde oluyor kasmasan biseferlik canım. Ayrıntılı yazdım.ihtiyaç anında burdayım yinemerhba kizlar bzde 15 gun once evlndik 3 kere denedik ilknde bya kan gldi ttamm olmustr dedik bi gun bekldk dgerlernde tekrr kanadi ve bn knaynca birktrdm hep tamda birlsme olmdi bn artik korkuorum bi hftdr bsey ypmdik esm parmk olyni denedi ilk zmnlar brz sbrednce rhtca grdi ama tek parmk grncede ckrmsni istemyrm cnku acayip oluom girmesi bi dert çıkarması bi dert eşimde sıkmıyor bu konuda saolsun ama bu korkuo aşamıorum acımadı da hiç ama acayip olurum olsun bitsin istiyorum bide her seferinde kanıcak mı bu
Nasıl kurtuldun canım egzersiz ilemiEvet canım coook şükür rabbime kurtuldum teşekkür ederim darisi diger arkadaslarimim başına...
bende temmuzda yendim canim agrili derken aci mi oluyo benim ilk giriste zorlaniyorum biraz kasiyorum yanma oluyo ama sonra normale donuyo. bence ara verdigin icin sikinti yasiyo olabilirsin canim duzenli bi cinsel iliskin olunca zamanla daha rahat oluyoArkadaslar iki aydir yazamiyorum ev tasidim sifremi unuttum vs.ben temmuz ayinda yenmistim ara vermek zorunda kaldik .yani agrisiz normal bir iliski yasayamiyorum nezamana kadar boyle olucak .yenen arkadaslardan rica ediyorum bu durum normal mi ve ne tavsiye edersiniz
Evleneli neredeyse 1 yil olucak ve ilk kez bu ay ağrısız rahat iliski yasiyorum... hep ayni seyler... havaya girmeye calisiyorum .... basta kasiliyorum ama beynime diyorum ki ilk bir dakika sabret kendimi gevsetmeye çalışıyorum ve oluyor hala inanamiyorum... vajinusmusu yenenler hep ayni yoldan gectik... soylenenleri asama asama uygulayin ... oluyor kizlar... egzersize devam...Arkadaslar iki aydir yazamiyorum ev tasidim sifremi unuttum vs.ben temmuz ayinda yenmistim ara vermek zorunda kaldik .yani agrisiz normal bir iliski yasayamiyorum nezamana kadar boyle olucak .yenen arkadaslardan rica ediyorum bu durum normal mi ve ne tavsiye edersiniz
tesekkurler canim insaalah benim ki de normale döner ve herkes gibi acisiz bir iliski yasayabilirimbende temmuzda yendim canim agrili derken aci mi oluyo benim ilk giriste zorlaniyorum biraz kasiyorum yanma oluyo ama sonra normale donuyo. bence ara verdigin icin sikinti yasiyo olabilirsin canim duzenli bi cinsel iliskin olunca zamanla daha rahat oluyo
evett hadi arkadaşlar tembellik yok bu iş azim gerektiriyor bende yendim elhamdülillahh egsersizler sayesinde hemdee 1 ay olucak yenelii vajinismüs demek erteleyip sonra yaparım demek ama lütfen bu mutluluğu daha fazla ertelemeyin çok pişman olursunuz ben iki buçuk sene sonra yendimm keşke daha önce başlasaydım egsersizlere ama bunada şükürrr hadi durmayın kendiniz için evliliğiniz için aşkınız içinnn başlayın ödevlere inanın artık bebek hayali kurmak bile çok güzell bütün arkadaşlarıma yardımcı olabilirimkızlar nerdesiniz yahu saklanmayın çıkın ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?