- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.021
Herkese merhaba arkadaslar oncelikle bana burada yardimci olan detayli bir sekilde anlatan tum arkadaslarima sonsuz tesekkurler...sizin sayenizde sanki hayal gibi olan bir durumu yendim. Yaklasok 3 haftadir forumu sik takip ediyor ve tum yenen arkadaslardan yardim almistim. Azda olsa parmsk egzersizine baslamistim. Duzenli bir sekilde kegel egzersizlerimi yaptim. Ama taa ki aynadan oranin esneyen bir yapida olduginu ve bizim bu olayi gerceklestirmede nefes ve ikinmanin cok onemli oldugunu vurgulamsk istiyorum. 1 senenin sonunda basardim kizlar. Forum sayenizde. Inanmak basarmanin yarisidir. Inanin herkesin yaptigi seyi neden yapilamaz. Cocuk cikan yerden parmak girilmez gibi kaygilari atin. Olunca bu muydu dedim aylarima yazik etmisim. Oncelikle ustte olmanizi yeterince islaklik sagladiginda konrol sizde olsun ikinin. Yanma hissedeceksiniz. Yilmayin devam edin. Yanma aci oluyor ama dayanilmaz bisi degil. Inanin agda da daha cok canim yaniyor. Ustteyken yarisi almistim ama ben farkinda degilim esim aldin diyordu ben anlamamistim. Sonra klasik pozisyona gectik. Orada tamamen girdi. Inanin kesinlikle iceride hissetmiyorsunuz. Girerken yanma ve aci ama var. Bu dogru ama dayanilmaz bisi degil. Lutfen kizlar ertelemeyin oluyor sabir edin inanin gercekten esnek ve de esneyebilen bi yer. Allah bu yolda olan herkese bunu en yakin zamanda nasip etsin. Sormak istediginiz seyler varsa her turlu yardimci olurum.
yatakları ayırmayın bacım gruru bırakın kenra yapmayın gozunuzu seveyim.eşin terkedıyosa yatağı sen git yat yanına.cilve yap anacım azıcık ıkısene vajınusmusluydum sanki hiç değilmişim gibi davrandım hiç fırsat vermedim ona eksıklık hıssettırmedım kendı kendınk yedım genede belkı etmedim sanki süper cinsel hayatımız varmış gibi davrandım. Relaksolun hanımlaryaa egzersizleri bitirdim hazırım ama eşimle küs olduğumuz için eş denemsine geçemiyorum çıldırıcamm
ilişkimiz bu durumdan o kadar kötü etkilendi ki küsünce yatakları bile ayırıyoruz.
bide arkadaşlar ben muma kadar gelebildim, çok rahat alabiliyorum sizce eş denemesi için bu yeterlimi değilse bana evde hazırlayabileceğim daha kalın bir aparat öneriniz olur mu? üç parmak için parmaklarım çok kısa kalıyo çünkü
uc parmak calıs canım cesaretin arttırsın hem ılla ılk denemelerde olcak degıl eş denemsinde daha strese gıdıyor insan oyuzden rahat ol bir ıkı beş on hıc önemli degıl ıllaki olacak sadece sabır.Ben 2 parmak egzersizini yapabiliyorum makas hareketiyle esnetmeye çalışıyorum ama ne zamandır deneme yapmıyoruz nedenini bilmiyorum sanırım yine olmayacak diye korkuyorum kaçıyorum denemekten.ama içim çok rahat olucak biliyorum parmağın girdiği ilk günden beri olacağını biliyorum sadece biraz sabır...
Senin adina sevndim darisi basimiza insllah.. Peki jinekplogami gttkn sen?3 aylık evliyim ve bende vajinismusdum çok araştırdım ama çözüm bulamamıştım parmak egzersizleri yapıoduk fayda olmuyodu doktora gittim ve bana kremler verdi şimdi onun sayesinde eşimle ilişkiye rahatça girebiliyoruz çok zor bir dert umarım herkes yener
Oncelikle jinekologa gitmende fayda varYaa bu sorunlar bndede var once jinekologami gtsem psikologa mi.?
Amin canım inşallah. Kadın doğum uzmanına gittim onun sayesinde oldu psikoloğada gitmiştim ama inan bana hiçbir yararı olmadı burda okuduklarımızın aynısını söylüo zatenSenin adina sevndim darisi basimiza insllah.. Peki jinekplogami gttkn sen?
