Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sadece orayi esnetmek ve esnedigini görmek bunu bilincimize yerlestirmek icin bu egzersizi yapiyoruz zarar vernis olsa kimse goze almazki zaten asama asama gidiyoruz bi anda olan bisey degil cnm..

merhba kizlar bzde 15 gun once evlndik 3 kere denedik ilknde bya kan gldi ttamm olmustr dedik bi gun bekldk dgerlernde tekrr kanadi ve bn knaynca birktrdm hep tamda birlsme olmdi bn artik korkuorum bi hftdr bsey ypmdik esm parmk olyni denedi ilk zmnlar brz sbrednce rhtca grdi ama tek parmk grncede ckrmsni istemyrm cnku acayip oluom girmesi bi dert çıkarması bi dert eşimde sıkmıyor bu konuda saolsun ama bu korkuo aşamıorum acımadı da hiç ama acayip olurum olsun bitsin istiyorum bide her seferinde kanıcak mı bu

özelden yazdım canım. Srn kendini kastıgım için her seferinde oluyor kasmasan biseferlik canım. Ayrıntılı yazdım.ihtiyaç anında burdayım yine

Herkese merhaba arkadaşlar,
bir yıllık evliyim ve aynı dertten muzdaribim malesef.. eşimle hiçbir şekilde kısmen dahi olsa birlikte olamadık. burda hepimizin hikayesi aynı, ilk başlarda bugün olmadı yarın diye ertelemeler, sonra başarısız denemeler sonucu yaşanan hayal kırıklıkları, ve artık olmıcak yapamıcaz biz bu işi diye vazgeçişler vs. vs....
Biz bu süre zarfında neden yapamadığımızı bile anlamış değildik, ben vajinismusu falan asla kondurmuyodum kendime, evet öyle bi hastalık vardı duyuyodum biyerlerden okuyodum ama o ben değildim çünkü bende titreme ağlama kasılma falan olmuyo ki biz sadece deliği bulamıyoruz diyodum:) ağlanacak halime gülüyorum şuan. güya okumuş çalışan çok bilmiş ablalarız ama bu konudaki cehaletimden utanıyorum.

Neyse uzatmıcam ben bu forumu keşfedeli yaklaşık bir ay oldu. hiç yazmadım ama hemen hemen tüm yazılanları okudum okudukça kendimi keşfettim, durumumun ne olduğunu anladım, bu sorunu yaşayan bu kadar çok insan olduğunu görmemde psikolojimi rahatlattı açıkçası yoksa ben kafayı yemek üzerydm harbiden.

hiç kimseyle konuşulup paylaşılamayan şeylerin burada bu kadar rahat paylaşılabiliyor olması müthiş bişi öncelikle yazan herkese sonsuz teşekkürler.

sayenizde malum bölgeye dokunamayan bakamayan orada bir delik olduğuna asla inanmayan ben, şuan mum aşamasındayım. hepiniz gibi önce aynayla başladım. baktım baktım nefes alver ıkın derken bi baktım orda iğne ucu kadar bir delik var, ama okar küçükki buraya anca toplu iğne girer falan filan derken serçe parmak hooop içerde::) sonra ertesi gün orta parmak , bi sonraki gün iki parmak ve en son mumu jelatine sarıp sonuna kadar içime alabildim dün.

yapamam, bakamam parmak çok itici diyen arkadaşlar ben yaptıysam herkez yapar. alın aynayı elinize bi yüzleşin bakalım. gerisi gelicek. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Arkadaslar iki aydir yazamiyorum ev tasidim sifremi unuttum vs.ben temmuz ayinda yenmistim ara vermek zorunda kaldik .yani agrisiz normal bir iliski yasayamiyorum nezamana kadar boyle olucak .yenen arkadaslardan rica ediyorum bu durum normal mi ve ne tavsiye edersiniz

bende temmuzda yendim canim agrili derken aci mi oluyo benim ilk giriste zorlaniyorum biraz kasiyorum yanma oluyo ama sonra normale donuyo. bence ara verdigin icin sikinti yasiyo olabilirsin canim duzenli bi cinsel iliskin olunca zamanla daha rahat oluyo

