- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.041
sen nasl yendn ?Kizlar selam.
coooooook eski sayfalarda vardir yazdiklarim ben de yendim ve su an hamileyim. Yapabilirseniz mutlaka egzersizleri ayna karsisinda kendinizi izleyin.bir de uygun pozisyon cok onemli.ben esime arkam donuk ve yan pozisyonda rahatim.cunku esimin kilolu olmasinin beni tedirgin ettigini kesfettim.
hepiniz yenersiniz insallah en kisa zamanda.ertelemeyin
Aslında senin durumun değişik bence sen ilişki sırasında bir travma geçirdin psikolog iyi gelecektir ımarım aşarsın canım benim ve hepimiz en kısa zamanda anne olabiliriziste dedigm gbi dokunamiyo ble hemen tedrgin oluyrm o yuzden psikologu terch ettm randevumuz yarn
Yaa senin adına çok sevindimmmKizlar selam.
coooooook eski sayfalarda vardir yazdiklarim ben de yendim ve su an hamileyim. Yapabilirseniz mutlaka egzersizleri ayna karsisinda kendinizi izleyin.bir de uygun pozisyon cok onemli.ben esime arkam donuk ve yan pozisyonda rahatim.cunku esimin kilolu olmasinin beni tedirgin ettigini kesfettim.
hepiniz yenersiniz insallah en kisa zamanda.ertelemeyin
Ikinci denemede esm beni zor ikna etti bu sfer acimaz gecti falan dye ama hem acidi hemde azick kan geldi o gnden sonra daha cesart edemiyormAslında senin durumun değişik bence sen ilişki sırasında bir travma geçirdin psikolog iyi gelecektir ımarım aşarsın canım benim ve hepimiz en kısa zamanda anne olabiliriz
ilkonce hayırlı olsun.normal doğum yapamıyoruz canım bende sezeryanla yaptım doktorum olmaz demişti.kremler bebege zarar verir kullanmayınız aman ha bebiş tatlı tatlı dogsun sonra .parmak egzersızı için hamıleyken bişey dıyemem doktorla gotusmek lazımMerhaba arkadaşlar. ben 3,5 aylık evliyim. evlendikten 1 ay sonra zorla da olsa penisin başı girdi. o sırada eşim boşaldı. ağrılı ve acılı oldubirkaç gün devam eden kanamam oldu ve ben bununla hamile kaldım :) sonrasında da yine sadece penis başının girmesi oldu bir kere. ardından mide bulantıları vs. ile yine ertelemek zorunda kaldık öpüşme sırasında bile midem kalkıyor düşünün yani 12+6 günlük hamileyim. normal doğum yapabilir miyim sizce? parmak egzersizlerine nerden ve nasıl başlayacağım? vajinismusu tedavi etmek için kullanılan kremler bebeğime zarar verir mi? lütfen yardım edinnnn
Aynen yaa doktorun yani kalablk oluyo bnde acklayamadm hcbsey :)Ama egzersizlerle vs bunu başarırsam normal doğum olasılığı artar değil mi?Bir de doktora soramıyorum ki Çünkü o sırada hemşire haricinde 5-6 kişi bulunuyo ben de utanıyorum doğal olarak Ankarada zübeyde hanıma gidiyorum. Ankarada tek tek hasta alan bir hastane varsa yardımcı olur musunuz?
Evet yaa aynen... Arkadaşlar yardım bekliyoruuuz...Aynen yaa doktorun yani kalablk oluyo bnde acklayamadm hcbsey :)
Nereye gidiyorsun canım?Yarn gdecem insallah olur bu sefer
Psikologa gidicem ;(Nereye gidiyorsun canım?
Hangi ildesin? Özel mi devlet mi?Psikologa gidicem ;(
Anladım canım evet haklısın. Devlette hangi bölüme gideceksin peki?Sivastaym canm. Devlet ama olmazsa ozelede gderz yterki kurtulalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?