3 aylık evliyim ve bende vajinismusdum çok araştırdım ama çözüm bulamamıştım parmak egzersizleri yapıoduk fayda olmuyodu doktora gittim ve bana kremler verdi şimdi onun sayesinde eşimle ilişkiye rahatça girebiliyoruz çok zor bir dert umarım herkes yener
ya benAmin canım inşallah. Kadın doğum uzmanına gittim onun sayesinde oldu psikoloğada gitmiştim ama inan bana hiçbir yararı olmadı burda okuduklarımızın aynısını söylüo zaten
Tabiki canım anestol pomad krem ilişkiye girmeden yarım saat önce vajinanın içine dışına çokça sürdüm ilişkiye 15 dk kala s'xtiva diye bi jeli vakinanın içine sıktım ilişki olduğunu anlamadım bile çok kolay olduslm. doktorların verdiği kremleri bizimle paylaşabilir misin.
aslında ben rahatça muayene oluyodum vajinismusu ileri olan hastalar masaya bile çıkamazmış ben kendimi eşime kanıtlamak istiyodum anlayışlıydı eşim ama yinede olsun istedim ve oldu şuan adetliyim o bitince ilaçlarıda bırakmaya çalışcam inanıyorum başarıcamm inşallah sende başarırsınya ben
Kadin dogum uzmanina gttim ama beni anlamdi yada ben anlatamadim tabi o zaman vajinismus dye bsey blmiyodm :) neyse alttan ultrason istedi ama bu durumda nasl cektireblrimki. Yarnda psikologa gtcem bakalm
bu kremi dHa once duydm ama yorumlari pek iyi degl uyustrdugu icn zevk almiyosn e dogal olarak bsy anlamiyosn tekrar istegn olmuyo benm fikrm degl okudugm yormlar bnlarTabiki canım anestol pomad krem ilişkiye girmeden yarım saat önce vajinanın içine dışına çokça sürdüm ilişkiye 15 dk kala s'xtiva diye bi jeli vakinanın içine sıktım ilişki olduğunu anlamadım bile çok kolay oldu
Tabiki öyledir ama inan bana öncelikle zevk almak deil onu başarmak önemliydi benim için çünkü vajinanın öyle genişleyebildipini kendime kanıtlamam gerekiyodu e zaten onu gördüm takıntılarımda yavaşça bitiyo artık kremsiz deniycembu kremi dHa once duydm ama yorumlari pek iyi degl uyustrdugu icn zevk almiyosn e dogal olarak bsy anlamiyosn tekrar istegn olmuyo benm fikrm degl okudugm yormlar bnlar
Cok sukur benm esmde anlaysli ama ben cok kasiyorm kendm istiyorm ama yapamiyorm esm elini ble dokndursa hemen cekliyorm kafamda mi cok buyuttm blmiyormaslında ben rahatça muayene oluyodum vajinismusu ileri olan hastalar masaya bile çıkamazmış ben kendimi eşime kanıtlamak istiyodum anlayışlıydı eşim ama yinede olsun istedim ve oldu şuan adetliyim o bitince ilaçlarıda bırakmaya çalışcam inanıyorum başarıcamm inşallah sende başarırsın
Ama biz zaten iki kere yaptk benm bu korkm sonradan ckti yani bi iki gun gecsin falan derkn iki ay olduTabiki öyledir ama inan bana öncelikle zevk almak deil onu başarmak önemliydi benim için çünkü vajinanın öyle genişleyebildipini kendime kanıtlamam gerekiyodu e zaten onu gördüm takıntılarımda yavaşça bitiyo artık kremsiz deniycem
Seni anlayabiliyorum ama şunu unutma bunu kafanda sen bitirceksin önce kendin parmak egzersizi yap sonra eşin yanındayken yap daha sonra eşin yapsın beynini eşin için hazırla o zaman başaracaksın parmak egzersiziniCok sukur benm esmde anlaysli ama ben cok kasiyorm kendm istiyorm ama yapamiyorm esm elini ble dokndursa hemen cekliyorm kafamda mi cok buyuttm blmiyorm
iste dedigm gbi dokunamiyo ble hemen tedrgin oluyrm o yuzden psikologu terch ettm randevumuz yarnSeni anlayabiliyorum ama şunu unutma bunu kafanda sen bitirceksin önce kendin parmak egzersizi yap sonra eşin yanındayken yap daha sonra eşin yapsın beynini eşin için hazırla o zaman başaracaksın parmak egzersizini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?