Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım çok sevindim:) sen hangi aşamadan sonra eş denemesine geçtin?

yatakları ayırmayın bacım gruru bırakın kenra yapmayın gozunuzu seveyim.eşin terkedıyosa yatağı sen git yat yanına.cilve yap anacım azıcık ıkısene vajınusmusluydum sanki hiç değilmişim gibi davrandım hiç fırsat vermedim ona eksıklık hıssettırmedım kendı kendınk yedım genede belkı etmedim sanki süper cinsel hayatımız varmış gibi davrandım. Relaksolun hanımlar

Ben 2 parmak egzersizini yapabiliyorum makas hareketiyle esnetmeye çalışıyorum ama ne zamandır deneme yapmıyoruz nedenini bilmiyorum sanırım yine olmayacak diye korkuyorum kaçıyorum denemekten.ama içim çok rahat olucak biliyorum parmağın girdiği ilk günden beri olacağını biliyorum sadece biraz sabır...

uc parmak calıs canım cesaretin arttırsın hem ılla ılk denemelerde olcak degıl eş denemsinde daha strese gıdıyor insan oyuzden rahat ol bir ıkı beş on hıc önemli degıl ıllaki olacak sadece sabır.

3 aylık evliyim ve bende vajinismusdum çok araştırdım ama çözüm bulamamıştım parmak egzersizleri yapıoduk fayda olmuyodu doktora gittim ve bana kremler verdi şimdi onun sayesinde eşimle ilişkiye rahatça girebiliyoruz çok zor bir dert umarım herkes yener

Senin adina sevndim darisi basimiza insllah.. Peki jinekplogami gttkn sen?

slm. doktorların verdiği kremleri bizimle paylaşabilir misin.

Amin canım inşallah. Kadın doğum uzmanına gittim onun sayesinde oldu psikoloğada gitmiştim ama inan bana hiçbir yararı olmadı burda okuduklarımızın aynısını söylüo zaten
ya ben
Kadin dogum uzmanina gttim ama beni anlamdi yada ben anlatamadim tabi o zaman vajinismus dye bsey blmiyodm :) neyse alttan ultrason istedi ama bu durumda nasl cektireblrimki. Yarnda psikologa gtcem bakalm

slm. doktorların verdiği kremleri bizimle paylaşabilir misin.
Tabiki canım anestol pomad krem ilişkiye girmeden yarım saat önce vajinanın içine dışına çokça sürdüm ilişkiye 15 dk kala s'xtiva diye bi jeli vakinanın içine sıktım ilişki olduğunu anlamadım bile çok kolay oldu

ya ben
Kadin dogum uzmanina gttim ama beni anlamdi yada ben anlatamadim tabi o zaman vajinismus dye bsey blmiyodm :) neyse alttan ultrason istedi ama bu durumda nasl cektireblrimki. Yarnda psikologa gtcem bakalm
aslında ben rahatça muayene oluyodum vajinismusu ileri olan hastalar masaya bile çıkamazmış ben kendimi eşime kanıtlamak istiyodum anlayışlıydı eşim ama yinede olsun istedim ve oldu şuan adetliyim o bitince ilaçlarıda bırakmaya çalışcam inanıyorum başarıcamm inşallah sende başarırsın

bu kremi dHa once duydm ama yorumlari pek iyi degl uyustrdugu icn zevk almiyosn e dogal olarak bsy anlamiyosn tekrar istegn olmuyo benm fikrm degl okudugm yormlar bnlar

bu kremi dHa once duydm ama yorumlari pek iyi degl uyustrdugu icn zevk almiyosn e dogal olarak bsy anlamiyosn tekrar istegn olmuyo benm fikrm degl okudugm yormlar bnlar
Tabiki öyledir ama inan bana öncelikle zevk almak deil onu başarmak önemliydi benim için çünkü vajinanın öyle genişleyebildipini kendime kanıtlamam gerekiyodu e zaten onu gördüm takıntılarımda yavaşça bitiyo artık kremsiz deniycem

Cok sukur benm esmde anlaysli ama ben cok kasiyorm kendm istiyorm ama yapamiyorm esm elini ble dokndursa hemen cekliyorm kafamda mi cok buyuttm blmiyorm

Ama biz zaten iki kere yaptk benm bu korkm sonradan ckti yani bi iki gun gecsin falan derkn iki ay oldu

Cok sukur benm esmde anlaysli ama ben cok kasiyorm kendm istiyorm ama yapamiyorm esm elini ble dokndursa hemen cekliyorm kafamda mi cok buyuttm blmiyorm
Seni anlayabiliyorum ama şunu unutma bunu kafanda sen bitirceksin önce kendin parmak egzersizi yap sonra eşin yanındayken yap daha sonra eşin yapsın beynini eşin için hazırla o zaman başaracaksın parmak egzersizini

Kizlar selam.
coooooook eski sayfalarda vardir yazdiklarim ben de yendim ve su an hamileyim. Yapabilirseniz mutlaka egzersizleri ayna karsisinda kendinizi izleyin.bir de uygun pozisyon cok onemli.ben esime arkam donuk ve yan pozisyonda rahatim.cunku esimin kilolu olmasinin beni tedirgin ettigini kesfettim.
hepiniz yenersiniz insallah en kisa zamanda.ertelemeyin

Seni anlayabiliyorum ama şunu unutma bunu kafanda sen bitirceksin önce kendin parmak egzersizi yap sonra eşin yanındayken yap daha sonra eşin yapsın beynini eşin için hazırla o zaman başaracaksın parmak egzersizini
iste dedigm gbi dokunamiyo ble hemen tedrgin oluyrm o yuzden psikologu terch ettm randevumuz yarn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…