Evleneli neredeyse 1 yil olucak ve ilk kez bu ay ağrısız rahat iliski yasiyorum... hep ayni seyler... havaya girmeye calisiyorum .... basta kasiliyorum ama beynime diyorum ki ilk bir dakika sabret kendimi gevsetmeye çalışıyorum ve oluyor hala inanamiyorum... vajinusmusu yenenler hep ayni yoldan gectik... soylenenleri asama asama uygulayin ... oluyor kizlar... egzersize devam...

tesekkurler canim insaalah benim ki de normale döner ve herkes gibi acisiz bir iliski yasayabilirim

Son düzenleme:
Canim tesrkkur ederim cevabin icin agri dedigim evet aciyo anlamiyorum ben saniyordum ki bidaha acimayacak nasilsa egzersizlerle iyice esnedi demekki daha yolumuz varmis b8raz daha sabretmek gerekiyor

kızlar nerdesiniz yahu saklanmayın çıkın ortaya
evett hadi arkadaşlar tembellik yok bu iş azim gerektiriyor bende yendim elhamdülillahh egsersizler sayesinde hemdee 1 ay olucak yenelii vajinismüs demek erteleyip sonra yaparım demek ama lütfen bu mutluluğu daha fazla ertelemeyin çok pişman olursunuz ben iki buçuk sene sonra yendimm keşke daha önce başlasaydım egsersizlere ama bunada şükürrr hadi durmayın kendiniz için evliliğiniz için aşkınız içinnn başlayın ödevlere inanın artık bebek hayali kurmak bile çok güzell bütün arkadaşlarıma yardımcı olabilirim

Herkese merhaba arkadaslar oncelikle bana burada yardimci olan detayli bir sekilde anlatan tum arkadaslarima sonsuz tesekkurler...sizin sayenizde sanki hayal gibi olan bir durumu yendim. Yaklasok 3 haftadir forumu sik takip ediyor ve tum yenen arkadaslardan yardim almistim. Azda olsa parmsk egzersizine baslamistim. Duzenli bir sekilde kegel egzersizlerimi yaptim. Ama taa ki aynadan oranin esneyen bir yapida olduginu ve bizim bu olayi gerceklestirmede nefes ve ikinmanin cok onemli oldugunu vurgulamsk istiyorum. 1 senenin sonunda basardim kizlar. Forum sayenizde. Inanmak basarmanin yarisidir. Inanin herkesin yaptigi seyi neden yapilamaz. Cocuk cikan yerden parmak girilmez gibi kaygilari atin. Olunca bu muydu dedim aylarima yazik etmisim. Oncelikle ustte olmanizi yeterince islaklik sagladiginda konrol sizde olsun ikinin. Yanma hissedeceksiniz. Yilmayin devam edin. Yanma aci oluyor ama dayanilmaz bisi degil. Inanin agda da daha cok canim yaniyor. Ustteyken yarisi almistim ama ben farkinda degilim esim aldin diyordu ben anlamamistim. Sonra klasik pozisyona gectik. Orada tamamen girdi. Inanin kesinlikle iceride hissetmiyorsunuz. Girerken yanma ve aci ama var. Bu dogru ama dayanilmaz bisi degil. Lutfen kizlar ertelemeyin oluyor sabir edin inanin gercekten esnek ve de esneyebilen bi yer. Allah bu yolda olan herkese bunu en yakin zamanda nasip etsin. Sormak istediginiz seyler varsa her turlu yardimci olurum.

tebrıkler canım.yardım etmek isteyenler çoğaldı ama artık yardım isteyen yoooook çok üzülüyorum.uye olmadan okuyanlar heeey size söylüyorum kırın zincirleriiiiiii

yaa egzersizleri bitirdim hazırım ama eşimle küs olduğumuz için eş denemsine geçemiyorum çıldırıcamm
ilişkimiz bu durumdan o kadar kötü etkilendi ki küsünce yatakları bile ayırıyoruz.

bide arkadaşlar ben muma kadar gelebildim, çok rahat alabiliyorum sizce eş denemesi için bu yeterlimi değilse bana evde hazırlayabileceğim daha kalın bir aparat öneriniz olur mu? üç parmak için parmaklarım çok kısa kalıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…