- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.061
Gittikten sonra neler olduğunu buraya yaz olur mu. merak ediyorum...Kadin doguma gttim ama beni anlamadi.alttan ultrason istedi korktum gtmedm psikologu denycem bde
Merakla bekliyorum... Bir de doktora hamileyken de bunun çözülüp çözülemeyeceğini sorabilir misin :) Tabi unutmaz da aklına gelirseTamam canim tabiki yazarm ama yarn degl sonraki gun olur ancak.
Teşekkür ederim :)Tamam canm.insallah sorarm
Rica ederm birbirimizi anlamamz lazmTeşekkür ederim :)
Rica ederm birbirimizi anlamamz lazm
canım bılmıyorum abkarayı ana yenersen tabıkı normal yapabılırsın. Ayrıca uranma dogumhaneye gırdıgınde dokttorunla beraber altı kişi vardı ve soylerım orda hepsinie cu ki sonda denen seyı taktırmadım uyusturunca taktılar. Uranılcak bişey yok. Ibsallah yenersunde gerek kalnazAma egzersizlerle vs bunu başarırsam normal doğum olasılığı artar değil mi?Bir de doktora soramıyorum ki Çünkü o sırada hemşire haricinde 5-6 kişi bulunuyo ben de utanıyorum doğal olarak Ankarada zübeyde hanıma gidiyorum. Ankarada tek tek hasta alan bir hastane varsa yardımcı olur musunuz?
hayırlı olsunnnnnnnn:)kızlaaaar vajiyi yendim diye sizi unuuttum sanmayıne şimdide acılarım var işte nezaman geçicek ve ben sınırsız bi şekilde birleşme sağlayacağım yani bende istiyorum her pozisyonu acısız denemek
Merakla bekliyorum... Bir de doktora hamileyken de bunun çözülüp çözülemeyeceğini sorabilir misin :) Tabi unutmaz da aklına gelirse
hayırlı olsn canm. nasıl bi duygu hamile olmak :) vajili olnca bi korku oluyo insanda ama çok da istiyorsun, öyle bişey.. :) bize de nasip olur inşallah.
Evet ama vajinismus da aklımın bir köşesinde süreklimutluluğu daha baskın oluyordur herhalde
Oncelikle umutsuzlugu bir kenara birak bu caresi olmayan bir sorun degil biraz caba ve egzersizle sende bu sorunu yenebilirsin buradaki yazilanlari okumanin faydasini goreceksin okumaya devam et birakma sonrada ilk sayfada yazan nefes ve kegel egzersiziyle ise baslayabilirsin bunlari tabi ayna kasisinda yapmrhaba arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim maleseff ileri derecede vajiliyim formu sürekli takip etmeye çalışıyorum bacaklarımı dahi açamıyorum artık çok umutsuzum ne yapçağımı bilmiyorum tavsiyeniz varmıdır
ben hiç doktora gitmedim doktora gitmelimiyim gitmeyi çok düşündüm ama onada cesaret edemedim nefes egzersizlerinide ayna karşısındamı yapayım ?Oncelikle umutsuzlugu bir kenara birak bu caresi olmayan bir sorun degil biraz caba ve egzersizle sende bu sorunu yenebilirsin buradaki yazilanlari okumanin faydasini goreceksin okumaya devam et birakma sonrada ilk sayfada yazan nefes ve kegel egzersiziyle ise baslayabilirsin bunlari tabi ayna kasisinda yap
Bizler vajili oldugumuz icin doktora gitmekten cekinmemiz normal zaten canim ama aklinda soru işareti kalmasini istemiyorsan gidebilirsin en azindan fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığını anlarsin onun disinda vajinusmus beyinde biten psikolojik bir olay onu da yenmenin en kolay yolu beyninde bunu basaracagina inanmak ve egzersiz yapmak...nefes egzersizlerini firsat buldugun her an yapbilirsin ayna karsisinda kegel ve nefes calisirsan da vajinanin nasil acilip kapandigini gorursun orayi taniyip anlamak acisindan gerekliben hiç doktora gitmedim doktora gitmelimiyim gitmeyi çok düşündüm ama onada cesaret edemedim nefes egzersizlerinide ayna karşısındamı yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?